Erkek arkadaşim evde sınıf arkadaşı ile kalıyor. Ben eve geldiğim zamanlar arkadasini gönderiyordu benim istegimle. Çünkü sevisiyorduk ikimizde. yalnız ben eve zaten sık sık giden biri değildim toplasaniz hafta da bir ya da iki defa. Ki zaten ikiside çoğunlukla çarşıda olan tipler arkadaş ortamı vs. takılıyorlar. Ben açıkçası rahatsız olduğunu sanmıyorum ama erkek arkadaşım bunu diyor yok rahatsız oluyormuş iki de bir evden çıkmaktan yok bilmem ne daha cikmiycakmis. Sizce neden böyle dedi? Üstelik evinde o varken gitsem sevişme seslerimiz gider mi? Odaları yan yana hemen. Giderse ne der? napiyim sizce?
Cevabın nedir?
+1 yılHer şey bir yana bu sevişme ısrarı niye? Sevişme derken nasıl bir sevişme? Kuralları ve sınırları belli olan mı yoksa evli iki çift gibi sınırsız olanından mı? İnadına hep 18-24 yaş grubundan böyle uçuk kaçık söylemler geliyor. Amma meraklıymışsınız, amma da seks olmuş hayatınız. Kimsiniz nesiniz, daha çocuk iken , okul bitmemiş, mesleğinizi elinize alıp, hayatı görüp büyümemiş, gelişmemişsiniz bir de kalkıp seks yapıyorsunuz öyle mi? Bence asıl sen bunları düşün ve anne ve babanı geçtim Allah'ın karşısına nasıl çıkacaksın onuda bir düşün istersen? Allah demedi mi ırz ve namusunuzu koruyun, haddi aşmayın diye? Bu ne şimdi?
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten ilişkiye girmedik o istedi ama olmadı bu.
- +1 yıl
Olmamalı da zaten.25 yaşınızı doldurup, okul ve iş durumunuzun netleşmesi lazım ve ayaklarınızın üzerinde duran, hayat tecrübesi edinen biri olup ne nedirianlayacak, tartacak ve yaşadığında pişman olmayacak kadar değer yargısına, bilgi ve tecrübeye sahip olmalısınız ki bu bir felakete dönüşmesin. Evlenmeden ve hatta evlenmiş dahi olsanız çocuk sahibi olmaya hazır değil iseniz yine de cinsel birleşme olmamalıdır. Allah kadınlar sizin ekin tarlanızdır o tarlaya dilediğiniz zaman çocuğun doğduğu yerden olmak şartı ile varın ki hayırlı ve güzel çocuklar edinin, doğurun ve iman sahibi nesiller yetiştirin dedi. Yani cinsel birleşme sadece çocuk için yapılır. Buna riayet ettiğiniz sürece ne ırz ve namusunuz zarar görür ne de yarın öbürgün anlaşamadık ayrıldık dediğinizde boynun bükük kalmaz, her şeyimi sana verdim, ben ne olacağım şimdilerde olmazsınız. Tabiki sevgi ve aşk ile sarılıp, öpüşecek, sevişeceğiz ama sınırı olmalı, kırmızı çizgisi olmalıdır ki o çizgi de cinsel birleşmedir.
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılsesin gidip gitmesi ayrı bir konu sen evde başka bir erkek olduğunu bilerek sevişebilecekmisn diğer bir konuda belkide erkek arkadaşınla onun arkdaşı aralarda kararlaştırmışda olabilir belkide siz sevişirken aniden odaya girecek ne biliyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum gercekten rahatsiz olup olmadigini ama dedigim gibi sik sik eve gitmiyorum haftada en fazla iki defa o da nadir? Onun dışında ikiside yakin arkadaş birbirinin halinden anlar bence. Benim bu konudaki hassasiyetimi biliyor benden sıkıldığı için öyle diyor olabilir mi? Ya hadi çocuk gercekten sıkıldı pek inanmiyom da neyse o zaman da o varken nasıl rahat sevisirim onunla. Odalar yan yana. Sevisirken zevke gelip ses çıkartıyoruz duyarsa naparim ben?
- +1 yıl
içeri girerse asıl ozman ne yaparsın onu düşün
Soran+1 yılYa yapar mı gercekten öyle? Ya ama/ses illaki gitmez mi tamam duvarlar kalın ama kapının önünden geçsin illaki duyulur ses. Düşünsene altinda bağırislarimi duyuyor.
- +1 yıl
işte o bağrışlardan etilenip gurp yapmak için girerse işte ozman görürsün
herhangi birisi yüzünden yaşadığım evden ( ayda yılda bir defa bile olsa) istemeden çıkmak benim de sinirimi bozardı
ben olsam çıkmazdım başka yerde sevişin derdim14 Yorumla
Soran+1 yılEv ortami rahat. Ya bana en başından beri diyordu bunu kızıyor bilmem ne ama bende diyordum rahatsız oluyorum ama zaten onlar çoğu zaman çarşıda olan tipler ben acikcasi şöyle düşünüyorum bizim aramizda sevgi yok sadece cinsellik üzerine kurulu bir ilişki. Sıkıldığı için diyor olabilir mi? Sesimiz giderse naparim odalar yan yana
Soran+1 yılO öyle yapacak biri değil emin ol. ki ben ilişkiye girmek istemiyorum. Bilmiyorum nolcak
- +1 yıl
Gerçekten neler yaşanıyor ki orda? Bu gençler nerden mğren di yok seks için sadeceker yok falan filanlar...
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılcocuk rahatsiz oluyor olabilir. onlarin kendi arasinda olan bir durum. arkadasinin sana yansitmasi dogru degil ama.
129 Yorumla
Soran+1 yılYa erkek arkadasim beni sevmiyor ve biz cinsellik için bir aradayiz diyeyim sana. Hani sıkılmış olabilir de o yüZden mi böyle diyor olabilir? Çünkü bazi zamanlar onu evden gonderirim bazi zamanlar artık o varken de gel diyor yani ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum. Diğerine gelince odalari yan yana ve biz erkek arkadasimla sevisiyoruz ciplak ilişki olmadı ama ciplagiz çoğunlukla. Ve iliski pozisyonları yapiyoruz o haldeyken inliyebiliyorum. Sesimi duyarsa napicam.
Cevap sahibi+1 yılseni sevmeyen biriyle cinsellik yasarsan, cani cekmedigi zaman yapabilirde boyle haraketler. net hir sey demekte olmuyor. sen inl3sen o duysa ne olacakki. zaten biliyor ne yaptiginizi o arkadasta. Hatta sevgilin daha detayli anlatiyorda olabikir basbasayken.
Soran+1 yılAma ya odaya falan girse ya da o sesleri duyup kendiside arkadaslarina anlatirsa naparim o zaman
Cevap sahibi+1 yılanlatiyorda olabilir su an. o tur kaygilarin varsa oyle bir ortamda iliski yasamaycaksin. ayni arkadas ortamindanmisiniz?
Soran+1 yılHayır farklı. Onunla da face uzeriden tanıştık istek atmıştı bana bende yazdim öyle ama biliyordum birşeyler yasayacagimizi da bu kadarini ben bile tahmin edemezdim. Ya illaki anlatiyordur buna adim gibi eminim. Çünkü benimki kurnaz biri ne zaman hani bu konuyu acsam mesela diyom beni arkadaslarina anlatiyor musun dedim guvenmiyorsan neden benimlesin diyo? Böyle şeyler söylüyor. Acaba anlatmis mıdır? İste beninkini altima aldım. Üstüme çıktı. Inlettim falan filan diye? Sadece ev arkadasi bilse gam yemem ama diğerlerine de anlatırsa. Birde geçen sefer yine bunun evindeyim sevistik soydu beni kendi de soyunduktan sonra lambayi açtı beni bir şüphe almadi mı? Bu cocuk o lambayi niye açtı diye? Bana diyor nereye bosaldigimo göreyim diyor
Cevap sahibi+1 yılnetten tanismissiniz. simdi sadce cinsellik icin bir araya geldiginize kanaat gerirdim bende. sen bakiremisin peki?
Soran+1 yılFaceten ya ayni okuldayiz ama tipine bakınca bunda yapacak tip var demistim. Evet bakirimde hala sen soruma cevap ver anlatiyor mudur?
Cevap sahibi+1 yılevet anlatiyordur. istememesinin bir sebebide senin bekaretjni bozmaktan korktugu icindir. o webali almamak icin sana yol veriyor
Soran+1 yılHayır o istiyor bana kac kere hadi çok azdim ilişkiye girelim dedi. Hatta her seferinde diyor bunu. Ben ızin vermedim. Ve kendisi boşalıyor hep. En son iki gün önce buluştuk. Bugün buluşmak istediğimde türlü bahaneler üretti. Derdi ne bunun inan/anlamıyorum. Başıma büyük bir dert alır mıyım sence
Cevap sahibi+1 yılkabul etmedigin icin istemiyor o zaman. ve sana gram deger vermiyor. ve bundan eminim diyebilirim 😉 basina gelecek su olur. devam edersen bugun yarin bir sekilde kizligin gidecek. bir sure o sekildede iliskiniz devam edecek. sonrasinda abuk subuk bahanelerle ayrikik vs. uzak durman senin icin hayirli olur. macera arama
Soran+1 yılCok haklısın bende bunların olacağını biliyorum. Hatta daha kötüsü olan ne biliyor musun? Bu kadar ileriye gitmeden önce hep bu kadar/ileri gitmem onu yapmam bunu yapmam diyordum lakin şu an bildiğin çıplak kaliyoruz yatakta. Ve o gün ilk kez seyimi elledi üstelik haz aldım bundan. Bende korkuyorum kimliğimi almasından. Ya cok istediğim ana gelirse. Şu ana kadar hep tiksinmistim mesela ama ya bu sefer canım isterse. Geçen sefer ilk kez ilişki pozisyonları yaptık ter içinde kaldım. Ve ben çıplak kalıp onun altında baksir varken şeyini seyime temas ettirdi inledim
Cevap sahibi+1 yılbu isler ufak ufak gider boyle. attigin her adimdan sonra bir fazlasini cekecek canin. isin gidecegi yer belli. ama su an seninde karsi koyman zorlasiyor. cunku tadini almaya basladin bazi seyleein ve fZlasini istiyorsun. ters iliski denemeye gidersiniz muhtemelen. onuda yaparsan iyice icine almak isteyeceksin erkekligi. tiksiniyorum dedigin seyler zavk vermeye baslayacak. bunlari yasayabilirsin ama dogru insan olmadigini bile bile devam etmek yanlis degilmi sencede
Soran+1 yılAynen o kadar doğru konuştun ki eksik Yok fazla var diyebilirim evet evet aynen bu anlattiklariniz maalesef başıma geliyor. Şu an onu istiyorum malesef ateş bastı. Kötü oldum. Yarın bulusucam yine. Karşı nasıl koyucam bu/sefer. Dediğiniz gibi her bulusmada/bir tık öteye gittik mesela ilk yaptığımızda altimda esofmanim/vardı ikinci yapmamizda hiçbirşey yoktu ve temas olmamasina dikkt/ettirdim iki gün önceki yaptığımızda onun baksiri varken temas oldu ve hosuma gitti. Üstelik normalde seyimi kapatirdim o bakmasin diye bu sefer bacaklarimi açtım ona o/da eliyle elledi çok haz aldım. Lakin cevremdeki yakın arkadaslarim da bu sahisla birlikte olmami istemiyorlar di. Çünkü çocuğun niyetini bariz biliyorlardı. Ve en/samimi olduğum arkadasim eger onunla ilişkiye girersen bir daha yanıma uğrama dedi.
Cevap sahibi+1 yılbu is boyledir. yarin cirilciplak kalacaksinjz bu seker o penisini getirip gezdirecek ustunde. sen ilk baslarda karsi koyacaksin ama aonraki denemelerde surtmeye baslayip ufak ufak icine sokmaya baslayacak. ne kadarda karsi koyarim desen bir noktadan sonra bir anlik verdigin boslukla tamamiyla icinde olaca ve kizligin bir anda gidecek hic bir anlamk olmadan. arkadasini dinlemelisin. mesela yarin bulusmayarak basla ise.
Soran+1 yılŞu an gerçekten çok kötü oldum ateş bastı yarını yaninda iken düşünemiyorum. Zaten dün de rüya gördüm anlamıda iyi değil malesef😪sanirim yarın kiz olmuycam/büyük ihtimalle
Cevap sahibi+1 yılsen gozden ciksrmissin zaten anladigim kadariyla:)) kendi isteginle icinde hissedekcin gibi geliyor bana.. oral yaptimi hic vaiinana? ya da sen ona yaptinmi
Soran+1 yılHayır şu ana kadar hiçbir sekilde bir şey olmamıştı. Lakin bundan sonrasi malum.
Cevap sahibi+1 yılsu anda fenasin dimi? varya senin gibi bir kiz olsa hayatimda su an off diyorum neler neler:) tecrube renk katar sekse. aklin yerinden ciksrdi muhtemelen:) diklat et yarin kendine. acele etmemen iyi olur senin icin, benden demesi
Soran+1 yılSelam uzun zamandir yorum yapmamistim ama evet yaklaşık bir ay önce ilişkiye girdik. Aynen bu dedigin şeyler oldu sonrasında yol verdi bana. dün evinin önünden geçtim minibusle anilarim depreşti ozleyecegim aklıma gelmezdi.
Cevap sahibi+1 yıliliskiye girdinmi cidden? hata yapmissinnn.
Cevap sahibi+1 yılyazdiklarimizi tek. tek okudum simdi. cidden dedigim gibi oldu demek.. sadece ozluyormusun? farkli birsryler hissediyormusun peki. ofke gibi mesela?
Soran+1 yılDedigim gibi beni hiç sevmiyordu o gün ilişkiye girdigimizden bir sonra ki gün evine gittim tekrar ilişkiye girmek için ama canım istemedi öyle olunca beni evden kovdu resmen kolumdan cekistirip kapiya götürdü moralim bozuldu resmen. sonra aradan bir süre geçti bu olaydan. sonra seni ozledim glmek istiyorum dedim bana geliceksen sadece birlikte olmaya gel odaya gecer işimiZi halleder gidersin dedi bana. Yapmadim tabi ki iki bucuk haftadır gorusmuyoruz az önce yine mesaj attım
Cevap sahibi+1 yılbekaretini aldi ve ardindan bunumu yapti sana? valla su an o cocuk yanimda olsa kolunu bacagini kirar kaşlarini keser cirilciplak. soyup sokagin ortasina atardim. onu. neden mesaj atoyorsun hala?
Soran+1 yılDün mesaj attım bugun tekrar buluştuk ve iliskiye girdik yine. bana gorusmedigimiz bu süre içerisinde hiç erkekle buluştun mu dedi? Bana çok mu azdin dedi?
Cevap sahibi+1 yıltrolleniyorum galoba:) iyi s. kseydiniz bari
Soran+1 yılNeden? Sana olanı anlattım
Cevap sahibi+1 yılgarip geldi biraz bu kadar gurursuz olman
Soran+1 yılO degilde neden bana öyle dedi gorusmedigimiz bu süre içerisinde hiç erkekle buluştun mu durduk yerde mesaj atman tuhafima gitti falan dedi.
Cevap sahibi+1 yılseni cok. basit bir kiz olarak gormua. o. yuden guvenmiyorda. herkesle yatip kalkabilecegine kanaat getirmis. sende gurur fekan yapmayinca desteklemissin onun dusuncesini
Cinsellik konusunda 500 cevap paylaştı. sen ciddimisin sevgilin evde arkadaşları varken seninle sevişmek istiyor doğru mu?
032 Yorumla
Soran+1 yılYa bir tane o da ev arkadaşı güya arkadasi ben/gelince dışarı çıkmak istemiyormuş. Halbuki onlar/Zaten çoğu zaman arkadaslariyla takilan tipler. Acikcasi bana pek inandirici gelmiyor. Gerçi buni daha biz ikisi yaşamadan önce de diyordu ama inan bilmiyorum
Soran+1 yılÖnceden hafta da bir defaydi. İlişki yaşamadan önce simdi yaşıyoruz biraz daha sık olmaya basladi iki üç günde bir o da ben istiyorum buluşmayı. Buluştuğumuzda iliski yasamaya basladiktan sonra yani biraz dinledikten sonra ilişkiye başlıyoruz
Soran+1 yılAynen öyle olmaya başladı. Onunla 3 defadır böyle şey yapıyorum. Yarın da olursa 4 olucak bakalim yine Kiz mi kalcam
Soran+1 yılBüyük ihtimalle öyle olucak çünkü şu an onu istiyorum. Ateş bastı o derece
Soran+1 yılTelefonda konusmayiz normalde sadece mesaj atarız biz o derece
Soran+1 yılBen onu ilk çıkmaya başladığımızda normal sevgili iken daha ilişkimize günah baslamamis iken arardim geç açardı o zamanlar bile hani yine konuşurduk ama nerdeyse üç aydır konusmadik telefonda çünkü kendisi beni hiç merak etmiyor. Ha yaptığım farklı birşey de yok bunun farkında da ama dün de kötü bir rüya gördüm Allah hayır etsin ama ruyamin yorumu hiç iyi değil. 😩Simdide baktım korktum valla. Diyor ki kötü niyetli bir kişi tarafından zarar gorucek misim. Sirlarim açığa çıkacakmış Allah hayır etsin
Soran+1 yılBurdan olsun. Buyrun dinliyorum
Soran+1 yılTabi dinliyorum
Soran+1 yılZaten öyle olucak bunu bende! Dahil çevremdeki herkes biliyor. Bende bunun farkindayim lakin bu zamana kadar direttiysem onunla yakinlasmak içindi tabi bu kadar olacağını bende bilemezdim. Ben ilk basta aşırı cekingendim yanına bile yaklaşamıyordum o derece. Bana yaklas falan derdi niyeti kötü olduğu için ve o zamanlar da ilk olduğum için yapamıyordum. Sonra böyle oldugumuz için defalarca ayrıldık. Benimde sacma sapan hareketlermin payı var birazda ama ışte ayrilirdi ben gittim hep ayağına onu istediğim için. Benden ayrilmasin diye. Bana küfür dahi etti sahte hesap yüzünden. Benim pesimden hiç gelmedi hep ben gittim ayağına o ilk zamanlar geldi sadece. Ondan sonra sadece evde buluşmayı istedi. Çünkü ben ilk zamanlar eve gelmekten çok korkuyordum. Malesef korktuğum şeyler hep başıma geldi
Soran+1 yılPişman olucam bunu biliyorum. Beni skp aticak niyeti bu bunuda biliyorum. Lakin kendime söz geciremiyorum. Hani ok yaydan çıkar ya su an o durumdayim. Ve yarın ben o eve gidersem ebemi gorcem bunu da biliyorum. Belki yarin değil ama birgün çok pisman olucam hele de benimde sevmedigim birisi ile birlikte oldugum için sırf zevk uğruna. Kendime diyecek söz bulamıyorm
Soran+1 yılHayır onun sevmeyecegini biliyorum laz benim erkek arkadaşım. Firildak ve kizlara düşkün. Ayrıca bende sevmiyorum onu. Hani insan sevdiği birini opunce kalbi atat ya bende hiçbirşey olmuyor zevk dışında kalbim atmaz mesela ona askla bakmıyorum. Çünkü bende ona karşı onu ilk gördüğüm andan itibaren hiçbirşey olmadı ne güven oldu ne de sevgi. O da öyle. Belki güveniyor ama sevmiyor. Ve bunu zerre kadar hissedebiliyorum. Ama aramızdaki fark şu ben onu onun beni/istediğinden daha çok istiyorum. Heo ben dedim bu zamana kadar buluşalım diye o bir kac defa dedi. Sonum kötü olur dimi? Beni anlatır belki etrafına. Yalnız yakinlarim benimle konusmuycak hatta azarliycaklar bile ogrenirlerse. Birde okudugum yer küçük kapali bir yer
- +1 yıl
sonun kötü olmaz asıl devam edersen olur yarın arkadaşlaro seni gizlice video ya çekerse ne yapcaksın onlar evde olcak kendin söylüyorsun yakınların azarlıcak sadece zevk içinse başka yollar dene gerçekten en azından kendi kendine yetebilirsin ya da başka birisini illa ki bulursun sevgilin olur seni seven birisi olur
Soran+1 yılEvde bir arkadasi kalıyor zaten. O video şeyleri benimde aklıma gelmiyor degil Allah korusun öyle birşey olursa biterim. Lakin bazen çaktırmadan etrafı kolacan ediyorum ama etraf dağınık olduğuna birde cakmasin diye birşey yapamıyorum. Kapıyı kapatırız illaki
Art niyet seninki bariz seni peşkeş cekecek dikkatli ol...
03 Yorumla
Soran+1 yılYa bu bana biz daha böyle olmadan önce de diyordu o varken gel nolcak sanki biz burada dururuz o odasında olur diyordu. Ama artık ilişki yaşıyoruz ses gider naparim o zaman
Soran+1 yılResim ya da video nasıl çeker ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler başkasının seviştiğini bildiği kız ile evlenmez. O kadar basitlesiyorsun sırf zevk için. Ama emin ol evlenmeyeck seninle.
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır benim ilkim o ama bunu kendiside biliyor. Ama ilişkimiz fckbdy oldu resmen. İlişkiye girmedik hiçbir şekilde ama sevisiyiruz çıplak bir şekilde. Ve ev arkadasiyla odaları yan yana. Ses giderse naparim ben. Sence neden böyle yapıyor erkek arkadaşım. Benden sıkıldığı için olabilir mi sence? Çünkü ben bu zamana kadar hep evde erkek ark. olduğu sürece gelmem diyordum
Cevap sahibi+1 yılcanımn başta özür dilerim. Biraz sert olduğum için. Ama belki de arkadsi rahatsız olmuştur. ne blym ki
Soran+1 yılAma şimdi odalar yan yana ve biz sevisiyoruz tamam ilişkiye girmeye izin vermedim. Insallah olmaz da öyle birşey ama ilişkiye girmesek bile ciplak oluyoruz ikimizde ve sarilinca birbirimize sehvete gelip üstümde hareket ediyor öyle olunca da sevke gelip ses cikartiyom. O sesi duyarsa naparim ben!
Cevap sahibi+1 yılcanım duysa ne zaten çocuk senin seviştiğini biliyor nyden utanıyorsun ki
+1 yılSenaryo hazır siz sevişiyorken o hızlı bir şekilde kapıyı açıcak sizi uygunsuz görcek oda katılcak aranıza 😀
00 Yorumlabence evde kalıp ya sizi izlicek ya da dinlicek ben olsam öyle yapardım :)
06 Yorumla
Soran+1 yılYani ben de bir art niyet seziyorum. Günah da almak istemem ama erkek arkadaşımla bizim aramızda sevgi yok fckbdy ye dönen bir ilişki oldu artık resmen. Sence benden sıkıldığı için mi böyle yapıyor? Çünkü önceden hep erkek arkadaşın evde iken eve gelmem falan diyordum bu yüzden de demiş olabilir mi?
Soran+1 yılO yüzden mi? Ama ben eve gelmeye başladığım ilk zamanlarda da demeye baslamisti ve o zamanlar cinsellik yasamiyirduk bile. Son 3 haftadir öyle oldu. Şimdi napicam ses gidecek illaki? rezil olur muyum
Soran+1 yılYa deli misin uni ortamı bura ve yaşadığım yer küçük bir yer eminim/insanlar bu yaptığımı duysa yüzüme bakmaz. En yakın arkadasim/bile bana neler derken
Cinsellik konusunda 906 cevap paylaştı. boşver be sanki bilmiyor mu seviştiğinizi :D vermene bak sen
04 Yorumla
Soran+1 yılBiliyordur illaki ama neden böyle yapıyor? Ses giderse napicam ben odalar yan yana
Soran+1 yılEvet
ya bişi olmaz bakın siz keyfinize ya öyle diyosada öyle arkadaş olmaz olsun püh
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSesler gider tabi ama çocuğun canı çekiyor belki ne yapsın ya
04 Yorumla
Soran+1 yılBenimki ilişki yasayacagimizi bile bile bana gel nolcak sanki ses gitmez falan diyor 😂bu emojiyi koyarak. Iki defa ikna ettim de arkadasi yoktu ama bu sefer olucakmis bende tamam dedim onu görebilmek için. Dertleri ne? Bana zarar verirler mi
Cevap sahibi+1 yılsen diyorsun ki ikiside bana dalar mı ya sevgilin sana neden zarar versin
Soran+1 yılYa bilmiyorum belkide beni istemediği için bahane uyduruyor olabilir mi? Dedigim gibi bizim arada sevgi yok. Cinsellik uzerine kurulu. Biz bununla ilk basta ilişki yaşamıyor duk. O zamanlar da diyordu arkadas kızıyor falan/diye. Ben de diyordum kesinlikle olmaz o olunca kendimi kasarim diyordum olmuyordu ki zaten hafta da bir defa görüşüyorduk o zamanlar ve bir kac saat durup giderdim. Ona ragmen derdi. geçen yine ondaydim bu sefer de diyor arkadasi evden gonderirim yapariz falan diyordu. Yani amacı ne sence neden/bir öyle konuşup bir böyle diyor
Cevap sahibi+1 yıldengesiz senin sevgilin de sen yineden ben onu istemiyorum demeye devam et yoksa seks yapmam filan de nasıl olsa aranızda sevgi yok he sevgi yok diye ikiside saldırabilir im saldırabilir ona da kesin birşey diyemem
+1 yılTost yapacaklar seni tost yapma planı
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOh iyi olmuş rahatsız olmakta haklı
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki? Kendisi de zaten cogunlukla carsida arkadaslariyla takilan tipler. Ben biraz art niyet seziyorum sadece hangsii olduğunu bilmiyorum ya sevgilim beni istemediği için ya da onun da duymasını istediği için olabilir. Hersey yarın netleşecek
Gizli Üye(25-29)+1 yılgoygoy yaparlarsa sctın.
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
Cevap sahibi+1 yılikisi bir arada demek.
tost demek.
1girl, 2 dik demek.
sevgi demek, emek demek...
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜçlü yapmak istiyor olabilir
00 Yorumla
+1 yıl3 lü yapın rahatsız olmaz asjdakjsdhakjdk
00 Yorumla
+1 yılya onun da canı çekerse oda isterse senden
02 Yorumla
Soran+1 yılBirazda ona veririm nolcak.
- +1 yıl
ama bu olmadı ki... şimdide benim canım çekti
+1 yılGrup yaparsiniz artik
00 Yorumla
+1 yılOnun yaninda yapsan nolcak
00 YorumlaCinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Plan olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiderse gitsin
08 Yorumla
Soran+1 yılNey giderse gitsin anlamadım
Cevap sahibi+1 yılSesiniz diyorum
Soran+1 yılAma arkadaslarina anlatmasindan korkuyorum. Ya birde sesimi videoya alırsa odasi hemen yanda
Cevap sahibi+1 yılZaten sevgilin en derin detayına kadar ballandıra ballandıra anlatiyor
Soran+1 yılNerden biliyon
Cevap sahibi+1 yılErkekleri bana anlatma
Soran+1 yılOf emin misin mesela ne gibi? Ya illaki ev arkadasi biliyordur ilişki yasadigimizi ama daha fazlasini peki eğer iliskiye girdikten sonra nasıl der
Cevap sahibi+1 yılGeneli anlatır inşallah seninki anlatmiyordur
+1 yılCan sağlığı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok inliyor musun?
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem