- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbunu kullan bir dahaki sefere mcdn01.gittigidiyor.net/.../272469526_tn30_0.jpg
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bu
- +1 yıl
kelepçe prezervatifi sıkıştırırsınız
+1 yılinşallah hamile kalırsın da görürsün
434 Yorumla
Soran+1 yılSen ne olsun istiyosun
- +1 yıl
hamile kalmanı yaptığın şeyin cezasını çekmeni
Soran+1 yılNiye ceza çekicem ki. yaptığım şeyin nesi yanlış
- +1 yıl
insanlıktan ahlaktan namustan nasibini almamışsın bu kavramları biliyor olsaydınız şu an bana yaptığım şeyin nesi yanlış diye sormazdınjx
Soran+1 yılSen ne saçmalıyorsun be. ahlak bekçisi mi kesildiniZ. ne biliyosun da ne konuşuyosun. başka görüşlere yaptığım yorumları oku anlarsın ne olduğunu. boş konuşmaktan başka bir işe yaradığınız yok yahu.
Soran+1 yılBana ahlaktan namustan bahseden zibidi kimbilir kaç kadını içinden geçiriyor kaç kızı öptü kimbilir. kalkmış burda meşru ilişkimi eleştiriyor haspam
- +1 yıl
eyvah çok özür dilerim evli olduğunuzu düşünenedim lütfen
- +1 yıl
Özür dilerim ve ayrıca hicbi kızın içine girmedim ☺ düşüncem evlenmeden asla. sizde benim gibi ön yargılı oldunuz şu an
- +1 yıl
düşüncesiz olduğum için tekrardan özür dilerim ne deseniz haklısınız
- +1 yıl
ama soruda sevgilim demişsiniz görüşte evliyim ah ne utanmaz insanlarsınız Siz öyle ya
- +1 yıl
yalan vat ahlak yok namus yok beyinde yok eee :) neyse bayan sizinle konuşunca midem bulanıyor üzgünüm
Soran+1 yılKardeşim karar ver napıyosun sen ya. diper arkadaşa da yazdım. zaten insanın eşi sevgilisi değilmidir. bunda garip olan ne. Ben anormal bişey görmüyorum
- +1 yıl
bilgisi zayıf, geniş bakış açısına sahip olmayan, kendini, adına yazılmış olan 5-6 harflik bir kelime ile üstün gören, kişilerin dizine denk gelmeyecek kadar küçük ama yukarı doğru bakmayı tepeden bakma zanneden, gördüğünü iyi analiz edemeyen, analizi genelleme yapmak bilen, bunu yaparken doğru olduğuna inanan, doğruyu yanlışı henüz daha ayırt etme kabiliyetine sahip olmayan, kabiliyet denen bir nimetin varlığından habersiz, ama kullandığını varsayan insan müveddesileri ile uğraşmıyorum bakın eşi sevgilisi demek çok ama çok yanlış dediğim, gibi sizinle uğraşınca midem bulanıyor, üzgünüm lütfen yazmayın
- +1 yıl
insanın eşi sevgilisi diyecek kadar akıl yoksunluğu var
Soran+1 yılSen şimdi o geniş skalalı kelime haznenden kendine göre böylesine cezbedici bir cümle kurup haklı olduğunu sanıp üstelik birde soru sahibine fikir belirtip"yazamyın lütfen" ricasında mı bulunuyırsun kardeşim. sana nezaketi çok yanlış öğretmişler. miden bulanacak kadar iğrenç gördüğün birşeye verecek cevabın olmamalı. varsa da sana gelen karşılığa kabul gelmelisin. zihninde ne tür iğrençlijler dönüyor bilemem ama ben kendimden emin olduğum için içim rahat. şimdi gidebilirsin kardeşim
- +1 yıl
nezaket kurallarını eminim sizden çok daha iyi biliyorum siz şimdi eşiniz zannettiğiniz sevgilinize veriyorsunuz ya nasıl olsa belli olmaz mantığıyla soysuzlaşan insansınız. ailesinin şerefini önemsemeyen babanın onuru diye bişey kalmaz. siz kucaktan kucağa atlayan biri olmuşsunuzr. allah hiç bir babaya yaşatmasın.
Soran+1 yılSen ne diyorsun terbiyesiz. ahlaksız pis. ben sevgilime eşim demiyorum. eşime sevgilim diyorum. gayrımeştu bir ilişkim yok benim. çocuklarım da var. yıllardır evliyiz biz. ahlaksız gerizkalı. sen benim yetiştiğim ailenin abdest suyu olamazsın. idrak kabiliyetin yokken ağzının iyi laf yapması sana gevezelikten başka birşey kazandırmaz. inşallah bana yakıştırdığın şeyleri bizzat kendin yaşarsın en yakınında bulursun inşallah. senin gibi pisliklere pabuç bırakacak değilim ben
- +1 yıl
Eşinize evgilim diyorsunuz peki ama nerden bilebilirim ki
- +1 yıl
Başında kocam ya da eşim deseydin şu an bunların hiçbiri olmazdı neyse sizin hatanz ama özrümü diliyorum özür dilerim kendinize iyi bakın
Soran+1 yılBilmiyorsanız neden bukadar ileri gittiniz ki. yanlış anladığınızı anladığım andan beri anlatmaya çalışıyorum fakat siz ısrarla ahlaksız biriymişim gibi yorum yapmaya devam ettiniz. hata sadece bende de değil. aslında bence eşimden sevgilim diye bahsetmek bir hata da değil ama neyse öyle kabul edelim madem ki.
- +1 yıl
minicik kalbinizi kırdığım için özür dilerim başında deseydiniz eşim diye keşks
Soran+1 yıl😄Allah allah neyse. yufka da yürekliyiym. gelemiyorum öyle naif şeylere😅
- +1 yıl
özür dilerim 😢
Soran+1 yılMühim değil yanlış anlaşılma oldu. bunu bilmen bile önemli. gerçekten mühim diil
- +1 yıl
allah razı olsun çok kötü şeyler dedim 😢😔
Soran+1 yılEstağfirullah yanlış anladığın için yanlış zanda bulundun sadece. oyüzden bana dememiş gibi kabul ediyorum 🤗
- +1 yıl
Allah razı olsun hayılrı kandiller
Soran+1 yılAmin sendende hayırlı kandiller 😊
- +1 yıl
:) sağolun
- +1 yıl
hahahha teşekkürler abla
Soran+1 yılHerşeye rağmen yine de en iyi görüş bence😅
- +1 yıl
Herşeye rağmen özür dilerim hata ettim ama sizde birazcık haksızsınız
Soran+1 yılTamam tamam evet kabul 😅
- +1 yıl
piki :)
Çok uzun süre geçmediyse ertesi gün hapı alabilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılertesi gün hapları var hemen ondan kullan eczaneden
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Sevgilim dedin ya, sana sovecektim. Ama eşin olduğunu öğrenince rahatladım. Bilmiyorum bacım hayırlısı neyse o olsun. Eğer hamile kalmaman gerekiyorsa doktora görün ya da kontrol hapı falan kullan ne bileyim.
10 Yorumla
+1 yılEresi Gün Hapı Al Hergün bir Tane yut Ya hamile kalma Olasılığın Ortadan Kalkar Ya da Sen ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılNası ben niye ortadan kalkıyorım
- +1 yıl
Yani Bişey olmazd a Olurda Olursa Yani.. Dediğimi Yap
içine alırken risk taşımıyoduda balon kayıncamı riske bindi? vah vah senin halinde iç açıcı görünmüyor...
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye içime almicam. korunarak yaptıktan sonra niye yapmayayım. niye herkes gayrımeşru bir ilişki yaşıyomuşum havasında ya manyakmısınız siz
Soran+1 yılTövbe ya kandil günü adamı günaha sokmayın.10 yıllık eşim benim. bunda garip olan ne var. sevgilim deyince millet aklındaki pis fikirleri layık gördü ama herkes kendi yaşadığından örnekler verir
ella hapımı kullan 72 saat olmadı ıse ılıskının uzerınde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar inceyse demekki 😷
Naparsan yap bizene
Bu yaşına kadar öğrenememişsin erkeklerin altındasın116 Yorumla
Soran+1 yılBugün biri gelse eli boş yollamazsın kalkmış burda dediklerine bak. daha durumun ne olduğunu bilmiyısun. ne pis fikirli insanlar varmış burda
Cevap sahibi+1 yılBurda pis olan varsa sensin farkında mısın?
Soran+1 yılDefol be sorumun altından. ben sizin fikirleriniz kadar işrenç yaşayacak biri değilim. önce oku öğren sonra yorum yap bari. tek hücreli
Cevap sahibi+1 yılAnlat da öğrenelim o zaman. Anlatacak bişeyin varsa tabi 😏
Soran+1 yılYorumları oku ezik
Cevap sahibi+1 yılYukarda sevgilim yazmışsın, tepki gelince hemen evliyim demişsin kesin öyledir 😂
Soran+1 yılYav he he. kiöden ne çekimcem olucakmzaten profilim gizli. senin gibi ergenlere mi ıspat yapıcam
Cevap sahibi+1 yıl21 yaşındayım
Soran+1 yılTamam kafa ergenlikten çıkmamış.
Cevap sahibi+1 yılkes
Soran+1 yılElime verseler keserim yavrum sıkıntı olmaz
Cevap sahibi+1 yıltamam artık yorum yazma
Soran+1 yılTıkandıysan su iç. burda gezme
Cevap sahibi+1 yılmanyak mısın sen ya sorunların var senin
Soran+1 yılEvet tek hücreli canlılarla mücadele etmr zorunluğu hissediyırum kendimde. bence de büyük sorun bu
Cevap sahibi+1 yılengelle beni
Ne ameliyatı oldun ki kalmazsın inşallah
11 Yorumla
Soran+1 yılAbdominoplasty
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeçmiş olsun artık.. bunu yapmadan evvel düşünecektiniz.. artık 1 ay sonra nikah sonra düğün he :)
17 Yorumla
Soran+1 yılÜf ne alaka ya evliyim ben zaten
Cevap sahibi+1 yılsevgilim diyorsun? eşim değil?
Soran+1 yılTamam eşi sevgilisi olmaz mı insanın. çpcuklarım var zaten benim. ameliyat olduğum için hamile kalmamam gerekiyor sadece. insan karısına kocasına sevgilim demezmi bunun nesi garip
Cevap sahibi+1 yılolsun o halde 3. çocuğa hazırlanın bence :)
Soran+1 yıl2 çocuğum olduğunu nereden çıkardın 3 çocuğum var zaten 😃 ama dediğim gibi ameliyat oldum ve en az 2 sene hatta kendi domtorumun demesine göre 10 yıl hamile kalmamam gerek. çok riskli. yoksa bende düşünmicem. ama korunurken böyle bişey geldi başımıza
Cevap sahibi+1 yılsenin iş sakat yaa yani normalde hamile kalma oranın %90 ..%10 luk kısımdada dua et bence
Soran+1 yılYa of deme. neyse ella alayım bari. eczacı dedi de tek sefer için okadar para vermiyim dedim
Başka çaresi yoksa mecbur alayım bari
prezervatif alıp başını gitmez zira çıkmaz yırtılır nasıl oldu bu
07 Yorumla
Soran+1 yılÇıktı çıktı. boşalduktan sonra içimden çıkmadan devam edince o jayganlıkşa çıkmış ama ucu dışarsaydı
Soran+1 yılHemen indi derken. e yani boşalınca çok sürmedi
Soran+1 yılYok hayır
Soran+1 yılNedenki. yaz
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılhiç bir şeyin garantisi yok o yüzden adet gecikmesi olursa 15 gün sonra kan tahlili kesin sonuç verir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdetine kaç gün vardı?
113 Yorumla
Soran+1 yılDün bitti
- +1 yıl
Prezervatif içinde kaldı mı?
Soran+1 yılYok çıktı. ucu dışardaydı
- +1 yıl
Adetin düzenli mi peki?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Sorun olmaz bence şu an. Neden çıktı prezeravtif boşaldıktan sonra devam mı etti?
Soran+1 yılAynen öyle oldu
- +1 yıl
Boşaldıktan sonra devam etmeyin bundan sonra.
Soran+1 yılE yani akıllandık
- +1 yıl
yaşın kaçtı?
Soran+1 yıl26 yaş
- +1 yıl
tamam sorun olursa sorabilirsin her zaman.
Soran+1 yılTenks yavru
+1 yılErtesi gün hapı alsaydınız
12 Yorumla
Soran+1 yılYa doğumkontrol hapını şimdi almaya başlasam olmazmı ki. bikaç saat geçti üstünden
- +1 yıl
Yine olur sıkıntı olmaz
5 günü geçmediyse ella hap alabilirsin
20 Yorumlahemen doktora görünmelısın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErtesi günü hapı kullanmalısın en sağlamı o
10 Yorumlaertesi gun hapı alsaydın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıldoktorunuza gidin danısın
10 Yorumla Ertesi gun hapi al kanka
10 YorumlaErtesi gün hapı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne yaparsan yap banane
111 Yorumla
Soran+1 yılSananeyse niye gelip nane olup ilgilenmediğin konudan xp kasıyosun yellozz
Cevap sahibi+1 yılhahaha yelloz de de kendine bak evlilik disi iliski yasiyorsun
Soran+1 yılSenmmisin ahlak terbitecisi. sen kendi günahlarını düşünüyo musun yaratanına karşı. burda klavye de hoca kesiliyonuz hepiniz. daha söylediğinin arkasında durup profilin yayınlayamıyosun. hadi ben sorum müstehcen diye gizledim. sana noluyo. burda havanızdan geçilmez dışarda iç geçirtmediğiniz adam kalmaz. sen bakire kaldın da noldu yavrum cenneti garantiledin de biZ mi bilmiyıruz
Cevap sahibi+1 yılbebegim ben nisanliyim her yorumu da gizli yaparim aksi takdir de erkekler profile yigiliyor ondan. ayrica kisi nasilsa karsisindakini de öyle bilirmis demek ki disarda ic gecirtmedigin adam kalmiyor vah vah. ayrica ben ilk hakatet falan etmedim banane dedim sen yelloz diyerek kendi karakterini ortaya koydun
Soran+1 yılYa vaktimiz çok gibi senin gibi ergenlerle uğraşıyoruz. ilgilenmediği bişeye insan niye yorum yapar. tasmanınal da git nişanlının yanına ozaman sorumun altında ne işin var. ben zaten evliyim. çocuklarımda var. diğer görüşte de arkadaşa belirttim zaten. aynen kişi karşısındakini kendi gibi sanırmış. onun için benim onla bunla yattığımı düşündün heralde. hayır bir de yatsam sanane. madem ilgilenmiyosun niye gereksiz baş ağrıtıyosun.
Cevap sahibi+1 yılyavrum kocani mi aldatiyorsun birde konustukca batiyorsun yaa. yatsan banane zaten ben ilk yorumda niye yattin falan dedim mi sen yelloz dedikten sonra gercek yellozun kim oldugunu gosterdim o kadar
Soran+1 yılDaha oduğunu anlamaktan acizsin. kalkmış benle laf ebeliğine giriyorsun. sevgilim diye eşimden bahsettiğimi söylüyorum onu bile almıyor aklın hala neyin derdindesin. kendi aklın kendine yetmezken kalkıp başkalarına neyi gösteriyosun. ben senin gibilere amcak yol gösteririm yavrum
Cevap sahibi+1 yılsen once dogru yolu bul da bana da gosterirsin.. ayrica diger yorunlara baktim da bir suru kisi banane ne yaparsan demis neden bana sardın sen
Soran+1 yılÇok şükür yolumdayım kimsenin fikrine de kötü düşüncelerine de ihtiyacım yok. anlamadan bilmeden insanları yargılıyosunuz. görmedim bile ben öyle yazan diğerlerini. malum cahile laf anlatmak zor. senle zor uğraşıyorum bir de onlara anlatmaya kalkarsam...
Cevap sahibi+1 yılbilmeden yargilayan ben degilim paylasimin uzerinden yorum yaptim ama sen beni bilmeden yargiladin
Soran+1 yılPeki👍
+1 yılne zaman oldu olay
12 Yorumla
Soran+1 yılBu sabah
- +1 yıl
Ella iç birşey olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılErtesi gun hapı ella
20 Yorumla
+1 yılErtesi gün hapı
10 Yorumla
+1 yılElla mıydı neydi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçine boşaldı mı dolu dolu?
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılE nasıl oldu?
Soran+1 yılYa ilk boşaldıktan sonra çıkmadan devam etti. o kayganlıkla prezervatif içimde kalmış allahtan ucu dışardaydı çıkardık. baya ıslaklık vardı. yani muhtemelen aslında içime gelmemiştir ama yine de tedbir almakta yarar var
Cevap sahibi+1 yılErtesi gün hapı aldın mı?
Soran+1 yılNiue soruyosun parasını mı yollican yoksa kanka😃
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılhap kullanmalısın
10 Yorumla
+1 yılElla ertesi gün habi
10 Yorumla
+1 yılHayirli olsun
00 YorumlaTrambolin de zipla
32 Yorumla- +1 yıl
Hahaha bu iyiydi 😂
- +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Elle hapı iç
00 Yorumla
Detaylı bilgi