+1 yılkusra bakma ama kocanda bir parca öküzlük varmış ama cokta büyütme bence yaptıgı hatanın farkına varsın mesla sana tavisye bir donem kendine hakim ol , seksi o başlatsın ;) yaptıgı öküzlügün farkına varsın , yorumlara bakıyorum boşan filan dıyorlar bekara karı boşamak kolay derler gerçi bende bakarım ama olsun oyle herşeye boşanılırmı , dedıgım gıbı sen bıraz soguk davran kıvrandrı onu , soyledıgıne pişman et :D :D
37 Yorumla
Soran+1 yılburnundan getırcem onun zaten pişman olup yalvaracak bana affetmem ıcın durup dururken sorun çıkardı aramızda suna bak ya
- +1 yıl
işte boyle arkadanyız parcala onu mahfet pişman et sürüm sürüm süründür :) işin şakası bır tarfa moralını bozma senın yaptıgın şey gayet dogal ne olmuş yanı eşine fahişelik yapsan ne olacak sonucta eşin dimi abartılı bır tepkı vermıs
Soran+1 yılbencede öyle ben bakıre evlendım o ılkımdı sımdı bana yakıştırdığı sıfata bak
- +1 yıl
oy kıymama ya cok kırılmış kaç yaşında eşin
Soran+1 yıl28 yasında
- +1 yıl
hım gencmiş daha neyse sonuc olarak ne yapman gerektıgını bılıyorsun anlar anlar kıymetini merak etme
Soran+1 yılbakalım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılOooooo sağlam laf koymuş, istemiyosa istemiyorum desin
11261 Yorumla- +1 yıl
Laf koymamış gayet insani bir ihtiyacından dolayı aşağılamış. O zaman çoğu kadının erkekleri aşağılaması lazım.
Cevap sahibi+1 yıl@mycatTEKIR laf koymuş dediğim kzcağızı aşağılamış, onu kasettim, yoksa her iki tarafta da istek olması normal
Cevap sahibi+1 yılSen alttan al, büyüklük sende kalsın, anlık olarak ağızdan çıkmıştır bir kere
Soran+1 yılSacmalama boyle seyin anlik agziindan cikmisi mi olur ya
Cevap sahibi+1 yılNe yapcaksın peki
Soran+1 yılMast yapacak en az 2 ay yemegini utusunude kendi yaapar akli basina gelsin
Cevap sahibi+1 yılOooo 2 ay vermiceksin öyle mi
Soran+1 yılSurundurcem. onu ya madem. kiymetim. bilinmiyo
Cevap sahibi+1 yılTers teperse, başkasını bulursa o zaman ne olacak, zaten böyle zamanda denk gelir istenmeyenler
Soran+1 yılKeyfi bilir bosaniriz benim o tarz seyelre tahmmul ya da affetme seyim. olmadigini iyi biliyor benide kaybetmek istemiyor yapmas oyuzden
Cevap sahibi+1 yılEli mahkum süründürcem diyosun peki dayanamazsa
Soran+1 yılDayanir o yoksa dayanamzsa bir anlik zevk icin hayatini mahvetmez evliligimizi bitirerek o bunlarin hep. farkinda
Cevap sahibi+1 yılYazık adam 2 sy eline mi mahkum şimdi
Soran+1 yılBen o cumleyi nasil. aslaa haketmedigim. halde duyduysam o da haketmesede mast yapacak simdibi dahada gul. gibi her dedigini yapan karisni uzmeden once iki kez dusunsun
Cevap sahibi+1 yılSen yatakları da ayırırsın bana öyle geliyo
Soran+1 yılYok bosanma olmadigi surece ne kadar kavga olsada yatak ayrilmaz biz oyle gorduk
Cevap sahibi+1 yılBak bu dediğine katılıyorum işte
Soran+1 yılOylee
Cevap sahibi+1 yılYatarken elini falan atsa, tokatı basarsın sen adama yaa, öyle mi :)
Soran+1 yılYok atmaz elini falan ne kadwr gergin oldugumu o iyi anladi
Cevap sahibi+1 yılAdamda anlayışlıymış, ben halen o lafı gerçek manada kullanmamıştır diye düşünüyorum
Soran+1 yılGercek ya da degil istekliyim diye yatak odamizi renklendirmeye ugrasiyorum diye tesekkur edecegine dedigi lafa bak
Cevap sahibi+1 yılCevaplamayabilirsin ama ne yaptında bu lafı dedi sana
Soran+1 yılSeks yapmak istedim yapmasak mi falan dedi ama nazli gibi yani o da istiyodu anladim sonra gomlegini falan acmaya basladim o sirada opuyodum onu iste derken kemerini falan cikarirken birden oyle dedi ben aninda buz gibi oldim biraktim zaten
Cevap sahibi+1 yılİstediğini söyledin sonra devam ettin, ve bu lafı duydun, bence seni durdurmak için söylemiş ama kelimeyi seçememiş
Soran+1 yılYa anlatamiyorum ama. bazen yine hayir diyo cidden istemiyo o an anliyorum ve kesiyorum ama dun oyle degildi istiyodu aslinda ama anlamadim sacmaladi
Cevap sahibi+1 yılNe kadardır evlisiniz siz
Soran+1 yıl5 yil
Cevap sahibi+1 yılBaya olmuş, çokmu sık yaptınızda istemedi acaba
Soran+1 yılHaftada 4 ya da 5 yapiyoruz hala 5 yil gecmesine ragmen oda memnun bundan aslinda
Cevap sahibi+1 yılİyisiniz yaaa, boş gün geçirmiyprsunuz pel fazla, çok kötü yaklanmış kocan yaa
Soran+1 yılO zaten cinsel anlamda bayagi memnun bunu cogu zamanda soyler ama dun icine etti tabiri caizse kendi huzurunu bozdu bir nevi
Cevap sahibi+1 yılÇocuk yaptınız mı hiç
Soran+1 yılBir kez dusuk oldu gecen sene sonra bir sure denemeyelim dedik daha yapmadik
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun, planlımıydı süpriz mi
Soran+1 yılSagolun planliydi bekliyoduk zaten
Cevap sahibi+1 yılDüşük sebebi neydi, özel değilse
Soran+1 yılBir gun sabah esim uyandirmaya calismis beni uyanmamisim yataga bakmis kan olmus hep sonra doktor rahime tutunamamis dedi oyuzden olmus iste
Cevap sahibi+1 yılDaha başında olmuş, öyle mi
Soran+1 yılAynn cok yeniydi daha
Cevap sahibi+1 yılÇok etkilendi mi peki
Soran+1 yılO benden cok uzuldu ya hemde cok korkmus ben uyanmayinca kanlar icinde yatakta oyle gorunce falan hastaneye giderken aglamis falan o kadar etkilenmis sonra bebegi kaybedince bana cok belli etmedi o ara bende toplanmaya calisiyodum ama asiri uzuldu o
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani seni uyandıramamış mı? Hastaneye nasıl götürmüş? bir de çok mu kanama olmuş öyle
Soran+1 yılUyandiramamis bayilmisim. hastaneye gittigimdede bayginmisim arabamizla goturmus ve evet bayagi kanamam oldu ya
Cevap sahibi+1 yılSen farketmedin tabi, zor olmuş yaaa, geçmiş olsun tekrardan
Soran+1 yılSagol o donemler bayagi uzuluyodu ama sana bisey olacak sandim falan diyodu cok korktugundan bebk yapmaya yanasmadi tekrr iste bisey olursa sana diye ama yapariz ya deneriz bikac aya
Cevap sahibi+1 yılBu aralsr denemiyormusunuz, hep korunuyomusunuz
Soran+1 yılBen gecen karsima alip konustum iste tekrr deneyelim mi falan bikac ay daha gecsin ltfen dedi onuda kiramaadim tamam dedim korunuyoruz iste
Cevap sahibi+1 yılSiz birbirinizi çok seviyosunuz yaaa Allah bozmasın
Cevap sahibi+1 yılNasıl korunuyosunuz hap mı kullanıyosun
Soran+1 yılSagolsin😊
Soran+1 yılBenn hap kullanayim diyorum o istemiyor sana zarar verir bosa diyo ama anlastik 1 ay hap kullaniyorum mesela sonra 1 ay prezervatif falan oyle gidiyo iste
Cevap sahibi+1 yılHap kulanma bence yaa, yan etksi var, ya geri çekilcek ya prezarvatif, sevmiyoröusun yoksa prezarvatifi
Soran+1 yılAynn sevmiyorum iste
Cevap sahibi+1 yılİnce kullanın, denemedin mi hiç
Soran+1 yılDenedim ama sevmiyorum esim buna razi diye hap istemiyor diye tmam diyorum
Cevap sahibi+1 yılGeri çekilsin o halde tutamıyor mu
Soran+1 yılYook bir iki kez denedik onu gayette basariyo ama riske atmak istemiyor ya bir an bisey olurda yapamazsam sonra hamile kalirsin gecen ki korkulari tekrr yasayamam ben diyo
Cevap sahibi+1 yılEşin seni çok seviyo hem de çok sağlamcı
Soran+1 yılZaten tekrr hamile kalsam ne yapar bilmiyorum surekli basimda bebekmisim gibi bekler bisey oldu mu olacak mi diye ya da surekli sorar bisey canin istiyomu aseriyomusun falan😅
Cevap sahibi+1 yılBence de kesin :)
Soran+1 yılBen artik bebek istiyorum ama keske o da yanassa biraz artik ya dn az bikac ay daha beklemek istiyo onun iside zor mesela annesi faln hep skistiriyo onu torum diye herkesle o muhattap oluyo istemiyoruz diyor gel yapalim herkes sussun artik diyorum umrunda degil sen bosver ben hepsine cvp veririm diyo
Cevap sahibi+1 yılO sana kıyamıyo bence, ama sen bir dişi olarak ne yapar eder aklına girersin, olmadı prezarvatifidelersin :D
Soran+1 yılYa oyle yapsam bile cocugu aldirtirir hazir degiliz diye boyle dgildi ama gecen sneeki olay onu cok ama cok etkiledi
Soran+1 yılMesela gecen tv izlerken uyuyakalmisim beni uyandirini gormen lazim korkuyla uyandiriyo bisey mi oldu diye sonra rahatladi iste uyaninca ben
Cevap sahibi+1 yılOlur mu ya çocukaldırmak
Soran+1 yılBelli olmaz oyuzden ondan gizli seyler yapmam o konuda
Cevap sahibi+1 yılYapma yapma, gizlisaklı yapılan iiten hayır gelmez, sen onungönlünü et, prezarvatif kullanmadan doğrudan dalsın :) sen de hap kullan ma :)
Soran+1 yılAma bilmiyorum dunku olaydan sonra otuurp bu bebk isini bile dusunup sogudim bana boyle cumle diyen birinden bebek yapmalimiyim cidden diye
Cevap sahibi+1 yılBak seni tanımıyorum, eşini de, ama anlattıklarına göre biribiriniz çok seviyosunız siz, adam sana kıyamıyo ya, sana bişey olacak diye toparlanndiye hamile kalmanı istemiyo, hap kullanmanı istemiyo, hastaneye giderken dahi ağlamış, kimbilir nasıl telaşlagötürdü seni, sen böyle bir adamı nerden bulacaksın, ağzındam çıkmış bir kelime ki onu da bilinçli dememiştir bence, şu an senin onu affetmen lazım, öyle bir adamı, anlıj hatası için ağır ceza vermemelisin, git gir koynuna uyu, BENCE
Soran+1 yılYa zaten Şu an yanimda uyuyo ama dokunmuyo bende ona dokunmuyorum oyle iste ya kiyamiyo dogru ama o hareketlerden sonra o cumlede ne kadar uzuyo bir bilsen iste
Cevap sahibi+1 yılSen mutlu bir evlilik mutlu bisen mutlu bir eşin olsun istiyomusun
Soran+1 yılE kim. istemez
Cevap sahibi+1 yılBu yaşadığın olay, çıktığın uzun yolculuktaki yolda karşına çıkan bir çukur, bu çukura takılıp kalma
Soran+1 yılBilemiyorum ya sen evli misin bu arada
Cevap sahibi+1 yılBen evli gibiydim bir aralar
Soran+1 yılNasil yani
Cevap sahibi+1 yılBilemeyecek bişey yok, giden geri gelmiyor, yaşadıklarını unut sarıl kocana devam et
Soran+1 yılResmi nikah yoktu ama sevgilinle evli gibi yasiyodun sanirim
Cevap sahibi+1 yılSen baya bişeyler anlattın ama ben bunlsrı yorumlarda anlatmasam, istiyosan mesajla anlatabilirim
Soran+1 yılOlmaz o kalsin o zaman bende uyusam iyi olacak ya sagol yorumlar icin iyi geceekrr😊
Cevap sahibi+1 yılUyku konusunu ben de diyecektim zaten, aman aklına bişey gelmesin benden dinledi kendi anlatmadı gibi, anlattıklarına yaşadıklarımla fikrimce yprum yapmaya çalıştım, umarım faydalı olmuşumdur, sen yine de eşine sarıl uyu, affet onu, giden geri gelmiyor çünkü
Soran+1 yılPeki sagolasin😊👍
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler iyi uykular, görüşmek üzere
Soran+1 yılIyi gecelerrr😊
Cevap sahibi+1 yılNaptın, affettin mi eşini
Soran+1 yılYa dunden beri hic yuz vermedim sabah falanda bu bayagi icerlemis ogleden sonra izin alip eve hediyelerle geldi bayagi ozur diledi falan bende cok kirildigimi soylerken aglamaya basladim birden sinirim bozukdu sonra onumde diz coktu bayagi ozur diledi tekrr yapmicam falan dedi bende bu ilk ve son olsun bir daha boyle sey dersen bosanmayi bile dusunurim dedim oda asla demem sende bosanmayi aklindan bile gecirme uzme beni falan dedi baristik iste ama tekrr olursa boyle affedemem ya
Cevap sahibi+1 yılSıkıntı yok şimdi dimi
Soran+1 yılYokk
Cevap sahibi+1 yılİyi sevindim, seviyo bu adam seni, sen de onu, ne hediye almış sana ;)
Cevap sahibi+1 yılteşekkür eig için
Soran+1 yılSevdigim romani almis sonra kiyafet falan almis ha bide gecelik ama onu kendi icin almis sayilir kendi menfaaati icin😅
Cevap sahibi+1 yılGiysen bu gece yazık :)
Soran+1 yılBu gece istedi zaten ben istemedim cidden hic icimden gelmedi yarin belki
Cevap sahibi+1 yılGiyseydin yazacaktım yaa
Cevap sahibi+1 yılRoman hangisi, sen okumayı seviyorsun galiba, cümlelerin düzgün
Soran+1 yılBayilirim okumaya ya okuyan insani da severim ismi sürü kitabin bir alman yazar yazmis
Cevap sahibi+1 yılYapmazsan soğur gidersin ama, keşke yapsaydın
Soran+1 yılYa bilmiyorum cidden icimde zerre istek yoktu bugun baristik falan ama icimden geceligi giyip seks yapmak falan gelmedi
Cevap sahibi+1 yılO olaydaki sinirinden kaynaklanıyo ama o siniri yenmek için keşke geri çevirmeseydin
Soran+1 yılAma bilmiyorum belkide korktum tekrr seks yaapriz simdi tekrr benzeri sey derse bu sefer asla affedemem biter her sey diye oyuzden icimden gelmedi belkide
Cevap sahibi+1 yılO korkudan sonra bişey demez,
Soran+1 yılZaten bugun yapalimmi seks dedi bende hic icimden gelmiyor yanlis anlama falan dedim sorun degil dedi ama oda sasirdi oyle dememe fakat napayim cidden icimden gelmedi hicc
Cevap sahibi+1 yılUyudu mu eşin
Soran+1 yılEvtt
Cevap sahibi+1 yılBence bir güzellk yap gönlünü al, bak o senin gönlünü almış, uyandır kıyamadım sana de, sldığı geceşiği giy buzlarınız erisin, engeliniz kalksın
Soran+1 yılYa yok gercekten onu kirmam asla hicbisekilde ama hic icimden gelmiyo simdi zoraki yaparsam dahada sogurum bugun boyke kalsin oda uykusunu alsin yarina duzelirim ins ya
Cevap sahibi+1 yılTabi sonuçta karar senin, ben sadece fikrimi söyledim, eşinle empati kurduk, sonucunda öyle söyledim, dediğim gibi karar senin
Soran+1 yılSana bisey demiyorum tesekkur ederim zaten tum fikirlerin icin😊 ama kendimide biliyorum Şu an yaparsam zoraki yapicam ve iyice gerer beni oyuzden yapmamak en iyisi bugun
Cevap sahibi+1 yılKarar senin koca senin :D
Soran+1 yılHayirlisi bakalim
Cevap sahibi+1 yılBarıştığınıza çok sevindim ama
Soran+1 yılGercekten mi
Cevap sahibi+1 yılEvet gerçekten sevindim
Soran+1 yılTesekkurlerr
Cevap sahibi+1 yılNasıl durum ;)
Soran+1 yılYaa iyi hatta iyice normale donduk gibi ama hala seks yapmadik bir seyler oldu ikimize bagli olmayan sonra ben yine bir cok istemedim falan kaldi😕
Cevap sahibi+1 yılDaha yapmadınız yani
Cevap sahibi+1 yılYazık ediyosunuz boş geçen günlerinize
Soran+1 yılYapmadik ya gercekten bilmiyorim ben niye boyle oldum asiri bir soguma var bikac gundur bende😣😣
Cevap sahibi+1 yılİlk gün yapmalıydınız, bu durumu yenebilmek için, hatırlıyosan o gün de söylemiştim, geçrn her dakika alehinize oluyor
Soran+1 yılYaa amaa iste 😣😣
Cevap sahibi+1 yılGerçek böyle, vakit kaybetmemrlisin, ikiniz için
Soran+1 yılBelki bir iki haftaa isinirim ya daha kotuye gitmez
Cevap sahibi+1 yılBence gider, sonra hiç yapamıyorum dersin, bu şuna benzer, aracıyla kaza yapmış kişiye tekrardan arabasını kullanmasını söylerler, olayın etkisinde kalmasın, rahatlasın diye, siz de sağlam kaza yaptınız tabiricaizse
Soran+1 yılSimdi iste o bir saate gelir bilmiyorum yapsam mi yapmasam mi dunde uyurken1 hafta olacak seks yapmiyoruz diyo😅
Cevap sahibi+1 yılBenden tavsiye istermisin
Soran+1 yılTabiki buyrun
Cevap sahibi+1 yılEşine süprizini yap, gecelik almış falan demiştin ya, giy onu falan, duvarlarınız kalksın
Cevap sahibi+1 yılAra ne zaman geleceğini öğren, güzel bir karşılama yap
Soran+1 yılYatakta odun gibi yatayim mi o her seyi halletmeye calissin bu sefer
Cevap sahibi+1 yılYok yapma öyle
Cevap sahibi+1 yılEn çok nerde yapmayı seviyosa oraya al götür, yataksa yatak salonsa salon duşsa duş
Soran+1 yılNiye binkez de olsa oyle gorsun beni ceza olsun bence
Cevap sahibi+1 yılYatakda odun gibi yatarsan al napcaksan yap ama benim gönlüm yok der gibi olur
Soran+1 yılO yuzumu de bir kez gorsun daha da bana oyle sacma konusmasin ya hatirladikca sinirleniyorum fahise ne ya karin ne guzel seni istemis etmis olu gibi degil seni yormuyo falan fahise nedir ya
Cevap sahibi+1 yılBenim de hep aklımda da anlattıklarına höre yorumluyorum da, bence o gün onun canı sıkkınmış, birden patlamış ama yanlış kelime çıkmış ağzından, sen onun yaptığınj yapma, yapıcı ol, yıkıcı değil, o da hatasını anlayacaktır.
Soran+1 yılAma kendini benim yerime koy kocana suslen puslen onu istekle karsila falan cani skkin diye sana oyle desin sonra geri kiyama onu affet falan cidden zor ya
Cevap sahibi+1 yılAffetmek her zaman büyüklüktür ki bu kişi başkası değil senin eşin kocan hayat arkadaşın, değerini bilmen lazım, tabi o da senin değerini bilmeli, biliyor da çünkü adam seni hastaneyr yetiştirirken ağlamış yaaa, daha ne olsun. Kötü bir günün sonunda, hatayla yanlış bir kelime seçimi bu sevgi saygıya ket vurmamalı
Soran+1 yılzaten oyuzden affetım ama seks kısmı hala sogutuyo benı
Cevap sahibi+1 yılHayır, yanlışsın, olayın içinde olduğun için net göremiyorsun, sana şu kadar söyliyim, Allah korusun eşini şu saatten sonra bir daha göremeyeceğini hayal bile edemiyorsun dimi
Soran+1 yılya Allah korusun o olay ayrı
Cevap sahibi+1 yılAyrı değil, hiç kimsr önceden randevu almıyor ya da rezervasyon yaptormıyo, o yaptı bir hata sen de bunu bilerek affet, bir de şu var sadece yanlış bir kelime seçimi sana bunları yaptırıyor, ya daha kötüsü olsa, aldatsa yakalasan ama bunların ihtimali yok bence çünkü bir adam eşini hastaneye götürürken ağlıyosa, eşine bişe olacak diye hamile kalmasını erteliyosa, bu adam seviyodur
Soran+1 yılgerçekten böyle mı dusunuyosun yanı kokrtugu ıcın bebegı bıle ertelıyo çocukları cok sevdıgı halde benı cok mu sevıyo :/
Cevap sahibi+1 yılBence öyle, yalan söylemiyorum, ne seni tanıyorum ne de eşini, ama anlsttıklarına göre benim fikrim bu, affet yazık etme bugünlere, sonra bana dua edersin
Soran+1 yılpeki aklımda tutucam teşekkür ederım :)
Cevap sahibi+1 yılGeldi mi eşin
Soran+1 yıl8.30 cıvarı gelecek bugun bıraz gec gelıyo ıste
Cevap sahibi+1 yılSen benim dediği mi yap hazırlan
Soran+1 yıltamam sacımı falan yapayım gecelıgı gıyeyım ama ılk adımı ondan bekleyim bu sefer ılk seyı ben atmm
Cevap sahibi+1 yılSen hazırlan, kapıyı kapının arkasına saklanarak aç, kolun tut götür, artık nereyi seviyosa
Soran+1 yılpeki bakalım
Cevap sahibi+1 yılHadi kolay gelsin
Soran+1 yılsağolasınn :)
Cevap sahibi+1 yılMerak ediyorum ne olacak şimdi
Soran+1 yıleşim uyudu ya
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılaksam geldı ben suslendım falan ıste ama ıs yerınde canı cok sıkılmış onları konuştuk ettık ıyı geldı ona sonra dızımde sacıyla oynadım falan uyudu sımdıde uyuyo :) uzuldum ama canı asıır sıkılmıştı sımdı daha ıyıydı uyukren ama
Cevap sahibi+1 yılTeklif etmedin mi
Soran+1 yılettim ama hıc ıyı degıldı anladım da zaten uzatmadım bu arada ıstersen gızlen sen okuyan falan olursa yazdıklarımızı sende zora gırme gızlı ol
Cevap sahibi+1 yılBence sen mesaj at bana, kötü niyetli olmadığımı anlamışsındır
Soran+1 yılozel ıstemıyorum ama :/ lütfen gızlen bu sorumda hadı
Cevap sahibi+1 yılTamam gşzlendim ama ben mesajda ısrar ediyorum
Soran+1 yıletme :) ee ben bugun yapacağımı yaptım yıne olmadı yapacak sey yok bak
Cevap sahibi+1 yılTam yapamamışsın
Cevap sahibi+1 yılDemek ki
Soran+1 yılya canı fazla sıkkıdı gerçekten oyle olduğunu düşünmesem yapardım zaten
Cevap sahibi+1 yılNasıl karşıladın onu
Soran+1 yılbaygı gecelıkle güzel koku o bu ama yzuunden dusen bın parçaydı konusallımmı falan dedı cıdden kotu seyler olmuş bende sacıyla falan oynadım uyusun dıye kafasını toplasın dıye
Cevap sahibi+1 yılÇocuğun gibi sevip uyutmuisun sen adamı ya :)
Soran+1 yılevet yapmayım mı :D
Cevap sahibi+1 yılKonuşup moralini düzeltip yapışacaktın
Cevap sahibi+1 yılYap yapma demiyorum da, sadece saçını okşamayacaktın
Soran+1 yılya cok kotuydu ben hala o halde nasıl seks dusuneyım olmazdı yanı
Cevap sahibi+1 yılbir erkek sekse hayır diyemez bence
Soran+1 yılkafası boşken daha ıyı ya uyudu ıste sımdıde uyu yarın bakıcaz artık
Cevap sahibi+1 yılYarın evdemisiniz
Soran+1 yılevett
Cevap sahibi+1 yılSabah ondan önce kalk onu güzel uyandır o halde
Soran+1 yılbakalım :)
Cevap sahibi+1 yılÖnceden uyandırdın mı hiç öyle
Soran+1 yılevet bıkac kez
Soran+1 yılben zaten ısteklı olduğum ıcın sorun olmuyo olmuyodu bunlar zaten o yüzden belkıde o kelımeyı dıyebılme cesaretını gosterdı
Cevap sahibi+1 yılSen mi adım atıyosun hep
Soran+1 yılhep degıl ama yüzde 60 ben yüzde 40 o deyım
Cevap sahibi+1 yılSen de iştah fazla belli :)
Soran+1 yılama onu aldatmam asla ya da başka erkeklere bakmam sadece esıme böyle olmak kotu mu
Cevap sahibi+1 yılKötü mü olur en güzeli, çok şanslı kocan
Soran+1 yılıyı bari :/
Cevap sahibi+1 yılKocanla yaşıtmısınız
Soran+1 yıl24 ben 27 o
Cevap sahibi+1 yılEn ideali imrendim walla size ;)
Soran+1 yılhangı kısmına ımrendın
Cevap sahibi+1 yılSen kocan için uğraşıyosun aklından çıkarmıyosun, o da aynı, yaş mevzusu da mükemmel
Soran+1 yılbılmem bana normal geliyor bunlar
Cevap sahibi+1 yılYaşam standartın çok iyi ondan kaynaklanıyo bence
Soran+1 yılevlılık anlamında mı kastedıyosun sadece
Cevap sahibi+1 yılAnlattıkların kadar
Soran+1 yılyaa bır çocuk eksık gecen sene keşke olsaydı ben cok uzulmustum ya :/
Cevap sahibi+1 yılYine yaparsınız sizin elinizde değil mi, hapla prezarvitifi kullanmadınız mı, çok zor değil
Cevap sahibi+1 yılNazıl yapılacağını anlatacak halim yok :)
Soran+1 yılYa istemiyor iste o istemeyincede olmuyor surekli erteliyo hayir oda cok seviyor cocuklari bir yegeni var kucuk gormen lazim kendi cocugu bile degil nasol sever ilgilenir biz yapmiyoruz ama
Cevap sahibi+1 yılİkna etmek senin elinde ya da bir gün ilişki halindeyken çık üstüne, inme :) içine boşlasın :)
Soran+1 yılBakalim artik 😕
Cevap sahibi+1 yılSizin çocuk vakti gelmiş, sekse doymuşsunuzdur artık
Soran+1 yılBen doymadim ki o da tam doymadi bence cunku hala regl gunlerimde zor bekliyo biran once bitsede yapsak diye 4 gun bile dayanamiyo
- +1 yıl
Gilgamis destanindan uzun oldu. Üyeliğimi sildircem artık :)
Cevap sahibi+1 yılHer gün seks yapıyomusunuz siz
Soran+1 yıl@mycatTEKIR bu sorudan bildirim almayi kapat istersen yykardan
Soran+1 yılEn gec 2 gune bir cogu zaman her gun
Cevap sahibi+1 yılYazık ya bir kaç gündür nasıl dayanıyı zavalı adamcağız, gerçi sadece o değil sende :)
Cevap sahibi+1 yıl@mycarTEKİR i rahatsız ettik bak :) dedim sana bak özelden yaz diye :)
Soran+1 yıl5 gun falan oldu yapmayali sanirim dayanamiyo o zaten bende pek dayanamiyorum ama boyle seyelrde iradem kuvvetlidir benim dayanmam gerekirse dayanirim
Cevap sahibi+1 yılSabaha bir patlama var sanki :)
Cevap sahibi+1 yılİkinizde coşarsınız artık, acısını çıkartırsınız
Soran+1 yılBilmem bakalim artik morali duzelmis olursa aksamki gibi olmazsa yapariz
Cevap sahibi+1 yılNe olmuş ki bu kadar morali bozulmuş
Soran+1 yılYa bir is yapiyolardi oda zarara ugramis gibi deyim kisaca
Cevap sahibi+1 yılMaddi zarar mı
Soran+1 yılGibi aynn
Cevap sahibi+1 yılOlur bazen öyle şeyler yaa
Cevap sahibi+1 yılKazanmak da var kaybetmek de
Soran+1 yılAynn ya cani sagolsun ben ogretmenim maasim var o kazanmasa bile benim maasim bize yeter o da muhendis iste arada oluyor boyle
Cevap sahibi+1 yılNe güzel yaaa, olur gider
Soran+1 yılHalledilir ins 😊
Cevap sahibi+1 yılEvde para muhabbeti yaparmısınız, ya da eşine maaş kartını verir misin ya da o sana verir mi
Soran+1 yılYok yapmayiz pek ya ortak hesap var oraya koyariz her ay paramizi ihtiyac oldukca orda halledilir ya da cekilir iste ben gezmeyi cok severim yeni sehirler falan oyuzden gezeriz falan onlara gidiyor para iste
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşıyosunuz
Soran+1 yılEskisehir
Cevap sahibi+1 yılOoooo çok severim orayı, orda kaşarlı köfte yemiştim daha halen tadı damağımda aradan 5 yıl geçmesine rağmen
Soran+1 yılGuzeldir ya porsuk falanda😀
Cevap sahibi+1 yılSoğuk çok fazla ;)
Cevap sahibi+1 yılSoğyk olmasa daha iyi
Soran+1 yılSogugu severim ben ya erzurumlu oldugum icin bana gore guzel yani
Cevap sahibi+1 yılWayyy dadsş yani
Cevap sahibi+1 yılEskişehir tayin yerin mi
Soran+1 yılSayilir ya esimde izmirli ortada eskisehirde bulustuk iste😅
Cevap sahibi+1 yılOooo ne güzel yaaa
Soran+1 yılAynn eskisehire verdiler beni esimde zaten burayi istiyodu burayi biliyodu derken oldu iste 3 yildir burdayiz
Cevap sahibi+1 yılMutluluğunuz hiç bozulmasın, inş ben de sizin ki gibi evlilik hayatı yaşarım
Soran+1 yılDaha iyiisni daha guzelini yasarsin ins😊😊
Cevap sahibi+1 yılİnş, Allah da size kısa zamanda hayırlı evlat versin ini
Soran+1 yılBen erkek isterdim ama esim kiz istiyo bakalim olursa ne olacak😅
Cevap sahibi+1 yılSiz önce şu seks olayını çözün, hayırlısıyla olur
Soran+1 yıl1 saat daha uyumazsam onuda uyandiricam artik sabah 10 u 11 i beklemem😅
Cevap sahibi+1 yılUyandırsan kalkar mı
Soran+1 yılBasta mirin kirin eder ama sonunda kalkar bikac kez daha gece uyandirmistim onu hosuma bile gidiyo hatta oyle yapmam
Soran+1 yılHosuna*
Cevap sahibi+1 yılNeyi bekliyosun ki ozaman, hazırlan uyandır hemen
Soran+1 yılHazurim zatende biraz saat gecsin belki cok uykum gelir uyurum sabah yaparim
Cevap sahibi+1 yılErtsleme ona da süpriz olsun bence, sevmez mi süprizleri
Soran+1 yılSeverr
Cevap sahibi+1 yılO zaman telefonu at kenara, çık üzerine :)
Soran+1 yıl😊Her sey icin tesekkur ederim ben cikayim simdi burdan o zaman iyi geceler sizede😊
Cevap sahibi+1 yılTamam iyi geceler kolay gelsin size :)
Soran+1 yılSagolunn😊😊
Cevap sahibi+1 yılÇok zorlama aeçrtık :D
Cevap sahibi+1 yılNaptın
Soran+1 yılgece uyandırdım :)
Cevap sahibi+1 yılNe dedi, tepkisi ne oldu :) şaşırmıştır garibim
Soran+1 yılbayağı sasırdı hayırdır falan oldu bende dedım sabahı bekleyemedim falan basta bır uykusu açılmadı anlamadı falan sonra anladı ıste yaptık sonra uyuduk sabahta uyanınca tekrr ozur dıledı gecen dedıgım seylerı haketmıyosun eşeklıgıme ver falan
Cevap sahibi+1 yılİyi iyi, eskiye döndünüz yani dimi
Soran+1 yılevett şimdilik oyle :D
Cevap sahibi+1 yılİyi ya sevindim bak, kötü olacaksınız diye üzülmüştüm
Soran+1 yılsağolasınn :) :)
Cevap sahibi+1 yılEvdemisiniz bugün
Soran+1 yılevet o sımdı arabayı tamırcıye goturdu ıste arabanın bıseyı varmışta anlamadım bende yemek yaparım birazdan ıste
Cevap sahibi+1 yılNasıl durum?
Soran+1 yılYa tartistik biraz aksam yemek yerken cocuk konusunu actim sonra daha erken falan dedi bende ne erkeni 4 yildir evliyiz dedim o bu derken oyle oldu iste kus degiliz ama cokta konusmuyoruz
Cevap sahibi+1 yılYaaa yine mi açtınız arayı
Soran+1 yılYa yok oyle aramiz acilmadi ama gerildim ben bir nereye kadar erteleyebiliriz ki bu durumu
Cevap sahibi+1 yılHiç mi gönlü yok
Soran+1 yılGibi gibi iste istemiyor ama
Cevap sahibi+1 yılPeki sekse yaklaşımı nasıl, heyecanı, tavrı?
Soran+1 yılIyiya memnun seks hayatimizdan falann
Cevap sahibi+1 yılİstekli yani. O zaman daha doyum noktasına gelmemiş sanki
Soran+1 yılYa oylrde bebek olsada benim. istegimde azalma olmazki yine yapariz bol bol bir de ben kolay hamile kalamiyorum gecen sene kara verdik 4 5 ay sonra anca hamile kalabildim oyuzden de baslamak istiyorum yapmaya simdiden
Cevap sahibi+1 yılBebeknolunca sıksık yapamazsın ki şimdi ki gibi olmaz bir kere
Soran+1 yılHaftada 5 6 yerine 3 4 e duser cok azalmaz yine ben vakit bulurim hallederim
Cevap sahibi+1 yılŞimdiki tadı verir mi sence
Cevap sahibi+1 yılYazmadın, yeniden mi başladınız yoksa
Soran+1 yılUyuyakalmisim gece ya simdiki tadi verir bence iki tarafta istedikten sonra sorun olmazz
Cevap sahibi+1 yılBence vermez, düşünsene göğsünü sıksa süt akacak :)
Soran+1 yılya ama istekli bı erkeğe farkeder mı sence o bu sıtede okuyorum cogu erkek bebekten sonra esım sekse yanaşmıyor falan dıyo adam o kadar ısteklı sence o an kız onla seks yapsa gozu gelen bı ıkı damla sutu gorurmu gelen kendı ısteklı olduğun anları dusun halledılır bence bendeki bu ıstekle
Cevap sahibi+1 yılTabi işin içinde sendeki istek de var
Soran+1 yıle yani yoksa ben odun gıbı olsam zaten seks hayatı falan kalmaz erkekteki ıstekte bır seyden sonra bıter
Cevap sahibi+1 yılÖlüyü dirltirim diyosan o başka :)
Cevap sahibi+1 yılSeks de kadının isteği çok önemli, kadın istemedi olmuyor zaten, erkek istediği ksdar istesin
Soran+1 yılaynn oyle ben ıstemesem erkek nereye haftada 5 6 yapacak eşim yanı yapamaz ıkna edemez ama o ıstemesede ben onu bazen ıkna edebılıyorum ıste
Cevap sahibi+1 yılİşte o da senşn kadınlığından, gösteririsin okşarsın yaparsın ama erkek aynısını yapsa iş tecavüz olayına girer
Soran+1 yılyapacak sey yok hormonlarım klasık turk kadınlarından bıraz farklı sanırım cınsellıge karsı :D
Cevap sahibi+1 yılBence de :) tek sefer yetmiyodur bence sana :)
Soran+1 yılyok genel 1 ya da 2 yapıyoruz ya 3 olmuyo aynı gun
Cevap sahibi+1 yılOlsa yapacaksın ama dimi? Neden olmuyo peki
Soran+1 yılbılmem bana yetıyor gıbı aslında eşimde daha fazla yapıp bıkmayalım falan dıyor banada mantıklı geliyor oyle ıste
Cevap sahibi+1 yılBence bir defada olsa denemelisiniz, sonrasındaki uyku çok kıymetli oluyor
Soran+1 yılya ılk bı ıkı yıl oyle bayağı denedik ama cıdden ıseyden sonra karsındakı ınsana doymaya baslıyosun heyecanı kalmıyor pek oda ıyı olmuyo bu sekılde bak haal bende ısteklıyım o da daha bı hayat var ıns hemen bıkmamak lazım karsındakı kısıden :)
Cevap sahibi+1 yılYok canım, ben hepnyapın demiyorum, rekordan sonrası ki uykunun tadına varın isterim, iki kişi için de güzel olur, sürekli olursa vucud dayanmaz zaten
Soran+1 yılarada olabılır aynn :)
Cevap sahibi+1 yılSen evdesindir şimdi dimi, sömestir olunca
Soran+1 yılaynn ya oyle rahatım :D
Cevap sahibi+1 yılOhhh walla ne güzel, bir daha okuma fırsatım olsa ben de öğretmen olurdum, branş ne senin
Cevap sahibi+1 yılBen ilköğretim matemetiği çok istiyodum olmadı
Soran+1 yılkimya :) sen ne ıs yapıyosunkı zor mu
Cevap sahibi+1 yılBen mühendisim, özel sektörde çalışıyodum, işim çok güzeldi, fabrika üretim şefiydim, patron fabrikayı kapatınca işsiz kaldım, özel sektör malum, il görüşmesinin birinde cv' im dolu olmasına rağmen, adam asgari ücret teklif edince, sinirlerim attı, o anda satılık bir dükkan vardı, orayı devren satın aldım, dükkanı işletiyorum
Cevap sahibi+1 yılKimyadan iyi atanmışsın sen ya, kpss kaçtı
Soran+1 yılozel sektör zor ya
Soran+1 yıl91 falan
Cevap sahibi+1 yılEvet özel sektör zor, başkasının dilinin ucundasın hep, o yüzden kendi işimin patronu oolurum dedim, okuduğun mühendislik de genel kültür oldu :)
Soran+1 yılhangi muhendıslıgı okumustun
Cevap sahibi+1 yılJeoloji
Cevap sahibi+1 yılKazanması kolay, okuması zor, iş olanağı yok denecek kadar az, ama okudum işte hangi akla hizmet ettiysem, asıl hedefim ilköğretim matematik, veterinerlik, fenbillgisi öğretmenliği idi, kaydırma yapmam ve o zaman düşünenem, okumama sebeb oldu
Soran+1 yılhangi ildesin
Cevap sahibi+1 yılDenizli
Soran+1 yılnasıl memnun musun
Cevap sahibi+1 yılNeden? İl mi meslek mi
Soran+1 yılilden
Cevap sahibi+1 yılçok seviyorum burayı, havası iyi, insanı iyi, kötüsü de var ama sakin şehir, yaşanacak şehir
Cevap sahibi+1 yılGelmedin mi hiç
Soran+1 yılhıç gelmedim
Cevap sahibi+1 yılMutlaka gelip görmelisin, geldiğinde aklın burda kalacak, gelip de beğenmeyen olmadı benim tanudıklarımdan. Burada mesajı başka yorumun altına yazmışım, silemedim de :)
Soran+1 yılHadiya bir gun gorurum ins😊
Cevap sahibi+1 yılİnş, yolunuz düşerse yardımcı olurum, bakarsınız siz de ayrılamazsın, bir bakmışsın tayin yeri burası, İzmir e de yakın :)
Soran+1 yılBelli olmaz aynn😀
Cevap sahibi+1 yılEşin daha çok sevinir izmire yaklaşınca
Soran+1 yılPek sevinmeyebilir aslinda ama bilmiyorum yinede olur belki
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılonun aılesıyle konuşmuyoruz daha doğrusu onlar bızımle konuşmuyor
Cevap sahibi+1 yılAaaaa neden, kaçarak mı evlendiniz dicem olmayacak, öyle olsa senin ailen konuşmaz
Soran+1 yılyok kaçarak degıl tabıde aılesı ben Erzurumluyum dıye ısteemedı annesı ona ızmırlı güzel bı kız almak ıstermıs flan fılan esımde kabul edeceksınız esımı yoksa yok dedı annesıgılde benı kabul etmedı evlendıgımızden berı konusmuyolar gecen sene ben hastanedeyken aramışlar eşimi eşimde açmamış telefonunu falan ıste
Cevap sahibi+1 yılErzurumlu olunca ne olacak ki sevdikten sonra
Soran+1 yılIste ya sorma ben annesigilden daha ozgur ya da acik fikirliyim ama kendileri izmiri daha medeni goruyo falan filan
Cevap sahibi+1 yılBence de, sen kendin dememiş olsaydın ben seni İzmir li sanardım :) çünkü o tarafın insanları seks kelimesini dahi kullanmıyor ya da kullanmaya çekiniyor
Soran+1 yılBen uni okudugim icin belkide bilmiyorum ama gayet modern bir kizimdir ama iste ailesi onyargisini yenemedi
Cevap sahibi+1 yılModern olduğun her mesajında her anlattıklarından anlaşılıyor, bişey sorcam türbanlımısın sen yoksa açık mısın
Soran+1 yılSacim acik ya ama dini biriyim namaz oruc falan onlari hep yaparim ama sacim olmadi kapatamiyorum icimden gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılAnladım tam tahmin ettiğim gibi birisin :)
Soran+1 yılUmarim iyi anlamda demissindir😅
Cevap sahibi+1 yılİyi anlamda dedim tabi ki
Soran+1 yılPeki sagolasin o zaman
Cevap sahibi+1 yılNapıyosun ayaktasın bu saatte
Cevap sahibi+1 yılNaber
Soran+1 yılIyi senden
Cevap sahibi+1 yılBen de iyiyiö, dün erken uyudun heralde :)
Soran+1 yılAyyn ya oyle olmus
Cevap sahibi+1 yılnasl durumlar
Soran+1 yılEsimle iyi de ailesi durup durup esimin kiz kardesiyle sirf bizi rahtsiz etmek icin laf atip duruyolar simdide bebegimiz yok diye gelin hanimin yuzunden mi deyip duruyolarmis sinirim bozukdu ya
Cevap sahibi+1 yılKız kardeş ne alaka
Soran+1 yılBir tek o esimle konusuyo aileside onunla surekli oyle laf yollarlar falan
Cevap sahibi+1 yılSen niye takılıypsun ki ona, sen doğurup dpğuramayacağını bilmiyomusun ki
Soran+1 yılYa takilma degilde beni suclu cikariyo cogu evin icinde esimin istemedigini aslinda oyuzden olmadigini bilmiyolar esimle ozelimiz diye bunlarida kimseye anlatmiyoruz sonucta distan bir tek ben gorunuyorum iste
Cevap sahibi+1 yılO cahil kafasından kaynaklanıyo, seni tanımıyorlar bence
Soran+1 yılOrasi oyle cogu ailesinin basinin altindan cikiyorda esim uzulmesin diye bunlari ya da duydugum cogu seye susuyorum
Cevap sahibi+1 yılSen kocanla olacaksın yaaa, sen onu mutlu edebiliyomusun önemli olan o
Soran+1 yılEdiyorum etmesem zaten benim icin kac yildir ailesinden vazgecmezdi
Cevap sahibi+1 yılKocan ve sen mutluysan gerisi tefarruat
Soran+1 yılhayirlisi bakalimmm
Cevap sahibi+1 yılSen kocana sıkı sarıl, onun destekcisi ol her zaman
Soran+1 yılYa oyleyim zaten olabildigince midesini ve ruhunu doyurmaya calisiyorum evini guzelce cekip ceviriyorum dirdirim falan yok cani skkinsa basini gogsume yaslar saclariyla oynarim fakan yapabildigimi yapiyorum iste
Cevap sahibi+1 yılNe güzel işte, her çift sizin gibi olsa
Soran+1 yılCok bir sey yok cogu boyledir bence zaten ailesi istemeyince esimi reddedince ben ona daha cok sahip ciktim kendi ailemi onun ailesi yaptim annemi annesi gibi gorsun diye ne kadar ugrastim bir yandan esimi bir yandan annemleri falan ayarladim bugune geldik iste
Cevap sahibi+1 yılSever mi senin aileni gider misiniz erzuruma
Soran+1 yılSeevr ya hatta annemlere gitmeden annemi arayip bazi yemekleri yapar misin diye siparis falan verir anneme😀 hatta bazen babamla ya da annemle ikisi bir olur senin bu kizin diye baslarlar beni atip tutmaya😅kardesimle de iyiler bu kisimlarda sorun yok
Cevap sahibi+1 yılOooo ne güzel yaaa, gittiğinizde baya kalıyormusunuz
Soran+1 yıl4 5 gun falan senede 2 3 kez gideriz ben ozluyorum sen ozleme gel gidelim hasret gider diyo goturuyo beni iste ama bazen cok mahcup oluyo banada diyo senin ailen beni boyle sahipleniyo benim ailemde keske sana aynisini yapabilseydi sana karsi yuzumu egiyolar falan diyo ben sacmalama diyorum sikma canini falan
Cevap sahibi+1 yılHelal olsun sana walla
Soran+1 yılTesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılÇok delikanlı birine benziyosun
Soran+1 yılYa esimin tek ailesi benim. Şu an benim yuzumden ailesi onu reddetti ben ona sahio cikarim karisi var onun bu ona yeter ama esimde cok iyi biri karakter olarak falan kalbini sevmistim zaten evlenirken o kalbi kirilsin incinsin istemem benim yuuzmden
Cevap sahibi+1 yılYa hakkaten bravo sana, günümüzde senin gibi asil delikanlı akıllı bayanlar yok denecek kadar az
Soran+1 yılSagolasim guzel dusuncelerin icin iste esimin gecen sene beni oyle bayilmis gorunce nuye okadar etkilendigini simdi daha iyi anlarsin belki bebek cok istiyo ama benide kaybedecekkadar cok degil surekli soyler sen olmasan ailem olmaz ortada ailem diye bir sey kalmaz diye
Cevap sahibi+1 yılEşin seni çok seviyor, sen de onu, ben böyle anladım
Soran+1 yılYa ama bebekte olsa tam olmaz miydi
Cevap sahibi+1 yılBebek başka yaaa, hiç denemiyo mu, içine boşalmıyo mu
Soran+1 yılYa bebek icin oluyo gercekten cok sviyo bebekleri ama benim dusuk yapma ihtimalim fazla. yine doktor o zaman oyle demisti ondan yanasmiyo ben yinede denemk istiyorum bir iki kez ani gelisti seks icime bosalmadi yine tam bosalacagi sirada disari yapti kac kez israr ettim o an bide yapma lutfen diye dinleemedi
Cevap sahibi+1 yılPeki hamile kalabilmen için en uygun zaman ne zaman olacakmış, doktor bişey dedi mi
Soran+1 yılYok o detaylara girmedi bizde cok sormadik cunku zaten nerdeyse her gun seks yapiyoruz bos gecme ya da o gunu gecme olayimiz yokki
Cevap sahibi+1 yılSeks yaparsında hep dışa boşaldı mı bebek için bir faydası olnax ki zevk duyar ikinizde boşalmış olursunuz
Soran+1 yılYa bebek yapmaya yanasmiyo zaten yapma gibi bir gayreti yok gecen dedim iste yine ya dusuk olursa diyor olsun deneyelim dedim ben korkmuyorum dedim ama yok
Cevap sahibi+1 yılSpermler boşa gittkçe, gitti yine yaaa diyo musun :F
Cevap sahibi+1 yıl:D :D
Soran+1 yılBazen cok sinirim bozuluyo o an gulerek diyorum yine cocuklarimi oldurdun hain babasin sen falan yapiyorim😅
Cevap sahibi+1 yılCem yılmazın espirisi var ya, babaaaa :D
Soran+1 yıl😀😀😀
Cevap sahibi+1 yılAslında düşününce hakkaten yazık oluyo ha, düşünsene prezarvatifin içindekiler ya da üzerindekiler, nereye boşaşdıysa artık, senin bebeğin olabilirdi
Soran+1 yılYa bir tanesi bile yeterdi ama yok iste bir iki kez sirf icime bosalmak zorunda kalsin diye evdeki tum prezervatifleri attim bunu aniden tahrik ettim dayanamadi baska cozum bulamadan icime girdi sonra ne oldu bosalacagi zaman olmaz yapamayiz daha erken deyip gobegime bosaldi o an sinir krizi gecirebilirdim belli etmedim ya
Cevap sahibi+1 yılGöbeğine mi :) sen üstüne çıksaydın keşke, bsk orda hata yapmışsın işte :)
Soran+1 yılYa ben zaten ustundeydim o an sonra ben minyonumya hemen beni sekil degsitirebiliyo o yuzden ani bir hareketle beni misyinere cevirdi birden gobegime bosaldi iste kaldim bende oyle
Cevap sahibi+1 yılBoy kilo ne? Hemen alta mı alıyo seni :) akıllı adam :D
Soran+1 yıl160 a 52 ben oda 178 e 79 kg falan
Cevap sahibi+1 yılSeni her türlü çevirebilir ha :)
Soran+1 yılCeviriyo zaten bazen bana soruyo bazen hic sormadan o an alip degsitiriyo hemen misyonere ona buna minyom kadin neden yatakta iyi dediklerini yeni anladim iste😅
Cevap sahibi+1 yılGerçekten minyo iyidir her şekle girer, uzun olsa bacaklarını ne yapacsğını şaşırırsın
Soran+1 yılOnlarda da memnun yatakta her sekle girmemden ama sorun iste ben ustteydim birden beni alta aldi ustume agirligini verince kimildayamadim bile ben icimede bosalmadi
Cevap sahibi+1 yılİşte seni yapacağın bişey kalmamış ki üstünden inmicem deme durumun yok
Soran+1 yılAynn oyle adam bir iki hareketle hemen altina aldi napayim ben
Cevap sahibi+1 yılBacaklarınla kilitle, olmuyo mu öyle
Soran+1 yılYokya olmuyo bana gore bayagi guclu ben citi piti minyon bir kizim bacagimi oyle yapsam kac yazar
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen prezarvatifleri ortadan kaldır, doğrudannsoksun
Cevap sahibi+1 yılBalarsın dayanamaz, içine gümbür gümbür fışkırtır :)
Soran+1 yılAynn kaldircam zaten hepsini cope atip ne oldugunu anlamadan icime girmesini sagliycam ama bosalacagi zaman disari cikmaz ins ya
Cevap sahibi+1 yılİstiyorum artık istiyorum de, içime gümbür gümbür boşslmanı istiyorum de :)
Soran+1 yılOlur derim denerim😅
Cevap sahibi+1 yılBugün yaptınız mı
Soran+1 yılGunduz evett
Cevap sahibi+1 yılGündüz mü? Çakışmadı mı bugün
Soran+1 yılIzin almisti bugun evde dinleneyim beraber vakit gecirelim dedi
Cevap sahibi+1 yılVakit geçireyim derken arada sana mı geçirdi :)
Soran+1 yılO tabir cok yanlis bence film falan izleidk gezdik biraz sonra aniden oldu planlamadik yani
Cevap sahibi+1 yılŞakasına dedim kırdıysam özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılAniden dediğin evin dışında bir yerde mi
Soran+1 yılYokya ozre gerek yok oyle iste bugunde oyle gecti uyurum bende birazdan yarinda bakalim neler olur
Soran+1 yılYok evdeydikte birden oldu yani
Cevap sahibi+1 yılGün doğunca neler doğar,
Soran+1 yılAynn oylee
Cevap sahibi+1 yılSiz ikinizde ateşlisiniz galiba yaa :)
Soran+1 yılBakarsin seneye bu zamanlar hamile ya da bebegim olmus olur😅
Soran+1 yılAslinda esim icin haftada 2 ideal bence 2 den az dayanamaz cogunada cokta sey yapmaz ama benim evde kiyafetlerime ya da sozlerime dokumuslarima falan pek dayanamiyo hic bir erkek dayanamazda bence oyuzden bu kadar yapiyoruz bendeki istekten kaynakli
Cevap sahibi+1 yılOooo ne güzel olur, bebek görmeye geliriz artık :)
Cevap sahibi+1 yılSen prezarvatifleri yok et :)
Soran+1 yılPekii😊
Cevap sahibi+1 yılEvde açık mı giyiniyosun
Soran+1 yılYa disarda jean falan genelde ya da diz ustu mini olmayan etek giyerim evde mini etekler mini sortlarr taytlarr atlet bazen sadece gecelikle dururum falan
Cevap sahibi+1 yılTabi böyle olunca adamcağız durır mu? Hele evde sütyen falan kullanmıyosan, adam delirir haliyle :)
Soran+1 yılE etkisi buyuk kiyafetin dedimya haftada 2 den fazla yapmaz ona kalsa ama ben boyle olumca dayanamiyo hafta da 5 6 ya cikiyo
Cevap sahibi+1 yılSen yapıyosun bunu, senin isteğinden kaynaklanıyo
Soran+1 yılAynn kadin istekli olmasa olmaz bugun biri yazmis 8 aydir esimle seks yapmiyorum diye kadin istemeyince boyle bitiyo cinsel hayat iste
Cevap sahibi+1 yılDaha önce de dedim ya, senin dexiğin gibi iş kadında, kadın istekli olmazsa iş tecavüz boyutuna giriyor, başka konuda ine alamaz, o yüzden kadının istekli olması önemli
Soran+1 yılBende boyleyim ve mutluyum iyiki boyleyim aslinda cunku esimi evde resmen doyuruyorum disari bakacak seyi kalmiyor en guzeli bu kafamda rahat ediyor benim mesela Şu an isyerindeki kadinlar mini giyse cokta etkilenmez bakar gecer cunku evde doyuyo ama evde seks hayati cok olmasa disardakiler carsaf giyse yine etkilenir ac oldugu icin
Cevap sahibi+1 yılÇok haklısın bu konuda, aldatılan kadınlar hiç kendilerini sorgulamıyor bence, çünkü adam hadi diyo yok başım ağrıyo, yok yorgunum, yok hastayım... adam da bir diyo iki diyo sonra çare arıyor
Soran+1 yılUzucu durum iste naparsin
Cevap sahibi+1 yılAkıllı kadın sahip çıkar, bence
Soran+1 yılBencede oyle ben elimden geleni yapiyorum buna ragmen dahada aldatirsa beni tek sn dusunmem bosarim yapacak sey kalmaz bana
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum senin gibisini bulmuş, yapmaz bence, hem yapmaya sen fırsat vermiyosunki, adam seninle yaptıktan sonra başkasına gitmek allına gelir mi
Soran+1 yılBencede firsati yok ama yinede iki arada bir derede yaparsa bir daha yuzumu goremez asla mahkemeye bile gitmem bosanirken o kadar katiyimdir bilir bu konuda
Cevap sahibi+1 yılO kelimeleri ağzına alma, bu tür şeyleri de aklına getirme, korktuğun başına gelir ya da bilimsel olanı çekim yasası, çekme :)
Soran+1 yılAynn hayirlisi bakaliim
Cevap sahibi+1 yılSaat baya oldu bana müsade, sonra konuşuruz devam ederiz
Soran+1 yılOlur iyi gecelerr😊
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler
Cevap sahibi+1 yılselam naber
Cevap sahibi+1 yılSelam, yok musun buralarda
Soran+1 yılSelamm
Cevap sahibi+1 yılNerelerdesin yaa, kayboldun
Soran+1 yılAksam zaten esimle takildik gunduz de evle ugrastim hep sen naptin
Cevap sahibi+1 yılbir saat okdu dükkandan geleli, muhabbet edecek insan arıyprum :)
Soran+1 yılBende yine uyuyamadim ya esim uyudu yarim saat falan oldu bende sitede vakit oldureyim dedim
Cevap sahibi+1 yılEşini erken uyutuyosun
Soran+1 yılYokya uyutmaktan degilde o hep 1.30 2 gibi uyur bende uniden gelej alislanlik 3 civari uyurum hep bunu duzeltemedim
Cevap sahibi+1 yılİkinci öğretim mi okudun
Soran+1 yılYok degildi ama yurtta kaldim yurttada gece herkes otururdu bendede aliskanlik oldu duzeltemedim onu simdi esim uyur ben de 1 saat sonra falan anca uyurum
Cevap sahibi+1 yılGel yataşım diye çağurmıyo mu gidip yatıyo mu kendi
Soran+1 yılYa ilk bir iki sene cok dedi sensiz uyumayim gek falan diye ama yok yatakta oyle pencereye bakiyorum uyuyamiyorum simdide o uyuyana kadar yatakta duruyorum uyuyunca pc de islerimi hallediyorum ya da burda takiliyorum falan o da biliyo bunu bir sey dmeiyor artik anliyo beni
Cevap sahibi+1 yılSonuçta o uyuyana kadar yanında oluyosun
Soran+1 yılAynen aslinda onada gerek yok kendini zorunda hissetme diyo ama benim icimden geliyo onun yaninda durmak uyuyana kadar o
Cevap sahibi+1 yılGüven verir iyi olur, bemce de, sabah kaçta kalkıyosun
Soran+1 yılIs oldugu gunler 7 gibi ama simdi tatilde 9 da falan kalkarim
Cevap sahibi+1 yılEşin kendi mi kalkıp gidiyor
Cevap sahibi+1 yılYoksa gönderip bir daha mı yatıyosun
Soran+1 yılYokya is gunleri beraber cikariz erken cikar benim icin arabayla beni birakir sonra kendi isine gider
Cevap sahibi+1 yılSeviyo bu adam seni be :)
Soran+1 yılYa birazda kiskancligindan yapiyor aslinda beni okula birakma isini bir ara ben alyansimi kaybettim okulda bir hocada bekar sandi beni bana yanasti biraz sonra esimle tanistirdim falan anladi durumu o gunden beri esim arabayla birakir kendini okuldaki erkeklere falan gosterir😅
Cevap sahibi+1 yılİyi bskın kocasıyım, karım olur kendisi :)
Soran+1 yılAynn o tarz gibi ya gecen ders arasinda gelmisti surpriz yapmis iste kim var kim yok herkesle tanistir beni dedi tanusturdim bende o sirada iyice elimi tutuyo beni kendine cekiyi falan gormen lazim bende bozuntuya vermedim devam ettim😀😀
Cevap sahibi+1 yılNasıl kendine çekiyo :) suç işlemiş çocuğu götüren anne gibi mi :D
Soran+1 yılYok iste elimi skica tutuyo sonra elimi birakip elini omzuma atiyo iyice kendi bedenine yapistiriyo falan aslinda biraz gerildim bu kadar milletin gozune sokmasina ama bisey demedim zaten okulda bikac erkek hocaya sinir oluyo gencler birazda tipleri iyi diye caktirmiyorim😅😅
Cevap sahibi+1 yılSana yaklaşan mı var niye sinir oluyor
Soran+1 yılYa var bir iki erkek anliyorum benimle samimi olmaya calisiyolar konusmaya bagane ariyolar ama yuz vemiyorum hic esimde bir iki kez denk geldi bunlara benim asla yuz vermedigimi vermeyecegimi biliyo ama o erkeklerin bana o tarz yakin olmaya calismasima deli oluyo ben sakinlestiriyorum zaten kiskanc biri iyice sinir oluyo
Cevap sahibi+1 yılİyi de evli bir bayansın sen daha niye yaklaşıyo ki
Soran+1 yılYa rahat insanlar ne olacakki modundalar ya da evliyse bile samimi olabilir medeni insanlariza getiriyolar ama sacma iste ben yuz vermiyorum
Cevap sahibi+1 yılBoş ver evlisin, kocan var daha ne
Soran+1 yılZaten donup onlara bakmam bile esimde bu konuda rahat beni biliyo ama asiri kiskanmaya basladi o seykerden sonra okula bile beni birakiyo her gun yolunu bayagi uzatiyo
Cevap sahibi+1 yılSana sahip çıkıyo işte, çakallar kapmasın diye :)
Soran+1 yılKapamazlar zaten esim varken onlar gozumde hic ya
Cevap sahibi+1 yılPaşalar gibi dimi :) yalnız bir de bebek yapsa :D
Soran+1 yılYaa o degil aslinda o da cok istiyo bebek yapmayi gecen okula geldi dedimya kulagima egilmis diyoki bunlar senin evli oldugunu kabul etmek istemiyo karninda bebisimiz olsa karnin buyuse anca o zaman anlarlar sana yaklasmazlar deyip guluyo bir de ya😅😅
Cevap sahibi+1 yılO halde vakit gelmiş :)
Soran+1 yılYazdann once yapmaz ona emin oldum ya bide annesigille barismayi cok istiyo ozellikle benimla aralari iyi olsun diye falan hemde torunlari olursa sevsinler diye once baristirmyaa ugrasir sonra torun mujdesi vermek ister o
Cevap sahibi+1 yılİhtimal hok diyosun yani
Soran+1 yılYazdan once sanmam bugunde bana izmire gidelimmi bir ara ayarlayip dedi ister miisn yoksa annemleri gormek bile istemezmisin dedi bende sen nereye gidersen bende gelirim sorum degil dedim buyu ihtimalle bir ara izmire ailesinin yanina gidicez
Cevap sahibi+1 yılGidin tabi onlar büyük, ellerini öpün ses çıkarmayın hiç
Soran+1 yılOncedende gittik ya evlendikten sonra heo ben aglayarak ciktim o evden ama hep laf soktular uzduler beni onlara gidince esimde istemiyo beni oyle gormek uzuluyo ama arada kaliyo napsin
Cevap sahibi+1 yılBu saatten sonra büyüklüğü siz yapacaksınız, duymayacaksın görmeyeceksin
Soran+1 yılZaten oyle ya oyle olmasa izmire gitmeyi bile kabul etmem
Cevap sahibi+1 yılBu arada saat baya olmuş bana müsade
Soran+1 yılIyi gecelerrrr
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler sana
Cevap sahibi+1 yılSelam
Soran+1 yılSelam naber
Cevap sahibi+1 yılOrta şekerli, sen?
Soran+1 yılIyi ben nolduki sana
Cevap sahibi+1 yılBugün soğuğu içimde hissettim daha atlatamadım
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılBugün çok soğuktu, ayaz vardı ve ben motorla dondum :)
Soran+1 yılDikkat et ya usutme
Cevap sahibi+1 yılNapıyım ya motora binmek zorundayım, hayata bu şekilde davranmama itti malesef, şikayet etmiyorum kesinlikle sadece olanı dile getiriyorum, ama soğuk aklımı aldı, sinirlerimi bozdu o kesin :(
Soran+1 yılSikma caninii😊
Cevap sahibi+1 yılYok sıkmıyorum:) sadece üşüdüm :)
Soran+1 yılCay falan ic bari😊
Cevap sahibi+1 yılYok ya geldim doprudan yatağıma girdim
Soran+1 yılUyyacak misin simdi
Cevap sahibi+1 yılYok uyumam daha
Cevap sahibi+1 yılKendime bir geleyim olmazsa duşa girerim
Soran+1 yılPekiii
Cevap sahibi+1 yılSen ne yapıyosun
Soran+1 yılUzandim tv ye bakiyorumm oylee
Cevap sahibi+1 yılYatırdınmı kocayı yine
Soran+1 yılYokya o dusa girdi ordan uyur ben daha sonra girerim dusa oyle iste
Cevap sahibi+1 yılYaramazlık mı yaptınız yoksa :)
Soran+1 yılEvt ama sonu kotu bitti tripli gitti dusa da
Cevap sahibi+1 yılNiye içine mi boşaldı yoksa
Soran+1 yılYok be bosalmadi yine bende gerildim birden agzimdan korkak misin sen okuldaki hocalardan kiskanmakla olmuyo bir cocuk yapmiyosun benimle dedim sadece bir sure bakti bana sonra gitti bisey demeden dusa ama inan o an asiri gerildim tirnaklarimda bile o siniri hissettim yani
Cevap sahibi+1 yılSert olmuş yaaaa
Cevap sahibi+1 yılYine mi prezarvatif doldurdu :)
Soran+1 yılAma oyle ya bos bos kiskaniyo adamlarda bana yanasmakta hakli inan minyonum kucuk gosteriyorum evli gibi kadin kadin durmuyorum pek fizigimden dolayi bebegimiz olsa onlarda susar ne bileyim cok gerdi beni dedim bende iyle
Soran+1 yılYok o sirada cikartti goguslerime yapti iste
Cevap sahibi+1 yılAma evli kadınbelli olur yaaa, bekar gibi olmaz ki
Cevap sahibi+1 yılİğreniyor musun yoksa seviyomusun
Soran+1 yılYa topuklu giyiyorum etekler falan giyerim ama minyonumya uni ogrencisi givi duruyorum hala yuzumde masum bebek gibidir hani oyle seksi kadinlar gibi degilimdir oyle durmaz genetik
Soran+1 yılNeyi seviyomuyum
Cevap sahibi+1 yılMini etek ince çorap gömlek topuklu ayakkabı öyle mi
Soran+1 yılMiniden biraz uzun ya dizimin ustu yine ama oyle giyerim esim istemiyor yoksa
Cevap sahibi+1 yılGöğüslerine boşalmış ya, üzerine boşalması iğrendiriyor mu yoksa seviyo musun
Cevap sahibi+1 yılSevdiği için kıskanıyo işte
Soran+1 yılYok asla igrenmem yapsin sorun o degil ama biktim ya artik sanki adama zorla sahip olup bebek yapmaya calisiyomusum gibi duruyo ve yoruldum sanki cocugu tek kendime yapicam
Cevap sahibi+1 yılSen korunmasız yapmaya devam et
Soran+1 yılOff😒
Soran+1 yılHangi birini kafaya takayim bilemedim kaynanamgille sorunlarimi hemen hamile kalamiyorim ben onu mu dusuk riskim var benim onu mu off yaa
Cevap sahibi+1 yılMümkün olduğunca üstte ol üstte
Cevap sahibi+1 yılHiç birini takma, sen kocanın boşalacağı anı kolla
Cevap sahibi+1 yılHedefinden şaşma
Soran+1 yılYa oyle diyosunda bugun ne ara bosalir diye dusunmekten zerre zevk almadim seksten sogumaya baslaidm ayrica ustte olsam ne fayda adam bir iki hareketle beni altina aliyo aninda hatta biraz sikistira kimildayamiyorum bile altinda nasil ustte durayim o an diye israr edebilirim
Cevap sahibi+1 yılÇözüm arayalım, boşalacağında hep altına mı alıyo seni
Soran+1 yılYa evet sirf kontrolsuz kalayim o an diye bide agirligini veriyo asla kimildayamiyorum sonra gobegime ya da goguslerime yapiyo iste
Cevap sahibi+1 yılÜstüne mi oturuyo hep
Soran+1 yılMisyonere geciyo iste eliyle bedenime bastiriyo falan
Cevap sahibi+1 yılDile getir bunu, eziyosun beni desen ne der
Soran+1 yılYok bu tarz seyler hosuma gider genelde o da biliyoda yapiyo boyle rahatca ama bu sekilde cocuk olmuyo iste
Cevap sahibi+1 yılSert yapmak mı hoşuna gidiyo, aslında çocuk için fırsat, sert yaptıkça aniden boşalması daha muhtemel
Soran+1 yılSert guzelde bosalmasina yakin cikiyo hemen hic beklemiyo
Cevap sahibi+1 yılUstalaşmış o zaman :)
Soran+1 yılE 4 yildir haftada bu kadar yapinca bide ilk zamanlar daha cok yapiyoduk normal bu😅
Cevap sahibi+1 yılİlk yaptığınızda nasıl oldu doğrudan korundu mu o zaman da
Soran+1 yılBen hap iciyodum o zamanlar icme bosaldi sonra hapi biraktim ben iste prezervatif falan
Cevap sahibi+1 yılAaaaa senin hamile kalamamanın sebebi o haplar olabilir mi yaaa
Soran+1 yılYok o haplari biraz mecburiyetten kullaniyodum ben adetlerim duzelsin diye doktor vermsiti arada evlenince o isede yaradi iste
Cevap sahibi+1 yılAnladım, şimdi düzene girdi mi peki, normalleşti mi? O aralar bir taşla iki kuş vurmuşsun
Soran+1 yılDaha iyi simdi ya ise yaradi tabi
Cevap sahibi+1 yılBebek için sen hazırsın, sıra spermlerin içeri ulaşmasına gelmiş
Soran+1 yılOff aynn oyle ga
Cevap sahibi+1 yılDüşünüyorum ne yapsan diye ama
Soran+1 yılKocam ikna olmadan olmaz ya o da ikna olmuyi bugunde zaten agir konustjm az once sessizce uyumaya gitti tripli o simdi
Cevap sahibi+1 yılŞimdi gitsen üstüneçıksan otursan, ben bebek istiyorum artık, içime boşalmadan stünden inmicem desen ne yapar
Soran+1 yılSarilir hadi uyuyalim o meseleyi konustuk falan der
Cevap sahibi+1 yılBence denemelisin, git kışkırt
Soran+1 yılYa Şu an bana cok kirildiya donup yuzume bile bakmaz ama dediklerimde hakliydim bence bir ccouk bile yapamiyo benimle
Cevap sahibi+1 yılYapamıyo değil bee, evire çevire yapıyo diyosun ya, finali içeri değil de dışsrı yapıyor sadece
Soran+1 yılAma sonuc olarak ortada cocuk yok iste germeye basladi bu durum beni hayir bunu atlatsak sonrada dusuj olmasin olayi var varda var yani
Cevap sahibi+1 yılSen bugün gerilmiş baya ya, ben onu anladım
Soran+1 yılOyle oldu dedim ya o cumleleri ona derken o siniir taa tirnaklarimda hissettim inan o kadar sinirlendim
Cevap sahibi+1 yılSizin seks hayatı monotonlaştı mı?
Soran+1 yılYok aslinda gayet iyi sanki bikac ayluk evliymisiz gibi hissediyorum ben
Cevap sahibi+1 yılEşin de aynı şekilde mi önemli olan o, yani monotonlaşmaktan şunu soruyorum, hadi sevişelim diyip yayak odasına mı geçiyırsunuz yoksa zil nerde çaldıysa oyun orda mı başlıyo
Soran+1 yılNerde istediysek o an o sekilde esimde benim gibi dusunuyo bence yoksa simdiye belli ederdi o zaten
Cevap sahibi+1 yılFarklı tekliflerde bulunuyo mu ev haricinde biyerde yapmak gibi vs
Cevap sahibi+1 yılGittin heralde
Cevap sahibi+1 yılSelamm
Cevap sahibi+1 yılBuralar da öı yoksun?
Cevap sahibi+1 yılSelam naber ya, yoksun uzun zamandır
Soran+1 yılSelaaam😊
Cevap sahibi+1 yılya bayadr haberlemedik, aklima geldin imdi, bildirimlerin arasndan aradm buldum
Soran+1 yılSitede yoktum iyi yapmisisn😊
Cevap sahibi+1 yılNapıyım ya, senşn muhabetin iyi, özledin walla , ne yalan söyleyeyim
Soran+1 yılHadiya😊
Cevap sahibi+1 yılWalla, gizli olmasan daha kolay bulcaktım :)
Cevap sahibi+1 yılNeyse sorun değil
Cevap sahibi+1 yılBu sitede en uzu soru yorumu yapalım :)
Soran+1 yılKonusmayali izmire gittik biz bu arada
Cevap sahibi+1 yılOooo ne oldu, bir sıkıntı oldu mu?
Soran+1 yılAnnesiigil kapiyi bile acmadi sadece oglum eve girebilir karisi basinin caresine baksin dedi koca izmirde tanidigm yok ben ne yapacaksam sonra kocam sacmalamayin karimda yanimda falan dedi kabul etmediler kapidan geri donduk gittik bir otelde kaldik ben yine agladim falan sonra ertesi gunduz yine gittik yine degisen cok sey olmado falan
Cevap sahibi+1 yılAlmadılar haa hayret ya
Soran+1 yılHayir otele gittik esimle. oturduk biraz o da diyo cok ayip ediyolar sana ozur dilerim senin ailen boyle sey asla yapmazdi bana falan ama yapacak sey yok iste
Cevap sahibi+1 yılErtesi gün bir daha gittiniz, aldılar mı ozaman
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılEeeee geri mi döndünüz
Soran+1 yılYa otelde kaldik gezdik falan gelecegimiz gun esim son kez gidelim dedi ben de artik yeter ama daha kac kere ust uste kovulmam lazim dedim tek gitti 1 2 saat ailesiyle oturdu sonra geldi ucaga binip evet geldik iste
Cevap sahibi+1 yılAma olsun, seni tebrik ederim, yapacağını üzerine düşeni yapmışsın, uçakla nereye geçtiniz
Soran+1 yılIstanbula gittik amcamlar var orda onlara ugramamiz gerekiyodu sonrada Ankara iste
Cevap sahibi+1 yılSiz ankaradamısınız
Soran+1 yılSimdi evet bir arkadasina geldik esimin
Cevap sahibi+1 yılTatil devam ediyornyani me güzel
Soran+1 yıl1 hafta falan kaldi iste ya
Cevap sahibi+1 yılOkullar açıldı ya, izinli misin
Soran+1 yılIzin aldim ya sorun olmuyor bu arada biz bebek isinde anlastik biraz esimle 😅
Cevap sahibi+1 yılCiddi misin
Cevap sahibi+1 yılSevindim senin adına
Cevap sahibi+1 yılNasıl ikna etin
Soran+1 yılbir aksam tv izlerken bayagi agladim bende anne olmak istiyorum o bu falan biseyelr daha oldu tamam deneyelim tekrr dedi eve gidince deniycez iste
Cevap sahibi+1 yılİyi ya sevindim, ne kadardır dışardasınız
Soran+1 yıl1 hafta diyelim
Cevap sahibi+1 yıldışardayken yapmıyosunız o zaman, eve ne zaman döneceksiniz
Soran+1 yılO istiyorda ben yapmak istemiyorum disarda baskasinin evinde yani ama asiri azdi tek kaldigimiz her an beni opmeye falan basladi
Cevap sahibi+1 yılYatarken saldırmıyo mu :)
Soran+1 yılYa sorma surekli sirnasiyo ellerini goguslerimden cekmiyo yatarken hayir bende cok istiyorim ama olmaz yani bu sekilde beklemek lazim ama 1 hafta oldu adam cildiracak ya😅
Cevap sahibi+1 yılZorlamayın o kadar yaa, evdeki kadar rahat olmasa da tam soyunmadan yine yapın, rahatlayın :)
Soran+1 yılYokya boyle olmasi biraz hosuma gitti uzun zamandir boyle uzak kalmamisti guzel yani goguslerime dudaklarima boyle saldirmasi delirsin iyice😀
Cevap sahibi+1 yılZorlamasın :
Cevap sahibi+1 yıl:) :)
Soran+1 yılBisey olmaz ama bu gece korkuyorum biraz artik dayanamayacak diye😅
Cevap sahibi+1 yılZor bişey değil beee, sessizce yaparsın ne olcak, haaaa basılma ihtimaline karşın tam soyunmazsın temkinli olıursun o kadar
Soran+1 yılKapi kilitlenir sorun degilde benim sesim cikiyo biraz seks sirasinda o sorun iste sessiz olamiyorum
Cevap sahibi+1 yılHehehehehe, sen de az değilsin, istemiyosun ama sessiz de kalabilirim diyemiyosun
Soran+1 yılDiyemem😀
Cevap sahibi+1 yılÇok isteklisin sen, ben onuanladım
Soran+1 yılIstekliyim ya
Cevap sahibi+1 yılBu kadar isteğe karşın, nasıl dayanıyosun
Soran+1 yılYa biz erkekler gibi degilzi daynmamiz gerekiyosa dayaniriz yoksa bende seks cok isterim ama olmaz yani ama aksama dayanamayacak gibi geliyo bana ama neyse
Cevap sahibi+1 yılDesene akşama müsabaka var :) hele bir de sen azdırırsan :) abıooo, sabahlarsınız :)
Soran+1 yılBilmiyorum artik😊
Cevap sahibi+1 yılBöyle planladığında heyecanlanıyomusun şimdiden
Soran+1 yılYa ben niye bu kadar istekliyim cidden dusuncesi bile heyecanlandiriyo beni😭😭
Cevap sahibi+1 yılHadi beee, bir de ıslandım de tam olsun :) ;)
Soran+1 yılIslanmadim ama cidden istekliyim ha su var esimle 3 yil ayri kalsak baska erkege yine donup bakmam istekliyim diye ama esim. varkende dayanamiyorum yapmadan
Cevap sahibi+1 yılİstekli olman bir de kocanın seni azdırmasından dolayı mo? Oda olabilir
Soran+1 yılYa zaten istekliyim o icimde var ama evet oda azdiriyo mesela dun goguslerimi oyle sikmasi oynamasi ya da bir ara acip isirmasi falan dahada tahrik ediyo beni
Cevap sahibi+1 yılYatarken mi yapıyo
Soran+1 yılEvet ozellikle yatarken iste normal uzaniyorum beni kendime cekiyo falan sonra elini atiyo falan filan
Cevap sahibi+1 yılKaldırıp dayıyo falan dimi :)
Soran+1 yılYa iste bazen arkamdam sikica sariliyo falan hani hissediyorum arkamda penisini hatta bazen cok sktigi icin beni kendine dogru canim da aciyo o sekilde ama sesimi cikarmiyorum
Cevap sahibi+1 yılCanın niye acıyo ki, çok sıktığından mı?
Soran+1 yılEvet skiyo morariyo bazi yerlerim ya da beni kendie fazla bastiriyo falan
Cevap sahibi+1 yılAdam istiyo işte, daha fazla işkence yapma sen ona, hiç bişey yapmasannbile duruver o yeter ona
Soran+1 yılYa bir iki gune eve gideriz zaten sabretsin o degil eve girdigimiz an bana yapisacak bence oyle gorunuyo😅
Cevap sahibi+1 yılKıyafet parçalar mı
Soran+1 yılCok azarsa evet ya birde kucagina oturtmayi cok seviyo durup dururken bile mesela dun tek kalmistik bir ara koltukta oturuyodu beni kucagina oturturdu oyle bir sure bisey yokken ortada sence niye boyle yapiyoki ara ara yapar bnuda
Cevap sahibi+1 yılKoltukda otururken yapmak istiyodut
Cevap sahibi+1 yılOturturken penisi kalkıyo mu? Eğer kalkıyosa git bir mini giygel bak noluyo ;)
Soran+1 yılYokya cinsellik olarak demiyo bence cunku koltukta da kac kez yaptik sadece bazen elimden tutup kucagima otur diyo ya da oturdugu yerden gelsene diyo oturuyprum iste bir sure oyle sacima dokunuyo ya elimle falan oynuyo tuhaf degil mi
Cevap sahibi+1 yılNe güzel işte seviyo seni, yakın olmak istiyo, çok güzel bence
Soran+1 yılAy bilmiyorum bazen boyle durup dururken gel otur kucagima falan diyo sasiriyprum iste
Cevap sahibi+1 yılSeviyo işte adam seni ne güzel bence, illaki cinsrllik değil ki
Cevap sahibi+1 yılSen kucağına oturmayı istemiyo musun ya da sevmiyosun
Cevap sahibi+1 yıl*sevmiyomusun
Soran+1 yılYa sevip sevmeme ya da sorun degil ama ne bileyim tuhaf geliyo sadede birden boyle istemesi acaba neden boyle yapiyoslr istiyor diye dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılKucağında seviyo seni BABA şefkati ile :)
Soran+1 yılZaten fizik olaral falanda kucugum😅
Cevap sahibi+1 yılTamam işte kucağında seviyo seni :) senin yanında mini varsa eve giderken mini giy :) ya da herhangi bir etek :)
Soran+1 yılOlur giyerim😅
Cevap sahibi+1 yılYazık adamcağıza yaaa, :) gerçi o zaman da yol bitmez onun :D
Soran+1 yılBiseycikler. olmaz😅
Cevap sahibi+1 yılHaftaya mı gitcez demiştin sen
Soran+1 yılYok 2 gune falan
Cevap sahibi+1 yılDayanır mı iki gün daha yoksa o diyet boxulur mu bu gece ;)
Soran+1 yılBence dayanamaz bugun bayagi israr eder ama benden yuz bulamaz oyuzden yapmayiz 2 gun sonra yapariz
Cevap sahibi+1 yılSen de bu kadar gaddar olma canım, sevişmesen de bırak girsin çıksın adam
Soran+1 yılOhh erkek erkege dayanisma mi oldu simdide😅
Cevap sahibi+1 yılCanım sen demedin mi biz daha çok dayanabiliyoruz diye, yazık şimdi onun kafasında senin hangi hallerin var kim bilir, yataktaki mi duştaki mi...
Soran+1 yılOyle hayal ediyor mudur azinca ya benim o hallerimi
Cevap sahibi+1 yılEdiyodur tabi, en çok hangi halini seviyo, nerde yapmayı seviyor
Soran+1 yılYa misyoneri zaten cok seviyo tam ustimde heryerime dokunabildigi icin falan ama onun disinda en cok beni kucagina alip duvara yasladini seviyodir heralde
Cevap sahibi+1 yılDuvara mı yaslıyo :)
Soran+1 yılKucagina alip evet
Cevap sahibi+1 yılTabi dibine kadar da sokuyordur dimi
Cevap sahibi+1 yılO yüzden seviyodur. bir de ona göre minyonsun :)
Soran+1 yılE yani
Cevap sahibi+1 yılSiz eve gidince ne olacak tahmin edeyim mi :p
Soran+1 yılAynn ya minyon kucuk biseyim seviyo ama hep derdi minyon kadinlara ayro bir ilgisi var onu cekiyo ya cezbediyo
Soran+1 yılEt tabi buyur
Cevap sahibi+1 yılMinyon iyidir ya her türlü evirip çevirebiliyosun
Cevap sahibi+1 yılBaşkaminyonlara da ilgisi var mı?
Soran+1 yılHayir yok olsa yanimda 1 dk bile durmam onun zaten o da biliyor bunu
Cevap sahibi+1 yılEve vaedığınızda yatak odasına gitmeden kapını arkasında kıcağına alıp duvara yaslar bence, sence?
Soran+1 yılMantikli olabilir ama gunlerdir cok yoruldim ben oda yoruldu o yorgunlukla acelemiz ne hemen biraz dinlensek bari
Cevap sahibi+1 yılDayanamaz yaa, duş alırken mast yapıypsa belki de, evli adam da mast yaparsa tabi
Soran+1 yılbir ara cok istekliyim diye duydugum lafa soru actim simdi esim pesimden kosuyo saka gibi😀
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani anlamadım
Soran+1 yılbir istekliyim diye fahise gibi bnezetmesi yapti diyorum simdi bak 1 hafta sadecr seks yapmadik sanki aylardir yapmiyoruz gibi delirmis durumda
Cevap sahibi+1 yılDelirir tabi, sen şimdi evet desen ksç posta yapar kimbilir?
Soran+1 yılOhh delirsin ya bilmiyorum ama bir erkegi tahrik edip delirtmek cok zevk veriyo bana tabi esime sadece yani😀
Cevap sahibi+1 yılSoyunup giyinirken tahrik ediyomusun şimdi dışardayken
Soran+1 yılYani ozellikle degil ama etkileniyo tabi o sekilde gorunce
Cevap sahibi+1 yılO sırada sarılmak istiyodur zavallım :)
Soran+1 yılBelkide bilemiyorim😊
Cevap sahibi+1 yılŞu an gerçekten üzülüyorum ona yaa
Soran+1 yılYaa niye ki sadece 1 haftadir yapmiyoruz 1 hafta yapmamak erkek icin cok zor olmasa gerek bazi erkekler evlilikte esleri yuzunden bikac ay bile yapmiyor
Cevap sahibi+1 yılAma siz sürekli yapanlardansınız, yapmamak çok zor olur erkek için
Soran+1 yılSen erkeksin daha iyi anlarsin tabi
Cevap sahibi+1 yılKocanın halini anladığım için diyorum işte, şu an çok fenadır onun hali, sessiz de olsa ver sen ona
Soran+1 yılPeki seni dinliycem
Cevap sahibi+1 yılHafiften yapın :p
Soran+1 yılPeki bakalim
Cevap sahibi+1 yılBakarsın bebek için de ön çalılma olur
Soran+1 yılAyy oyle mi dersin😂
Cevap sahibi+1 yılOldu mu bişey
Cevap sahibi+1 yılGünaydın naber
Soran+1 yılAyy sormaa😂 aksam yatakta esimi beklerken uyuyakalmisim ben yorgunluktan sabah bir kalktim sarilmis bana uyuyo
Cevap sahibi+1 yılYazık ya :) :) uyandırmaya da kıyamamıştır tabi
Soran+1 yılBeni o halde gorunce ne yapti bilemem ama sabah bir kalktim karnimda bir el arkamdan sarilmis uyuyuyo sabah 😅
Cevap sahibi+1 yılO halde görünce derken, çıplak mı yattınnyoksa :)
Soran+1 yılYokya ciplak yatmayi sevmem ben zaten mini bir gecelik giymistim o halde uyuyodum
Cevap sahibi+1 yılGeceliğini sıyırıp okşamıştır o
Soran+1 yılBilmiyorum zaten uykum agirdir benim bir sey duymam
Cevap sahibi+1 yılHadi ya :) sorsaydın sabah kalkımca, gece bişey yaptın mı diye :)
Soran+1 yılYa sabah pek konusamadikta sen oyle deyince az once onu aradim disari gitmisti bir sey icin iste gece ne yaptin falan gibisindenn her zamanki seyler dedi ggouslerinle falan oynadim sarildim uyudum dedi
Cevap sahibi+1 yılCidden farketmiyomusun ne yaptığını
Soran+1 yılHayir kucuklugumden beri boyleyim ben uyurken hic bir sese uyanmiyorum cok derin uyuyorum sabaha kadar her gun 3 4 ruya gorurum falan degisik bir uyku olayim var
Cevap sahibi+1 yılWay beee, eşin işini görse haberin olmayacak desene :)
Soran+1 yılYok ona uyanirim ama oksamasi sikmasi falan uyanmam yani
Cevap sahibi+1 yılİlginç yaaa, ama iyi mi kötü mü bilemedim
Soran+1 yılEsimle. uyudugum surece sorun yok o hemen uyanir falan rahatim o konuda
Cevap sahibi+1 yılBu saatten sonra da başkasıyla uyuyacsk halin yok, bundan sonra rahatsın
Soran+1 yılAynn😅
Cevap sahibi+1 yılSen gece yatarken sütyen çıkartıyomusun
Soran+1 yılHayir cikarmam sevmiyorum oyle cunku
Cevap sahibi+1 yılEşin de mi öyle istiyo
Soran+1 yılYani genelde evet sorun yok ona sadece bazen sarildiginda falan eliyle arkamdan acar kopcasini bugun boyle olsun der sesimi cikarmam olur derim bende
Cevap sahibi+1 yılErkekler sütyen sevmiyor genelde yaa
Soran+1 yılBiliyprumda sutyensizde hic rahat hissedilmiyo ya
Cevap sahibi+1 yılNeden? O alışkanlıktandır ya, ya da iri göğüs olmadıkça sıkıntı olacağını sanmıyorum, sen de minyon okduğuna göre
Soran+1 yılBenim goguslerimde kucuk degilki 80 C
Cevap sahibi+1 yıl80 C mi
Soran+1 yılEvttt
Cevap sahibi+1 yılBaya varmış yaa, kocaman kocaman :) eşin gömülüyo dimş şçine
Soran+1 yılO sever ya buyuk gogus icine gomulmeyi uyumayi oynamayi falan daha kadinsi buluyo
Cevap sahibi+1 yılNe güzel
Soran+1 yılYalniz gece nasil oynadiysa goguslerim sizliyo simdi ya
Cevap sahibi+1 yılEmmiştir belki, adam azgın şuanda :)
Soran+1 yılNe yaptiysa acitmis ama Şu an aciyo ya
Cevap sahibi+1 yılSıcak suyla ov, el kremi sür
Soran+1 yılEl kremi neden
Cevap sahibi+1 yılYumuşatır morluğu alır acıyı da alır
Cevap sahibi+1 yılUcu mu acıyo geneli mi
Soran+1 yılHem ucu hem geneli
Cevap sahibi+1 yılBaya ezmiş o zaman ya, napmış, dağıtmış senin memeleri, ikisi de mi aynı
Soran+1 yılAynii
Cevap sahibi+1 yılSen bh adamın ateşini al, yoksa bir kazs çıkar :)
Soran+1 yılBir haftada bu kadar olmasi fazla degilmi sanki yillar oldu ya
Cevap sahibi+1 yılGayet normal, adamın spermleri dolmuştur yaa
Soran+1 yılSen olsan sende mi bir hafta dayanamazdin
Cevap sahibi+1 yılYok ya ben de dayanmazdım, ben şimdi bile 2 günü geçirmiyorum
Soran+1 yılOkadar mi diyosun
Cevap sahibi+1 yılMakine çalışıyo tıkır tıkır, çok şükür :) üretim son gaz, ama hep boşa gidiyo işte :)
Soran+1 yılBebisler giidyo😂
Cevap sahibi+1 yılEvet ya içine boşaltacağım bir vajina olsa ziyan olmayacak :D
Soran+1 yılBenim esimin var ama yinede bebis istemiyo bak olmayinca da olmuyo😅 ya belki eve gittigimiz gun hamile kalirim belli olmaz demi
Cevap sahibi+1 yılSen gece yanlış yaptın bence
Soran+1 yılYahu neden
Cevap sahibi+1 yılBak şimdi onun depolar dolu ya, şu anki sperm miktarı normalden fazla, haliyle hepsini içine boşalttığını düşünsene
Soran+1 yılOyle olsun ne olur ki
Cevap sahibi+1 yılNe olacak, vajinanın içi spermle dolacak tamamen ve hamile kalman daha büyük ihtimale yaklaşak, düşün 1 damla mı etkili 100 damla
Soran+1 yılEve gidince kalirim artik
Cevap sahibi+1 yılBoşaltıyo mu ama, onu biliyomusun
Soran+1 yılYok ya yapmiyo hep dip dibeyiz zaten her anini biliyorum 1 haftadir bosalmiyo hic
Cevap sahibi+1 yılDuşta yaptıysa
Soran+1 yılYokya yapmadi inan gunluk hareketlerinden bile anliyorum istek seviyesinden falan
Cevap sahibi+1 yılKalkıyodur o zaman sık sık
Soran+1 yılEvet😅
Cevap sahibi+1 yılGörev sende o zaman, kalkanı indir sen :)
Soran+1 yılEve gidelim de once 😅 ya saka maka ben de cok istiyorum istemiyo gibi gorunsemde dun gece olsun isterdim gecelik falanda giymistim ama o yorgunluktan uyuyakalmisim hemen yatakta
Cevap sahibi+1 yılBen sana bişey diyim mi, sen o geceliği bu gece giy, altına da seksi bir çamaşır bak noluyo :)
Soran+1 yılBu gece denerim bakalim
Cevap sahibi+1 yılİstiyosun dimi sen de
Soran+1 yılEvet ya
Cevap sahibi+1 yılSiz akşam erkennyatın :) kimin yanında kalıyosunuz
Soran+1 yılArkadasimizin
Cevap sahibi+1 yılSıkıntı yok o zaman, bayadır evde olmadığınızı biliyorlardır, hoşgörürler
Soran+1 yılYinede hos degil ya
Cevap sahibi+1 yılAma bu normal ihtiyaç, tamam evdeki gibi ses çıkaramazsın, çıplak dolaşaöazsın ama hiç bişey yapmasan bile, geceliği sıyırıp 5 dk da işi bitirdimiz mi ikiniz de rahatlarsınız, evinizden başka yerde yapmadımız mı yoksa
Soran+1 yılCok yerde yaptik ama bu tarz misafir gittigimiz yerde degil
Cevap sahibi+1 yılAmaa si misafirliktwn çıkıyosunuz kaç gün oldu
Soran+1 yıl2 3 gun falan
Cevap sahibi+1 yılŞunu sorayım orda duşa giriyosunuz dimi
Soran+1 yılEvet niye
Cevap sahibi+1 yılBu iş bu kadae zor değil ki duşa girmeden iki dakka kapıyı kilitleyin hızlıca yapın haberleri bile olmaz
Soran+1 yılNeyse olan oldu artik eve gidicez zaten yarin
Cevap sahibi+1 yılBence gece yaparsını
Soran+1 yılYine uyuya falan kalmazsam yapsak iyi olur
Cevap sahibi+1 yılSen geç uyuyorum drmiştin, nasıl uyuyup kalıyosun
Soran+1 yılYa gunlerdir yuru gez ordan oraya erken kalk falan derken inan enerjim kalmadi aksam oturdugim yerde bile gozler gidiyo gibi gunlerdir col yoruldim ve dinleenemeidm hic
Cevap sahibi+1 yılHımmmm kendi evinde kendiyatağında olmadığından oluyordur ben de yadırgarım, kendi yatağımı ararım
Soran+1 yılAynn oyle sonuc olarakta iste uyuyakliyorum dunku gibi
Cevap sahibi+1 yılEşin niye geç geliyo, söyle erken gelsin
Soran+1 yılDisari falan gidiyolar o arkadasiyla ben de evde kaliyorum esiyle onun derken oyle oldu iste
Cevap sahibi+1 yılSen ona akşam erken gelmesini söyle, bak nasıl geliyo hemen
Soran+1 yılSoyleyim bakayim bir de oyle deneyelim
Cevap sahibi+1 yılDene bak :) sonuçta sen de memnun kalacaksın
Soran+1 yılGecelik giycem bu gecede mi deyim
Cevap sahibi+1 yılMesaj at bence, gece yatağa niye geç geliyosun ben o geceliği laf oksun diye mi giyiyorum de :)
Soran+1 yılDemi ya benceede haklisin oyle deyim
Cevap sahibi+1 yılÖyle de tabi, hatts şöyle yağ
Cevap sahibi+1 yılŞöyle yap
Cevap sahibi+1 yılOnun sevdiği iç çamaşır varsa yanında onu giy, yoksa giyme mesela, şok olsun
Soran+1 yılNasil
Cevap sahibi+1 yılGece odaya geldi mş yatır yatağa çık üstüne :)
Soran+1 yılHemenn mi
Cevap sahibi+1 yılTabi
Cevap sahibi+1 yılNerdesin sen de
Cevap sahibi+1 yılO seni değil sen onu yap :)
Soran+1 yılErkegin hosuna mi gider kizin onun ustunde oyle yapmasi
Cevap sahibi+1 yılTabi ki, şahsen bana yapılda deli olurum, bir de bu kadar ara vermişken
Soran+1 yılUstune oturayim yani bu gece
Cevap sahibi+1 yılOtur otur, onu yatağa yatır, kilotu çıkarmadan yana çek, üstüne otur
Soran+1 yılNeden cikartmayimki
Cevap sahibi+1 yılDaha seksi olur, azdırırsın iyice
Soran+1 yılAdam azacagi kadar azmis zaten biraz daha azarsa oldirecek beni😂
Cevap sahibi+1 yılÖldürmez öldürmez en fazla 4 posta yapar :)
Soran+1 yılYaaa😂
Cevap sahibi+1 yılNe var bunda :)
Soran+1 yılAksam bence erken gelmeyecek yine ya arkadasiyla cok geziyolat
Cevap sahibi+1 yılSen meaajı at, bak geliyo mu gelmito mu gör
Cevap sahibi+1 yılMesaj attın mı
Soran+1 yılAttim peki olabildigince erken gelmeye calisirim dedi ama bakalim😊
Cevap sahibi+1 yılGelir o gelir, birazdan gelir bak, ne yazdın
Soran+1 yılYa iste kisaca bugun erken gel seks yapalim seni rahatlatayim falan yazdim
Cevap sahibi+1 yılMesajda açıkca yazarmısınız öyle :)
Soran+1 yılYani cogu seyi evet o pek yazmazdida ben yaza yaza o da alisti yaziyo ya bir de telefonda sifre var benim onunda varr kimse gormuyo bizden baska yani
Cevap sahibi+1 yılOlurmu olur ya, görür başkası, ben yazmazdım ama şifreli konuşurdum :)
Soran+1 yılYokya sifre olunca sorun olmuyo onun sifresini ben bilirim benimkinide o bilir telefonlar falan evde ortadadir hep isteyen istedigi telefonu alir karistirir falan
Cevap sahibi+1 yılTelefon karıştırmak ne olacsk canım, gizli saklı mı var? Birbirinizin fotografını çekiyomusunuz
Soran+1 yılHayir oyle videoya alma ya da foto cekimi falan asiri karsiiyimdir ben en fazla bikac yere gittigimizde cekindigimiz fotolar vardir o kadar
Cevap sahibi+1 yılFotodaziyade gerçekçisin sen
Soran+1 yılAynn oyleyim ya
Cevap sahibi+1 yılNerdeymiş senin ki ses var mı
Soran+1 yılOff sorma daha geziyoruz 1 saate gelemem heralde diyo ama Şu an bile gozler gidiyo benim ya gunlerdir ne kadar bitkin dustum ben geceler 4 saat bile uyuyamiyorum adam akilli erkenden kalkiyoruz falan
Cevap sahibi+1 yılSen git bş duş al mis gibi, uykun açılsın
Soran+1 yılVallahi artik kendi bilir ben erken gel dedim o gelene kadar yine uyuyakalirsam benim sucum yok napayim artik
Cevap sahibi+1 yılDuşa girmiceksin yani
Soran+1 yılHayir girmem ya bu saatte hic icimden gelmiyo
Cevap sahibi+1 yılUyku moduna geçtin sanki sen :)
Soran+1 yılBiraz😅
Cevap sahibi+1 yılEv sahibi ne yapıyo, o ilgilenmiyor mu seninle
Soran+1 yılIlgileniyo hemde fazlasiyla ama bebegini banyoda yikiyo simdi onunla ugrasiyo bende izin isteyip odama geldim iste uzandim elimde telefon
Cevap sahibi+1 yılOnlarda bebek var haaa, işte bu fırsat bak
Soran+1 yılNe firsati
Cevap sahibi+1 yılÖrnek göstereceksin işte onları, bak bebek ne kadar güzel falan diye saydır işte
Soran+1 yılYa zaten ikna ettim bence eve gidince icime bosalacak anlastik o konuda sonradan caymazsa tabi
Cevap sahibi+1 yılBu gece de boşaltmaya çalış içine
Soran+1 yılBeyefendi gelirse denerim ama daha geldigi yok
Cevap sahibi+1 yılGelmedi mi daha
Soran+1 yılYoldaymis geliyomus karicim nolur uyuyakalma beni bekle falan diyoda dayanabilir miyim bilmiyorum yuzumu falan yikadim ama oturdugim yerde acayip agirlik cokuyo
Cevap sahibi+1 yılSen hazırlandın mı peki
Soran+1 yılYa siyah mini gecelik giydim iste saclarimi taradim omuzlarima dalgali dustu sonra parfum falan sktim uzandim bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılİç çamaşırı naptın
Soran+1 yılGiymedim hicbirsey icimden gelmedi sadexe gecelik var iste
Cevap sahibi+1 yılOperasyona hazıfım diyosun gelsin soksun :)
Soran+1 yılUmarim 5 dk ya gelir yoksa gercekten dayanamiyorum telefona bakarken bile basim donuyo sanki cift goruyorum falan yorgunluktan
Cevap sahibi+1 yılYatakta mısın şimdi sen kalk ayağa dolaş
Soran+1 yılYatakta uzaniyorum sirt ustu iste
Cevap sahibi+1 yılYattıkça uykun gelir, otur ya da dolaş odada, sizin yatağınuz nasıl şimdi, normal yatak mı yoksa misafir işi mi
Soran+1 yılMisafir isi iste klasik ya hic dolasacak enerjim yok tum enerjimi az sonra gelirse benimki ona saklayim
Cevap sahibi+1 yılUyuma diye dedim ben
Cevap sahibi+1 yılGelir gelmez yatağa at azarla, nerdesin sen diye, çık üstüne :
Soran+1 yılYok sagol onerin icin ama cidde zerre enerjim kalmadi gunlerdir
Cevap sahibi+1 yılYatak ses çıkarcak mı?
Soran+1 yılYavas olunursa cikarmaz bence
Cevap sahibi+1 yılAçuçıp yapmasını mı beklicen
Soran+1 yılOyle olacak biraz saniirm hem kiymetimi anlasin iyice o fahise gibi benzetmesini hala unutmadim
Cevap sahibi+1 yılYavaş olmak mı, adam aç, aç, azmış boğa gibi, benim merajım kaç posta okacsk :)
Cevap sahibi+1 yılO benzetme bir anda sğızdan çıkan yanlış kelime ya
Soran+1 yılInsan esine bir anlik agizdan oyle dmeez diyemez onun bahanesi yokti ama hadi neyse dedim zaten baska ailesiyle falan problem cok dedim sineye cektim ama az olu gibi yatayim anlasin istekli karisinin ona bir nimet oldugunu zamaninda
Cevap sahibi+1 yılCidden öyle ölü gibi yatcan mı
Soran+1 yılEvet hatta bunu ara ara yapicam ki istekli hallerime ozlem duysun yoksa boyle sacma sapan kelimeler kullaniyo
Cevap sahibi+1 yılBeyfendi geldi heralde
Cevap sahibi+1 yılGünaydın naberr
Soran+1 yılYa dun oo geldiginde bayagi uyumak uzereydim ama uyumamistim o da oyle olunca bosver acelemiz yok eve gidince yapariz dedi sarildi hadi uyuyalim dinlenelim dedi ben de olur dedim o seyle zaten bugun de eve gitcez iste aksama
Cevap sahibi+1 yılPas geçtiniz yani, seni o halde görünce nasıl dayandı yaa, giyinmişniydin yoksa
Soran+1 yılYok giyinmemistim ama ne kadar bitkin oldugumu seks yapsakta sirf o bosalsin diye olacagini anladi sanirim oyle olacagina dinlenelim evde olsun ama guzel olsun gibi oldu biraz
Cevap sahibi+1 yılBugün döneceğiniz için iyi olmuş aslında, sarılıp okşayıp uyumuştur, ama kaldırıp dayamadı mı :)
Soran+1 yılDayadi birazda hic dokunmadim ona ne yaparsa yapsin dedim kendince biseyler yapti sonra uyumusuz iste
Cevap sahibi+1 yılEve neyle gideceksiniz bugün, tren, otobüs?
Soran+1 yılOtobusle ya
Cevap sahibi+1 yıl4 saat sürüyodu dimi
Cevap sahibi+1 yılHızlı trene neden binmiyosunuz
Soran+1 yıl4 saat aynn benimki yolculuk yapmayi seviyo olabildigince uzatir yolu ya bende tamam otobus olsun bari dedim
Cevap sahibi+1 yılİyi ya otobğsler rahat nasıl olsa
Soran+1 yılYani iste 😊
Cevap sahibi+1 yılKaçta otobüsünüz
Soran+1 yıl4 te aksama evde oluruz ins iste
Cevap sahibi+1 yılİyi iyi, şimdien hayırlı yolculuklar diliyorum
Soran+1 yılSagolasinn😊
Cevap sahibi+1 yılNasıl gidiyo yolculuk
Soran+1 yılOhoo eve geleli bir saat oldu asiri hizli geldik simdi tek kaldim da telefoma baktim iste
Cevap sahibi+1 yılSaldırdı mı eve girince
Soran+1 yılOff sorma ta asansore binince basladi indik eve girdik kapiyi kapatti herseyi bir kenara atti sonra delirmis gibiydi ya derken oldu iste
Cevap sahibi+1 yılAsansörde mi :))) yok artık
Soran+1 yılYa kapi kapaninca sadece ustume dogru gelip opmeye basladi sonra kapi acildi durdu eve girince devami iste
Cevap sahibi+1 yılYatağa bile gitmediniz dimi :) etek giydin mi :)
Soran+1 yılgiymıstım kucağına aldı oyle goturdu yataga
Cevap sahibi+1 yılEeeee parçaladı mı :)
Soran+1 yılKeske sadece onunla kalsaydi o an farketmiyo bazen ama cok sert davraniyo olayin sicakligiyla bende farketmiyorum ama az once baktim vucudumda bazi yerler morarmis o da gordu az once ozur dilerim canini yakmak istememistim falan diyo ama sizliyo bildigin 😅
Cevap sahibi+1 yılOffff naptınız o kadar ya
Soran+1 yılBen cok bisey yapmadim da bu benim minyonlugumu feci kullaniyo ordan oraya atiyo tutuyp cevirriyo bide ne zamandir yapmayinca feci azmis falan bacagimda gogsumde hatta boynumda bile morluklar olmus sanki dayak yedim suna bak
Cevap sahibi+1 yılUlen ne iş ya, delirmiş adam ya
Soran+1 yılAynn oyle olmus
Cevap sahibi+1 yılSperm dolmuş mu, nasıldı
Soran+1 yılDolmus tabi dolmaz mi ya bu beni yataga goturduya iste hemen eli prezervatife gitti bende o an kendimi geri cektim icime bosalmazsan asla Şu an seks yapmam konusmustuk bunu diye bu bir an durdu sonra tamam dedigin gibi olsun dedi icime bosaldi
Cevap sahibi+1 yılDoldurdu, yani içini dimi
Soran+1 yılEvet..
Cevap sahibi+1 yılHemen ayağa kalkmassydın, yatsaydın şöyleee uzunca, içinde kalsın
Soran+1 yılKaldim iste 10 dk falan yeterli olmustur bence
Cevap sahibi+1 yılYeter yeter, sonra akmıştır zaten
Soran+1 yılAynn iste derken simdide uyudu kaldi o bned ebirazdan uyurum yorgunlugum gitsin iste
Cevap sahibi+1 yılTek sefer mi yaptınız
Soran+1 yıl2 aslinda 3. yude yapardi ama ben yeter yarinda yapariz dedim acelemiz ne artik
Cevap sahibi+1 yılYapsaydınız ya, sınırı zorlamak iyi olur :)
Soran+1 yılBugunluk oyle oldu bakalim😊 o degil hamile kalsam dusuk riski var yine o cok korkutuyo ha
Cevap sahibi+1 yılDüşük riski niye
Soran+1 yılYa olusan embriyo benim rahmime tutunmakta zorlaniyo ve dusuyo bide dusuk gec farkedilince anneyi zehirlemeye basliyo bebek esim bu yuzdne istemiyo cocuk zaten ilkinde oyle oldu simdi sana yine bisey olursa bebek ugruna diye
Cevap sahibi+1 yılSen de temkinli olursun ona göre
Soran+1 yılYa zaten oyleyim ben olmasam esim oyle ilkinde gorsen bana zerre is yaptirmadi hep oturdum falan ama bebek dusmus haberimiz olmadi bunlar gec farkediliyo
Cevap sahibi+1 yılBunun bir konttolü olmalı ya, ya da senin bişeyler farketmen lazım değil mi
Soran+1 yılYa kontrolu tabiki oluyo ama bebek 2 gunde zehirlemeye basliyo o 2 gunde hemen bilemezsinki ya da anlasilmiyo ben anlamadim sahsen baksana bayillmisim bile o gun yok yani anlamiyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki o arada iliikiye girmişmiydiniz
Soran+1 yılHayir yani o sabahki hastane olayindan 1 hafta onceye kadar girmedik esim istememisti korkuyodu bebege zarar vermekten
Cevap sahibi+1 yılPeki düşük ne zaman olmuş
Soran+1 yılIliskiye girmedigimiz zamanda olmus rahime tutunamamis iste doktor da senin hamilleik sureclerin cok riski gecer bundan sonra iyi dusun demisti cok dikkatli olmalisin falan
Cevap sahibi+1 yılEeee şimdi sen spermialdın, şu an içinde dölleniyosa, ya da döllendiyse, nasıl davrancaksın
Soran+1 yılOlabildigince ilk bir iki ay uzanmam lazim rahme tutunsun diye cinsel iliski olmasa daha iyiymis ki zaten ben istesem esim asla istemez zarar verri diye asiri korkar 4. aya gelince skinti bitiyo iste o zaman
Cevap sahibi+1 yılO zaman yapılacak en matıklı iş, kıcam sabah akşam içine boşalcsk sürekli, taki hamile kalana kadsr, sonra sen de yatacsksın, maksat cinsel işişkiden ziyade sperm bırakmak olacsk
Soran+1 yılAynn haklisin
Cevap sahibi+1 yılZevki bir kenara bıracaksın
Cevap sahibi+1 yılKararı verdiğiniz mi
Soran+1 yılYokya bebek olsa dogana kadar oyle zevk icin seks yapma olayi kalmaz anca o dogsun sonra bol bol yapilir rahatca
Soran+1 yılYok mok desede bugun bosaldi icime bundan sonrada bosalacak konustuk yani
Cevap sahibi+1 yılDoğduğunda da rahat rahat yapaöazsın ki :)
Cevap sahibi+1 yılPrezarvayifler kaldı desene :)
Soran+1 yılKaldi prezervatifler 😅
Cevap sahibi+1 yılSen bana hediye et onları :) :) :)
Soran+1 yılOlurr😂 ya bende artik uyusam mi dinlensem izninle?
Cevap sahibi+1 yılİzin ne demek yaa, yat sen tabi yoldan geldin, bir de adamın gönlünü ettin, hakettin uykuyu, :) iyi geceler, sen uyurken inş yumurtaların döllemir de, bebek iin ilk aşama olur
Soran+1 yılIyi gecelerr😊
Cevap sahibi+1 yılİyi gecelerrr
Cevap sahibi+1 yılNaberrrr
Soran+1 yılIyi sendenn
Cevap sahibi+1 yılİyi ne olsun çalışıyorum
Soran+1 yılZor mu cok 😕
Cevap sahibi+1 yılZor değil de, iş olsun yeter
Soran+1 yılkolay gelsin cok
Cevap sahibi+1 yılÇok twşekkür ederim, sen napıyosun evdemisin artık bugün
Soran+1 yılEvdeydim ya dinlendim iyice
Cevap sahibi+1 yılOohhh iyi olmuş ne güzel
Cevap sahibi+1 yılEşin bugün akşamı edememiştir :)
Soran+1 yılYa sorma 1 saat once geldi eve elinde kucuk bebek kiyafetiyle gelmis nasil sasirdim ya
Cevap sahibi+1 yılHadi beee
Cevap sahibi+1 yılWalla ben de çok sevindim bak
Cevap sahibi+1 yılSiz bir an evvel yapın şu işi artık. Hatta tekrar tekrar yapın ki ihtimal artsın
Soran+1 yılO da cok istiyo biliyodum ya
Cevap sahibi+1 yılGerçekten çok sevindim yaa, bir an evvel olur inş
Soran+1 yılHayirlisi artik😊 sonra markete gitti geri iste aksam yine yapariz demi dedi bende olur dedim bakal
Cevap sahibi+1 yılAkşamı neden bekliyosunuz ki, evde değil misiniz, bu kararı alsam, vakit kaybetmem ben, gücüm oldukça sürekli denerim, iyice beslenirim hatta :)
Soran+1 yılBen evdeyimde o markete bikac yere gitti evin ihtiyaclari icin benide goturmedi somdiden basladi ya hamile kaldiysan yavas hareket et diye
Cevap sahibi+1 yılWalla helal olsun, imrendim size, sizin yuvsnız gibi yuvam olur inş
Soran+1 yılKime helal olsun ona mi
Cevap sahibi+1 yılOna da sana da, size yani
Soran+1 yılSagolasinda abartiyo biraz su yavas hareket et olayini daha ortada hamilelik bile yok sen yinede yavas ol diyo tuhaf
Cevap sahibi+1 yılOlsun adam seni düşünüyo
Soran+1 yılYa dusunmesi tabiki guzel ama abartmasi guzel degil
Cevap sahibi+1 yılOlsun bakalım olsun, bu adam seni seviyor
Cevap sahibi+1 yılSevdiğinden ne yapacağını şaşıyor
Soran+1 yılZaten sevdigini bilmesem cocuk yapmak istemem ya da fahise gibi benzetmesine ragmen yaninda kalmam seviyor diye ailesini bile sineye cekiyorum iste
Cevap sahibi+1 yılNe güzel işte
Soran+1 yılSen napiyosun gunun nasil gecti
Cevap sahibi+1 yılCanım sıkıldı ya, iş beklediğim gibi değil, cuma gecesi potansiyeli yok bu akşam, oturuyorum
Soran+1 yılSikma canini ya 😕
Cevap sahibi+1 yılSıksam da bişey değişmiyor ki yarım saat kadar otururum sonra kapatırım, buba da şükür
Soran+1 yılEve git kafani dinle guzelce bari
Cevap sahibi+1 yılEve gitsem de yatmıyorum ki
Soran+1 yılNedenn
Cevap sahibi+1 yılSon zamanlarda bu site en iyi vakit geçirdiğim yer oldu, bszen dalga geçiyorum, bazen ciddi oluyorum, hele gerçekten bir yardıma ihtiyacına olana çare bulursam o zaman keyfim denk oluyo, sonuç olarak eve gitsem de yatmıyorum saat 3 e 4 e kadar
Soran+1 yılBen genelde soru soruyorum sitede ya onun disinda pek eglenemiyorum ben
Cevap sahibi+1 yılBen de genelde yorum yapanlardanım sen daha kim olduğunu söylemicek misin
Soran+1 yılBosver soylemesem daha iyi simdilik
Cevap sahibi+1 yılTamam canım, sorun değil, baya bir yorum oldu da ondan dedim, bence sıkjıntı yok, muhabbet güzel
Soran+1 yılPeki😊
Cevap sahibi+1 yılSen ne yaptın bugün
Soran+1 yılHep evdeydim esim evin ihtiyaclarina bakti aksam yemegide o yapti makarna tavuk falan sonra film izliyoduk ben onun dizinde uyuyakalmisim bir yarim saat once falan uyandim iste
Cevap sahibi+1 yılWalla böyle dedikçe beni evliliğe heveslendiriyosun
Soran+1 yılBu iyi biseymi kotumu peki
Cevap sahibi+1 yılSence?
Sen sevdin mi evliliği, hayatı paylaşmayı
Soran+1 yılYa ben sevdim tabide genelde erkekler sevmez ya evlilik falan oyuzden dedim
Cevap sahibi+1 yılBen isterim, istiyorum da şu an ama hayat bana bu fırsatlatı yaşatmıyor, ben çabalıyorum ama ne zaman olacak bilmiyorum
Soran+1 yılNasip kismet bu isler ya
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle walla, siz nasıl tanıştınız
Soran+1 yılbir arkadasimla arkadasmis ben bilmiyodum bir kez arkadasimlayken ben o da yanimiza gelmisti beni gorup begenmis sonra arkadasima demis bir bulusma ayarlasana falan tanismak isterim diye sonra ben kabul etmedim olmaz dedim 3 4 kez daha israr edip sorunca en son tamam bir cafede oturup tanisalim dedim
Cevap sahibi+1 yılÖylelikle başladınız, nr kadar sürede evlilij kararı aldınız
Soran+1 yılOna kalsa tanistik 3 ay sonra evlenelim sen dogru kisisin benim icin eminim dedi ama ben kabul etmedim 3 ay kisa diye 1 yili buldu iste
Cevap sahibi+1 yıl1 yılda mı düün yaptınız, 1 yıl sonra mı evlilik kararınaldınız, orayı anlamadım
Soran+1 yıl6 ay sonra falan biz evlenelim dedik dugun yaklasik 1.5 yil sonra falan oldu iste
Cevap sahibi+1 yılHımm anladım şimdi :) ne güzel yaaa
Soran+1 yılKismet iste😊
Cevap sahibi+1 yılOlsun ne güzel, bak şimdi de bebek çalışmaları bailadı
Soran+1 yılOrasi oyle buda ayri heyecan tabi
Cevap sahibi+1 yılBaşka bişey tabi, spermler babaaaaaa diyip gitmiyo en azından, doğru yere gidiyo :)
Soran+1 yılAllah iyiligini versin ya 😂
Cevap sahibi+1 yılÖyle değil mi csnım, ya prezarvatife hapsoluyorlar ya da peçetede el sallıyorlar
Cevap sahibi+1 yılUyudun galiba
Cevap sahibi+1 yılSelam naberrrr
Soran+1 yılIyidir senden
Cevap sahibi+1 yılİyi ne olsun, bugün bir yaşıma daha girdim :)
Soran+1 yılNeden ki
Cevap sahibi+1 yılDoğum günüm :)
Soran+1 yılAa pardon dogum gunun kutlu olsun nice yaslara sevdiklerinle😊😊🌺
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim, büyüdüm artık :D
Soran+1 yılKac oldun
Cevap sahibi+1 yıl32 :)
Soran+1 yılHayirli ugurlu olsun😀
Cevap sahibi+1 yılSağolasın, ama bir yaştan sonra kutlayasın gelmiyo yaaa
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılHayatın gerisinde kaldığımı düşünüuorum artık
Soran+1 yılYokya olur mu oyle sey
Cevap sahibi+1 yılOlmaz mı yaaa, bak bubyaşa geldim, ne evlilik var ne bebek var ne de yuva var :(
Soran+1 yılBunlar nasip kismet ne zaman olacagi belli olmazki ya
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum da bazen sıkılıyorum, neden benim de bir yuvam yok diye
Soran+1 yılDaha zamani var demekki
Cevap sahibi+1 yılEvet olabilr. Siz ne yapıyosunuz nasıl durumlar
Soran+1 yılIyi ayni aslinda bildigin gibi
Cevap sahibi+1 yılSanki iyi değil gibi
Soran+1 yılNormal ya dun tekrr seks yaptik tekrr icime bosaldi falan olagan seyler yani
Cevap sahibi+1 yılBebek kararı kesin yani
Soran+1 yılYani gibi gibi zaten artik olsjn ya bence gecen sene olmaliydi olmadi zaten
Cevap sahibi+1 yılOlur ya neden olmasın, ama az yapıyosunuz sanki
Soran+1 yıl2 gune bir iste bu aralar ya baska isler falan da var sira gelmiyo pek
Cevap sahibi+1 yılGece yatarken de mi yoğun oluyosunuz :) :) :)
Soran+1 yılYorgun oluyoruz diyelim bu aralar eve tadilat tarzi seylere basladik falan ondan😅
Cevap sahibi+1 yılYa vakit kalmıyo, ya hal kalmıyo ben onu anladım bebeğe oda mı yapıyosunız yoksa
Soran+1 yılYok bebeege degil mutfak bu ya
Cevap sahibi+1 yılbozdun mu kiz mutfagi :)
Soran+1 yılYa masayi duvarda bikac seyi falan degsitirdik onlarla ugrastik iste :)
Cevap sahibi+1 yılAnladım yoruldunuz yani :) hal kalmadı :)
Soran+1 yılAynnnn😊
Cevap sahibi+1 yılOlsun bakalım be, sen de değişiklik var mı
Soran+1 yılNe anlamda
Cevap sahibi+1 yılBebek hissi, annelik hissi, içine doğuyodur belki
Soran+1 yılYok yok hamile degilimdaha😀
Cevap sahibi+1 yılSen kısa sürede hamile kalacaksın ben öyle hissediyorum :)
Soran+1 yılHadiya cidden mi
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim bak o yüzden soruyorum zaten
Soran+1 yılYok daha bir sey inanki
Cevap sahibi+1 yılİnanıyorum tabi ama seni ve sizi tanımama rağmen bı sıcaklık bir yakınlık oldu, gerçekte' ben artık hamileyim' dicrksin gibi geliyo bana
Soran+1 yılHayirlisi😀
Cevap sahibi+1 yılTabi ki, bu gece yapmadınız mı
Soran+1 yılGunduz yaptik aksam yapmadik daha
Cevap sahibi+1 yılKocan ayakda mı daha
Soran+1 yılEvet laptopa islerini hallediyo bend yataga gectim uyurum birazdan belki bu aralar erken uyumaya basladim hadi hayirlisi
Cevap sahibi+1 yılOnun en önemli işi sensin, çağır gelsin, tohumu atsıngitsin bir daha işinin bsşına, uyurken vzkit kaybetme
Soran+1 yıl😀haklisinda isleri cok yogun bu aralar biraktim halletsin iste pc de
Cevap sahibi+1 yılGelsin iki dakka halletsin gitsin csnım, bebrkten daha mı önemli, geç mi boşalıuo yoksa
Soran+1 yılHem. gec bosaliyo biraz hemde onsevisme kismini uzatmayi seviyo 5 dk degil 1 saati rahat buluyo yani ister istemezz
Cevap sahibi+1 yılBu zevk için değil ki, maksat dölleme :) :) :)
Soran+1 yılBiliyorumda beni dinlemez yinede uzatir o ve isi aksar pc de 😀
Cevap sahibi+1 yılSana dayanamıuo o zaman illa okşayacsk sevecek sonra işi bitirecek
Soran+1 yılDayanamiyor pek iste
Cevap sahibi+1 yıl:) :) :)
Cevap sahibi+1 yılİş sana düşüyo o zamsn
Soran+1 yılBirazz😅
Cevap sahibi+1 yılSoyun git yanına, pc yi bir kenara koy, 10 dk mola, kaldır otur üstüne :)
Soran+1 yılAma biliyorum 10 dk dan birakmaz o en az yarim saat yine oyalanir
Cevap sahibi+1 yılSüreci hızlandırıyosun ya canım, çıplakmgitcrksin yanına, emdin sevsin soksun bitirsin :) :D
Soran+1 yılAman bu gece hic icimdne gelmiyo bosver
Cevap sahibi+1 yılBebek hamilelik, ya bu spetmlerdrn olacaksa :)
Soran+1 yılYok yok olmaz ya bilmiyorum hic istek gelmiyor Şu an bana sadece uykum gekdi
Cevap sahibi+1 yılSen de istek kalmamış yaaa
Soran+1 yılbir iki haftadir cidden boyleyim niye bilmiyorum istegim azaldi donem donem bu bana hep oluyo sonra duzeliyo eski halime donuyorum tekrr
Cevap sahibi+1 yılBaştan beri istekliyim diyen sensin, noldı ki
Cevap sahibi+1 yılAcı, ağrı, yara vs bir şey mi var
Soran+1 yılYa zaten genel yapim bayagi istekli ama nadiren boyle isteksiz oldugum icime kapandigim zamanlarda oluyor bir iki gunr kalmaz eski halime donerim been
Soran+1 yılBenim sinuzitim var bikac gundur cok basim agriyo bide goguslerim hala aciyo
Cevap sahibi+1 yılRegl zamanı falan mı yaklaşıyo
Cevap sahibi+1 yılGöğüslerin niye acıyo
Soran+1 yılGeceb goguslerimi cok hirpaladi o an sorun olmuyo ama sonrasinda cok aciyo onceden boyle degildi bikac aydir boyle sert davranmaya sikmaya oksamaya basladi bikac kez dedim dikkat ederim afedersin dedi ama geneelde olmuyo yani o an kendini kaybediyo sanki sonra acisi bana kaliyo
Cevap sahibi+1 yılSen adamı aç bırakırsan olacağı o, maşallah seninkilerde sıkılacak kadar var, hakkını veriyo demek ki :) :) :)
Soran+1 yılUyuyakalmisim gece ga
Cevap sahibi+1 yılEvet farkettim
Soran+1 yılnasılsın
Cevap sahibi+1 yılİyiyim hatta dah iyi, sen nasılsın
Soran+1 yılne güzel :) bende ıyıyım ya
Cevap sahibi+1 yılAma içim kıpır kıpır yaa
Soran+1 yılhayırdır bısey mı oldu kı
Cevap sahibi+1 yılBişey olduğu yok ama, yanlış anlama da içim de fazlaca istek var :) eşinin sizin gezideki hali gibi oldum :)
Soran+1 yılhadiyaa :D
Cevap sahibi+1 yılWalla ya, durum vahim, kızlar gözüme başka görünüyo bugün :)
Soran+1 yılnapacaksın pki
Cevap sahibi+1 yılBilniyorum ki, napcam akşam eve gittiğşmde boşalırım en kötü
Soran+1 yılaynn artık
Cevap sahibi+1 yılİşte bu yüzden de yalnız olduğuma kızıyorum
Soran+1 yılsevgılı falan yapsan blkı çevrende yok mu oyle kız
Cevap sahibi+1 yılbir tane var da o kızı içim almıyo
Soran+1 yılnedenkı
Cevap sahibi+1 yılKız bana yazıyo da benim içim almıyo, biri var o da şehirdışında :)
Soran+1 yılcirkin mi kız
Cevap sahibi+1 yılUyuz yaaa
Soran+1 yılne uyuzluğunu gordunkı
Cevap sahibi+1 yılKız resmen bana yazıuo da sıkıcı ya, konuşması bayıyo, hep ben diyo vs
Soran+1 yılhadiya sohbet onemlı :/
Cevap sahibi+1 yılÖnemli tabi ama şu an yapacak bişey yok, hazır kıta bekliyo işte
Soran+1 yılbu kızla nerden tanıstınki
Cevap sahibi+1 yılDükkana geliyo sürekli
Soran+1 yıltipi nasıl seksı mı
Cevap sahibi+1 yılSeksi olsa şu an dururmuyum sence :)
Soran+1 yılhıc mı gıderı yok
Cevap sahibi+1 yılYok yaa, bak şu durumda bile hayır diyebiliyorum :)
Soran+1 yılsasırdım bu kadar begenmemene
Cevap sahibi+1 yılBak biraz önce dükkanın önünden geçti, el sallayıp geçiyo
Soran+1 yılfazla rahat kadın sanırım bu da onu cekıcı yapmıyor
Cevap sahibi+1 yılRahat ya, dükkanın karşı sokağında kalıyomuş, tek yaşıyomuş, bunlardan bahsediyo bana
Soran+1 yılrahat kadın da sevilmez genelde demı
Cevap sahibi+1 yılYa şöyle düşün, ben şimdi istesem gider onu evinde halledebilirim, o kapıyı açık bırakıyor bana, kız da olmadığını tahmin ediyorum, şimdi en ufak da olsa bir uğraş olmayınca tadı olurmu
Soran+1 yılemek olunca bıraz elde etmek ıcın ugrasınca daha kıymetlı oluyor oyuzden cogu fahıselerden aşırı zevk almıyor sanırım ortada elde etmeye yonelık caba yok
Cevap sahibi+1 yılTabi canım, bak o kıza be hadi desem, hadi eve gidelim der
Cevap sahibi+1 yılAma biraz istek olmalı kıza karşı
Soran+1 yılçok haklısın daha ıyı anlıyorum artık esımın ustune düştükçe o da sekse karsı naza çekmeye başlamıştı kendını sonra bak ben kendımı bıraz gerı cektım eve gelınce ıstegı nasıl arttı sesk dıye pesımde gezıyo falan
Cevap sahibi+1 yılHayırrrr yanlış düşündün, evlilikte öyle olmamalı, sen istediğinde de yapacaksın, o istediğinde de yapacak
Soran+1 yılyok yok cok ustune dusunce ınan kıymetı kalmıyor
Cevap sahibi+1 yılEvlilikte farklı olur ya, bekarken gibi olmaz
Soran+1 yıloyle tabıde bazen cok ustune dusunce ters tepıyo ınan
Cevap sahibi+1 yılNeden, açsana biraz
Soran+1 yılkendını çekmeye başlıyor ıstegı azalıyo ama bak bı hafta yapmadık delırdı oyle daha cok hoşuma gıttı benımde
Cevap sahibi+1 yılDaha hırçın davrandı dimi :)
Soran+1 yılEvet aynn
Cevap sahibi+1 yılSen de mi hard sevenlerdensin :)
Soran+1 yılBen genelde daha romantik severim ya arada hard guzel
Cevap sahibi+1 yılHard yaparken hiç acımıyo sana dimi :D
Soran+1 yılYok hayir
Cevap sahibi+1 yılCanını yakıyo mu
Soran+1 yılBirazzz
Cevap sahibi+1 yılEeee hard ın kuralı bu :)
Soran+1 yılOyle ama yinede sonrasinda aci agri oluyo morluk falan hos degil
Cevap sahibi+1 yılHer zaman yapılmayacak o ya, arada yapacaksın ki tadı çıksın :) morluk da, olacak o kadar :)
Soran+1 yılAynn bende oyle dusunuyorum sorun etmiyorum o yuzden zaten
Cevap sahibi+1 yılSorun edecek ne var ki zaten, yapan kocan, şu var sadece, dışardan görünen yerler morardı mı sorgucusu çok olur
Soran+1 yılYok bana pek soran olmaz cunku bu tarz seylere cevap vermeyi sevmedigimi bilir etrafimdkailer
Cevap sahibi+1 yılRest çeken birimisin
Soran+1 yılEvet oyleyim cunku vucuduma olan bisey kimseyi ilgilendirmez sagliklia ilgili bisey olsa ben soylerim zaten ama cogu sirf merak ya da dedikodu icin soruyor o zaman tavrim net oluyor
Cevap sahibi+1 yılZaten iş dedikoduya girdi mi olmaz, tepem atar benim de
Soran+1 yılOff aynn sorma deli oluyorum
Cevap sahibi+1 yılNapıyosunuz geldi mi kocan
Soran+1 yılGeldi bir iki saat oluyo simdi dusta o bende ortaligi topluyodum sen napiyosun
Cevap sahibi+1 yılDükkandayım ben de, aynı yani, çok mu dağıttınız ortalığı :)
Soran+1 yılBiraz😅ee var mi o kadindan haber daha sana yaziyomu
Cevap sahibi+1 yılAkşam tam işin yoğun olduğu saatte geldi yine, hiç yüz vermedim döndü gitti
Soran+1 yılKadin kasiniyor resmen ya
Cevap sahibi+1 yılEvet yaa, şeytana uyup gitcem evine, pişman edicem :)
Soran+1 yılCiddi misin
Cevap sahibi+1 yılEvine gitsem bırakmaz peşimi ya
Soran+1 yılGitme bence bosver o kadindan hayir gelmez
Cevap sahibi+1 yılYok ya ne gitcem
Cevap sahibi+1 yılDuş sırası sana geldi galiba :)
Soran+1 yılYok bir arkadasim aradi ona bakiyodim aynn gitme bencede
Cevap sahibi+1 yılGitmicem ya bir delik uğrana... :)
Soran+1 yılMantiklisin
Cevap sahibi+1 yılSen nsptın
Soran+1 yılHiic icime bosaldi yine sonra yemek dus tv derken aksam oldu iste
Cevap sahibi+1 yılBoşalmak için mi yapıyosunuz artık
Soran+1 yılYokya sadece onun icin olsa zevkli olmaz hem zevk icin sonundada bebis icin iste
Cevap sahibi+1 yılBişey sorcam seks yapışınız nasıl? Yani yapalım diyip karşılıklı soyunuyomusunuz yoksa biriniz atlıyo diğerinin üstüne öyle mi?
Soran+1 yılKarsilikli soyunma falan degil mesela o gelir sirnasir sonra opusme oksama o bu derken gelisir ya da ben gider kucagina oturup opmeye baslarim anlar zaten ya da direkt gelir beni kucagina alir ayakta falan o an spontane oluyo yani
Cevap sahibi+1 yılFinsli altta yapıyosun ama dimi :)
Soran+1 yılEvt😅
Cevap sahibi+1 yılSoyunmsdan yaptınız mı hiç
Cevap sahibi+1 yılÖyle bekleyemediğiniz ilginç bir an :)
Soran+1 yılEvet ozellikle ben mini etek ya da mini elbise giydigimde oylece kucagina oturturuyo beni cogu zaman
Cevap sahibi+1 yılKilotu çıkartıyo mu
Soran+1 yılBazen evet bazen onu bile cikarmadan oluyor
Cevap sahibi+1 yılGizli bir şekilde yapıyo musunuz eviniz haricinde
Soran+1 yılUygun ortam olursa neden olmasin bir kez parkta denemistik kimsenin gormedigine emin olunca
Cevap sahibi+1 yılYaptınız mı denediniz mi
Soran+1 yılEvet guzeldi
Cevap sahibi+1 yılHadi ya, merak ettim be, nasıl yaptınız? Anlatsana
Soran+1 yılAksam gezmeye cikmistik sonra parka oturduk kimse yoktu o istemedi basta ama ben tahrik edince dayanamadi etrafa bayagi baktik emin olunca karanlik kor bir noktada yaptik iste
Cevap sahibi+1 yılWay beee :) :) :) etek mi vardı, en kolayı etek oluyo öyle durumda
Soran+1 yılKisa dizustunde ustume oturan bir elbise giymistim o vardi ustumdede deri ceket tsrzi bisey iste
Cevap sahibi+1 yıl:) sen hazırlıklı gitmişsin anlaşılan öyle mi :)
Soran+1 yılYok inan oyle degildi sadece denk geldi bende firsati kacirmayalim dedim
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsın yaa, ne güzel, bsk iyice heveslendim evliliğe :) başka yerleriniz var mı öyle, araba sinema vs
Soran+1 yılCogu evlilik boyle degilki kadin ya da adam isteksiz tartismalar onlar bunlar ayrica araba falan zaten ya onlarda dolu oldu
Cevap sahibi+1 yılSen her halde seviyosun
Soran+1 yılCinselligi cok severim ama esimle oyuzdne evlenene kadar bir erkegin elini bile tutmadim
Cevap sahibi+1 yılEn güzelini yapmışsın, şimdi istediğin gibi yapıyosun dimi
Soran+1 yılEvet aynn oyle
Cevap sahibi+1 yılOral da yapıyon mu
Soran+1 yılHayir o yapmami asla istemiyi beni o halde gormek istemiyomus ama kendi bana yapiyo severek bende sen bilirsin dedim yapmiyorum yani
Cevap sahibi+1 yılİstese yaparsın dimi
Soran+1 yılEvet ama istemiyor beni o halde gormek istemiyo asagilamis gibi hissediyomus hemde ben zevk alirken sen oyle olma senin zevk alman daha zor ben sana oral yaparim diyo
Cevap sahibi+1 yılO sana yapıyo dimi
Soran+1 yılYapiyor ben yap demedim kendi yapmak istiyor
Cevap sahibi+1 yılSen seviyomusun, güzel oluyo mu
Soran+1 yılGuzel tabi hele beni o sekilde kivranirken gormeye bayiliyor seks yapmasam bile su kivranman beni tatmin eder diyo tuhaf yani
Cevap sahibi+1 yılErkekiçin, altındaki hatunu kıvrandırmak çok büyük zevktir
Cevap sahibi+1 yılUyudun heralde
Soran+1 yılUyuyakalmisim ya cidden erkek kadini oyle kivranirken gorurken cok mu zevk aliyo
Cevap sahibi+1 yılBen çok zevk alırım, kocan da alıyodur, benim en çok zevk aldığım kısmı, hafi sok artık diye dayanamayacak hale geldi mi, o an ben deliriyorum :)
Soran+1 yılO soz oyle delirtiyosa super bence ben cok demedim onu ama bir iki kez demistim demekki onunda cok hosuna gidiyo
Cevap sahibi+1 yılYa tabi, hadi artık falan dedin mi delirir
Soran+1 yılVayy be erkeklere bak sen😅
Cevap sahibi+1 yılTabi altındaki kıvrandıkça, zevk alırsın, buncs zamandır hiç farketmedin mi
Soran+1 yılYa zevk aldigini bundan belli ediyodu ama bu kadar tahmin etmiyodum
Cevap sahibi+1 yılBen öylesinden zevk alıyorum işte, gir artık dedikçe girmeyip dekirteceksin, kıvranacak altındaki :)
Soran+1 yılAma o sekilde erkek zorlanmaz mi girmemeye ugrasmak icin kadini dahada delirtmek icin
Cevap sahibi+1 yılBen zorlanmıyorum hatta dudaklara sürterek delirmesini sağlıyorum, iyice delirdiğinde sokmak daha çok zevk veriyo her iki tarafa ds
Cevap sahibi+1 yılSana doğrudan sokuyo mu yoksa
Soran+1 yılCol haklisin kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılİlin incelikleri bunlar yaaa :)
Soran+1 yılYokya dedimya o da uzatmayi sever
Cevap sahibi+1 yılSen ön sevişme kısmını uzatır dedin, tam sokacakken uzatmak daha da haz verici
Soran+1 yılOnuda uzatir ya
Cevap sahibi+1 yılBiliyo işi desene :)
Cevap sahibi+1 yılKayboldun :(
Soran+1 yılaynn bılıyor ısı ya
Cevap sahibi+1 yılŞanslısın walla
Soran+1 yılsanırım :)
Cevap sahibi+1 yılŞanslısın şanslı :))
Cevap sahibi+1 yılNber
Cevap sahibi+1 yılYoksun nerelere kayboldun
Soran+1 yılSorma okul ev kosturuyodum sen napiyosun
Cevap sahibi+1 yılBen de işyerimdeyim aynı :) değişiklik yok
Soran+1 yılYorucu mu nasil geciyor
Cevap sahibi+1 yılYok ya daha yeni geldim 1 saat kadar oldu, rutin işler var
Cevap sahibi+1 yılSenin okul ne zaman? Bitti mi ya da
Cevap sahibi+1 yılSen bugün yoğunsun anlaşılan :)
Cevap sahibi+1 yılNerelerdesin ya, kayboldun ortalıktan
Soran+1 yılCok yogundum hakikaten okul ev derken simdi siteye yeni girebildim daha
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım özlettin kendini yaaa, nasılsın daha doğrusu nasılsınız
Soran+1 yılIyiyim sen nasilsin😊
Cevap sahibi+1 yılBen de iyiyim aynı, sitede vakit geçitiyorum, eğleniyorum bazı sorularla
Cevap sahibi+1 yılBazı benceleri okuyorum
Soran+1 yılHayat ayni diyosun
Cevap sahibi+1 yılEvet aynı yaa, ta ki bir ş bulana kadar. Senin haysatta drğişiklik yokmu? İçerde kıpırdanmalar yok mu?
Soran+1 yılYokya hamile. degilim esim surekli seks yapalim. ihtimali. arttiralim. diyor bende tamam diyorum yapiyoruz oyle. iste
Cevap sahibi+1 yılYapın tabi yaaa, ya gerçekten sizi tanımama rağmen yakın arkadaşım gibi hisseder oldum. Sürekli yapın da bir an evvel olsun ya :) günde bikaç defa yapın, dayanabildiğiniz kadsr
Soran+1 yılAyy bitanesin senn sagolasin 😅 yakin zamanda kalirsam bakalim artik sonrasida baska heyecan tabi
Cevap sahibi+1 yılGünde 2-3 deneyebiluomusunuz, bol bol yapın da biri olmazsa biri ;)
Cevap sahibi+1 yılHamile kalırsan da haber ver bana yaa :)
Soran+1 yılDun bir kez denedik ama bugun 3 oldu esim asiri istekliydi 3 kez istedi bende karsilik verdim
Cevap sahibi+1 yıl:) yemeğine azdırıcı bir şeyler koymadın dimi :)
Cevap sahibi+1 yılGün de 3 se iyi ya, lur o olur
Soran+1 yılYok ya hicbisey kiymadim koymamda kendiligindn boyleydi
Cevap sahibi+1 yılÖnceden de 3 yaptığı oluyo muydu, bu bebek için mi yoksa
Soran+1 yılNadir oluyodu genelde 2 iste bebek icin istiyo birazda o da cok istiyo bir bebis olsun
Cevap sahibi+1 yılOlsun tabi bir bebiş olsun, sen okaydan sonra hemen kalkmıyosun dimi, hareketler de önemli biliyosun
Soran+1 yılKalkmiyorum zaten kendisi de kaldirmiyo sen uzan su skeilde. boyle yap falan konusuyo surekli bide su son bir iki bosalmasindan sonra karnima. kafasini koydu oyle durdu bir sure duygulandim. ya😊
Cevap sahibi+1 yılAhhh canım yaaa
Soran+1 yıl😊😊oyle. iste
Cevap sahibi+1 yılbir tavsiyede de ben bulunayım, boşalınca ya da boşalırken kalçanın altında bir yükseklik (yastık, yorgan vs ) bulunsun
Soran+1 yılOnuda demisti doktor denedik ya
Cevap sahibi+1 yılDeneyin deneyin hepsini deneyin olacak o ;)
Soran+1 yılBakicaz artik😊 sen napiyosun o kadin devam mi hala
Cevap sahibi+1 yılBen tek tabanca devam yaaa, bsna dua et de gönlüme göre biri olsun artık, o karıyı kovmaktan beter ediyorum ben yaa, dün gelmiş çay istiyo, işim çok gçrmüyon mu diyorum anlamıyo
Cevap sahibi+1 yılselam naber
Cevap sahibi+1 yılnerelerdesin yaaa
Soran+1 yılBugun evde dinleniyprum sen?
Cevap sahibi+1 yılTatilcisin yani
Soran+1 yılAynn oyle oldu ya dinleniyorum guzelce sen nerdesin napiyosun
Cevap sahibi+1 yılBen çalışıyprum ya dükkanımdayım
Soran+1 yılPzr gunu bile mi
Cevap sahibi+1 yılBen hiç kapatmıyorum ki, her gün açığım :)
Soran+1 yılCok yoruluyor musun
Cevap sahibi+1 yılYoruluyorum tabi ama kendi işim olunca sıkıntı olmuyor
Cevap sahibi+1 yılMerhaba arkadaşım ;)
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım, neredesin yaaa
Cevap sahibi+1 yılYaaa nerdesin sen yaaa
Cevap sahibi+1 yılkayiplardasin?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın kocasının fahişesidir öyle olmalıdır yeri geldiğinde sen kırılmakla abartmışsın her zaman hareketli olunmaz o da dile getirmekle ama sorsaydın istemwdiği için mi o an için öyle söyledi belki canı sıkkındı işinde kötü bir gün geçirdi
1121 Yorumla- +1 yıl
Bence gülü çiçeği
Fahişe ne alaka
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet34x50 kadın yatakta bacım mutfakta aşçı diyen de erkekler ama
- +1 yıl
O daha büyük sıkıntı
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet34x50 yatakta o.. R. P olacaktı o va bacım ne alaka
- +1 yıl
Soranın ki gülün dikeninden çiçeğin sapından kokluyomus
- +1 yıl
Gizli o konaklamayı hiç bilmeyen ot tur
- +1 yıl
Gizli?
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet34x50 he
- +1 yıl
Sende mi sansız kar kervanındasın
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet34x50 hayır ne alaka
- +1 yıl
Öyle bu hava esti de
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet34x50 yanlış esmiş
- +1 yıl
Hadislerim yanılmaz beni
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet34x50 hislerinle sana başarılar
- +1 yıl
Sağol
Soran+1 yıl@yanlız147 haklisin ben bunlara laf anlatmayi biraktim artik sende takma cehalete yapacak sey yok
Soran+1 yıl@yanlız147 kesinlikle oyleler.
Soran+1 yıl@yanlız147 lafta hepsi ya uygulamada ya da davrnaista bisey beceremezler
+1 yılaz bile yapmışsın ne yani istekli olmazsan ölü balık gibi derler istekli olursun fahişe sinirlendim yine
82 Yorumla
Soran+1 yılistekli olmasan ölü gibi ya da patates çuvalı ısteklı olunca da böyle oluyor ıste bıktım bee
- +1 yıl
aynen😕
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Çok ayıp etmiş bikere fahişe denilen şahıslar odun gibii yatar ve işini bitirip kalkar gider sen zevkin için ve sevdiğin için yapıyosun eşin olcak deve bunun farkında değil. Senin gibi eşim olsa baş tacı ederim bir dediğini iki etmezdim bazıları elindekinin kıymetini gerçekten bilmiyo
411 Yorumla
Soran+1 yılbelkidee
Soran+1 yılya mutluyuz sorun yok ve günlük hayatta herkes bana ne kadar hanımefendı agır bı kızsın der esımde dahıl sırf yatak odamız renklı olsun dıye 5 yıllık evlılıgımıze rağmen böyle davrandım duyduugm lafa bak
Soran+1 yılyüzde 50-50 deyım ya ortalama ıste
Soran+1 yılolmaz özelden
Soran+1 yılBosver ya
Soran+1 yılSagol😊
+1 yılİkiniz de hatalısınız. Sen kadınsın lan ağır ol biraz, oynak balina 😒 o da terbiyesiz, ağzı bozuk. Hayat arkadaşına dediği lafa bak, sizin evlilik çürük ben sana diyim -,-
414 Yorumla
Soran+1 yılbalina mı 49 kıloyum
- +1 yıl
bu kız g. zekalı resmen
- +1 yıl
@gülgibiçøcuk 😒😒😒
- +1 yıl
kadın kadının halinden anlicak bide senin konustuguna bak
Soran+1 yıl@gülgibiçøcuk kadınlar zaten basta hemcınsının kuyusunu kazıyo :/
- +1 yıl
@gülgibiçøcuk ben objektifim. Her iki tarafı da eleştirdim. kadın dediğin her zaman oynak olmamalı. Yeri gelince naz yapmayı bilmeli. Bu işin b0kunu çıkarmış.
Soran+1 yılya naz yapmadığımı nerden bılıyosun yerıne gore kı yapmasam bıle hıc bır kadın oyle bı tamlamayı haketmez basına gelmez umarım gorus sahıbı
- +1 yıl
oynak dediğin elaleme oynaklıktır kocasına yapmıs ne var bunda
- +1 yıl
Sen detayda sürekli ilişkiyi ben başlatıyorum diyorsun, naz bu mu? :D ayrıca ben eşinin yaptığını da çok yanlış bulduğumu söyledim. Terbiyesizlik etmiş dedim dikkat edersen.
Soran+1 yılsureklı demedım cogu zaman dedım ama ne olursa olsun o cümle denmezz
- +1 yıl
O konuda hemfikiriz zaten. Karısını fahişeyee benzeten kişinin karakterinden şüphe ederim.
Soran+1 yıl5 yılın ustune bu cümle denır mı ya
- +1 yıl
imana geldi arkadas en sonunda
- +1 yıl
@gülgibiçøcuk gözlerin görüyor mu senin? İlk yazdığım görüşü tekrar oku. En başından eşinin de hatalı olduğunu söylüyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSendeki cesaretin üçteniti bende olsa 15 yıldır evliyim eşime yaklaşmaya utanırım anlattoğını yapsam bir kere heralde yeniden aşkk olur. ayıp etmiş sende hata yok
31 Yorumla
Soran+1 yıl15 yıl olmuş esıne yaklasmaya utanıyor musun hala
Hep derim.
Ceviz dişsize, pilav iştahsıza denk geliyor diye.
İnsan eşinede rahat içinden geldiği gibi davranamayacaksa nerede davranacak28 Yorumla
Soran+1 yılke-sin-lik-lee
Soran+1 yıltatmınsızık degılde o lafı bayağı uzdu ya gece gece buz gıbı oldum bır an
Soran+1 yılyok be sürünecek o en az 2 ay mast yapacak benı kırdı cok hemde cezasını çekecek bende kıyafetler falan gıyıp tahrık edıp yaklastırmıycam kendıme bı sure bın pişman olacak
Soran+1 yılsağoll
Cinsellik konusunda 345 cevap paylaştı. Büyük öküzlük etmiş. Kesinlikle. Ve sen haklısın. Tavrını belli et. Anlasın kabahatini.
22 Yorumla
Soran+1 yılo dursun onun burnundan fıtıl fıtıl getırcem ben daha
+1 yıleşinin istemediği şey birçok erkeğin hayali.. niye öyle yapmış ki
56 Yorumla
Soran+1 yılya bilmiyorum ama acayıp soğudum aksam bırden
- +1 yıl
haklısın valla erkekler öyle kadına yanıp tutuşuyor
Soran+1 yılölü gibi yatmam lazımdı sanırım
- +1 yıl
bir dahakine yanaşırsa sana öyle yap 😄
Soran+1 yılburnundan getırcem onun o beklesın daha
- +1 yıl
😄😄😄
+1 yılEşinde bulmuş bunuyo ne var istekliysen ben yerinde olsam1 ay süründüdrürüm ya da ölü gibi yatarım aklı başına gelene kadar bu erkek milletinide anlamak zor ya 😒
20 YorumlaPezzevenk gibi konuşma deseydin Sende bunu hak etmiş
46 Yorumla
Soran+1 yıloff 5 yıllık kocama ben dıyemem oyle :/ o cok kırdı benı dun ya
Soran+1 yıloff off yorum yapma boşa o zaman
Soran+1 yıltamam kardeş ıyı aksamlar sana uğraşamam enerjım yok ya
Ya canım çok erkeğin arayıpta bulamadığı senin seks cilvelerin çok erkek senin gibisine hasret neyse onu bu seferlik hoş gör belki dili sürçmüştür.
40 Yorumla
+1 yılÇok haşin ve arzulusun belli ki. Eșin ise bunu karsilayacak biri değil galiba. Çok ayıp etmis salak. Cunku bircok erkek senin gibisini ararken o bulmus da laf ediyor..
38 Yorumla
Soran+1 yılhaşin falan degılım renklılıgı seveerım
- +1 yıl
Tamam iste olmasi gerekeni yapmissin tamam surekli boyle davranmak iyi olmasa da ben kadinimin beni arzuladigini hissetmek isterdim mesela. Benden daha cok istesin arzulasin isterdim. Ben de yonlendiriyim o da yonlendirsin arzulasin isterim. O ayıp etmis. Verdigin zevke dayanamamistir :)
Soran+1 yılkeyfi bilir simdi mumla arar beni
- +1 yıl
Biraz geri çek kendini onu cezbet. Frikikler ver açık giyin kıskansın birazcık bu onun istek ve sahip olma duygusunu arttiracaktir. bir kac hafta boyle yapmaya calis bu zaman zarfinda kendini artık ellerinle doyur ki o sana yanastiginda isteksiz kal. Sonra o senin kiymetini anlasın. Aslinda bu guzel seyin nasil olması gerektigini :)
Soran+1 yılteşekkür ederım fıkırlerın ıcın :)
- +1 yıl
Rica ederim mutlu ol 😇
Soran+1 yılsende :)
- +1 yıl
Yüz verme burnu surtsun birazcik :) azdir azdir azdir ama verme :) kudursun sonra o sana arzulu olsun :) cok da abartma 😇
oha o nasil adam oyle ya , adam dedigin sevdigine oyle bir sifat kullanir mi
40 YorumlaCinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bence hatalı eşin... Senin gibisini millet bulamadığı için escortlara gidiyor...
313 Yorumla
Soran+1 yıloff aynn yaa
Soran+1 yılonce ıyıce sürünecek o beyefendı
Soran+1 yılkaçarsa keyfı bılır anında boşarım yuzumu asla goremez
Soran+1 yılEskort degilim. onun karisiyim ben be salak misiniz siz😡😡😡😡
Soran+1 yılYokya degmezmis olu gibi yatmak lazim erkekler ondan anliyor
Soran+1 yılSorunlar artarsa cozum bosanmak olur
Soran+1 yılYa simdi bosanmak dusunmem ama ilerde artarsa sorunlar diye dedim yoksa seviyorum tabi sevmesem ayni yataga bile girmem
o varyaaa senin tırnağına kurban ols.. neyse yaaa çok sinirlendim.
35 Yorumla
Soran+1 yılcidden mi
Soran+1 yılgörsünde sinirden kıskançlıktan çatlasın inşş
Soran+1 yılbakalımm
Cinsellik konusunda 492 cevap paylaştı. Çok onur ve gurur kırıcı bir laf olmuş. Ben olsam daha ilişkiye girmem bile.
30 YorumlaCinsellik konusunda 960 cevap paylaştı. e yuh oha çüş. malmış senin sevgilin kadın dediğin yatakta fahişe olacak sevdiğine
211 Yorumla
Soran+1 yılhata bende degıl demı ya :/
Soran+1 yılayrıca sevgılım degıl kocam 5 yıllık evlıyız
Soran+1 yıloff ya içim sıkıldı
Soran+1 yılbilmezse 5 yıllık evlılık falan demez boşanırım ya
Soran+1 yılayda 1 ne be :/
Soran+1 yılCok zormus ya tahmjn etmesi bile Allah yardimcin olsun 😕
+1 yılayıp etmiş, kırıldığını dile getir.
75 Yorumla
Soran+1 yılgetirdim zaten dünden berı yüzüne bıle bakmıyorum
- +1 yıl
bir caba sarfetmiyormu peki?
Soran+1 yılYanasmaya calisiyo hatasini anlamis ama gecmis olsun artik soz agizdan bir kez cikar
- +1 yıl
Yani simdi artik rahatta olamazsin barissaniz bile sonucta kirildin😶
Soran+1 yılAynn oyle
tam bir hemşoymuş senin herif. öpüp başına koyacağına. kız olsam bdaha vermezdim yeminle
30 YorumlaCinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. şimdi bazıları öyle dediğinde beğenir belkide böyle düşündü söyledi
20 Yorumla
+1 yılBence o senin degerini bilmiyor yaklasma da sekssiz kalsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeske eski esim oyle olsaydi. O zaman evliligimiz kurtulurdu belki.
31 Yorumla
Soran+1 yılNiye olu gibii yatiyordu o
+1 yılYa eşler arasında olabilir bence böyle şeyler ama özel.
30 Yorumla
+1 yılEs dediğin yatakta fahise dışarda ev hanımı Ayşe olmalı sjsjdbdh
30 YorumlaCinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. bence aklısın senin gibi eş bulmuş yazık ya böyle erkeklerle evleniyorsunuz ya ne diyeyim ben size
120 Yorumla
Soran+1 yılne bıleyım bana 5 yılın sonunda böyle cümle dıyeecgını
Soran+1 yılen az 2 ay mast yapacak zaten o kesınde başka neler yapsam dıye dusunuyorum
Soran+1 yılsorun degıl elımle yaparım ben ama onu tahrık manyagı yapıcam yınede dokundurtmuycam kendıme
- +1 yıl
Ya zorla yaparsa?
Soran+1 yıl@mycatTEKIR zorla yaparsa kocamda olsa tecavüze gırer anında bosanrım mahkemede bıle yuzumu goremez
Soran+1 yılAynn oyle
Soran+1 yılYok ic anadoluda bir yer bizm memleket
Soran+1 yılYalavaracak surunecek ne olacak erkekler ona baktikca iyiki bunu bana yapmiyor bu kiz diyecek burnundan getiririm ben
Soran+1 yılKiyafetler falan daaynamaz zatende catlasin iyice
Soran+1 yılBurnundan gelecek kisaca iste
Soran+1 yılOzel olmaz
+1 yılBazıları fahişe ister bazıları masum ne kocalar var yaaa
26 Yorumla
Soran+1 yılya dısarda ya da günlük hayatta böyle degılım o da bılıyor ama yatak odamız renklı olsun ıstıyorum dıye oyle davranıyorum hata edıyomusum baksana duyduğum laflara
- +1 yıl
Kocanın kulağından tutup çekmek lazım azcık kıskandım valla:)
Soran+1 yılkıskanma ya erkeklere ölü gibi yatmak lazım başka sey degıl :/
- +1 yıl
Aynı dertten müzdaripim:)
Soran+1 yılnasıl yanı
- +1 yıl
Burda uzun sürer
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen duygularını eşinle paylaşmayıp kiminle paylaşıcaksın ki başka.
30 YorumlaFahişelikle ne alaksı var ya o eşinin patavatsızlığı bence bence her kadın senin gibi olmalı
30 Yorumla
+1 yılbu durumdan hoşlanmıyor olabilir ve buda gayet normal ama kurdugu cümle çok ama çok yanlış
30 Yorumla
+1 yılYatakta istenilen bir tip aslında. Kocan öyle sevmiyor demek ki
30 Yorumlaadamın belki isteği yoktu sende o an öyle yaklaşınca seyyapmis olabilir üzülme
20 Yorumla
+1 yılBuna karşılık siz ne yapacaksınız :)
36 Yorumla
Soran+1 yılpişman edıcem onu yalvaracak bana
- +1 yıl
Nasıl
Soran+1 yıl1-2 ay mast yapsın kendı yemegını utusunu kendı yapsın evde yüzüne bakmayım aklı basına gelsın bakalım
- +1 yıl
Siz çalışıyor öysumuz
- +1 yıl
çalışıyor musunuz
Soran+1 yılevet çalışıyorum ev hanımı değilim ogretmenım
+1 yılBence öyle bir benzetme yapmak kötü, ben tam aksine İstekli davranan kadına karşı ilgim daha çok fazladır
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılYuh o zaman senin eşine. Kırılırmı bu güzel bayan. Ne mutlu halbuki ona seni bulmuş
30 Yorumla çok ayıp etmş kıymet bilmiyor demekki faişelerler bilrikte olmuş
41 Yorumla
+1 yılSalaklık yapmış o nasıl laf ya 😂
51 Yorumla
Soran+1 yılkomik değil :/
yanlış yapmış senin gibi kadın zor buluyor zaten mal senin kocan
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhakaret resmen. kerhanedeki karının yüzüne bile denmiyorkenn eşine demiş
40 Yorumla
+1 yılÖküz bir adam bulmuşsun maalesef.
613 Yorumla- +1 yıl
biz pisi gibiyizde kıymetimizi bilen mi var
- +1 yıl
@gülgibiçøcuk kadının sorusuna çok içerledim ya benim eski eşim de öyle gıcıktı.
- +1 yıl
evlimiydin sen anlasıldı neden erkeklerden nefret ettigin :D
- +1 yıl
@gülgibiçøcuk ya nefret değil de herkes benimle konuşmak istiyor. Engellemek zorundayım.
- +1 yıl
ee dulsun herkes farklı gözle bakar
- +1 yıl
@gülgibiçøcuk her zaman öyle. Çok fark olduğunu sanmıyorum. Kaliteli insanlar fazla yok.
- +1 yıl
hele bu sitedekiler tam abaza
- +1 yıl
@gülgibiçøcuk :)
- +1 yıl
yakında bende terkedicem burayı sıkıcı oldu iyice
- +1 yıl
@gülgibiçøcuk hep öyle diyoruz geri geliyoruz. Hep boşluktan.
- +1 yıl
ben dönmem ilkeleri olan biriyim
- +1 yıl
@gülgibiçøcuk iyi hadi sen git. bir daha gelme. :) iddiaya girelim :)
- +1 yıl
bir yemek ısmarlicaksan gireriz :p
+1 yılyahu davranma sende öyle
13 Yorumla
Soran+1 yılölü gibi mi yatayım
- +1 yıl
Kadınlar da kocası isteyince abaza diye aşağılasin. Amsalak desin
- +1 yıl
yatma tabiki ama yahu nasıl anlatayım sana şimdi aslında güzel fikirler vercem de
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin gibi istekli bir kadına istekli bir şekilde davranmak gerek daha ateşli bir şekilde birliktelik yapmak lazım ki ateş daha da katlansın
20 YorumlaEvlilikte senin gibi eş bulmak zor ama nedense hep fanteziden anlamayan erkeklere düşüyor.
20 Yorumlasende busefer mal gibi yat bakalım ozaman nediyecek
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSalak ya bırak şu salakları Bazıları bulamaz. O bulmuşta bunuyor
30 Yorumla
+1 yılAzgın gibi davranma o zaman
38 Yorumla- +1 yıl
Saçma sapan konuşma. Kocasıyla azmayacak da kiminle yapacak.
- +1 yıl
@mycatTEKIR sende haklısın
- +1 yıl
Yapsa suç. Yapmasa suç. Aslında kabahat erkek milletinde.
Soran+1 yıl@emircan2001 aynn oyle erkekler ne istıyor bılmıyor
- +1 yıl
Sizi üzen biz seven siz. Ne deseniz hak
Soran+1 yıl@emircan2001 aynnn
- +1 yıl
Bişey diyim o zaman şunu yap sende.. yat ölü gibi sende bir kaç kez. Ne yanıt verecek
- +1 yıl
Ne mutlu o zaman sana
+1 yılSanki senin bu anlattığın ayıp değil, eşinin yaptığı ayıp. Bu site senin yatak odan mı?
00 Yorumlakıymet bilen yok desene
34 Yorumla
Soran+1 yılaynn oyle
Soran+1 yıldeğişik dunya
+1 yılHerifi sen mi s.. Kız 😅
32 Yorumla- +1 yıl
😂 😂 çok ayıp
- +1 yıl
Durum onu gösteriyo
- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılyuh yani be günümüz erkekleri şikayetçi eşleri hareketsiz die senin öküz bulmuş seni tadını almayı bilmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYerinde olsam boşanırım bile
50 Yorumlakocaya bak ya saka gibi
40 Yorumla
+1 yılboşa gitsin sana erkekmi yok
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence biraz geri dur her erkek hoşlanmaz ürker
40 Yorumlatöbee bide karısına ayıppp
30 Yorumla
+1 yıloooo sovseymıs daha ıyımıs bea
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlen sen gibi hatunu bulcam diye gozmuz çıkıyor
232 Yorumla
Soran+1 yılyok ya ölü giib yatanlar kıymete bınıyor
Cevap sahibi+1 yılPatates çuvalları yatakta yılan gibi hareketli olmak kötü bsey değil tabu mabu olmaz o işlerde sen öyle mutlusun sonuçta çok fahiseye gitmiş herhalde seninki
Soran+1 yılyok hıc gıtmedı bakirdi evlendıgımızde
Cevap sahibi+1 yılBilinçalti gitmiş bedenen gitmesede
Cevap sahibi+1 yılYani bu durumda ya o rahatlayacak ya sen sikisacaksin
- +1 yıl
Bakir ve beceriksiz demek ki. Senden korkuyor. Dindar tabulu erkek işte. Seksten ne anlar. Herşey günah sanar. Oral bile
Cevap sahibi+1 yıl@mycatTEKIR günah değil miymiss
Cevap sahibi+1 yıl😀 ilginç
- +1 yıl
Değil tabii ki
Cevap sahibi+1 yıl@mycatTEKIR takılıyorum ya ciddiye alma bagnazmis gibi yapayım dedim
Soran+1 yılya bende tecrubesız ve bakıreydım evlenirken ama bu demek degılkı renklı cınsel hayatımız olmasın ben uğraştıkça beyefendı kıymete bındı
Cevap sahibi+1 yılTabiki öyle yatakta tabu olmaz kim ne derse desin
Cevap sahibi+1 yılBuradamisin
Soran+1 yılEfendim
Cevap sahibi+1 yılGuncellemen geldi ! Etek ettim seni de ondan
Cevap sahibi+1 yılMerak Etekn cikmis
Soran+1 yılOyle iste ya
Cevap sahibi+1 yılBegenenlerin arasında biseyinbiri varsa o benim sorunu
Soran+1 yılBakmadim onlara bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılO benim dicektim bende tüh
Cevap sahibi+1 yılNeyse sağlık olsun artık kısmet diyilmis :)))
Cevap sahibi+1 yılNapiysn şimdi ki
Soran+1 yılUyurum birazdan
Cevap sahibi+1 yılUykusuzluk cildi bozar uyuma desem kalacaksın sanki
Soran+1 yılUyurum yarin erken kalkicam ise gidicem zaten
Cevap sahibi+1 yılMeslek ne mı biz de gidiyoruz sonuçta
Soran+1 yılOgretmenim ben
Cevap sahibi+1 yılBiransin peki? Bende resim öğretmenliği yapıyorum mimari sanat mezunuyum
Soran+1 yılKimya
Cevap sahibi+1 yılEn sevmediğim dersmis ya hayatım boyunca tebrikler valla
Cevap sahibi+1 yılHep atmış idi
Cevap sahibi+1 yılSabah görüşürüz madem öğretmenim:)
+1 yılçok ayıp etmiş böyle birşey söylemekle
20 Yorumlabaltaya denk gelmişsin
20 Yorumla
+1 yılOff offf bize boyle bayan lazm yaa 😂
20 Yorumlayanlış yaptığını daha sonra anlar.
30 YorumlaFahişeler pek istekli değil aslında 🙄
20 Yorumla
+1 yıldama ne yaptıysan bu ne demiş :)
20 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım