Ya nasil yapicam baska korunma yontemimiz yok suanda erkege kontrol verilirmi? Ya geri cekilemezse
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYa geri çekilemezse diye bişey yok. Geri çekilme yöntemi garantili bir yöntem değildir. İçine boşalmasa bile başlarda girip çıkarken penisten zevk suyu gelir onun içinde de spermler olur. Geri çekilme yöntemiyle hamile kalan çok insan var. Cahillik yapıpta sonra buralarda ağlamayın hamile kaldım napıcam ben diye. Korunma yöntemlerini iyi uygulayın.
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende oyle dusunuorum risk alamam ama o dio ben dikat ederim bende izin vermiorum
- +1 yıl
Türkçe anlamıyor musun? Dikkat ederim diye bişey yok. İçine boşalmasa bile girip çıkarken sperm çıkıyor penisten. Hatta hiç boşalmasa bile çıkıyor. Dikkat e-de-mez.
Soran+1 yılTurkce anliorum aynen dedik
- +1 yıl
Dikkat ederse içine boşalmazsa sorun olmayacağını zannediyorsun sen. Ya geri çekilemezse demenden bu çıkıyor. Ben de sana diyorum ki geri çekilebilse bile risk var. Sen bunu biliyor olsaydın ya geri çekilemezse diye sormazdın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. gri çekilme diye bir yöntem yok. halkın bilgisizliğindan kaynaklı uydurduğu bir şey. ilişkiye başlayınca risk başlar. son boşalmaya odaklanmak doğru değil.
00 Yorumla
+1 yılAlerjik reaksiyona sebeb olur daha sonrasında maç olursun deneme
04 Yorumla
Soran+1 yılHarbimi bilmiordum ay cok saol
- +1 yıl
Maf olursun diyecektim aynen suda daha kötü olur latex olduğu için siser ve morarma yapar sende saol
Soran+1 yılAy cok tesekkur ederim bunu bilmiordum bi felaketi onledin bildigim iyi oldu
- +1 yıl
Rica ederim netten de bakabilirsin zaten ve ayrıca tecrübesiz ile temkinli ol tutamaz falan ise doğal kauçuk olur ise bir şey olmaz diğer türlü sadece heryerde satılan latex alırsa çok kötü ama kauçuk olursa bir şey olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani bence yapılabilir onun üzerindeki kayganlaştırıcılar su ile gitmez yapılabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkondomdan önce, içeriye hindistan cevizi suyunda ıslatılmış pamuk ya da sünger tepme gibi önlemler alınıyormuş. bi dene
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBence iki taraflı zevk al bosalacagimda analdan iste önceki sevgilimle oraya boşalıyordum ikimizde fazlasıyla zevk aldik
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılboşalırken çekecek ve bacakların arasına ya da popoya boşalacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılCekemez benim slk sevgilim die korkuorum
Cevap sahibi+1 yılboşalma anında sen hissedersen sen kalçanı çek ve sık çıkar zaten..
İliskiye girmeyi çok mu istiyorsun. Sevgilin biraz anlayışli olursa icine bosalmaz geri çekilebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sevişilir niye sevişilmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl11 yıldır hiiç korunmadım kaza yaasamadım
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes sen gibi basarili olacak garantisi yok
Cevap sahibi+1 yılilk defamı yapacaksnz
Sevisilir neden olmasinki çöl yaptim oyle ben
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılolmaz olan sana olur içini mahveder ya yazık
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil mahveder?
- +1 yıl
suyu görünce kayganık geçer vajiana içinde sıvı kalmaz ve içini tahrik eder su altında seks
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sevişin ama seks yapmayın
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumlaİçinde ılık ılık bişeyler hissedersin çekilmezse
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDışarı cıkar cokar
00 Yorumla Suda olmaz
00 YorumlaHap kullan
06 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyorum kilo aldirio
Soran+1 yılIstiyor sevgilim
Soran+1 yılIki ucu bkklu degnek seks yapmak da dert
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende benim gibi hata etme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevişilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhap kullan