Aradan çok az zaman geçti. Ne yapılabilir? Nasıl kanıtlanır? Hak ettiğini bulur mu yapan?
Cevabın nedir?
+1 yılzaman kaybetmeden suç duyurusunu yapki deliller ortadan kalkmasın. ama sadece başkasının gözünden değil kendi gözünden de tecavüz olduğundan emin olmalısın. mesela öyle kızlar vardırki erkeği eve götürür ya da onunla eve gider. her türlü baştan çıkartır adam tam girecekken dur der. o dakikadan sonra dur demenin hiçbir anlamı yoktur. herşeyi beraber hazırlamışsınızdır. yani böyle durumları tecavüz diye anlatan kızlar var. bu ne vicdanen ne de yasal olarak tecavüz değildir. o yüzden iyi düşün. sen de böyle birşey yapmıyorsun. değil mi?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. hemen şikayette bulunun sperm örneği 2-3 adet dönemi boyunca kalabiliyor die duymuştum..
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler. Ama nereye gitmek gerekiyor? Kadın doğum falan mı?
Soran+1 yılYa bi an... Saçmaladım. Nereye şikayette bulunacağım?
+1 yılBunu yapan adamı herhangi bir bişeyle bayıltıp sonra eve götürüp çükünü keseceksin. Hakettiği ceza bu kanunlar veremiyor onların cezasını. Ancak erkekliğini alacaksın ki aklı başına gelsin.
Ejderha Dövmeli Kız diye bi kitap vardı. Orda tecavüze uğrayan kız bir şekilde tecavüzcüsünü etkisiz hale getirip göbeğinden kasıklarına kadar 'ben tecavüzcü bir pisliğim' yazmıştı dövmeyle. Adam bir daha utancından hiçbir kıza tecavüz edememişti..02 Yorumla- +1 yıl
Evet, hoş bir kitap..
bu ülkede çok üzülerek söylüyorum adelet diye birşey bırakmadılar.Çok fazla birşey bekleme.hakkını ara tabi ama işin çok zor.Zihniyet belli iktidardan
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
43Cevap
+1 yılTek başına koşturma... Rezil olursun... Çok güvendiğin kişileri yanına al ve sonuna kadar mücadele ver... Yarı yolda bırakırsan. anlattıklarınla kendini rezil edersin... Hele hele tek başına asla gitme... kapalı kapılar ardında güvendiğin dağlara da kar yağabilir... Şikayet için de karakola değil direk savcılığa gidip dilekçeni ver...
22 Yorumla
Soran+1 yılBenim korkum da bu. Kaybedip rezil olmak. Kimseye de söylemek istemiyorum kendi özel özel hayatım...Ama... :/
- +1 yıl
Demek istediğim şu... Elinde somut belgeler olsa bile bu karşı tarafın kesin ceza alacağı anlamına gelmez... Çünkü sizin şikayette ki dik duruşunuz ve mücadele azminiz bile etkendir... Adliye koridorlarında ve avukatlar arasında ne dolaplar dönüyor... Haklıyken haksız durumlara bile düşebiliyor insan ki seninkisi ispatı zor ve yapılan işlevin tecavüz mü rızayla mı olup olmadığı muallak olan bir durum.. Böyle bir durumda çok sağlam hareket etmeniz lazım.
Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı. Kanıt gerekir.
Bunlar kurban üzerine bulaşmış sperm, tükürük, kıl, saç, deri vb. olabilir. Ayrıca zanlının zorlama sırasında vücutta bıraktığı izler varsa bunlarda delildir. Bunun dışında görsel bir delil varsa 1. dereceden kanıt olacağı için ceza alması sağlanır.
Ayrıca zanlının da suçunu kabul etmesi yada kanıtların kesin olarak zanlıyı gösteriyor olması gerekmektedir.
Bunun dışında şikayetin ardından soruşturma başlar ve deliller toplanır, tecavüzün işlendiği meskende inceleme yapılır zanlı ve kurbana ait örneklerin burada bulunması ve kurbanda zorlama izine rastlanması suçlama için yeterlilik göstermektedir. Fakat cezqa konusunda pek iç açıcı şeyler söyleyemem, hakettikleri kadar ceza almıyor tacavüzcüler maalesef.
Katil olsaydım yardımcı olabilirdim ceza sonucu hakkında ama adalet sistemimiz içinde size pek içinize su serpecek şeyler söyleyemiyorum.03 Yorumla
Soran+1 yılAlkollüydük. O benim kadar değildi bilinci kesinlikle yerindeydi ama bunu öne sürüp beraat olacak. Ailesi izin vermeyecek. Ailesi çok güçlü. Oğullarının böyle bir olayla duyulmasına izin vermezler. ''Alkollüydüler, ne yaptıklarını bilmiyorlardı. Bir suç varsa kızda var. Erkeğin hiç suçu olmayan bu olayı mahkemeye taşıdı'' vs vs. Beni rezil ederler. İki kez kazanmış olur ve mahkemede bu olacaklardan sonraki psikolojimi düşünmek istemiyorum. Durum bu... Zorlama izleri, evet var...
Soran+1 yıl*edecek. :S Sabah oldu ya...
Eden bulur üzülme Allah (c.c.) ona bunun hesabını sorar yanına kar kalmaz İnşallah ben inanıyorum senin hakkın onda kalmicak . O yapanın şerefsizliği kahpeliği senin hiçbi suçun yok umarım adalet yerini bulur hapise girerde orda gerekeni yaparlar. Sen Allah (C.C.) dua et ve hayata yeni bir sayfa aç ..
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim... Sen bunu yapan erkekler hakkında ne düşünüyorsun? Sen de erkeksin ya...
+1 yılHemen bir avukat bul, avukata danış yoksada cumhuriyet savcılığına git oradan direk suç duyurusunda bulunabilirsin ya da yönlendirirler kamu davası açılabilir belki. Bilen biri daha net şeyler söyleyebilir.
24 Yorumla- +1 yıl
Artık zor kanıtlanması bazı şeylerin entrikalarda oluyor çünkü çok fazla ve de suistimaller. Savcı ve hakimlerin işide zor.
Soran+1 yılAlkollüydük. O benim kadar değildi bilinci kesinlikle yerindeydi ama bunu öne sürüp beraat olacak. Ailesi izin vermeyecek. Ailesi çok güçlü. Oğullarının böyle bir olayla duyulmasına izin vermezler. ''Alkollüydüler, ne yaptıklarını bilmiyorlardı. Bir suç varsa kızda var. Erkeğin hiç suçu olmayan bu olayı mahkemeye taşıdı'' vs vs. Beni rezil ederler. İki kez kazanmış olur ve yani mahkemede bu olacaklardan sonraki psikolojimi düşünmek istemiyorum.
- +1 yıl
Niye beraat olsun ki alkollüyken böyle birşey yaptı diye yine cezasını çeker. Adalete ve hukuk sistemine güvenmen lazım.
+1 yıloncelikle dur bakalim sana karsı en ufak birşey söyleyene o... kalt... köpek gibi hakaretler yağdırma hakkını nerden buluyorsun boyle konusmaya hakkın yok
ne olursa olsun tecavüz soz konusu ise bunun ustunu kapatmak gibi bı cahillik yapma şikayette bulun
yakin cevrem adlı tip uzmanlarından oluşuyor
onceden rızası olup da sırf intikam icin iftira atanlar oluyormuş ama yalan söyledikleri cok rahat ortaya çıkıyormuş o yuzden merak etme dogrusu neyse cikar ortaya tecavüz varsa kimse Riza falan diyemez lakin yoksa ciddi tazminatlar ödersin ona gore
arkadaslara verdigin uslupsuz tepkileri bulunduğun psikolojik duruma veriyorum
umarım yardimci olabilmisimdir tekrar gecmis olsun01 Yorumla- +1 yıl
Öyle bi giriş yaptın ki... ardından 50 sayfalık tez çıkarsaydın bile bi anlam ifade etmezdi... Tek bir kelime ("ufak") karşı tarafta ne derin yaralar açtığını bilmek lazım...
üzüldüm sizin adınıza bence ailenize durumu anlatın daha sonra gerekenı yaparsnız . cunku tek basınıza bu ıslerde cok sıkıntı cıkar dıye dusunuyorum helede türkiye gibi bir yerde .
12 Yorumla
Soran+1 yılAilemi de üzmek istemem böyle bir olayla. Yaşlı insanlar. Zaten utanırım anlatmak istemem özelim bu benim... Ama senin söylediğin gibi. Anlatmak zorundayım.
- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılüzerinden zaman geçtikçe ispatı zorlaşır. hele ki sevgilin vs ise nerede ise imkansızdır. bir hukukçu olarak şunu söylerim, çevrenden destek alıyorsan şikayette bulun. ama şikayet ettikten sonra zaten bu hatun açık kapı deyip başka insanlar da üstüne gelecekse veya ailen dahi seni bir utanç kaynağı gibi görecekse hiç bulaşma allahından bulur zaten.
00 Yorumla Tecavüz sırasında üstünde kot mu vardı ? Yoksa mini etek vs. açık bir şey mi ? Tecavüz eden herif ceketini ve ya çarşafı altına serdi mi ? olayların nasıl geliştiğini söylersen bildiğim kadarıyla yardımı olurum. ama vakit kaybetmeden git şikayetçi ol ya da tekrar tecavüz girişiminde falan bulunacaktır ki o zaman öldürebilirsinde.
00 Yorumla
+1 yılçok az dediğin zaman nekadar? ve cinsel birleşme gerçekleştimi?
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Cumartesi.
- +1 yıl
niye bukadar bekledin ? karakola gidip bayan bir polisle görüşmek istediğini söyle x kromozom daha uzun yasıyo die biliyorum ama cumartesinden salıya olmaz... rahim iç duvarından örnek alırlar en fazla ama onada gerek kalmaz ismini ver polis cokk güzel öttürür onu sakın KABULLENME. Elinden gelen herşeyi dene bunun utanılacak bir yanı yok. artık toplum bu durumda kızı suclayacak kadar kabullenici değil ;)
Soran+1 yılAlkollüydük. Onun bilinci gayet yerindeydi ama bunu öne sürerek sıyrılır, ben de mahkemelere düştüğümle kalırım. İki kez kazanmış olur. Başka ne yapılabilir?
- +1 yıl
Bukadarda cahil olma Alkollü bir bayan yada erkekle ilişkiye girdikten sonra alkollü şahsın şikayeti sonucu direk esnemesizzz durum tecaavüze girer... Ama sen vicdanen rahat olabilecekmisin bu durumdan onu merak ettim?
Soran+1 yılAnlamadım. Vicdanen? Şu an aklıma gelen şeyi yazacaksan defol git sorumdan.
+1 yılŞu yaşadığımız kanunlarda adam berat bile eder kardeşim...Kanıtlamak ıstıyorsan 4 şahit getirmen lazım.. İslama göre tabi bu... Şimdi onu bırak devlete ait resmi yerler bile var bunu yapan :))
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun. Ben de zaten bunun için soruyorum. Ve biz alkollüydük o benden daha az alkollüydü ama şerefsiz işte bunu öne sürüp beraat edecek, biliyorum. Hem yaptığı yanına kalacak hem mahkeme onu suçsuz bularak onun yaptığından daha ağırını yapmış olacak bana. Başka ne yapılabilir?
- +1 yıl
Kardeşim bir kıza tecavüz ediyor ve dediğin gibi bunu öne sürüyor .. hadi diyelim 1 yıl alsın 2 yıl alsın çokmu ? Sen bir kızın resmen hayatıyla oynuyorsun...Daha farklı şeylerde ortaya koyabilir delil olarak... Nede olsa yalan bol...Sen namusunu korumaya bak..Eyer ona ağır darbe vurmak ıstıyorsan rabbine havale etmen lazım.Beddua edebilirsin.Çünkü zülme uğruyurosun.Allahda diyor zaten zülme uğrayanın bedduasını geri çevirmem.. ve artık böylelerden uzak durman gerekir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılDevlet hic bir halt yemiyor, bu ulkede adalet yok, etrafın agzını da dikemezsin dillere dusurup rezil etmek icin ugrasan o kadar cok insan varki en sonunda bir bakmıssın suclu sensin.Yapabiliyorsan kendine asık et, evlenmeye ikna et, sonra al donuna kadar bosa. ya da bosama hayatı boyunca cektir kopege.
20 Yorumlaitiraf etmezse zor kanıtlarsın..Belki sperm örneklerinden bişey çıkar ama doğrudan git şikayet et geç olmadan..şikayetten etmezsen hakettiğini bulmaz
14 Yorumla
Soran+1 yılNereye ediliyor onu bile bilmiyorum...
