Sevgilimin geçmişi aklımdan çıkmıyor, ne yapabilirim?

Arkadaşlar, 2,5-3 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle çevre tarafından örnek gösterilen, övülen, yakıştırılan ve gerçekten yakışan bir çiftiz. Birbirlerimizin evlerine girer çıkarız, ben onun ailesini, o benim ailemi tanır. Beni gerçekten sevdiğine can-ı gönülden inanıyorum. Ben de onu inanılmaz seviyorum ve maalesef aşırı kıskanıyorum. İlk başlarda bilmediğim, daha sonra irdeleyerek, araştırarak kendi çabamla veya onun itirafları ile olmaması gereken şeylerin yaşandığını öğrendim. Benim için en önemli şeylerden birisi cinsellikti. 2 yıl çıktığı eski sevgilisine oral seks yapmış. Yine lisede başka bir sevgilisi zorla onunla bir şeyler yaşamak istemiş ancak bu hep kaçmış ve 1 kere de ona oral seks yapmış, sonra görüşmemişler. Lisede iken çok azgındım diyor, ve internetten adını-yüzünü gizleyerek birkaç kişiye de çıplak fotoğraf göndermiş. Her ne kadar günlük, haftalık dahil olsa da çok fazla sevgilisi olmuş, nerden baksanız 14-15 tane... Benimle birlikte çok değişti bunun farkındayım. Aynı üniversitedeyiz, çocukken de aynı ilçedeydik ve birbirimizi tanıyorduk. Aslında onun nasıl birisi olduğunu biliyordum ama bu kadar çok vukuatı olduğunu bilmiyordum. Ve ne yazık ki düzenli olarak ilişkiye de giriyoruz. Bakireliğini ben bozdum. Yaşamadığımız şey kalmadı. İlişkiye girdikten 3-4 ay sonra öğrendim böyle şeyler olduğunu. Yani ben bu geçmişi takmasam evleneceğiz o derece. Zaten ciddi de düşünüyoruz ama bu fikri aklımdan nasıl atabilirim? Benim geçmişimde yaşadığım herhangi bir şey yok sayılır. Yani tertemiz bir gençtim önceden. Onunla sevgili olmaya devam etmem sağlıklı mıdır? Kendime yediremiyorum bu durumu. Unutuyorum boşver diyorum, geçmiş geçmişte kalmıştır diyorum ama arada böyle oluyor. Ona da hatırlatıp hem onu hem kendimi üzüyorum. Uzun yazdığım için kusura bakmayın, siz olsaydınız ne yapardınız, fikirlerinizi bekliyorum.
Sevgilimin geçmişi aklımdan çıkmıyor, ne yapabilirim?