günlük konuşmada kondom sözcüğünü mü prezervatif sözcüğünü mü kullanıyorsunuz
kondom
prezervatif
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yaklaşık 25 yıldır seks yapıyorum bı kere denemek bı kerede olduğu ıçın kullandım * ıkısındede çıkarıp attım. o yüzden adını bıle telafus etmıyorum o neya gaz maskesı ıle gül koklamak
güvendiğin tek bir partnerle yapıyorsan kullanmayabilirsin ancak bir çok cinsel yolla bulaşan hastalıktan koruyor insanı yani önemli, öyle bir plastik parçası diyip atmanın anlamı yok
yok sanırım 100 yakın kadın olmuştur. ama öyle herkesle yatan kadınlarla ışım olmaz geröi bızımkı bırazda türk cesaretı. keyıf almıyorsam hastalıksa hastalık napım seks keyıf ıçın yapılır condom felan nedır ya. ama kalkıp bu ışın tıcaretını yapanlarla olsam o zaman başka düşünürüm ama ben mıllı olurke bıle par vermedım
anlaşılan 18 yaşından küçük egosunu tatmin etmeye gelmiş birine laf anlatmaya çalışıyormuşum, bu salaklıkla umarım aids olursun
ınsanlar hakkında ne kadar sarrafsın ne kadar tecrüben var bılmıyorum ama yaşım 40 ve ıstanbulda yaşıyorum tıcaretle uğraşan bırıyım özellıkle fınansla.
gerısı sana kalmış. tanımak ıstersende sorun yok san cep telımı bıle verırım
Günlük olarak konuşulmaz, ama ben şapka veya kondom derim her halde
Günlük hayatta bu kelimeleri kullanacak bir hayatım yok.
Cevap
20Cevap
Günlük konuşmada kullanmıyorum ikisini de. Ağzımdan çıkmamıştır hatta, böyle sanalda yazıyoruz sadece. 🙃
kondom tekniğin adı. prezervatif kullanılan şeyin adı.
Kılıf, kaput, naylon başlık falan da deniyor :)
Kilif derim ya da lastik
Prezavartif kullaniyrm derim
kullanmiyoruz biz ole seyler :)
canim hangisini kullanmak isterse
:D telaffuz etmem.
Hiç birini 😂😂😂
Şapka diyorum 😂
Duşa kabin
Ne öyle nanoslar gibi prezervatif adı onun
prezervatif
Hiç kullanmıyorum
Kondom kaba duruyo