sen mangalı yak, çocuk mısır koçanını yerleştirsin, sonra neden atıyo de :) çocuğun mısırı patlıyo! süt mısır süüütt.. :):):)
atmassa sorun var hayatım... sevgi kısmı, sana zarar verir veya vermez kısmı, insanına göre değişir. her kız güvendiğine kendini teslim eder. kimisi yanılır kimisi yanılmaz...32 Yorumla
Soran+1 yılınsallah yanılanlardan olmam
En İyi Cevaplar
Çocuk boşalmış. O nedenle yada başka nedenle yüzü kızarmış ne var bunda.. Boşalması da, yüzünün kızarması da, sen istemediğin için ileriye gitmemesi de bunların hepsi NORMAL. Kısaca eşyanın tabiatına uygun hareketler.. Bu veriden ne iyi insan, erkek, sevgili, koca sonucu çıkar ne de kötü...
17 Yorumla
Soran+1 yılnıye kötü
Soran+1 yılha anladım:))
Soran+1 yılgerçekten aşıgım.. Amin insallah:)
- +1 yıl
belli oluyor zaten. Eğer ciddi düşünüyorsan bir abi tavsiyesi evlenmeden asla diyenlerden ol. Fazla da yüz verme her zaman kendinizi tutamayabilirsiniz. Hem biraz naz eden kız iyidir candır. Dünden razı kız görüntüsü o an için iyidir hoştur ama ciddi düşünen erkek için güvensizlik oluşturur. Ben medeniyim yok öyle bir şey diyenleri duyarsın, duyda inanma derim..
Soran+1 yılcok tesekkurler.bende oyle dusunuyorum aslında bı kac aydır cagırıyordu evıne gel nasıl bı yerde yasadıgımı gor senı nerde dusunuyorum gel gor falan dıyordu reddedıyordum ama guvenıyorum ona artık..evet fazla yuz vermemek gerek yınede.. bende ınanmıyorum oyle medenıyete..
ya benm erkek arkadaşım acaip bişey iyiki sennki frenleyebilmiş.benm sevgilim beni görür görmez bi kere sarıldı yatağa attı ben istemiyorum seni 5 dkka görüp gitcem ayak üstü cenabet olmayalım dediysemde yokkkkk.sonuç girdi çıktı girdi çıktı öyle yani
110 Yorumla
Soran+1 yılılıskıye mı gırdınız yanı gırdı cıktı derken :S
Soran+1 yılbılemıyorum hemen yataga gırdıysenız bıraz dusun bence..bız 2 saat falan yemek yedık sarılıp televızyon ızledık bıseyler ıctık sonra odasına gecıp sarıldık sonrasında 15dakıka falan bu anlattıgım olay oldu zaten
Soran+1 yılne kadardır bırlıktesınız? ilk defa onunlamı oldu
Soran+1 yılhadı bakalım Allah tamamına erdırsın o zaman pısman olmassın ınsallah
- +1 yıl
ya obama zenci diyince kızıon ama sende ya
+1 yılSevismeden uyumak istiyorsun sanirim bunu ona soyle ama ya belli et ya da soyle.ve de ki eger seni rahatsiz ediyorsam bu konuda daha benden yapmak istemedigimi birsey istiyorsan soyle gelmeyelim de sinirini koy cizgini cek bak bunu yap.
14 Yorumla
Soran+1 yılaynen oyle tamam dudagını opıyım falan ıstıyorum ama kucuk bısey sadece.sarılalım yatalım ıstıyorum oyle net bı sekılde bellı etmem gerek gercektende
- +1 yıl
Gercekten belli et ki adam beklemesin senden ilerisiniz ve tedbirli olsun ona gore ne derler derdini soylemeyen bebege meme vermezlermis ya da oyle birseydi herneyse adam ona gore ayarlasin cizgini cek.
Soran+1 yıltesekkurler oyle yapacagımm...
- +1 yıl
Birsey degil tatlim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
yoo atması normal. Kan basıncına bağlı. Bir cok kez benimde öyle oluyor. Genelde sevisirken ereksiyon halinde yasıyorum o durumu. Normal birşey bence. Böle tık tık tık ata ata kalkıyor. Kan basıncıyla ilgili. Unutmaki bi dünya damar vardır penisin üstünde.
14 Yorumla
Soran+1 yılatması cok heyecanlandıgını mı gosterır pekı
Soran+1 yılaklıma geldıgınde bile heyecanlanıyorum askla böyle bısey yasamak kadar guzelı varmı hıc
Aşırı heyecandan kaynaklanıyor bir uzun süre ilişkiye girmediğinin belirtisidir bu durum kontrol altına alınabilir düzenli sex hayatı olduktan sonra bunları yaşamaz
13 Yorumla
Soran+1 yılaslında tam olarak sormak ıstedıgım. kontrol altına alınabılırmıydı? alınabılırse sorun yok o zaman..tesekkur ederım
Soran+1 yıliliskiye gırmeyı dusunmuyorum ama ben ileri gitmekte ıstemıyorum ama duzenlı olarak soruda anlattıgım gıbı bıseyler yasamak ıstıyorum sadece ?
+1 yılHer buluşmada bir merhale ilerliceksin. şimdi stten kucaklamayla başlarsın. daha sorna pantolonu sıyırırsın. daha sonra kilot üstünden sürtünce birşey olmaz olur.. sonra, kilotu sıyırır sevgilin penisini clrotsine sürtmeye başlarsınız.
daha sonra vajınan ıslandıkca deliğin ucuna degdirmee baslarsınız ve sonrası gelir...
tecrübeyle sabit...
dikkatli ol canım11 Yorumla
Soran+1 yılayrıldık zaten..
Valla Benim Dedim Meşhur bi lafı var. Muzun kabuğunu soyuyorsan Çöpe atmak için değildir:D veya olmaya bilirde yani sen olayı buraya kadr getirmiş ve çoçuga asıksan o kendini tutamaz sende ona güvendiğin ve aşıksan hayır diyemessin. O yüzden genellikle pişman olunur olunmayan cok az istisna vardır. Yani kısacası Kürtaj yasaklandı mı ya :D
08 Yorumla
Soran+1 yılsoyle sacma sapan cevaplar vermeyın aşıgım o da bana aşık ama gerizekalı degılım. bi kadın ıstemezse hamıle kalmaz zaten o cok ayrı bır olay ama iliskim ciddi ve ben soyunmadım dahi.
Soran+1 yılbundan öncede birseyler yasadık sadece onun evınde degıldık. ne demek ıstedıgını anlıyorum ama 2-2bucuk yıldır beraberız zaten
- +1 yıl
Daha Öncede birşeyler yaşamıssın 2.5 Yıl tamam Güzel bir Süre Ama eğer sen böyle birşeyi artık normal olarak karşılıcaksan Kücük bir test yap. Bidaha böyle bi olay yaşandıgında öpüsmeden sonraki kısmına izin verme ve arkasına Böyle birşeyi kesinlkle evlenene kadar olmucağını söyle 1 hafta içinde davranışlarına dikkat et eğer ufak bir soğukluk bile hissetiysen hemen ayrıl cünkü seven adam ciddi adam asla soğumaz tam tersine böyle bi kız arkadaş bulduna cok sevinir sahsen ben oyle olurdm anladın?
Soran+1 yılaynen anladım. bende dun ılerı gıtmesıne ızın vermedım o da anlayınca sarıldı bana soguma falan yok yanı umarım hep boyle sevgı dolu gıderız. tesekkurler
Soran+1 yılınsallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılvay bee yüzü kızarmış. bu ne güzel değil mi ve sana belli etmemiş. ileri seviyede tahrik olmuş. ama yine de evine bi daha gitme bence. ve ben olsam bu çocuğu kaçırmam da.
22 Yorumla
Soran+1 yılbu kadar guzel biseymı ya ya yuzunun kızarması falan zaten kısa surdu aslında 10-15 dk falan:)
Cevap sahibi+1 yıleğer utandığı için kızardıysa tabi :))
Evet frenleyebilir istedikten sonra bi sorun olmaz yani merak etme
12 Yorumla
Soran+1 yılıstedıgım turde bır cevap ıste. tesekkurler..
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı şeyleri yaşamışz sennle ama benm sewgilim dokundu tabi biraz.bana normal geliyo sonuçta sewiyorz ve ciddiyz 2 günlük bi ilişki düşünmüyrz.aşkın çekimi işte insan frenleyemiyo
15 Yorumla
Soran+1 yılbunun sonucunda istemsizce benımle ılıskıye gırmek ıcın zorlarmı benı pekı dayanamazsa falan. şu an oyle bısey olmadı gercı
Cevap sahibi+1 yıleğer sewiyorsa seni zorlamaması lazım.kimseye güvenilmez gerçi ama ben sewgilime çok güveniyorm bu konuda o güveni almalısın ondan önce.ben bikaç kere sewglmn yatağna girdm ama bana zarar vermedi.bende ona dedim ya bişi olursa diye ama o dediki ben sewdiğme zarar vermem sen istesen bile yapmam dedi.yani sewgilinn yapısına bağlı tabi.benmki sen ne istersen o diyo zorlamıyo da beni hiçbişiye yapcaksın diye
Soran+1 yılne dıyosun sen ya.
Soran+1 yılevet bende guvenıyorum ona zaten oyle 2gunluk bır ılıskı degıl..tesekkurler..
Cevap sahibi+1 yılönce güven olmalı rica ederm
+1 yılArkası yarın gibi anlatmışsın , devamı ne zaman bacım :))
13 Yorumla
Soran+1 yılAskolsun ya. yok devamı merak ettım sordum sadece:))
- +1 yıl
he var söliyim sevgilim gelsin anlatsın sana ...
kızım sürtünürken boşalmış herif kendi kiloduna, çoğu erkek boşalabilir, demek ki çok etkilemişsin onu
011 Yorumla
Soran+1 yılen iyisi ona sormak boşalmış olsa acık renk pantolondu gorurdum yanı ıslaklıgı
Soran+1 yılhayır pre. takmadı emınım de neyse en ıyısı ona sorıyım ben :)
Soran+1 yılsorunca yazıcam:)
Soran+1 yılsanane arkadasım ya
Soran+1 yılben gelmeden önce masturbasyon yapmıs bosalmamak ıcın neden dıye sordum erken bosalıyorum galıba opusunce bıle bosalmaz normalde bı ınsan sen geldıgınde gec bosalıyım erken bosalınca ıstegın falan bıtıyo oyle olsun ıstemedım o yuzden dedı
+1 yılacıdım adama hevesin kursakta kalma ağrısını iyi bilirim :) normaldir herşey sana bağlı bu arada durmak istiyosan onu tetikleyecek haraketler yapma yeter :) sonra daha fena olur :)
04 Yorumla
Soran+1 yılopusurken gerı cekıldım bazen oyun oynama benımle dedı ama tetıklemedım tam tersı durgunlastım
- +1 yıl
oyun oynama derken ciddi miydi ki
Soran+1 yılyanı hafıf bı tebessumle soyledı gerı cekılınce oyun oynama dedı nefes nefeseydı zaten
- +1 yıl
ouuww adam yanıyooo :)
1- Böyle başlar bir kızın bekaretini kaybetme hikayesi
2- Pişman olacağın şeyler yapma
3- Vermek medeniyet mi :))
4- Vermek medeniyetse,
Pişmanlık Medeniyetin çöküşüdür !47 Yorumla
Soran+1 yılvermek kelimesi hiç hoş değil kimse kımseye bırseyını vermıyor
- +1 yıl
Bekaretini vermek demiş olsaydım ne değişecekti. Hem erkekler ne düşünüyor merak ediyorsunuz.
Hem de verilen cevabı beğenmiyorsunuz.Bir insan sana zaman ayırıp fikrini söylüyorsa belki faydası olur diyedir. Teşekkür etmen gerekir.Git 100 erkeğe sor, 90 erkek buna vermek diyecektir. bu olay erkek jargonunda vermek olarak ifade edilir.
Soran+1 yılCevap icin tesekkurler ama ben ortada sadece tatmin etmekten bahsetmiyorum askla yasanan biseyden bahsediyorum o da bana veriyor o zaman hey allahim ya
- +1 yıl
Peki senin için daha özenli bir yorum yazıyorum.
Aşıklar sadece sevgi ile sevişebiliyorlar
.Ancak evlilik öncesi cinsellik kızlara zarar veriyor
Ayrılık durumunda, ya da ileride evlenme zamanı geldiğinde
pişmanlık durumu çoğunlukta oluyor.
.Belki sevgilisi ile romantik bir zaman geçirmek istemiştir.
Ancak romantik yakınlaşmalar ciddi sevişmeye, cinsel birleşmeye varabiliyor.
Benim dünya görüşüme göre bir kız her şeyi eşi ile yaşamalı.
Senin dünya görüşün farklı ise senin tercihindir.
Soran+1 yılBenim içinde öyle farkındaysan beni ilk öpen erkek dıyorum hayatımdaki 2.sevgılım..onu ilerde eşim olarak goruyorum o da benı o sekılde goruyor sen benim helalimsin öyle olacaksın dıyor..lakin yinede ileri gitmeyecegım ben zaten hıcbıseyın garantısı yok
Soran+1 yıltesekkur ederım. ınsallah
bence adam boşalmış senin haberin yok...Kalp atışı değil bence o bildiğin adam boşalmış bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erken boşalmasını engellemekmi sorduğun nereye kadar dayanabilir bu şekildemi diyorsun anlayamadım
00 YorumlaAdam frenlemiş işte daha ne yapsın.Kasıkları patlıcak adamın.
012 Yorumla
Soran+1 yıldegıl mı ya..
Soran+1 yılaskolsun ya.
Soran+1 yıle ne yapayım ama? yanlıs bısey yapmak ıstemıyorum ılerı gıtmek ıstemıyorum en azından nisanlanmadan falan
Soran+1 yılne farkı var kı ha yatakta opusmussun ha ayakta ?
Soran+1 yılzaten ayaktaydık ama kucagından sonra o goturdu yataga. burdan konusalım ya
Soran+1 yıltamamdır ıste aldım ben cevabımı.. gerek yok tesekkurler cevap ıcın
Bknz. 10 Senelik Bir abazalık döneminden Sonra normal ve sık gelişen olaydır :DD:
00 Yorumlayalan rüzgarı gibi daha uzar gider bu yazı ve güncelleme
04 Yorumla
Soran+1 yılkımseye bısey kanıtlayacak halım yok
Soran+1 yılkel alaka.
- +1 yıl
1973 yılında yayın hayatına merhaba diyen ve o dönemden beri kesintisiz olarak yayınlanan dizi o dönemden günümüze içindeki tüm oyuncuların zamanla yenilenmesine ve sık sık kabuk değiştirmesine rağmen günümüze kadar aralıksız bir şekilde gelmeyi sürdürdü. Şimdiye kadar 9339 bölümü yayınlanan dizi 10.000'inci bölümüne koşarken, yapımcılar hiç değişmeyen hayran kitlesinden ve dizinin elde ettiği başarılardan oldukça memnun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbacımmm sorunun cevabını aldın mı ona göre yazayım :D ?
00 Yorumlao orda bosalmis bu kadar basit, ama iyi dusun cunku bi gun gelir zart diye saplayiverir bok gibi kalirsin:)
10 Yorumlaşehvet girdabına girenler kendini cehendeme atmış sayılırlar o kadar
10 Yorumla
+1 yılyoksa şeytana karşı koyacak bir ilmin,inlersin kucakta inim inim:))sanırım bu seni aydınlatmıştır:))
03 Yorumla- +1 yıl
acaba yorumumu okuyuptamı eksi verdin okumadanmı? merak ettim.belkide senin kültürün yetmemiştir anlamaya ben sana yardımcı oluyum çok zoruma gitti çünki,eğer nefsine hakim olamayacaksan kucağında zevkten inlemiş olursun demek istedim (kucak kelimesi ilk senden çıktı ona binayen kucak kelimesi kullandım)kısacası tamamen nefisle alakalı yoksa kimse öyle birşeye kolay kolay karşı koyamaz eğer sevgilin nefsine hakim oluyorsa ne mutlu sana.son olarak ilk defa yaptığım bir yorumdan bukadar pişmn oldm
Soran+1 yılbı yorumun eksılenmesını bu kadar onemseme bence. anlatıs bıcımını hos bulmadım kullandıgın cumleyı
- +1 yıl
Acaba sen kendi soruş biçimini beğendinmi eğer beğendiysen benim yorumum çok doğal.iğneyi önce kendine batır
ben bundan bişey anlamadım keşke flimini çekip yollasaydın
13 Yorumla
Soran+1 yılkes bence sen
+1 yılyanlış yoldasın emin ol.
11 Yorumla
Soran+1 yılbencede..
git gide ilerliyceksiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılben ıstemessem ılerlemeyız
Atan penis ilk defa duydum bilemedim ne diycemi :)
08 Yorumla
Soran+1 yılne dıyeyım ya:)))
Soran+1 yılbu benımle alakalı bence once attıracak turden kız bulmalısın :P
Soran+1 yılatarım tabii yaa
+1 yılfrenleme degil boşalmıştır oo :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu işin sonu bebişe gider
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun bı zevk ıcın gunahsız bırıne kıymayı dusunemem bıle..
çokmu heyecanlıydı?
03 Yorumla
Soran+1 yılbenım acımdan birazda urkutucu ılk defa oldu boyle bısey ama ne amacla sordugunu anlamadım?
Soran+1 yılhayir cunku sen fakesin.
kiloduna boşalmıştır, bidakine kontrol et
09 Yorumla
Soran+1 yılhayır bosalmadı ıslaklık falan ıkımızınde ustunde pantolon vardı
Soran+1 yılhayır ama bosaldıgı zamanlar pantolonun onunde ıslaklıgını gordugum oldu yanı
Soran+1 yılkasıklarımda falan heralde nebıleyım neremde oldugunu pek aklımda tutmadım ama karnımın altı vajınanın ustu falandı
Soran+1 yılsenı ılgılendırmez
el frenini çek :D
00 Yorumlakıza bak ya donuna kadr kontrol etmiş..
04 Yorumla
Soran+1 yılüzerımızde kıyafet vardı dıyorum pantolonun ustunden hıssettım penısını kalp gıbı atıyordu onu soruyorum
Soran+1 yılüf
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne