Prezervatif yırtılmalarında firmaya açılan tazminat davsının sonucu sizce ne olur, lütfen sadece bu konuda bilgili kişiler yorum yapsın?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı. onun belirli bir kullanım vb şekli var. yani prezervatif takıldığında içinde hiç hava olmaması ve belirli bir kuvvet basıncın üstünde olmaması gibi. Üretim kaynaklı bir hata varsa durum maddi olarak tazmin edilebilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hiç bir hak iddia edemezsin davayı açmadıysan eger iyi yapmıssın kullandığınız prezervatifin kullanım şekli erkek arkadaşının penisi vs gibi etkenlerden dolayı tarafını suçlu bulunacaktır bu sebeple boyle bir kondom yırtılmasını ispat edemeyeceğiniz için kimse size hiç bir şey odemeyecektir ki zaten boyle bir durum olabilme ihtimali olabileceği yazmaktadır
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleskiden birisi açmış prezervatif delinmiş yıtılmış hastalık kapmış prezervatif firmaya markaya dava açmış fakat yırtılma delin garantisi vermiyor dava aleyine sonuçlandı prezervatif 100% korumaz yüzde 90 kokrur yırtılma delinme kabul etmez kulanıcı hatası sayılır
00 Yorumla
+1 yılAbd de olsa kazanirsin da Türkiye de cok zor
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
36Cevap
kanıtlayamazsınız kanıtlaya bilseniz darma duman edersiniz bir dünya tazminat alırsınız ama adam kabul etmez yani
Not: avukat katibi yim00 YorumlaHamile kalman gerek ve o gece kullandığınız yırtık olan prezervatifi çöpe atmadıysan davayı kazanma şansın %100.
Ama prezervatifi çöpe atmışsan çok zor kazanırsın..00 Yorumlaİspatlaman gerekir. Ayıplı mal ise yenisini gönderirler. Bundan dolayı istenmeyen gebelik yaşadığını iddia edersen onu da ispatlaman gerekir. Yapabilirsen maddi manevi tazminat davası açabilirsin
00 Yorumla
+1 yılya neden yirtilsnki latex o ve şeyinizde kesici birsey yoksa yirtilmaz ne ml insanla ya
12 Yorumla
Soran+1 yılBana mi diyosun mal diye
- +1 yıl
gnl olarak kisisellestirme lutfn
Gizli Üye(36-45)+1 yılbüyük ihtimalle davayı kaybedersin. kutu içerisindeki kağıtta kullanım şartları vs yazıyor onlardan birine uymamış olma ihtimaliniz yüksek. kısacası kullanım hatası der geçerler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbüyük bir ihtimal dava açan kazanır çünkü 100/100 haklı kalitesiz ürün sattığı için taminat alabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. geçen bende yaşadım aynı durumu ve öyle basit bir marka da değil durex marka güya en iyisi ama benim aklıma gelmedi dava açmak filan
00 Yorumla
+1 yılarkasında uyarı var diye hatırlıyorum. yanlış kullanımdan kaynaklı yırtılma olabilir diye. firmayı şikayet edersen bir koli hediye gönderirler :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHicbirsey olmaz, kendin yirtmadigini ispat etmen lazim..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKullanım hatası olabilir inceleyüm derlerse sıkıntı büyük 😂😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 960 cevap paylaştı. KAZANIRSIN ispatlarsan ama ispatlayamazsan o zaman b. ku yersin
00 YorumlaBir sey olmaz zaten klavuzunda da yaziyor yirtilabilecegini.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltest edip basınç kuvvetini sürtünme hızını ve sıcaklığını ölçmeleri gerekir
00 YorumlaHamilesin saklama
#TürklerDünyayaHükümdarOlacak10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç birşey olmaz yirtilabilir zaten
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye de ise inan bana hiç birşey olmaz
00 Yorumla
+1 yılYırtılmayacak diye bir kural yok ki.
00 Yorumla
+1 yılçocuk olur yırtılmışsa başka bişey olmaz
00 Yorumla
+1 yılhiç bir şey olmaz kanıt yok
00 YorumlaÇocuğun 2 senelik bez masraflarını alırsın 😂😂
00 YorumlaPrezervatif durmuyorsa ispatlayamazsın
00 YorumlaTürkiye de bir bok olmaz 😃
00 Yorumlabence birşey olmaz kocaman firma ugraşılmaz
00 Yorumlahahfhahh :D çocuk size ait olur
00 Yorumla
+1 yılBir mağduriyet yarattı mı?
00 Yorumla%100 guvenilirligi olmadigi yaziyor uzerinde ;))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce kanıt lazım bebek yani :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabanıda şahit yazdır. Hey Allahım ya.
00 Yorumla
+1 yılKullanım hatası diyebilirler 😃
00 YorumlaHamileysen acabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. İnsanca yapsaydınız der geçerler mahkemede
00 YorumlaPek başarılı bir sonuç alınacağını sanmıyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılMarka ne?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe olcak 😂 kullanıcı hatası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDurum araştırılır
21 Yorumladişle mi yırtıldı
00 Yorumla
+1 yılNe oldu ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTespit etmek zor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında