ilk gece çok mu zor geçiyor çok korkuyorum ilk geceden ben bakireyim ama işte korkuyorum
canım çok mu acıyacak
canım çok mu acıyacak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer evet canım. biraz canın acıyacak. ama zaten erkekler yapması gerekeni biliyor o gece için. senin yeterince ıslanman için zaman ayıracaktır düşünceli bir kişiyse eşin. ıslanma olunca zaten penisin vajinadaki kayışını hissetmeyeceksin bile. vajina çok dardır bakirelerde. penis o delik için geniş ama vajina kasları genişleyecek ve penis girdikçe penisi sıkı sıkı saracak.
kendi adıma söyleyeyim. eşimin penisi oldukça iri. uzunluğunun yanında oldukça da kalın. minyon biriyim, benim de gördüğümde ufak bir korkum oldu ama yavaş hareketlerle hallettik o geceyi. penisin başı girerken acıyı hissettim zaten. zarın delindiğini hissetmemiştim bile. penisin başı biraz daha kalın ya, o kısmı girerken hafif bir acı oldu. yavaş olunmalı ama. cm cm soktuğunda bir sorun olmuyor. söylediğim gibi zarın acısını anlamadım bile. acaba esnek mi diye düşündüm hatta ama 5-10 dakika sonra eşim içimden çıktığında çarşafta beyazla karışık bir kırmızılık vardı.
çok acıo hemde ya kadın olmak zor benim ilk ilişkim çok kötüydü çok canım acıdı ya :/ 1 hafta kadar kanadı 1 hafta kadar oturup kalkamadım 10 ilişki kadar hep aynı acıyı hisettim dedim bendemi sorun var :/ ama sonra geçti şimdi mutluyuz önemli olan ortamın kaygan olması
neden bir hafta acıdı bir defa olmuyor mu hem dr gitseydin ya bir hafta kanama çok korkutur
geçioki 1 hafta kanayınca gittim ilaç verdi ama oturup kalkerken acıo
acımadan öte hep heyecandan kaynaklanıyor
bende bir erkek olarak ilk ilişkimi büyük heyecan birazda korkuyla buruklukla yapmıştm ama bitirdikten sonra vay amk buydu diyerek rahatlamıştım
ha sen bakiresin zorlanacaksın biraz o ayrı en zevkli seksi yaşayacagın gecedir gerdek ve büyük bir zevkle yaşama calış korkuyu at icinden
Gerekli önlemler alındıktan sonra hiçbir sorun olmaz.
ne önlemi ya ne yapıcam
Uzun önsevişme yaşayıp yeterli derecede ıslanman yeterli.Biraz açık oldu ama.
Cevap
8Cevap
Birde buraya böyle çok yaşamış bilmiş gibi yorum yapmıyorlarmı öldürüyorlar beni gülmekten :D
ben çok bakire ile birlikte oldum, ilk başta korkuyorlar ama sonra alışıyorlar korkun normal rahat ol
Hemde nası acımak sen şufayı kaptın benden sana tavsiye kaç kaç...
Hayır herşeyi geçtim bide"çart" diye bir ses duyman seni daha beter edecek..
Tüm kadınların başına geldiğine göre bunalıma gireceğin kadar kötü olmamalı. İçini ferah tut.
yani haliyle zor geçer
ama o kadar korkacak bişey yok
heyecanlanma ve kendini kasma yeterli
bilmem hiç ilk gecem olmadı benim :)
Anestol pomat kullan,acıyı azaltıyormuş.
neyi bilseydin
iyice yalatırsan cup diye girer korkma
partnerine bağlı yaşıyacakların
panik yapmana gerek yok bence ...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar