Erkeklere tecavüz eden kadın çetesi!
Otostop yapan erkekleri arabalarına aldıktan sonra silah zoruyla kaçırıp, tecavüz eden kadınların asıl amacı...,
link
üzüldüğün şeye bak yahu:) kadına tecavüzü biliyoruz da ilk defa erkeğe tecavüzü duyuyorum ilginç :) dalga geçme milletle ! hadi tecavüze uğradın sen bi erkeksin ne var bunda zevkini çıkar işte sonuçta bi bayan gibi hamile kalma durumun yok ortada kızlık zarı denen bişi de olmadığına göre dostum sen erkeksin erkeğe tecavüz mü olurmuş ya hey allahım ya :)
muhafazakarım
eğer doğru söylüyorsan ki okuduklarım kadarıyla pek yalana benzemiyor çok kötü bişi yaşamışşın kafanı dağıtacak bişiler bul sürekli bişilerle meşkul ol o olayı düşünmemeye çalış eminim zamanla unutacaksınn ve sen bir erkeksin okadar büyütme bence ama umarım en kısa zamanda atlatırsıın
bodybuilding yapıyorum biraz daha güçleneyim bir daha tecavüz etmeye kalkarsa engellerim
daha dikkatli olacam
Geçmiş olsun kardeş benim bi arkadaşımında başına gelmişti çocuk odur budur imseye yanaşamadı kızlardan korkuyor. Allah sabır versin
bu tecavüzcü kızlaar ne kötü ne kötü
tck md 102-105 cinsel saldırıya girer eğer yasın küçükse savcı resen kovuşturur erkeğe tacize karşıyız ..
2 ve 8 yıl alır ..
erkeğe tecavüzden kaç yıl yatar beyefendi.Ama itiraf edemem bizimkiler öğrenirse mahvolurum çevrem neder ablalarım belki vurur beni :(( off
büyüğüm ama kimseye açıklayamam bu olayı ispat edemem kız işimi bitirdi ya off
Cevap
15Cevap
Bir kaç damla limon suyu iç ... En azından sırıtman geçer ...
gerçekten iyi gelirmi bu depresyona
Hıı hıı .. titre ve kendine gel ..
Haddini bil ... bana söyleyene bak ..banderasın cevabına yaptığın yoruma bak ...
tamam tartışmayın dayanamam
Ne güldün kız .. bakma bunlara sen üstüne kaç rekat namaz kılarlar tecavüze uğrasalar :D
Yuhhh ! yok böyle bişey. İntahar et namus gitmiş elden...
Manyak msın oğlum sen :D
Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün :D
saf çocuk ya derler bana :)
Sen ciddimisin:) Eger öyleyle hay ben o kizin...canina yanayim...tüüh namussuz kiz:)
Peki sen Tutup kolunda firlatamadinmi madem istemiyodun:) Bekaretin safligin, temizligin gitti demek, vay tüh valla üzüldüm:) Böyle konusan erkege hic rast gelmemistim:) Tebrik ederim ya, süpersin:)
tutup fırlatamadım içirdiği şey kaslarımda laktik asite sebep oldu yattığım yerde kaldım o da üstüme saldırdı git dedim biz arkadaşız yok göz koymuş artık...
Ya bak valla eger ciddiysen, yazdiklarimin arkasindayim ama yok salliyosan ozaman sana hic yakismadi diyorum...sen bukadar yakisiklimisinki kiz artik sana saldirmakta bulmus careyi?
bilmem öylemiyim fotolarım var?
bak sen hele:) Niye gizledin kendini, haha tabi söz konusu namus olunca:))
Dur bide fotolarina bakim, bickin neydi senin? :)
nacak :D
hmmm..., yakisiklisin ama tecavüz edilecek kadar mi,iste orda azcik kararsizim hahaha
Allah Allah ne kizlar var ya su dünyada:D Neyse sen bosver, artik namus elden gitti, napacan:))
Tüüüh bide yakisikliymissin, yazik olmus artik seni alan falan da olmaz, vaaay vaay:))
(Saka Saka :D)
:D iyi eğlendirdim seni, en azından bir kaç dakika tebessüm iyi geldi sana :))
nasil eglendirdin yani anlamdim:) Senin haline güldügüm icin mi:)
Ben hep gülerim ya...hep tebessüm ederim zaten, bitek sana degilki:D
çok süper o zaman :))
vışşş ne günlere kaldık erkekler bişiler içip tecavüz taciz yapıyorlardı noldu bu kızlara çıkma teklifi edrler tecavüz ederler ALLAH ALLAH ya vallahi ben kızlığımdan utandım gerçekten dediklerinde sammimiysen
işte çağımız böyle eyvah eyvah !
yüzlerce kız senin şuan dalga geçtiğin konudan ötürü madur. Bu söylediklerine kendin bile inanmıyorsun sadece dalga geçiyosun varsaydım ki böyle bi durum var o kıza helal olsun ozman
...+!
yüzlerce kız derken ?
1.000.000 +
Bir erkek kzın elinden kurtulamıyor. Çok ilginç. Çok ufak tefeksin demkki vede güçsüz . Bir daha bayanların evine yalnız gitmessin. Hiç inandırıcı değildi daha iyi yazmalısın.
evet ufak tefeğim 60 kiloyum 170 yağ sıfır öyle işte kızda benden iri 70 176
bi jinekolağa gidip diktirmelisin acilen yoksa kimse almaz seni xd ay şaka bi yana nası bi bayanmış o öyle ya :S şaşıırrdığğmm
enişteleri rüyada görmenin bir sonraki aşaması saldırı işte ya:))))
diktirecek bişiy yok ki herşey sağlam benim çok şükür
kolonoskopi ile inceletmesi gerekir.
Eeee, ne geçti eline şimdi?
Tebrikler, bu ülkede "gerçekten" yaşanan olayları dalga konusu yapabildin. Artık çok cool ve marjinalsin. Görevini başarıyla tamamladın. Dilerim topun inşaata kaçmaz.
sen de tecavüz edenleri destekler nitelikte yorum yapmışsın ben madurum burda benim yanımda olman gerekir
çok zevksiz bir kız arkadaşın varmış acıdım kıza kim bilir onun psikolojisi nasıl bozulmuştur
baya zevk aldı ya ama ben alamadım dedi sana zencefil çayı demleyim ondan sonra morfin yemiş gibi bişi oldum Allah vere kız AIDS değildir
söylediklerinden birşey anladıysam tecavüzcü olayım :)
neden zevksizmiş yoksa ilişkiye girilemeyecek bir tipim mi var ?
Bu soru sanki dalga amacli gibi geldi bana yoksa oylemi:)
kimle dalga edecm ben burda yakınıyorum siz benim yerime üzülmüyorsunuz
sizindemi böyle geçmişiniz var neden kimse beni savunmuyor ? olamaz ya ben burda zorla ilişkiye zorlanıyorum bunlar sadece kızların mı başına gelir
tecavüz edenin bakireliğimi olurmuş benim saflığım gitti sen ne diyon yaa
eğer köpek adamı ıssırırsa bişey olmaz ama adam köpeği ıssırırsa haber olur
gizli sorsaydın keske simdi herkes arkandan tas atarak kosturcak..
o kadarda uzun boylu değil ben erkeğim, ben bu arkadaşıma güvenmiştim ne bileyim arzuladığını
Aha evde kaldın, Bekaretde gitmiştir senin. Geçmiş olsun Kenks.
Not: '^&/^+()%/'â
aga ne evde kalması ben muhafazakarım benim için sıkıntı bu durum
daha ne istiyosun milet yerinde olmak içln para bile verir ne güzel işte :D
muhafazakarım adamım
bilrsin ki erkeğe tecavüz fiili livata yolu ile olur. Şaka yapmadıysan gitti namus.
tecavüz eden kız kendi tatmin olmak istemiş, erkek yapsa daha bi feci düşünmek bile istemiyorum
erkeğe tecavüz livata ile olur. bir kolonoskopi ile incelet sen. madar oldun burda. kapat sayfanı artık.
kaılıyorum kardesim gece yuruyodum bahcelı evlerde uc kız pesime takıldı taciz ettiler sozle
kıl payı kurtulmuşun kardeşim kızlar artık böyle demek
tecavüz kaçınılmazsa zevk al derler hep
doğru demişler :))
hadi cağnım yeme bizi :D
ben yemedim o yedi
koş koş polise giitt :p haydar amcaya git diktir xD
arkadaşım bu sefer sen ona tacavüz et ödeşin :D
ilginç bir bakış acısı ama ben yapamam ki gülerim
Istemeyen adamın alet ı kalkmaz dostum sallama bosa.
olur mu öyle şey ya seninki kalkmıyor mu da, bende sabah ereksiyonuda oluyo bayada kalkıyo rahatsız bir durum durduk yere bile kalkar taciz anında nasıl kalkmasın saçmalık söylediğin
Ailesine git artık seni almak zorunda..:)
olmaz biz arkadaşız
Hahahahahhaahahah buyuk konusma genc adam.
ilginç
adres ver intikamını alayım.
ona zarar verme ne de olsa arkadaşım
olsun bro kirlenmek güzeldir :)
bu kiri üzerimden nasıl atarım off
Kızları hadim etsinler
boşluğu doldurmaları lazım bir nevi tıpa
Polise şikayet etmelisin.
nasıl isbat ederim ki ailem arkadaşlarım bilmiyordu,öğrenirlerse şok olurlar ne işin vardı kızın evinde derler.
Bu leke temizlenmez. intihar etmelisin
ne intiharı ya dalgamı geçiyorsun,kararsızım ama gerçekten öyle mi yapmalıyım ?
kız abazaymış :):)
:DDDD
gül gül sen :)
namusunu temizle
yeme bizi...
o yedi bile
hadi ordan bee
Dalga geciyosun
hakikaten mi
Dalga gecilicek bi konu degil gercekten olan seylerden biri !
haklısın
polise git
savcı da olabilir
mor çatıya sığın
neden kimse kınamıyor tecavüzcüyü herkes bana saldırıyor herkes erkekleri eziyor bu nasıl adalet
şimdi ben sana birşey mi dedim mağdursun git morçatıya sığın dedim veya karakola git dicem ama barıştırıp eve gönderirler şimdi olmaz ki o da...
sen bişey demedin tabi bir daha hiç bi kıza güvenip evine gitmem
aman aman dikkat et evlenme vadiyle filan kandıranlar da olur ortada kalırsın sınra(kalmışsın kalağın kadar ya neyse...)
aynen ortada kaldım bu iş başıma gelirken odanın orta kısmındaydım
merak etme bundan sonra da hep ortada olacaksın kim kabul etsin seni böyle
birinw yamanırım artık söylemem kimseye saf kızın tekide alır beni artık böyle bacım
Bırak dalgayı.
komiksinn...
yzık yaa...
haklısın bacım ya düşmanımın başına gelmesin erkeklik gururum ayaklar altında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar