Yarın sevgilim ile anal yapıcaz ve iki posta atmak istiyor ama ikisinde de prezervatif değişicez...
Şimdi ben korkuyorum yırtılır vajinama akar diye bu yüzden vajinama ped koyup üstünü bantlamak mantıklı mı?
Bide marka olarak ok alıcaz en iyisi diyorlar doğru mu?
Hamilelik riski olmaması için nelere dikkat edebilirim...
Şimdi ben korkuyorum yırtılır vajinama akar diye bu yüzden vajinama ped koyup üstünü bantlamak mantıklı mı?
Bide marka olarak ok alıcaz en iyisi diyorlar doğru mu?
Hamilelik riski olmaması için nelere dikkat edebilirim...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Evet..
Hahahahah ped bantlamak. ddd güzel şaka.. dikkat et arkadan hamile kalma bu akılla
Çocuğuda burnundan çikarir bu 😅
Ndhshsushsjdjdkdkd
Kızım ciddiysen daha büyük sıkıntı shahahahs off güldürdün
Yaş 15 falan mı
nillys bu fotoları sahte
@KızlarSoruyor ilgilenir misiniz soru sahibinin kaba davranışları var
ped koyup üzerini bantlama sakın ya o görüntü gözümün önüne geldi baya kötüydü :D bir şey olmaz bant mant işine girme
Sena ver de kurtulalım her gün aynı soru öyle hamilelik olmaz takılın işte
Ay gülmekten karnım ağrıdı yarın vericem bitiyor bu eziyet HAKXHSKDJ verdiken sonra soru atmayı unutmam
Hahaha ver gitsin artık sende kurtul bizde jsjsjsj ben senin soruları görünce gülüyorum artık zaten
Ok iyi marka, sert yapılır ise prezervatif yırtılır. Vajinanin üstüne de gelse bir şey olmaz. Önemli olan içe akması derinlikle girmesi.
vay arkadaş
çoluk çocuğun elinde oyuncak oldu seks
ahlak gidiyor nesil abi evlilik dışı ilişkiler artıyor maalesef dünya nüfusu azaltma projesi kapsamı
Anal yaparken takmadım hiç vajinal yaparken de yirtilmadi
hiçbir şey olmaz kanka yapınca yorumu unutma bekliyoruz
Abartma. Tutsun sikşnş bi zahmet. Anal kondomla olmaz kaymaz içeride.
İnsallah hamile kalirsin kalmasan bile ilerdeki kocan seni almaz
iki posta atacak 😂 Yeni yetme o. pularda ahlak zaten yokta konuşma uslubu da yok
S*ktimin pslikleri gidecen bir erkeğe kadın olacan bir de ruhsuz
ahlak yok kalmadı
vajınana akmaz aksada hamıle kalamassın okadar uzun sure yasamaz ayrıca arka ıcıne bosalsın bısey olmaz
Bant yeterli olmayabilir bi torba cimento al guzel bi siva yap
Ramazanda ilişki vs işlerine girmeyen kız degilmisin sen
Yok sen oraya izole bant çek daha sağlıklı
Kesin hamile kalır bu
Zorlarsan evet yırtılır
Nadir görünen bir şey
Bıkmadın mı böyle mll mll troll sorulardan
Trol olmadığını sana nasıl kanıtlayabilirim mk trol yapacak başka soru kalmadı mı aynı şeyleri sorduğuma göre hala yapmadım ve gerçekten yapıcam ama tedirginim boş yapma
Biyerden tahta bul çiviyle vajinana çak sızmaz
Keşke mk
Yok etsem keşke
Japonla dudaklarını yapıştır
Niye yırtılsın ya. Yırtılmaz
verişken bir kız daha
Zor bi ihtimal
Ben cok yırttım
Seni bile yırtar
Bişe olmazzzz
Abartma
Verme bence
Vermese dayanamaz ama verecek başka birini bulursa ya
Vermesin bence yaşı kücüj
Sence o yaşa takılıyor gibi mi görünüyor. Vermese geceleri uyuyamaz o derece islanicak yoksa. O kadar istiyor ki belli yazdıklarından değil mi?
Kız çocuklarına ve genç kızlara karşı aşırı art niyetli ve acımasızsınız buda toplum olarak ne hale geldiğinizi gösteriyor.
Bu sorunu biz mi onların içine aşıladık sanıyorsun. Insan bi tavsiyede bulununca şimdikiler kimsin sanane vs babam mi anam misin diyorlar. Sence nasıl bir yaklaşım ile onlara iyi olucak biseyler diyebiliriz. Herşeyi özgürlük adi altında kendilerini kolelestirmisler. Bu sorun ben veya bir başkası değil içlerine işlenmiş olan özgürlük kelimesinin kazinmasiyla gelen bir cahil düşünce. Önce bu düşüncenin eğrisini doğrusunu bulsunlar.
Çok doğru yazmışsın ama yine de yanlış yönlendirmemeniz gerek iyi bir insan bunu yapmaz ve böyle şeyleri aşırı düşünmesinin nedeni ruhundaki boşluğu kapatmaya çalışması
Gerçekten bu konuyu sabaha kadar daha geniş bir anlatın ve orneklemelerle anlatabilirim, fakat bunun sonucu sadece ikimizin kafasındaki düşüncelere yansır çevre insanları etkilemez çünkü kimsenin bilinç altından bunları doğru bulucam bir kitle veya algı yok. Doğrular güzel şeyler insanlara zor geldiği gibi anlayıp uygulamak istemeleri de kag kat zor geliyor.
Beton dök