Eşim ilk eşini özlüyor müdür sizce cinsellik olarak, kimseye anlatamıyorum siz bir baksanız?

İlk eşi yarı türk yarı sırp bir bayan. Güzellik olarak aynı güzellikte olduğumuzu düşünüyorum ama fizik olarak öyle değil ne yazık ki.. Eşim ile evli oldukları zamanda çekindikleri açık seçik fotoğraflarını buldum eski flash belleğinde. sormadım eşime şimdilik, çünkü belleği uzun süre önce kaybettiği bellek. Şimdilik bilmezden geliyorum.. Çok özür dileyerek söylüyorum ama kadının göğüs yapısı hiç türk kızlarınınki gibi değildi, yarı sırp olduğunu belirtme sebebim de bu. Fizik olarak o tarafa çekmiş.. rengi şekli çok güzeldi, bacakları da aynı şekilde, ince ama etli. Kısaca kadının fiziği yabancı filmlerdeki kadınlar gibi. Boyu uzun değil ama. Benim fiziğim kötü değil ancak onunki kadar da güzel değil. Fotoğrafları gördüğüm zamandan beri çok dert yaptım bunu, eşim özlüyor mudur o fiziği. Ben turkiyede hiç görmedim o yapıda bayan. Farklı oluşu eşimin gözünde onu özel kılmış mıdır..
Eşim ilk eşini özlüyor müdür sizce cinsellik olarak, kimseye anlatamıyorum siz bir baksanız?