ya bende sıkıntı olmadı çünkü iyi ön sevişme yapardı bakireyiz de. ikimiz herhalde kafaya bağlı balık gibi atlmasalar olmaz böyle peki.. ben öyle erkek istemezdim ya
yazdığımı okusana bakire ile seks tedirginlik korku kasma olan kızla zevk vermez ama o kızı suyu dile damlaya damlaya oral yapmak yalamak seksten çok daha mükemmeldir yalarken titreyişi kuduruşu hatta gir içine diye yalvarışı
Yok ya evliliği bekliyoruz. Da bilmiyorum ikimizde libido yüksek ama koruyor insan işte oda çok heyecanlı işte de daha iyi yapıyor yinede ,😂bende korkmasam yaparim da çok seviyor herhalde yeterince ıslanır im
Yani ilk cinsel birleşmede bayanlar gerek korku gerek heyecan bayanlar kasıyor kendini ee tabi vajinanın darlığı içine girmek zor. Durex kayganlaştırıcı ile deneyin saki olun eşin de acemi gibi seni zorlassa daha güzel olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
zor olur
Benim çok rahat geçmişti ama eşim tecrübeliydi bilinçliydi beni hazırladı
Yani baskalari yaptigi seni rasiz etmiyor
Başkalarla yatıp yalaması öpmesi suları karışması Rasiz etmesi seni başkasını s. ik. miş olmasi
Bence seni karşıları onlarla
Karşılaştır
Benden öncesi beni ilgilendirmez benim geçmişim de onu ilgilendirmez bakir erkek ile evlenirsen hepsi değil ama çoğunluğu ilk gece sıkıntılı
ya bende sıkıntı olmadı çünkü iyi ön sevişme yapardı bakireyiz de. ikimiz herhalde kafaya bağlı balık gibi atlmasalar olmaz böyle peki.. ben öyle erkek istemezdim ya
Kıskançlık var baya
Özgüvensiz insan kıskançtır
Hayir elalemin me is var onun icinde
But baska benim standard hiceelalemle oynasmamis
Oynaşmamis kullanıp atmamış bencil kedini tek düşünen bir lazım değil kendini tatmin etmek için her deliğe sokan
İgrenirimde hata paylaşamam da
Iki tarafta bilincli ve eğitimiyse tecrübesi olmasada rahat geçer
Abartıldığı kadar çok zor geçmiyor. Önemli olan güzel hazırlanmak ıslanmak gerisi kolay
ben olsam sevişmek yüzeysel yaşamak için gerekeni verirdim de bakireyle seks bana göre değil
😭 bana sürtünüyor hep
sevişmek oral yapmak yalamak o zevk suyunu yalarken tatmak seks yapmaktan kat kat üstün bir zevktir
Hm ama o içindeki sıcaklığı sürtünme de fena değili ya da içine boşalmak
İzlemek ogazimi kadının ya on sevişme de çok önemli tabi
yazdığımı okusana bakire ile seks tedirginlik korku kasma olan kızla zevk vermez ama o kızı suyu dile damlaya damlaya oral yapmak yalamak seksten çok daha mükemmeldir yalarken titreyişi kuduruşu hatta gir içine diye yalvarışı
Hekrez oral yapamıyor
Yalvarmadım da ona uyudum hata
ben seksten çok seviyorum bu dediğimi hatta sırf bunu yaşamak için bir kızla arkadaşlık bile kurdum
Evet kimi kızların ilk seksi acı içinde geçiyor
Niye
Korkudan kendini kasarsan
Ha
Sevgilin mi şanslı kişi
Yok ya evliliği bekliyoruz. Da bilmiyorum ikimizde libido yüksek ama koruyor insan işte oda çok heyecanlı işte de daha iyi yapıyor yinede ,😂bende korkmasam yaparim da çok seviyor herhalde yeterince ıslanır im
Evliliğimi umarım erken evlenirsiniz senin durumun hiç iyiye benzemiyor
Niye iyi benzemiyor?
Bilmiyorum 3/5 yıl sürer bence yeni tanıştık üniversite var oda para biriktirsim
Çok istekli gibisin o yüzden
Niye noldu.. var evet :) ben 20 daha yeni oldum be
Dayanabilirsin seks yapmamaya
Erkekler için kolay🤣
Kadınlar için bilmiyom ama çokta zor değildir
İlk geceden ziyade ilk hafta zor olur
Niye ilk haftaaaa
Neden ne
Ne alaka neye göre alo
Yani ilk cinsel birleşmede bayanlar gerek korku gerek heyecan bayanlar kasıyor kendini ee tabi vajinanın darlığı içine girmek zor. Durex kayganlaştırıcı ile deneyin saki olun eşin de acemi gibi seni zorlassa daha güzel olur
Peki de biz kadınlar çocuk bile doğruyoruz afedersiniz
Tamam
Kasarsan zor geçer
Vay arkadaş 😒
Çay saati
Neden
İlk gece anal 🤣🤣
Yok zararlı iğrenç o
Ama orgazmı çok yoğun oluyor