AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Böyle ruh hastalarını bulmak için çok uğraşıyor musunuz.
İlk başta o beni istemişti takip etmişti ben yuz vermemistim sonradan beni kendine bağladı pis mahlukat
Biran önce uzaklaş kafasında kurmuş o
Bana mesaj atmış numaradan engellemeyi unutmuştum yarın yanımda ol beni de ekme sakın ola yazmış
Tam birbirinizi bulmuşsunuz.. Adresini ver, aileni de temizlesin
Kendisi psikopat zaten psikologda tedavi görüyordu antidepresan kullanıyordu ama 3 senedir birlikteyiz cinsellik yaşadık ettik ve sürekli beni engelliyor engeli kaldırıp istek atiyor surekli
Tamam işte, tabanca yerine kendisine bıçak öner. Daha etkili ve çarpıcı bir haber olsun
Ya yemin ediyorum ben onun böyle bisey soylicegini aklımın ucundan geçirmez idim. 3 senedir gece gunduz birlikte olduğum aynı yatakta uyuduğum yattığım kalktığım adam bana bunu söylüyor ben nerden bileyim ruh hastası olduğunu sadece psikopatti evet ama bugüne bugün bana bir tokat vurmuş değil
Ahahah kafana sıçayım. Adam hem psikopat hem tedavi görüyor hem ilaç kullanıyor, bir de şaşırdım diyorsun 🤣🤣
Bana mesaj atmış numaradan engellemeyi unutmuştum yarın yanımda ol beni de ekme sakın ola yazmış
İçindeki ruh hastalığını dışa vurmuş uzak dur şu heriften yapacak potansiyeli olmasa öyle cümle kurmaz sonra yarın haberlerde seni izlemeyelim
Psikopat zaten kendisi
Ve psikolojik olarak tedavi de görüyor ayriyeten
Onun ne olduğu belli de sen bu kafayla devam edersen sonun nolur bilmiyorum
Antidepresan kullanıyor
Sana ne kullanıyor diye sordum mu? Psikyatri tedavisinden ziyade kullandığı cümle zaten ruh hastası oldugunu gösteriyor demeye gerek yok. Uzaklaş ondan
3 senedir birlikteyiz vr bana ilk defa böyle birsey soyledi
Yavrum uzak dur. Demekki kapasitesini şimdi belli ediyor. Ondan her şey beklenir bir gün bir bakarsın seni bir güzel doğramis bırak üç seneyi beş seneyi. Psikopat insan her şey yapar hiç mi korkmuyorsun
Bende şaşkınım inan ki ya 3 senedir gece gunduz birlikte olduğum kendimi teslim ettiğim çocuk bana önce senin kafana sonra kendi kafama diyor bende bilmiyorum ne yapicagimi Bi engelliyor Bi istek atiyor yaziyor Bi engelliyor sonra engeli kaldırıyor diyor ki engellenenler listesinde gözükme diye kaldırdım
Sende normal değilsin belli ki seninde ciddi rahatsızlıkların var Allah sana yardım etsin bu kafayla zor
Ya yemin ediyorum ben onun böyle bisey soylicegini aklımın ucundan geçirmez idim. 3 senedir gece gunduz birlikte olduğum aynı yatakta uyuduğum yattığım kalktığım adam bana bunu söylüyor ben nerden bileyim ruh hastası olduğunu sadece psikopatti evet ama bugüne bugün bana bir tokat vurmuş değil
Çok yanlış yoldasınız. Toyluktan mi cahilliktenmi bilmiyorum. Sana vurmaz bugün yarın sana bir şey yapmaz. Ama bir gün psikopat ya hani naptigi belli olmayan biri ya seni keser öldürür annenin babanın önüne koyar. Demedi deme. Nasıl güveniyorsun. Nasıl aynı yatağa girebiliyosun. Nasıl cesaret yani nasıl bukadar mi hayattan nefret ediyorsun git kendini öldür daha iyi. Bu heriften uzaklaş. Bak yarın sana büyük zararlar. Verir. Bir gün anlarsın coook geç olur bak
Bir hemcinsimin bana boyle davranması beni mutlu etti gerçekten çok haklısın en başından beri ona evet demem büyük bir hataydı onu heryerden engellicem ve bu arada son defa şunu soyliyim
Bana konuşurken diyor ki sen nerde oturuyorsun
Sürekli
Benim nerde oturdugumu ilçe olarak biliyor ama tam neresi bilmiyor ya sürekli soruyor nerde oturuyorsun evin nerde falan filan soylemiyorum
Tatlım sen kaç yaşındasın?
19
Çok küçüksün. Sen nasıl böyle bir hata ettin. nasıl böyle birisinin evine gittin birliktelik kurdun nasıl yaptın? Bu saplantılı ruh hastası bak görürsün yarın öbür gün. Evini öğrenme sebebi ufak bir durumda seni tehdit edecek takip edecek sana zarar verecek şimdi normal bir insan annen baban akrsban dostun arkadasin komşun sana diyebilir mi senin kafana sonra benim kafama sikacam diye. Diyemez çünkü bu ruh hastası bir saplanti. Dikkat etmelisin. Çok hemde. Çok. Çok zor bir durum lütfen aklını topla başına. Lütfen
Bi ara zaten takip ediyordu benim diğer evimi biliyordu annem görmüş annem biliyor ilişkimizin olduğunu ama hep karşı çıktı tabiki izin vermedi annem benle onu sitenin aşağısında konuşurken görmüştü karşı çıktı sonra ben Bi süre onla bulusmayinca annem görmüş bizim sitenin etraflarında onu
Canım ben hem öğretmenim hem de ablayim. Yani senin hem ablan hem öğretmenin olarak düşün. Seneler var aramızda zararı az çok senden iyi bilir anlarım. Annen ne diyorsa haklıdır. Anneler hisseder. Sana zarar geleceğini o hissetmiştir. Ben de hissediyorum gelecek. Bak göreceksin. Bende gelmeden uzak dur diyorum. Annenin sözünü dinle. Annen haklı. Bak seni takip etmiş sana zarar verirse ölmek mi istiyorsun
Ama ozamanlar cinsel ilişkimiz vardi ve iyiydik neden sitenin etrafında gezinirki annemde geldi bana söyledi o b. k çuvalın buralarda gördüm diye taaa ozaman
Seninle iyi olabilir ama seninle ilgili kurduğu planlar iyi olmayabilir sen Semih olayını görmedin mi izlesene yahu bir ton örnek var aklını başına al benden bukadar
Peki bir sorum daha olacak kendisini her yerden engelledim az önce. Teşekkür ederim. Ayrıca sürekli ve devamlı engellemesi ve engeli kaldırıp istek wtmasi da takıntılı olmasının bit sebebi midir
Tabiki. Normal birisi engeller ve biter o takıntılı birisi
İşin kötü tarafı numaradan engellememistim engellediğini görünce beni aradı senin sonun hiç iyi olmayacak seni bulmam zor değil biliyorsun değil mi dedi
Kızım sen akillanmazsin. Cidden. Git ailene şöyle seni kurtarsinlar bu çocuğun elinden acilen hemde acilen hiç korkmuyor musun
Benim adım İrem normalde numaradan da engelledigimi zannetmisim unutmuşum meğersem şimdi bana mesaj atmış beni sakın ekme yarın bana gel diye bende kolaysa beni bulursun yazdım iremcim beni ekme yoksa sonunu kendin düşün yazmis engelledim direk
Eğer beni tehdit etmeye devam edersen yarın seni polise verir savcılığa veririm sakin beni korkutma yaz ona sakin sana ulaşmasına izin verme ve bütün olanlari annene anlat güzelim korkma
Dünyayı iki pislikten temizlemek için olabilir
Psikopat ayrıca antidepresan da kullanıyor
Düzgün adamlarla erkek arkadaşı olmuyorsunuz çünkü o yüzden
Antidepresan kullanıyor ayrıca psikolojik destek de aliyor psikopat
Asıl soru şu olmalı sen öyle biri ile neden sevgili oluyorsun? Şahsen ben seni de anormal olarak kabul ederim.
Hayir ya ne alaka cinsel ilişkimiz var 3 senedir ve ili defa böyle birsey söyledi
Psikolojik tedaviler görüyor antidepresan kullanıyor ama normal konuşuyor normal insan gibi sadece cümle yanlis
Kaç sene olduğunun bir önemi yok normal bir kızın serseri kişilerle işi olmaz
Psikopat olan bir kişi ile ne işin var saçmalığa bak bana bir fiske bile vurmadı 😀 yani bir şey olmaması gerçekleşmeyeceği ihtimalini mi doğuruyor
Benle konuşurken sürekli soruyor nerde oturuyorsun diye ilçe olarak biliyor ama tam adresi bilmiyor sürekli soruyor ama
Sen öyle bir kişi ile sevgili isen senin ondan ne farkın var ki?
Boyle bir ruh hastasini nerden buldun
İlk başta o beni istemişti takip etmişti ben yuz vermemistim sonradan beni kendine bağladı pis mahlukat
Asker falan mı
Kendisi psikopat antidepresan ilacı kullanıyor baya zaman
Ayrıl
3 senedir birlikteyiz
Ama işin ilginç tarafı evlenmeye gelince kızlar düzgün efendi adam olsun isterler
Ben hic kimseyi istemiyorum
T. c kızları yine kafasını kullanamıyor
O benim kafamı çok güzel kullanacak gibi
Valla sizin kararınız biz artik t. c kızlarından umudu kestij
Psikopat zaten antidepresan hap kullanıyor uzun zamandir
Beni alakadar etmiyor ne kullandığı sonuçlarını kendin görüceksin zamanla
Bana kötü birseu yapar mı dersin
Bilmiyorum bunu sen zamanla görürsün illaki
Senin tercihin bu adamın psikopat olduğunu biliyordun niye şikayet ediyorsun bu durumdan?
Korkuyorum. Eski sitedeyken benim oturduğum sitenin etrafindaymis
Valla gram üzülmüyorum adamla karı koca gibi her gün aynı yatakta şimdi de rahatsiz olduğun icin uzak durmak istiyorsun bu adam psikopat olduğunu zaten biliyordun ne yani?
Hemcinslerime söyluyorum her platfrom da sakın evlenmeyin diye allah hemcinslerimi korusun sizin gibi kızlardan
Biliyordum ama aramızda hiçbir sorun yoktu en son tartıştık dediki senle evlenecegime önce senin kafana sonra kendi kafama dedi
Bunu bile bile şimdi devam edersin onla 😂
Yine soyluyorum başına gelebilecek hersey senin kontrolün altinda
Sen bundan uzaklaşmak istiyor musun?
Uzaklaş ondan
onumu dert ettin sadece
Evet.