Sevgilim tecavüze uğradığını söyledi. Ne yapacağım?

Arkadaşlar, daha yeni bir ilişkim var. Sevgili olmadan evvel hemen her konudan bahsetmiştik. Gözlerinde sürekli bir hüzün seziyor ve cevabını bulmak için uğraşıyordum. Sigaraya başlayışından bahsederken, alkol kullanmaktan bahsederken sebebini sorduğumda sürekli "Eski sevgilim" diyor ve devamını getirmiyordu. Birkaç kez sordum ne oldu da seni böyle yıprattı diye, kafasını iki yana sallayıp "Boşver" diyordu. Sonradan öğrendim ki tecavüze uğramış. Bu satırları yazarken bile gözyaşlarıma hakim olamıyorum. Ellerim titriyor. Paylaşmak bile istemiyordum bu yazıyı lakin, işin içinden çıkamıyorum.

Çok seviyorum. Onun da beni sevdiğinden eminim. Gözlerinin içi gülüyor yanımdayken. O bana geldiği kadar ben de ona adım atıyorum. O kendini açtığı kadar yaklaşıyorum. Yüreğim titriyor, belki bin defa düşünüyorum tek bir defa öpmek için "Acaba incitir miyim? Acaba o anı hatırlatır mı bu yaptığım?" diye. Ama artık kafam allak bullak. Her şeyi o istediği zaman yaşatmak ve yaşamak istiyorum. Geçen gün biraz ileri gittim galiba. O bana yaklaşmadan öptüm onu ve irkildi. Bana pişman olmak istemediğini, pişman olmaktan korktuğunu söyledi. O günü hatırlattım herhalde. Kafam karma karışık. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Kendimi, dişlerimi sıkmaktan heder oldum lakin şunu da biliyorum. Ben ne çekersem çekeyim, onun çektiği acıyla kıyaslanamaz bile. bilmek istediğim şu, onun yaklaşmasını bekleyerek hata mı ediyorum? O günü unutturup normal bir ilişkimiz olması için benim mi adım atmam lazım? Yoksa o yaklaşınca bile kendimi çekmeli miyim? Ya da bambaşka bir şey mi yapmalıyım? Psikologdan randevu da aldım bunun için. İşlerim sebebiyle 3 hafta sonra görüşebileceğim ama bu 3 hafta içinde bile onu üzecek tek bir şey yapmamak istiyorum. Ne olur yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
Yalan söylüyor vs diyenler için, o haysiyetsiz şu an cezaevinde. Mahkeme tutanaklarını gösterdi, kendisi anlatamadı. Bir türlü dili dönmedi. Yalan söylemiyor açıkçası.
Sevgilim tecavüze uğradığını söyledi. Ne yapacağım?