Cinsel Yaşam İlk öpüşmenizi hatırlıyor musunuz? maxima19 Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 İlk öpüşmenizi hatırlıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Hayır aklıma gelmedi gadası 0 0 Yorumla
mitskii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl ilk önemli değil sinemanın ordaki önemli engelimi açmasını bekliyorum sadecw stalklayacam 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hatırlamaz olur muyum. Eve gittiğimizde odanın kapısını kapatınca laps diye yapışmıştı dudaklarıma. Bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum. 2 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hatırlıyorum evet :D 0 0 Yorumla
collegeguy Takip Et Yoda Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. Hatırlıyorum. İlk öpüşme için oldukça iyiydi dönüp şimdi bakınca. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl çok iyi hatırlıyorum :) yine kalbim çarptı 1 1 Yorumla luizdavid 1 yıl Nerde olmuştu Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
anaaanaaae Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Ewwt 1 5 Yorumla ibrahim__barannn 1 yıl Ne zaman dı :) Yorumla anaaanaaae 1 yıl Tarih atmadım Yorumla ibrahim__barannn 1 yıl Biliyorum ne zaman dı😁😅 Yorumla anaaanaaae 1 yıl 5 yıl fln😶 Yorumla ibrahim__barannn 1 yıl Ne. Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. eve hatırlıyorum 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. ilkler unutulmaz 0 0 Yorumla
allybrok Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 yıl Sevgilim olduğu halde daha öpüşmedim🤐 0 5 Yorumla Batuhann34 1 yıl Sebepppp Yorumla allybrok 1 yıl Canım istemedi Yorumla Batuhann34 1 yıl Senin için etkileyici bir karakter değil o zaman Yorumla allybrok 1 yıl Evet doğru tespit Yorumla Batuhann34 1 yıl Neden hala sevgilisin peki😌 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. oralle başladı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır aklıma gelmedi gadası
ilk önemli değil sinemanın ordaki önemli engelimi açmasını bekliyorum sadecw stalklayacam
Hatırlamaz olur muyum. Eve gittiğimizde odanın kapısını kapatınca laps diye yapışmıştı dudaklarıma. Bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum.
Hayır
Hayatımda sadece Bi kişi olmasına rağmen hemde
Hatırlıyorum evet :D
Hatırlıyorum. İlk öpüşme için oldukça iyiydi dönüp şimdi bakınca.
Hiç öpüşmedim ki 🤧🤧🤧😒
çok iyi hatırlıyorum :) yine kalbim çarptı
Nerde olmuştu
Evet
Evet
Evet
Ewwt
Ne zaman dı :)
Tarih atmadım
Biliyorum ne zaman dı😁😅
5 yıl fln😶
Ne.