Cinsel Yaşam Sevgilimin geçmişi aklıma geldiğinde sinirleniyorum, ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Daha flörtken dc falan oynadık işte konu cinselliğe dönüştüğümde bende ona daha önce seks yaptın mı diye sordum o da evet birkere dedi. Bunu düşünce aşşırı sinirlerim bozuluuor. Şimdi onunla nasıl zevk almıştır hangi pozizyonda yaparak kıza zevk vermiştir. Offffff çıldırıcam Güncellemeler+1 yıl Birde ilkini onunla yaptı ya onu düşünce daha sinirlerim bozuluyorrr Sevgilimin geçmişi aklıma geldiğinde sinirleniyorum, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
herhangibir1 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Senle 10 kere yapsın o saman 10 kat daha çok zevk alır:dd 1 3 Yorumla Ht-98 +1 yıl Dmden sorum var ablamla ilgli bakar misin Yorumla herhangibir1 +1 yıl Bizimde uzaktan vardı istek atar mısın bişey anlatsam şükredersin haline @soran Yorumla Soran +1 yıl Yav sen ht-98 mi ne herkese soru soruyon bi bırak ya yeter ablam böylede öylede Yorumla
dagci29 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kaç kere yaptı kim dedi para adam ne yalan söylesin bir tane diyecek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiç diye bilirdi hem dc oynuyorduk Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Niye böyle şeyler düşünüyorsun canın sıkılıyor galiba 😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evire çevire s. kmiştir değişik pozisyonlarda, birden fazladır ayrıca, senide sıraya sokar, kullanıp atar tuvalet kağıdı gibi ckfkkflf 0 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl niye sana hiç el değmedi mi? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya yokk yapmadık ki uzakta olduğumuz içinnn off ama ikimzde çok İstiyoruz ya of Yorumla PATRON79 +1 yıl boş boş kuruntu yapma geçmiş adı üstünde geçmiş... Yorumla Soran +1 yıl Evwt öyle aslında da ne bilm.. Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Bakireyseniz çok haklısınız. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sende istiyorsun ama söyleyemiyorsun diymi? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İkimizde istiyoruz ama uzaktan ilişkimiz var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlat bakalım tkp den hayallerini Yorumla Soran +1 yıl Ya sana niye anlatım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozaman ona anlat Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Madem kaldiramiycan neden girersinki bu konulara 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ozmn sevgili olacağımızı bilmiyordum ki sadece konuşuuorduk Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sormayın o halde geçmişi, ne kurcalıyorsunuz? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ozmn sevgili değildik merak ettiö sorrum o da bana soruyordu Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Seni hangi pozisyonda s. i. kiyor genelde? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Daha yapmadık çünkü uzaktan ilişki Cevap sahibi +1 yıl Hangi pozisyonda hayal ediyorsun? Soran +1 yıl Fark etmez zevk veren pozisyonlar Cevap sahibi +1 yıl Bakşre misin? Soran +1 yıl Hı evet aslında pek emin değildim yapmak ile alakalı ama gerçekten çok istiyorm Cevap sahibi +1 yıl Özelden konulabilir miyiz? Soran +1 yıl Niye söyle burdan Cevap sahibi +1 yıl Özel daha iyi, yaz bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Senle 10 kere yapsın o saman 10 kat daha çok zevk alır:dd
Dmden sorum var ablamla ilgli bakar misin
Bizimde uzaktan vardı istek atar mısın bişey anlatsam şükredersin haline @soran
Yav sen ht-98 mi ne herkese soru soruyon bi bırak ya yeter ablam böylede öylede
Kaç kere yaptı kim dedi para adam ne yalan söylesin bir tane diyecek
Hiç diye bilirdi hem dc oynuyorduk
Niye böyle şeyler düşünüyorsun canın sıkılıyor galiba 😄
Evire çevire s. kmiştir değişik pozisyonlarda, birden fazladır ayrıca, senide sıraya sokar, kullanıp atar tuvalet kağıdı gibi ckfkkflf
niye sana hiç el değmedi mi?
Ya yokk yapmadık ki uzakta olduğumuz içinnn off ama ikimzde çok İstiyoruz ya of
boş boş kuruntu yapma geçmiş adı üstünde geçmiş...
Evwt öyle aslında da ne bilm..
Bakireyseniz çok haklısınız.
Ona sor bunları 😂😂
Bu yüzden konuşmayı kesmek istemiştim
Borsa kaplanı kız versiyon
Sende istiyorsun ama söyleyemiyorsun diymi?
İkimizde istiyoruz ama uzaktan ilişkimiz var
Anlat bakalım tkp den hayallerini
Ya sana niye anlatım
Ozaman ona anlat
Madem kaldiramiycan neden girersinki bu konulara
Ozmn sevgili olacağımızı bilmiyordum ki sadece konuşuuorduk
Sormayın o halde geçmişi, ne kurcalıyorsunuz?
Ozmn sevgili değildik merak ettiö sorrum o da bana soruyordu
Derdini sevsinler
Seni hangi pozisyonda s. i. kiyor genelde?
Daha yapmadık çünkü uzaktan ilişki
Hangi pozisyonda hayal ediyorsun?
Fark etmez zevk veren pozisyonlar
Bakşre misin?
Hı evet aslında pek emin değildim yapmak ile alakalı ama gerçekten çok istiyorm
Özelden konulabilir miyiz?
Niye söyle burdan
Özel daha iyi, yaz bana
Ablamla yaptı