Bu erkek ve kız için de ilk kızı hem sevmiş hemde sevişmişler sizce erkek bu kızdan ayrılsa da aklına gelir mi?
Cevabın nedir?
Erkeğine göre değişir. Vurkaç politikası uygulayan bir erkekse hatırlaması zor. Yüzlercesi içinde ne hatırlayacak. Ama iyi niyet politikası uygulayan bir erkekse zaten bu tiplerin ilki genelde sonuncusu oluyor değil seni kalcandaki beni bile hatırlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla unutmaz hatta belli bir süre ondan başkasıyla bişeyler yapamayacağını düşünür. Eh tabi geçer tabi bu kafa bir zaman sonra 😂
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKıskandım gerçekten. Sana çok değer veriyor..
Soran+1 yılAyrıldık artık vermiyor malesef 😔Çok değil şundan iki ay önce kollarımda uyuturdum annem hiç masal okumadı demişti masal anlatarak uyuturdum
Cevap sahibi+1 yılUmarım yerini tutabilecek başka birini bulamaz
Soran+1 yılAmin ah bir dönse her şey eskisi gibi olsa. O illaki sevecek kız bulur ama ben artık onun gibi seveni bulur muyum bilmem :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelir..
21 Yorumla
Soran+1 yılUmarım..
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
27Cevap
+1 yılölenedek hatırlar ! ilkler unutulmaz burdan gülperi'ye selamlar
08 Yorumla
Soran+1 yılİlk miyim tam emin değilim ama benle aşırı duygusal uzun geceler yaşadı beraber az mı sarılıp sabahlayıp uykuya daldık
- +1 yıl
unutmaz inan ama sen yinede unut
- +1 yıl
tabiki özel şimdi sen bunları boşver yine güzel birer anı olarak hatırla sakince uzaklaş açbir şarkı şöyle güzelcesinden unut gitsin kalsın bir köşede
- +1 yıl
https://youtu.be/JbnsNjJltlA alsana çiçek gibi olursun...
Soran+1 yılKalbime hiç söz geçmiyor unutamıyorum her saniye aklımda o :(
- +1 yıl
gülüm yaa unutursun umarım iyibir anı alorak kalır bırak üsteleme kötü anı olmasın...
Soran+1 yılİyice dertleneyim Yani :(
- +1 yıl
rahatlamak için dinle...
+1 yılhatırlamaz, çünkü daha sonra seviştiği biri ilkini unutturabilir,
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBugun 5 aaat Sonra kerhaneye gidecem 1 kez ilişkiye gircem yazarim sonra
00 YorumlaEvet hatirlarim ben, hic unutmam ilk kizi.
012 Yorumla
Soran+1 yıllk miyim tam emin değilim ama benle aşırı duygusal uzun geceler yaşadı beraber az mı sarılıp sabahlayıp uykuya daldık. Evet bensiz asla uyumazdı yatak küçük olduğu için ben kanepede uyuyayım derdim hayatta izin vermezdi ve ayaklarımı ayaklarının arasına alır öyle yatardı sence bu özel bir şey mi? Hiç sırtını dönmez dönse bile elimi tutar öyle uyurdu
Soran+1 yılAyrıldık malesef Çok değil şundan iki ay önce kollarımda uyuturdum annem hiç masal okumadı demişti masal anlatarak uyuturdum
Soran+1 yılİstemiyor artık beni uzun süredir ağlamıyordum şu * duygulandım :( kıskanç yapım onu bezdirdi birden soğumaya başladı benden sonra ayrıldık epey kavgalar ben onun evinde eşyaları kırdım sinirden sonra helalleştik ben tekrar barışmak istedim yanaşmadı bende bir daha peşinden koşmayayım diye kendi yolumu kesmek için ben eski sevgilimle nişanlanacağım dedim :(
Soran+1 yılBen onu tekrar istiyorum be o dönmese bile em azından şu nişanlandım yalanını ortadan kaldırmak 😞
Soran+1 yılO evi kırıp döktükten sonra bir daha adımımı attırmadı 😞
Soran+1 yılGelmez kızgınlığı dinmiyor hiç bende Laz inadı var çok kızgınım diyor
Hatırlar hatta herkızla aynı tadı arar
05 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık r malesef Çok değil şundan iki ay önce kollarımda uyuturdum annem hiç masal okumadı demişti masal anlatarak uyuturdum
Soran+1 yılİstemiyor artık beni uzun süredir ağlamıyordum şu * duygulandım kıskanç yapım onu bezdirdi birden soğumaya başladı benden sonra ayrıldık epey kavgalar ben onun evinde eşyaları kırdım sinirden sonra helalleştik ben tekrar barışmak istedim yanaşmadı bende bir daha peşinden koşmayayım diye kendi yolumu kesmek için ben eski sevgilimle nişanlanacağım dedim
Cinsel Yaşam konusunda 618 cevap paylaştı. Geliyor olması gerekir.
00 Yorumla
+1 yılGelir.
12 Yorumla- +1 yıl
Hem duygusal birde birlikte uyuduysanız hep hatirlar senin yerin ayrıdır onda
Soran+1 yılEvet bensiz adla uyumazdı yatak küçük olduğu için ben kanepede uyuyayım derdim hayatta izin vermezdi ve ayaklarımı ayaklarının arasına alır öyle yatardı sence bu özel bir şey midir?
Neden hatırlamasın
016 Yorumla
Soran+1 yılBenim hatam yüzünden evet
Soran+1 yılİstemiyor artık beni uzun süredir ağlamıyordum şu * duygulandım kıskanç yapım onu bezdirdi birden soğumaya başladı benden sonra ayrıldık epey kavgalar ben onun evinde eşyaları kırdım sinirden sonra helalleştik ben tekrar barışmak istedim yanaşmadı bende bir daha peşinden koşmayayım diye kendi yolumu kesmek için ben eski sevgilimle nişanlanacağım diye yaşan söyledim 😞
Soran+1 yılKeşke son bir kez konuşma şansımız olsa :(
Soran+1 yılAnladım sevmiyor beni :(
Soran+1 yılEvet oldu
Soran+1 yılHayır
hatırlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
Gelir
013 Yorumla
Soran+1 yılUmarım hatırlıyordur
Soran+1 yılO bile bir şey ya hiç düşünmese
Soran+1 yılEvet bensiz asla uyumazdı yatak küçük olduğu için ben kanepede uyuyayım derdim hayatta izin vermezdi ve ayaklarımı ayaklarının arasına alır öyle yatardı sence bu özel bir şey mi? Hiç sırtını dönmez dönse bile elimi tutar öyle uyurdu
Soran+1 yılBen seviyorum malesef söz geçmiyor şu aklıma kalbime...
Soran+1 yılAynen hem de be yazık çok değil şundan iki ay önce kollarımda uyuturdum annem hiç masal okumadı demişti masal anlatarak uyuturdum...
Soran+1 yılZaten aşk mı kaldı tek taraflısı can sıkıyor işte
+1 yılUnutmaz
00 YorumlaGelmez
41 Yorumla- +1 yıl
aa neden
+1 yılgelir unutmaz.
02 Yorumla- +1 yıl
unutmaz 13 yıl oldu aklıma geldiği oluyor.
Soran+1 yılİnşallah unutmasın çok aldı ahımı
+1 yılben unutamıyorm :)
04 Yorumla
Soran+1 yılUmarım o da unutamıyordur
- +1 yıl
bılmem kendısne sormak lazm :D
Soran+1 yılSoramam
- +1 yıl
sorma zaten :)
+1 yılgelir :D
07 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
gelir ama erkek ayrıldıysa geri dönmez geri döncek sanma :D
Soran+1 yılNe Alakası var ayrılıp dönen Yok mu hiç çok var
- +1 yıl
kim ayrıldı erkek mi? dönmez sen ayrıldıysan zaten geri koş :D
Soran+1 yılO ayrıldı da benim hatamdan dolayı geri döner mi bilmem ama daha önce benden ayrılan biri dönmüştü
- +1 yıl
sende gönderip gönderip bekliyon heralde 😂
Soran+1 yılÇok değer verdiğim için çok salaklaşıyorum hep
Cinsel Yaşam konusunda 463 cevap paylaştı. unutmaz
00 Yorumla
+1 yılŞimdikiker hayır
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru...
- +1 yıl
Evet...
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hatırlar bence
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğru valla kusura bakma hep anılarda yaşamaktan bu saçmalık 😕
+1 yılHatirlar tabi
04 Yorumla- +1 yıl
Hatirlar da geri donmez oyle
Soran+1 yılNeden dönmez?
- +1 yıl
Gecmis gitmis baskasini bulmustur
Soran+1 yılBaşkasını illa ki bulur ama bilmiyorum ki hep bir his o da özlüyor diyor içimde
Gizli Üye(36-45)+1 yılevettt
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılhiç unuturmu ya..
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılgelir hanımefendi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. hatırlar
00 YorumlaHatırlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelir bence
020 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbunları yaşamışsınız ve üstüne bide seni unutacak yok unutmaz ya
Soran+1 yılAyrıldı benden ama malesef :( çok değil şundan iki ay önce kollarımdaydı hasta olmuştu Hansel ve gratel masalını hiç dinlememiş bende saçlarını okşayarak anlattım sonra bir baktım uyumuş 😞
Cevap sahibi+1 yılya geri mesaj filan yazıp tekrar geri dönmesini istesene
Soran+1 yılÇok denedim olmadı çok saçmaladım 😞İstemiyor artık beni uzun süredir ağlamıyordum şu * duygulandım kıskanç yapım onu bezdirdi birden soğumaya başladı benden sonra ayrıldık epey kavgalar ben onun evinde eşyaları kırdım sinirden sonra helalleştik ben tekrar barışmak istedim yanaşmadı bende bir daha peşinden koşmayayım diye kendi yolumu kesmek için ben eski sevgilimle nişanlanacağım diye yalan söyledim sence nasıl kurtulurum bu yalandan
Cevap sahibi+1 yılolmadı ayrıldık filan dersin orası kolay da çocuk istemiyormuş seni sıkmışsın demek ki
Soran+1 yılEvet kıskançlığım sağ olsun Ama içimden bir ses hala seni seviyor diyor çünkü beni sormuş bir arkadaşa tanıyor Musun onu falan diye 😞
Cevap sahibi+1 yılbelki meraktan belki de özlediği için
Soran+1 yılHatta hoperlerdögmiş telefon beni tanıyan kıza benim ismimi vererek onu tanıyor Musun tam olarak hatırlamıyorum hangi apartmanda kaldığını demiş yalandan kızda balta tanıyorum demiş bu hemen yanında ki arkadaşıyla bir şeyler konuşmaya başlamış kız da panik yapma tanımıyorum diyip gülmüş o da benim için arkadaşım o benim demiş 😞 Ve sorduruyormuş arada beni ama bilmiyorum hep bir ses var içim de o tekrar gelecek der gibi 😞
Soran+1 yılKız da hem onun hem benim arkadaşım Benin adımı vererek sarışın çok güzel kız falan demiş bu kıza
Cevap sahibi+1 yılvay bide sarışınsın yani o zaman bu çocuk seni bırakmakla büyük salaklık yapmış ya ama geri dönecek gibi
Soran+1 yılAma inat işte o inadını kıramaz hayatta ayrılırken bile severek ayrılıyorum sırf inadımdan yeter artık demişti bana :(
Cevap sahibi+1 yılsalak işte inatla bir iş yapılmaz sevgi varsa inat girmez araya
Soran+1 yılOnda öyle bir hata yaptın senle olsam bile yavaş yavaş iyice soğurum ayrılalım bitsin bu savaş artık diyor o da kıskanç ama benim ki batıyor işte
Cevap sahibi+1 yılişte demek ki sevmiyor artık soğumuş senden bekleme boşuna yeni masallara bakmaya başla derim
Soran+1 yılYok ben biliyorum onu ya illa ki dönecek çünkü bana kızgın kırgın olsa da kafasından atamıyor beraber geçirdiğimiz gezdiğimiz zamanları anlatırken gözü doluyordu bu adam beni bu kadar çabuk silemez :(
Cevap sahibi+1 yılsilmiş artık unut onu unut seni 1 kerede silen kişi seni sevem kişi değildir olamaz yani
Soran+1 yılBir kerede silmedi çok uyardı bak yapma etme gözüm senden başkasını görmüyor der her yaptığını haber verirdi ben buna rağmen abartınca yeter dedi en sonunda 😞
Cevap sahibi+1 yılo zaman tamam ama yinede sen neden yaptın ki
Soran+1 yılAşırı sevgiden olsa gerek :(
Cevap sahibi+1 yılanladım ama işte belki dönebilir de yinede sıkma derim
+1 yılKesin hatırlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılevet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılk yee
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGelir gelir
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok özel bir aşk yaşamış bu sırılsıklam aşıkmış bu
Soran+1 yılGerçekten mi? Ayrıldı benden ama malesef çok değil şundan iki ay önce kollarımdaydı hasta olmuştu Hansel ve gratel masalını hiç dinlememiş bende saçlarını okşayarak anlattım sonra bir baktım uyumuş
Cevap sahibi+1 yılYaa çok acıklı bitti demekki
Soran+1 yılEvet ve şu an kim bilir kimle 😞
Cevap sahibi+1 yılSende başkası ile çık en iyisi
Soran+1 yılYok ben artık evlenmeyi dahi düşünmüyorum para biriktirip şehir şehir gezeceğim tek hayalim bu kaldı :(
Cevap sahibi+1 yılPeki gel beraber gezelim😄
Soran+1 yılYok teşekkürler tek gezmek hayalim
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı