22 yaş dudaklarım temas etti sadece küçük bir öpücük var yok arası kız hadi ne yapacaksan yap eve gidecem deyip duruyordu ben canım kafa bir şey yapmıcam diyordum yapmamı istiyorsan söyle demiştim öp diyor kız mal dedim kendime sonra dudaklarım alt dudağım çok fena dolgunmuş
Gönlünce olsun inşallah, şahsen bekaret/bakirlik olaylarına çok dikkat etmiyorum. Önemli olan benle ciddi birşeyler isteyecek kadının sağlıklı bağ kurabilecek biri olması ve aradaki olayların sağlıklı gelişmesi. Hiç aldatmadım, ama aldatıldım
Artık üzülmüyorum:) yakın zamanda oldu ve öyle insandan kurtulduğuma şükrettim. Bana ilişki icindeyken yürüyen baya oldu ama ben yüz vermedi oyle diyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
ben hiç öpüşmedim hayatımda
22 yaş dudaklarım temas etti sadece küçük bir öpücük var yok arası kız hadi ne yapacaksan yap eve gidecem deyip duruyordu ben canım kafa bir şey yapmıcam diyordum yapmamı istiyorsan söyle demiştim öp diyor kız mal dedim kendime sonra dudaklarım alt dudağım çok fena dolgunmuş
17 yaşında pek de güzel değildi yaşıtımdı bir şeyde bildiği yoktu
Hatırlamıyorum. O yıllar biraz sisli kafamda.
İlkokul ikinci sınıftayken benim eğimle kızın evinin ayrılışindaki dönemeçte
15 yaşındaydım.
Kıskandım
@_Ask35_ niye kiz
Kız mı😀😀
Erkeğim
@_Ask35_ ay pardon🤭🤭
Sorun değil
O yaşta öpüşünce erkeğin ufaklığında hareketlenme oldu mu heyecandan 😂
ateşli idi 18 yaşında
Ben 19 çok kısa sürdü be
Hatırlıyorum 18 yaşındaydım
Liseye geçerken olmuştu ilk.
Olmadı hiç öyle bir şey
Ben de 20'li yaşlardaydım
14,,, yaş
daha nasip olmadı
12 yaşındaydım
Unutmak mümkün mü
Olmadı daha
13 komşu kızı :)
Evet bende 20
üniversitede mi
Evet
İlişki de orada olur
keşke unutsam
Neden
igrencti
7 yaşındaydımmm
Oha
Cidden:) o yaştan capkin olacağım belliydiii
Bsbwbsbs karına allah yardım etsin
Yok öyle değill, eşim olsa veya sevgilim olsa aldatmam, aldatmıyorum hayatımda biri olduğunda
İyi ama öpmediğin yatırmadığın koz kalmamıştır çapkınsan
Ya sabıkam var biraz ama öyle her gördüğüme de atlamam:)
Hehshdhsh benim evlendiğim kişinin bakir olmasını isterim valla buldum da öyle birini ehehehhe
Gönlünce olsun inşallah, şahsen bekaret/bakirlik olaylarına çok dikkat etmiyorum. Önemli olan benle ciddi birşeyler isteyecek kadının sağlıklı bağ kurabilecek biri olması ve aradaki olayların sağlıklı gelişmesi. Hiç aldatmadım, ama aldatıldım
Karakter meselesi üzülme boş ver
Artık üzülmüyorum:) yakın zamanda oldu ve öyle insandan kurtulduğuma şükrettim. Bana ilişki icindeyken yürüyen baya oldu ama ben yüz vermedi oyle diyim
Ayrıldıktan sonra sen yürüseydin onlara da nddnnss
Sjjsjsjsjss yok dikkatimi çekmiyorlar şimdi de
Ahahshsjsjbd ilerki maçlara artık
Aynen öyle, kafamda birkac kisi var msnsnsnsndn
Küçüktüm
15 ti
cıhhhh