Soran+1 yılOrtak arkadaş çevremiz var.
nasıl yani ne yapmalı
gidipte şikayetçi olmalı emniyete adli tıp muaynesi yapılrı devamında tecavz edenin spermi bulunursa işlemler başlar eleman kendi geldi verdi derse mahkemede ıspatlaman laızm elemanın evinde tecavüz edildiysen boşuna uğraşma orda ne işin vard diye üstüne kalır ihale00 Yorumla
+1 yılaradan zaman az geçtiyse ve şikayetci olmak istiyorsan ol.zira zamanın geçmesi deliller açısından senin aleyhine...
bird eolayı çözümle..bir avukatla konus ıspatlama imkanın durumun ne ?ona göre bir yol haritası belirleyin...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1- Kızlar olay abartmaya bayilir. Alkolluyduk diyorsun. Bir erkekle bas basa iken neden alkol alirsin ?
2- Tecavuz mu etti emin misin ? Vucudunda yara bere curuk morarma var mi elbiselerin yirtildi mi ?
3- Eger icine bosalmadiysa oradan da tespit edemezler.
Alkollu oldugunuz icin ve sen bu kadar bekledigin icin adaa hicbir sey olmaz. 7-8 yasindaki kiz cocuguna tecavuz edenler bile serbest kaliyor bu ulkede. Kaldi ki sen o adamla karsilikli alkol alacak kadar bilinclisin14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTecavuz oldugunu nereden biliyorsun ? O an orada miydin
- +1 yıl
bu olay gerçek ya da değil ilemeyiz ama yalnış blgilerin var. Bir erkeğin yanında alkollü olmak ,bir yerinin morarmaması ve içine boşalmamaıs olması onun tecavüz etmediği anlamına gelmez. Hangi erkeğin bunu yaptığını anlamak için sperm geektiğinimi sanıryorsun.Kişilerin isteği dışında buna erkekte dahil yapılan her cinsel münasebet tecavüzdür. Evli eşler bile tecavüzden yargılanıyor. Karısını dövüyor mu sanıyorsun.Psikolojik baskıda tecavüze etkendir. Ağzını burnunu kırmaya gerek yok.
eğer bu insan sana bunu yaptıysa başkasınada aynı şekilde davranıcaktır bana kalırsa açıklarını aramalısın elbette hassas bir noktası vardır bu sütü bozuk ailenin
00 Yorumla
+1 yılsperm kalıntılarından ispatlayabilirsin. elbisende veya vajinanda sperm kalıntısı var mı ? ayrıca tecavüzcü erkek arkadaş gibi çevrenden biri mi yoksa tanımadığın biri mi.?
00 YorumlaTecavüze uğrayan birinin, az bi zaman sonra buraya gelip soru sorması bana pek inandırıcı gelmiyor...Sen kurgulamış olabilir misin?...
10 Yorumla
+1 yılyasalar senden yana isbat etme durumun varsa durma yasal hakkını ara hapse girsin köpek
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. vakit kkaybetmeden savcılığa gitmeli. İspat edemem diye düşünmesin kntrollerde bu gayet açık ispatlanıyormuş bir ilşki zorla mıı isteyerekmi .
00 YorumlaBir kadının eşine verebileceği en güzel şey bekaretidir. Bayanlar lütfen erkeklere kanmayın. Çoğu hevesini aldımı kullanıp atar bir eşya gibi.
Sayın sorucu adınıza üzüldüm. Çok kötü bir durum. Kanıt bulup savcılığa baş vurun...00 Yorumla
+1 yılŞeriat olsa hak ettiğini bulurdu ancak şu an hak ettiğini almanın mutluluğunu yaşar.
28 Yorumla- +1 yıl
şeriat olsaydı içki içemezlerdi ve bu b*k da olmazdı
- +1 yıl
şeriat mı gelsin yani bi kaç çapulcu yüzünden?
- +1 yıl
örümcek beyinli yobazlar çok
- +1 yıl
manyak güzel şeriatın yaşandığı ülkelerde bunlar olmuyor mu sanıyorsun ben iran'a gittim eşcinsellik hat safhada muta nikahı denen saçmalıklar var. istediğin bayanı 5 6 saatliğine nikahına alıyor kullanıp parayı verip nikahı bozuyorsun. ayrıca zina yaptı diye kimseyi öldürmek haddimize değil. cezasını Allah katında alsın alacaksa. şu sığ yorumlarınızı bırakın ezbere konuşmayın
- +1 yıl
Bakın gençler, eğer bir adam kalkar da Şeriata laf atar onu inkar ederse o Müslüman kişi dinden çıkar ve kafir olmuş olur. Bakınız Casiye Suresi 18. Ayet. Bana İran ve Arabistan'dan söz etmeyin saçma sapan. Orada Şeriat meriat yok zaten. Bizim o ülkelerle işimiz olamaz. İslam'da zina her türlü haramdır ve İran senin de dediğin gibi muta nikahı adlı bir zamazingoyla bunu merştu hale getirmiştir vs ! O yüzden bu ülkeleri salakça karşıma getirmeyin. Bakınız Osmanlı Devleti. . .
- +1 yıl
Bu insanlar şeriatı ne zannediyor da 'şeriat mı gelsin örümcek beyinliler' falan gibi şeyler yazıyor ya da 'sokaklara çıkıp 'kahrolsun şeriat' diye anırıyorlar anlamıyorum! Sorsan şeriat nedir diye iki kelam edemezler cahiller. Şeriat: herhangi bir ülkenin kanunları değildir, şeriat herhangi bir insanoğlunun yazdığı kanunlarda değildir, şeriat, bizi yoktan var eden, rızıklandıran ve bize bunca nimeti veren Allahu Tealanın kanunlarıdır.Hiçbir adalet koyucu o adaleti yaratan kadar adaletli ola
- +1 yıl
Muta nikahı islamda yoktur
iranda yasanan sapıklık şeriat değildir
zina yapan islamda taslanaRak öldürülür
ancak taşlamanın amacı öç almak değildir
haram(zina) işlemesinin cezası dünyada verilir
zira verilmezse ahirette acılı bir ateş onu bekler - +1 yıl
İyi dedin manyakgüzel. Eyvallah.
çevreden mahalle baskısından aileden korkmadan çekinmeden en kısa sürede şikayetci olmalıki hasten incelmelerinde kantına izine rastlansın o nu yapan şereffizde cezasını bulsun evet hak eden cezasını bulur bir gün mutlaka cıkar
00 Yorumla
+1 yılbir sey yapılamaz eger zamanında haber vermen gerekirdi.
su an o kisi seni rahatsız ediyormu00 Yorumla
+1 yılGeç kalırsan avcunu yalarsın. Kutuda sperm arıyorlar..Sıvı alıyorlar..O kadar basit değil..Aynı gün karakola gideceksin..
00 Yorumla
+1 yılhiç birşey korkutmasım seni.. peşini bırakma bu işin. Bugün sana yapan yarın başkasına yapıcaktır.
00 Yorumlakeşke hemen şikayetçi olsaydın şimdi nası olur bilmiyorum ama yanına kar kalmamalı.
10 Yorumla
+1 yılmadem açıldın ver önüne gelene :) filmlerde öyle olur genelde . ama
tavsiyem gerçekten böyleysen unutman yeni 1 sayfa açman.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hakkını ara sana yapılana kayıtsız kalma o rahat rahat dolaşırken sen kimbilir ne acılar çekiyorsun..
00 Yorumlamutlaka eden bulur uzun, zorlu ve yorucu bir mücadele bu ama şunu bil asla pes etme sonucu güzel olacak.
00 Yorumla
+1 yılCeza falan bulmaz.En kötü senaryo seninle evlendirmeyi deneyebilirler tabi bekarsanız.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir çevrem yok neyse ki. O dizilerdeki gibi değil yaşadığım. Ceza almasını istiyorum, o kadar.
- +1 yıl
umarım alır.
olan olmuş artık bir şey yapamazsın ya intiharı dene yada böyle hayata alış. acı ama gerçek ://
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kanıtından bahsediyorsunuz, en büyük kanıt psikolojisidir zaten, adli tıp testlere sokar, sebebi ne öğrenir buna emin olun, cesaretini topla git savcılığa
00 Yorumla
+1 yılnasıl isbatlarsın bilemem ama hemen sonrasında rapor alman gerekiyodu. istersen şikayette bulun en kötü yapanı rezil edersin
00 Yorumlatelevizyonda anlatıyorlardı anahaberlerde ne yapacağınızı görmediniz mi dinlemediniz mi hiç
00 YorumlaSavcılığa şuç duyurusunda bulun
korkma mücedele eden insan kazanır?10 Yorumla
+1 yılolayın detayını okuynca istemediğin bişi yapmadıgını farkettim
13 Yorumla- +1 yıl
nerden fark ettin zira bu bir kabiliyet olabilir.çapraz sorgu eğitimi vermek için istanbul barosuna amerikalı uzmanlar gelmişti.bir stajyer avukat 2.soruda şikayetçinin yalanını ortaya çıkardı.sonra senaryoyu değiştirdiler.dünyanın hemen her yerinde bu eğitimi deneyimli hukukçu ve polis müfettişlerine veriyorlar yıllardır kimse senaryodaki açığı bulamamış.
- +1 yıl
@soran sakin ve kızgın yani aynı anda
eğer bu bı tecavüzde burda soramazdı
alkollüyken olayı hatırlyorsa sürekli içiyordur
demekki yalnız bı erkekle alkol almadı
deneyimlidir ve deneyimli biri akıl saglıgı yerindeyse karsıdakinin hislerini niyetini anlayabilir
anlamamazliktan geldiyse istemeden olmamıştır
+1 yılmutlaka ödüycek bunu yapan
26 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalı? Ne yapıyor uğrayanlar?
- +1 yıl
mahkeme denilen birşey var utanması gereken tecavüz eden hep kızlar tecavüze uğradığı için utanrlar ama aslında utanması gereken o suçlu kişi ve kim duyarsa duysun duyanlarda seni nasıl koruyamadı onlarda suçlu tek mağdur tecavüze uğrayan haklı olan o güçlü olanda
Soran+1 yılKimseye söylemek istemiyorum. Özel hayatımda yaşadığım bir şey. Aslında mahkemeye taşımamalı mı?
- +1 yıl
mahkemeye taşıycaksın tabi nası kimseye söyleyemiyosun suçlu elini kolunu sallayarak gezsin mi asıl onun utanması lazım millete böbürleniyordur anlamıyorum seni yaa
Soran+1 yılBeraat edecek çünkü biliyorum. Bende de özel hayat namına bir şey kalmayacak ne yaşadığımı herkes öğrenecek rezil olacağım asıl o suçsuz bulunduğu için rezil olacağım. Çünkü alkollüydük o benden çok daha az alkollüydü ve ne yaptığını biliyorum ama bunu öne sürüp beraat edecek. Böyle olmasa bile ailesi kesinlikle izin vermez. Paranın gücü yani.
- +1 yıl
sendede varmış ama biraz suçç :PP
Hiç bi şey için geç değil utandım dersin eğer iş ciddiye binerse olur biter böyle bişi zamanla hafifletilecek bi durum değil
00 Yorumlaşikayetçi olursan bir şekilde ispatlanır tıbbi yolları var
ama başkasıyla ilişki yaşamamış olman lazım00 YorumlaSavcılığa suç duyurusu acilinden
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama alkollüydük. Ne yaptığını gayet biliyordu ama... Aynısı sana da yazayım: Bunu öne sürüp beraat edecek, biliyorum. Hem yaptığı yanına kalacak hem mahkeme onu suçsuz bularak onun yaptığından daha ağırını yapmış olacak bana. Başka ne yapılabilir?
Adını fatmagül olarak değiştirsin.çevresinde fatmagülün suçu ne ? olarak algı yaratsınn :))
00 Yorumlakaçınılmazsa tadını çıkarabilir
00 YorumlaBöle ırz düşmanlarını yaşatmamalı kesinlikle .
00 YorumlaAllah cezasını verir
10 Yorumlakanıtlayamazsan hiç birşey yapamazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFatmagülün suçu ne :)))
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben bu yazının gerçek olduğuna inanmıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok uğraşırsın bunun için
00 Yorumlahakkını arasın
00 Yorumla
+1 yılsavcılıga suç...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanamı tecavüz ettiler ?
00 Yorumla
+1 yılsende ona tecavüz et
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri