Sanal seks sizce ozguvensiz insanların başvurduğu birşeymi yoksa farkli fanteziler denemeyi seven insanlarin başvurduğu birşeymi? Biriyle yazışarak seks yapmak nasil bir duygu ben gülmeden duramıyorum ve hic cidden azmadim tamamen zaman gecirip eglenmek icin yapiyorum sizin düşünceniz neler?
Merhaba, birçok insan bu duyguya karşı olabilir fakat Sağlıklı her insanın cinsel anlamda tatmin olmak rahatlatmak ihtiyacı duyar. Haftada en az iki defa Düzenli seks yapmak sağlık açısından önemlidir. Seks mutluluk vericidir aynı zamanda yaşlanmayı geciktirici özelliğe sahiptir. Evlilik öncesi ihtiyaç duyulan tatmin edici rahatlamak arzusunu sanal seks sohbeti yaparak mutlu olmak mümkündür. Sanal görüntülü seks sohbeti yaparak cinsellik hakkımda Bilgi sahibi olmak büyük önem taşımaktadır. Birliktelik öncesinde karşılıklı olarak birbirinin cinsel mutluluk analizini yapmalarını birbirlerini daha iyi tanımalarını sağlayan önemli bir kazanım olacaktır. Sanal görüntülü seks yapmak İnsana özgüven kazandıran İnsanların cinsel yaşamını zenginleştiren, partneriyle iletişimini ve cinsel doyumu artıran önemli bir faktördür
İlk önce ben de öyle düşünüyordum hani çok saçma geliyordu diyordum ki insanlar bunu niye yapıyor değil mi çok saçma temas yok bir şey yok daha sonra şunu keşfettim bazen birisini seviyorsun arzuluyorsun cinsel olarak bir şeyler yaşamak istiyorsun ama imkanlar izin vermiyor bazen mesafe oluyor bazen aile izin vermiyor ama mutlaka bir şeyler engel oluyor böyle durumlarda karşı tarafa olan arzuları bir nebze düşürmek için iyi bir şey