Daha once hic cinsellik yaşamadım, kendimi evlenecegim kisiye sakliyorum, ilk olarak evlendigim kişiyle yasayacagim. Gerginlik olması normal mi ve evlendigim kişi tecrübem olmadığı icin beni küçük görür mü

Daha once hic cinsellik yaşamadım, kendimi evlenecegim kisiye sakliyorum, ilk olarak evlendigim kişiyle yasayacagim. Gerginlik olması normal mi ve evlendigim kişi tecrübem olmadığı icin beni küçük görür mü

Neden böyle düşünüyorsun ki, evlendiğin kişi de seks yıldızı olmayacak herhalde sonuçta😀
Doğru söylüyorsunuz, biz erkekler kendimizi ispatlamak zorundaymisiz gibi hissediyoruz, mesela sosyal hayatta bir erkeğin ağlaması hoş karşılanmaz, hatta "erkek adam aglamaz" diye bir söz bile var , bu yüzden cinsellik açısından karşı taraf anlayışlı davranmaz gibime geliyordu ama açıklamanız beni rahatlatti, ben zaten evlendigim kişiyi küçük görmem, o da benim gibi acemi olabilir asla küçük görmem hatta onu yuceltirim, baş tacı ederim , yeterki beni sevsin...🙂🙂
Bu güzel 🙏
O dogru kişiye kavusucam, hissediyorum 🙂🙂, darısı sizin başınıza, çok isterim mutlu olmanızı, kalın sağlıcakla, EIC vericem bu arada🙂🙂
Teşekkür ederim 😇🙏
Cevap
3Cevap
Olmaz. Anlayış önemli
Sen evlenecek kızı bul gerisi kolay
Kankam o kolay ya. Şaka yapmıyorum gerçekten kolay. Bu cinsellik olayını kafaya takıyorum sadece
Ne kolayı bro ya
İstek atıyoruz kabul etmiyorlar mesaj yazıyoz cevap vermiyorlar
Senin önceden sevgilin oldu mu?
Yookkk
Cinsellik olayı sorarsın bakiremisin diye ona göre evlenirsin
Siz benden büyüksünüz, size akıl vermek gibi bir niyetim yok ama bu işler mesajla olmuyor, yüz yüze konusmaniz lazim, ne kadar çok insanla konusursaniz ihtimal o kadar artiyor
Benim de hiç sevgilim olmadı ama benimkisi biraz tercihti, universitede bana yürüyen 3-4 kız oldu ama ben hoşlanmadığım için yüz vermedim, hepsiyle yüz yüze konuşup tanışmıştım.
Üniversite okusam ben şimdi 100 tane bebem olurdu
Üniversite okumanız şart değil bence.
Biraz kişisel bakım ve ağzınızın laf yapmasi yeterli
Attım, Umut
Yazik evlenecegin kadina
Hiç ŞEYİME takmadim yorumunu (anladığın dilden konuşuyorum)
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
En İyi Cevaplar