Erkek arkadaşımın evine gittim ve..

2yıllık bir ilişkimiz var ve beni ilk open erkek ve aramızda büyük bir aşk ve onun getirdiği bi ten uyumu var...2gün önce ilk defa evine gittim.birşeyler içtik televizyon derken sonra sarılmaya öpüşmeye başladık ayaküstü.kucağına zıplayıp bacaklarımı doladım ona yavaş yavaş yatağına geçtik ben altta o üstteydi ikimizinde üzerinde kıyafetlerimiz vardı bu arada.üzerimdeydi öpüşüyorduk bi an böyle hafif bi yüzü kızardı,ve üzerimde olduğu için penisi atmaya başladı ama bildiğin kalbimiz gibi atıyordu hızlı hızlı..daha sonra yanlış bişey olmasın diye ben durgunlaştım ona sarıldım uzandık.bu normal mi? böyle bir durumda kendini frenleyebilirmi? gerçi zaten frenledi sarıldı o da bana öylece uzandık ama merak ediyorum yinede.
Güncellemeler
+1 yıl
hayır boşalmaktan bahsetmıyorum. ben ileri gitmek ıstemıyorum o sekılde yatarak sarılarak opusmek ıstıyorum sadece oyle soyunmak falan degıl. ama o böyle bi durumda kendını frenleyebılırmı yoksa ıstemsızce pısman olucagımız bıseyler yapabilme ıhtımalı varmı. yoksa beni seviyor bunu bılıyorum guven falan degıl sorun yanı sadece merak edıyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
bosaldın mı dıye sordum bilmiyorumki inan dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
ve sen gelmeden once ben mast.yaptım bosalmamak icin dedi
Erkek arkadaşımın evine gittim ve..