Sanal seks nedir ya? Niye bu kadar önemli sizin için?

Bir çocukla tanışmıştım bir süre önce. Çok duygusallaştı, hemen bir şeyler yaşamak istedi. Tabi uzak mesafelerdeyiz, internetten tanıştık, sanal seks yapmak istedi. Ben yapamadım. Bana uygun bir şey değil. Küfür, kıyamet terk etti. şu an benim ne kadar kendini beğenmiş biri olduğumu filan söylüyor. Ne alakası var, anlayamadım. Bu çocuk başkalarıyla da hep sanal seks yaşamak istiyor, zaten öncesinde de yaşamış. Ama mesela şurda buluşalım dese göze alıp giderdim. Ama bunu yapamam. Çok salakça geliyor bana. Neyse kavga ettik yine. Az önce "yaşattıklarını yaşarsın umarım" gibi bir şey yazdı. Çok üzülmüş.

Ben bu adamın ruh halini merak ediyorum. Yaşı da küçük sayılmaz, evlenme, yeni bir hayat kurma derdinde olması gereken yaşlarda, hatta geçiyor bile. Neden bana bu şekilde yaklaştı? Neden normal insanlar gibi öpüşmedik de öpüşmenin hayalini kurmaya çalıştık anlayamıyorum. Daha önce birini öptüğümden değil haa... Ama onun için fizana bile giderdim. Bunun değerini bilemeyecek kadar salak mıydı yoksa sevgili olmaktan filan korktuğu için mi böyle? Sanal seks de yapana sözüm yok ama hiç olmazsa sevgilim olmuş olsaydı, bir yüzünü görseydim gerçek hayatta. Haksız mıyım ya? Böyle sağlıksız bir şeyin içine kendimi atmadığım için etmediği hakaret kalmadı. Aylardır konuşuyoruz, benden böyle bir şey beklememesi gerektiğini 10 kere de söyledim.
Sanal seks nedir ya? Niye bu kadar önemli sizin için?