AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Bence yanlış yapmış eşiniz
Evet oda cok ayip etmis bulmusda bulgurluyor milet bulamiyor
Neeyse sende hevesini kirma bosver zevkinu yasamaya bak
ne zevkı aksam buz gıbı oldum bır anda ağlayarak uyudum
Ya tamam olmus sakin ol arada evlilikte boyle cilveli sozler olur napcan atsam atilmaz satsan sayilmaz necbur duzelecek bidakine birsey yapma o debelensin dursunda kiymetini anlasin😀
yalvaracak zaten o beklesın sımdı
Ha iste boyle biti sen ne dert ediyorsun yapan dusundun seningibi boyle cilgini kimse kolayda bulamaz sen rahat ol canim ama oldu ikna eti yatakta hic kibildama yat sirt ustu o debelrndin tam zevke geleceyi zaman cikartir o yeter iskrnce😂😂😂😂🌹
ölü gibi yatıcam kendını yorsun dursun o bakalım
Aynren oyle yap canim 😊
Bence cok sabirsizsin sabirli ol mikrtin drdiklerinede bakma💋😂😂😂
İyigeceler vay vay azgin tekeye bak hele dedimya canim sana o seve seve gelmese ske ske gelecek. Neyse gozun aydin 😂😂
Ne sacma konusuyosun o cumleler ne ya
Tm ozur dilerim 🌹🌹😊
Sagol
Sende saol anlayisin icin cevapta vermeye bilirdin 😊e napiyor simdi enistecik 😀
Uyuyo o bayagi ozur dileyerek uyudu ama yuz vermedim
Bekte zor uyumusturda yinede fazla. Sikma adami cinselik sorunu bunaltir eskisi gibi olmada iste konustugumuz gibi yatakta naz yap develensin dursun😊
Ne demek bunalir ya onu basta dusunecekti o lafi bana demeyecekti haketmemistim
Tabi canim sen onu haketmedin orda sana hak veriyorum senin davranisin zaten her esin yapmasi gereken ve esini mutlu edeceki eside gozu baska kadinda olmayacak benim soylemek istediyim birazz anlayisli olmak zaten ozur dilemis seninde yapacagin biraz cezasini vermek oda yatakta 😊sen sakin ol
O once 1 ay mast yapsin akli. basina bir gelsin
Bak canim ben sana nediyorum sen haklisin ama fazka naz iyi deyildir 31 cekerek ihtiyacini gorurse iyi baska yerlerden ihtiyacini gorurse nilacak olmaz bunlari iyi dusun canim sen cabuk kiziyorsun cabuk karar veriyorsun ve burdakilerin gazinada geliyorsun bosarim gibi sozler soyluyorsun bu sozleri aklina bile getirmen hos deyil ve ben dusundumde bir sefer ve ilk gitmistim oyle kadinlarla sevismeye kadin iste ilk basta anla iste onu yapiyor sonra ben debelendim yani esin oylesine soz etmis onlar oyle davranmiyordur diye dusunuyorum 😊
Bakicazz
Vala canim bakacagiz sozu inandirici deyil benim soylediklerimden hic etkilenmrmisin gibi 😊ve esinde zaten ve kimse esinede oyle birseyide bilerek soylemez de agzindan kacmistir lafin nereye gitiyini dusunememistir ve sorun cinselik olsun baska ayle sorunu olmasinda ve sen kendini biliyorsun oyle kiside deyilsin bazi sozleri sineye cekmelisin sabir
Affedicem onu zaten ama once ozleyecek seksi mast i tekrr hatirlayaack
Ya afedeceyini biliyorum ama cok uzatma dedimya cezayi yatakta yat sirt ustu o naparsa yapsin sen hic karisma zaten ona o cile yeter yaparken dudagindan bile opturmesen o bile iskence olur ona 😊
Kadinin olu gibi yatmasi bayagi delirtiyo mu erkegi yani o sekilde yapsam iyi bir ceza olur mu ona
O sen nediyorsun birde senin eski cilginliklarini biliyorya beklediyini bulamayinca bu severde icinde gidip gelmeye veriyor napsin dedimya opucuk vermesen bile iskence😊😀😀
Iyice yorulsun tek basima seks yapmaya ugrassin ben kilimi bile kipirdatmayim tahrik edici seyler bile soylemeyim demi
İstebu bak neguzel ama bir hafta bekle dur hemen verme eyce bir azsin 😀
O kadar azarsa bayagi sert yapar yapincada😅
Ana canim kanka iyide biz enisteye iskence derken e sen nasil duracan kiz 😀😀ona iskence derken kendinede iskencede neyse icinde kizginlik biraz seni idare edecek gali 😀sabredecen sende biraz ozle😊
Ben dayanirim. bana bisey olmaz
Yokya srnden karsilik bulamasada icinden gelmez iner kalkar tadini bile alamaz diye dusunuyorum ama 31 cekecekca sert olmaz
😀😀😀mecbursunda ama sende enisteden az deyilsin kendin soyledin soruda unutunmu😊
E benden karsilik buldu onu napti dedigi lafa bak
Benn isitekli olsamda gereken yerde kendimi dizginlerim fazlasiyla
Ya iste o kendi salakligi iste dedimya seningibi istekli bulmak her bayanda olmaz buda pisman olduda is istem gecti simdi 31 devam iskence 😀
Siz evli misiniz esiniz istekli mi ya da
Dogru bayanlar sabirlidir matr da yaparsin nolacak sanki😊
Ben hayir deyilim ama seningibi istekli olmadini her erkek gibi brnde isterdim😊
Turk kadinlarinin cogu isteksiz arkadaslarimdan bile duyuyorum cogu sekse kocalarina yanasmiyo aama ben oyle hissrtmiyorum iste
Ya kizin birinin sorusuna cok guldum erklere kiziyor bunla cikanlar cinselik dusunuyirmus yolda giderken bakiyorlarmis ama hic cinselik yasamamis ne yasamis oral ve oral cinseliye girmiyormus sence bir bayan olarak 😂
Evet cok birde suda var yanlis anlama birde cinselik hastaligi olan hanimlar var durmadan yasamak tek erkekle yetmiyor deyisik erkeklerle berabet oluyor bunlarinkide bir hastalikmis 😊
Tuhaflar ya
Onu biliyorum nemfomanyak adi ama ben oyle degilim kocamdan baskasi sadede kardesim olur ne yasarsam kocamla
Evet taf guldum kiza dedim sanki penis deyil muzami oral yapiyor gibi anlatiyor o cinselik yasama olmuyormus😀
Yok kankam ben srnin icin demedim zaten hani turk kadinlari cogu istemez denince laf acildi soyledim evet oyle hasta var benim bir tanidigim var iste evli erkek oyle bayanla berabet bayan boyleymis her denk geldiyi erkekle yatiyormus doyma bilmiyormus😊
Zor ya
Evet cok zor bizim arkadasda zaten delik olsunda gider ustune bide biladeri var oda gidiyormus ayni kadina ve ikiside evli hanimlarida oyle noyetle bakmadimda yani aldatilacak hanimlar deyil iste kimde suc
Hani dedinya her hanim benimgibi deyil iste ornek arkadasimin hanimi biladerinin hanimi demeki yataktq fislar😊
Belkide bilemiyorumm
Ama yani evli olupta baska hanima gitmesi bunlar akla geliyor ben evli olsam 31 cekerim yine gitmem
Herneyse oyle canim bu dunyanin sikintisi derdi bitmez seni tutmuyorum deyilmi uyuyacaksan bileyimde 😊
Evli olup aldatanlarin Allah belasini versin zaten
Aynen katiliyorum yine bir soru okudum esi isten dolayi sitresliymis hanim yazmis napacam aldatmayin demeyin demis lafq bal her boyle olan aldatacak diye bir kanunmu vqr sabir sabir😊
E kankam yatsakmi gec oldu senin uykun gelmedimi 😊
Gelmedi dahaa
😂tabi yatin geldin uykuyu aldin enisteyi yalvartin uyutun sabahda oyleye kadar yatarsin deyilmi😀
Yok ogretmenkm ben ise gidicem😀
E canim nasil kalkacan kiz git yat seni ben tutmuyorum demi 😀
Yokya uyanirim ben
He iyi yakinmi bari okul evine
Evtt
O iyimis isinde varmis buda gizel haber 😊
Kiz sen ne ara mezun oldun neara evlendin bakiyorumda yataki gibi normal yasantinida hizli tasamisin 😂bu enerji nerden boyle😀
26 yasindayim ve bilmem hem meslek sahibi oldum hem evlendim iste bikac seyi ayni anda becerebiliyorum😀
😂😂bilmezmiym nekadari becerekli amarat kizsin sen evdede caliskansibdir yemek bulasik ev islerinde 😀😂
Kiz kankim canim arkadasim musadenle kizmasan sayet ben kiz biraz uyuyum 8 kalkacam nasilsa tanistik musayit oldugumuzda sohbet etsek sakincasi olmaz ins hadi k i b iyigeceler byy😊😊😀
Iyi gecelerrr
Hadi srnde dinlen sikintili sitresli gun gecirdin zaten sorunu azbucuk cozuldu ins daha iyiolacak byyy rahat ol sitires iyi deyildir sagligini dusun encokta sevdiyin mutlu oldugun enerjini tuketme 😀😀😀
Hayirli gunler kolay gelsin. Kankim nasilsin bugun bakiyim ins gergin filllan deyilsindir😂😊🌹
kankım nerdesın kız hala gelemedın buralara merak etım
Kankim nerdesin ya merak etim nasil durumlar😀😊
selam nasilsin😀
Canim hayirdir noldu naptin nasil dutumlar netak etim
Kanka hayirli gecrler simdi burdaydin kiz ben geldim srn yok oldun😂
😩😩😩😩
😂😂kanki
Hayirdir kusmuyuz ben burda meraklaniyorum baskalriyla paylasiyorsun alacagin olsun kankam
Ohretmenim😂😂🌹
Canim kankam sorular cogaldi bidaha burda seni goremiye bilirim hadi gozun aydin enisteyle arayi duzeltmisin dediyim gibi o gelecek sen unutma yatakta nazini devam et agir hanim ol kendinede iyibak ogretmenim belki burda gorusur gorusemeyiz tanistigima memun oldum hoscalak 🌹
kız sen hala buralardamısın canım bırak burayı galı sorunu cozmuusun baskaları kafanı karıstırıyor soyleyım yazık olacak sana
fahişeler istekli değildir :D
Asıl kadın yatakta... gibi olmalı
Salak insan karisina boyle konusurmu
aayrıl
Bekar olunca oyle oluyor tabi...
senin hal hareketlerin dogru bence
Genelde oyle diyolar
Belki seks sırasında küfür sevio dur
@lion12361 eh belkim
Sen sekste küfür sever misin
Kıymetini bilmiyor
terbiyesiz ayıp etmiş..
boynuzu hakediyor seninki
Haklısın.
Salak senin eşin
Bencede
Seninkidemi odun
eşin odun ateşe at
Esin saçmalamış
eşinle barıştın mı :)
Vay salak
Salak bir kocan var
umrumda değil
Şaşırdım şu an 😵😵
ne anlasin okuz..
Çok çirkin davranmış
öküzmüş eşin aah ah
Eşin tam bir hayvan
Napıyorsan adama
Korkutma istersen hodugu
büyük ayıp etmiş
yani kavgada sölenmez
ne salak kocan var
bırak 31 çeksın mal
Fahiselik yapma o zaman
Insallah ilerde karin olu gibi yatar baska sey demiyorim
Bedduaya bak 😂😃
Ilerde basina gelirse anlarsin bunun sonuclarini ya da nasil bir sey oldugunu
Her kız senin gibi olmali
Sonrada fahise tabirini yapistirirsin iste boylede igrenc cogu erkek
Özür dilerim niye parlıyosun hemen
Şu an bu kadar yorumdan en cok beni sinir eden seninki oldu fahiselik yapma ne be nikahli esim degil mi istekliyimki onun gonlunu hos tutuyorum bunun adi fahiselik mi olur
Evet.. kadın dedigin efendi gibi durur. Ayıp ayıp
Ne halin varsa gor umarim karin ilerde dedigim gibi olur da fahise demezsin onada.
Sinirlenince cok tatli oluyon 😂😂
Komik.