Şunu anlıyorum flört ettiğin kişi ile sevgilinle hatta eşinle bile sanal seks yapabilirsin Fakat yüksek ücretler karşılığı sanal seks nedir? ya da biri ile tanışmak istiyorsun karşıdan gelen cevap benim arayışım para 100 tl karşılığında sanal seks yapabiliriz. Bu nedir? Fikirlerinizi düşüncelerinizi alabilir miyim?
Sanal seks nedir? Neden yapılır? Siz sanal seks hakkında neler düşünüyorsunuz?
Sağlıklı her insanın cinsel anlamda tatmin olmak rahatlatmak ihtiyacı duyar. Haftada en az iki defa Düzenli seks yapmak sağlık açısından önemlidir. Seks mutluluk vericidir aynı zamanda yaşlanmayı geciktirici özelliğe sahiptir. Evlilik öncesi ihtiyaç duyulan tatmin edici rahatlamak arzusunu sanal seks sohbeti yaparak mutlu olmak mümkündür. Sanal görüntülü seks sohbeti yaparak cinsellik hakkımda Bilgi sahibi olmak büyük önem taşımaktadır. Seks sohbeti etmek, İnsanların cinsel hayatını zenginleştiren partneriyle iletişiminizi geliştirici cinsel tatmini arttıran bir unsurdur.
Şerefsizlikten başka bişey değil. Eşimle yaparım evet yapıyoruz da arada ama eşle olan elbette başka. Ne bekarken ne evliyken hayatta yapmadım tek bir kez dahi para için düşürmedim kendimi
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Severm sanal seks. Özellikle aşık olduğum sevgiliyle çok güzel
Bunu yapan her kim olursa olsun ve tek bildigim sey o kisi allah korkusu olmadigini sadece bu dunyayi gecici oldugunu bilmedigin ahiretini yaktigini ve gunaha girmekden zevk alandir