Lise öğrencisiyim. Onun evinde gece geç bir saatte sarhoşken tecavüze uğramıştım. Sonrasında da bana zaten bakire değildin ne fark ederdi ki gibi aşağılık bir laf etmişti. Sonra ben ağlayınca pişman olduğunu söyledi. Şimdi sürekli mesaj atıyor, ben yaşamak istemiyorum bu suçlulukla kendimi öldüreceğim diye. Ne yapmalıyım, cevap versem ayrı dert, vermesem ayrı dert...
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılCevap filan verme vicdan azabı hissettiği için senden af dilenmek için yapıyor büyük ihtimalle. Sen onu affedince rahatlayacak sözüm ona. Ama yaptığının kötü bir şey oluğunun farkında olmasına rağmen seni mesajlarla taciz etmeye devam eden birisi bu insansı varlık. Acıma duygunu aktiflestirdiyse bile bırak gitsin. Sen cevap verirsen eğer yüz bulacak emin olabilirsin. Bu sefer daha çok rahatsiz edecek daha fazla seni taciz edecek. Yaptığı hatanın bedeli onunla Allah arasında sen zaten yeterince acı içindesin kuzum benim. Ne hali varsa görsün sen onu etkileme tercihini kendi versin. Seni acıya sürükleyen bu varlık için sen hala üzülüyorsun ya o bunu hak etmiyor kiyamam sana ya inşallah ondan bir an evvel uzaklasirsin kuzum benim🙏 yaşadıkların için ve sana dayanma gücü vermesi için dua edeceğim. İnan çok üzüldüm..😞😞
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim :)) Evet acıma duygumu harekete geçirdi ama öyle bir anlatıyor ki sen de istiyordun zaten bize gelirken ne olacağı belliydi ben de sarhoştum ne yaptığımı bilmiyordum falan filan... Eskiden de arkadaşım olduğu için acıdım bir an intihar etmesini istemedim ama affetmek de istemiyorum..
Cevap sahibi+1 yılSen de istiyordun gibi saçma sapan bir cevap olamaz ya ikimiz de sarhostunuz eyvallah da o senin isteğin olup olmadığını anlardi. Kendine hakim olamayacak kadar şeref yoksunu demek ki. Arkadaşın madem onun daha dikkatli olması gerekmez mi? Nasıl bir varlık ki arkadaşına bir insan bunu yapsın? Bunun bir açıklaması olamaz. Affetme. Su an acı çekiyor musun? Mutsuz musun? Kendini kötü hissediyor musun? Hepsinin sebebi o.
Soran+1 yılilk başta şoktan neye uğradığımı anlamadım zaten sonradan kimseye de anlatmak istemedim... o kadar yakınımdı ki hem de eğer başka biri böyle bir şey yapsa ilk ona giderdim heralde. Artık kimseye güvenmemek gerektiğini öğrendim
Cevap sahibi+1 yılHayat bunu bazen en acı şekilde anlatmıyor mu zaten.. Dememisler mi babana bile güvenme diye. Benzer şekillerde ben de çok yanıldım sen güçlü olmalısın ama.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGebersin bırak, kodumunun şerefsizi, senin hayatını çalmış.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSadece tecavüz ederken bir kere mi yaptı? İçine boşaldı mı? ya da arkadan yapmayı denedi mi? Bence kız ile erkeğin kanka olması sakat işler. Kesinlikle affetme, hakkını ara diyeceğim ama biraz zor gibi görünüyor. Acı bir gerçek ama bu sana insanlara güvenmeme konusunda tecrübe olsun.
00 Yorumla
+1 yılYav ahah bide millet bir yerlerini yırtmıs bir troll için :D Biri sana tecavuz edicek sen hemen gelicen burda soru sorucan ashdjfkdgs İnsan bir travma, depresyon, ağlama krizine girer ne bileyim :D Neyse Aferin senarist olursun sen
01 Yorumla
Soran+1 yıltravmaya girmek büzüşüp ölmek anlamına gelmiyor birileriyle paylaşmak fikir almak istedim. inanmıyorsan cevap atmak zorunda değilsin
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
41Cevap
Şu saatten sonra istediği kadar özür dilesin zamanı geri getiremez. Sırf kendi vicdanını rahatlama adına sana dil döküyor. Ya da olur da intihar edersen başı derde gireceğini düşünüyor. Bence hiç yanıt verme, daha da muhatap olma o hırboyla.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlan Türkiyedeki kizlar bukadarmi bozuldu yaaa, Liseye gidiyor, yas kücük, erkegin evine gitmis, kafayi cekmis, zikisiyor, sonrada tecavüze ugradim erkek intiah ederim diyor..
Lan Türkiyeyi cöplük yaptiniz, sizlerin anasi babasi, abisi, dayisi yok mu lan?22 Yorumla
Soran+1 yılgüvendiğim bir arkadaşımdı çünkü?
Cevap sahibi+1 yılGüvendigin adam seni evinde zikmis, sende fazla zevk almamaissin anlasilan, adini tecavüz koymussun... Hanginiz hanginize tecavüz etti?
+1 yılBırak gebersin. Git polise şikayet et rahatsız ediyor diye.
10 Yorumlacevap verme ben cok gordum oyle dıyenlerı aklı sıra vıcdan yapıyor gotu yemez bırak kendı hatası yapmasaydı
00 Yorumlaseni kandırıyor kendini acındırmaya calışıyorki polise felan gitme diye bırak ölsün en azından başka kızlara yapmaz bunu bence polise git böyleleri toplumda barınmamalı
10 Yorumla
+1 yılŞikayetçi olmadığın için sana musallat olmuş ve hep olmaya devam edecek sen şikayetçi olana kadar.
10 Yorumla
+1 yıl:D Tecavüzcüyü bana gönder işkence ederek öldürteyim :D
00 Yorumla
+1 yılVerme cvp falan boşver yaptığı hata üstünü sıvamasın...
00 Yorumla
+1 yılEger gercekten rizan olmadan sana sahip oldu ise cehennemin dibine kadar yolu var.. Lakin sen sana tecavuz etmesine karsi sessiz kaldiysan seninde cehennemin dibine kadar yolun var ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkiden sonra aşık olmuştur ciddiyse düşün aileler konuşsun sevgili olmak iiçinse konuşma
00 Yorumla
+1 yılBırak gebersin, en azından başka kızı yakmaz.
20 YorumlaDemekki gece geç saate milletin evinde içip sarhoş olmuycakmissin
10 Yorumla
+1 yılSen bir travma yasamadin mi?
16 Yorumla
Soran+1 yılyaşadım
Soran+1 yılama o kadar yakınımdı ki, hoşlandığım başka biri olduğunu biliyordu hatta normalde böyle bir durum olsa ilk ona giderim gider döver şerefsizi hatta.. şimdi bir de bunun üstüne çok yakın bir arkadaşımı kaybettim.
- +1 yıl
Başın sagolsun arkadasim ve geçmiş olsun. Böyle bir durumda derdini anlatabildin mi paylasabildin mi birisi ile? Bazen insan ne diyecegini sasiriyor üzüldüm
Soran+1 yılbaşın sağolsun derken kimse ölmedi, yanlış anladın
Soran+1 yılo benim çok yakınımdı böyle bir şey yapacağını hiç düşünmezdim o anlamda
- +1 yıl
Anladim. İçini dökmek istersen dinlerim.
+1 yılCevap verme. Tecavüz nedir ulan. Umarım geberirde!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirak olsun ya pislik. O olmeden sikayette bulun bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHalen o kişi ile görüşüyormusun? ya da mesajlaşıyormusun?
06 Yorumla
Soran+1 yılbiraz konuştuk sonra ben istemediğimi söyledim
Cevap sahibi+1 yılBişey hissediyormusun ona karşı ve ilişkiye mi girdiniz?
Soran+1 yıltecavüz etti dedim ya
Cevap sahibi+1 yılKızmadın mı karşı koyamadın mı
Soran+1 yılZaten sarhoştum denge bile kuramıyordum bu haldeyken direk üstüme çıktı aramızda 0 mesafe vardı. Hiçbir şeyin farkında değildim tecavüze uğradığımı o içime girince anladım diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılİçinde derken?
Ortada tecavüz olmadığı okadar belli ki.
11 Yorumla
Soran+1 yılne?
Sen onun evinde ne yapıyordun diye sormazlar mı adama?
135 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşımdı cuma akşamı içip oyun oynamaya gitmiştik. Beni mi suçlayacaksın şu an gerçekten?
Soran+1 yılBileklerimde sıktığı yerde iz kalmıştı ve ağlamaktan boynum kasıldı. Neler yaşadığımı bilmiyorsun. Sus bence
Soran+1 yılevet haklısın evine gitmem ona beni sarhoş edip bileklerimi yere dayayıp içime girme iznini vermiş oluyor.
Soran+1 yılgüvendiğim birisiydi çünkü
- +1 yıl
Tecavüz deme o zaman, kandırıldım de. Gerçekten tecavüze uğrayanlara saygın olsun en azından.
Durumuna gelecek olursak da kesinlikle o erkeği desteklediğimi söylemiyorum. Yaptığı adamlık değil ancak sana üzüldüm mü? Hayır. Kaşınmışsın yani. O yüzden diyecek bir şey yok.
Soruna da gelirsek, intihar etmek öyle kolay değil. Tadını beğenmiştir zarf atıyordur. Hadi kaçtım ben. - +1 yıl
Yine kadınlar suçlu tabi
- +1 yıl
Biriyle güvenecek kadar iyi bir arkadaşlık kurmuşsan eğer, saat kaç olursa olsun evine gidebilirsin bu 1, sohbet sırasında içilen alkolün dozu her zaman biraz kaçar bu 2, adamın sereffsiz olduğu ve durumdan faydalandığı bu kadar ortadayken yine "sen suçlusun :s" nedir ya?
Bir kadın önünüzden çıplak dahi geçse, laf dahi atmaya hakkı yoktur kimsenin. Bu tür olaylarda bütün suçu kadınlara yıkarak iyice dilsizleştiriyorsunuz kadınları. Suçsuz dahi olsa, suçlu muamelesi yaptıgınız için o kadın gidip şikayet dahi olamıyor. Neden? Seninle aynı düşünceye sahip olanlar yüzünden.
Soran+1 yıl@CamınBuğusu teşekkür ederim ya!
- +1 yıl
Tabi demedin ama demiş kadar oldun Can, gözümdeki değerin düştü. Böyle durumlarda vermeniz gereken tepki şu olmalı her daim "şikayet et" bu kadar basit. Suçlayıcı tavırlar sergileyip "demedim öyle bir sey" demekle olmuyor. Yardımdan çok zarar vermektir bu.
- +1 yıl
- +1 yıl
O halde diyorum ki; sen bilgilendir? Sen nasıl davranması gerektiğini söyle? Sen yardımcı ol? Yani karşında değil, yanında olmayı dene? Yapması gerekenler konusunda bilgilendir? Bu çok mu zor?
- +1 yıl
Kuş beyinli abazanlar bile "sikayet et" demis farkında mısın?
- +1 yıl
Can, ben ne diyorum sen ne diyorsun. hadi oradan et iyisi mi :)
- +1 yıl
*Z'iktir et yazmıştım
- +1 yıl
Etmemiş olabilir affetmeyi düşünüyo gibi geldi zaten ama bu tecavuzu aklamaz
- +1 yıl
@scottıshfoldgri1903 aha cevap Can
- +1 yıl
'Liseye öğrencisiyim' diyen biri var karşımızda, biraz mantık. Yapması gerekenler konusunda cesaret verin, azarlamayın kafi.
- +1 yıl
@CamınBuğusu Ya bak diyorum ki sana ev var alkol var birde erkek arkadaş var. Sen gider misin akıl var mantık var ya? Belli değil mi karşıdakinin niyeti? Ya her şey tamam niye şikayet etmiyor hala neden karşıdakini düşünüyor bunu bana açıklar mısın?
Eğer söyledikleri ve davranışları tutarlı olsa zaten duyarlı davranırım.
Kısacası yolda işten evine giderken ıssız sokakta tanımadığı birisi tarafından tecavüze uğrayan bayanla bu kişiyi aynı kefeye koymuş oluyorsunuz tecavüz diyerek ne kadar doğru? - +1 yıl
Farklı yerlerden bakıyoruz neyse ne yaa
- +1 yıl
Detaydaki ilk 2 kelime yeterli bir cevap değil mi?
Soran+1 yıl@scottıshfoldgri1903 @ican7 şunu netleştirmek istiyorum ki bu kişi öncesinde çok değer verdiğim bir insandı. zaten gerçekten pişman olduğuna da inanıyorum o yüzden şikayet etmek gibi bir planım yok, ama içimden onu affetmek ve sarılıp bir daha açmayalım bu konuyu demek gelse de zaten yapamam artık hiçbir şey eskisi gibi değil. O ölmüş gibi hissediyorum.
Soran+1 yıl@scottıshfoldgri1903 @ican7 ayrıca @camınbuğusu nun da dediği gibi ben onun önünde striptiz yapsam da bu ona öyle bir hak vermez..
- +1 yıl
Yaa canım seni en iyi aynı olayı yaşayan anlar o yuzden hcbısey dıyemıyorum ama tecavuz ne olursa olsun baslı basına bir travma bu kadar net
- +1 yıl
Bak iste, kız affedici ama sen bunu 'hakediyor ozsman bu kız dedikleri' diyemezdin. Üstüne düşeni yapip geçeceksin. Yaşının kücük olmasında buyuk rol oynuyor bu tavrı. Anlatabildim mi?
- +1 yıl
Tecavüz var tecavuz ne yahu. Evli kadın bile rızası olmadan eşi tarafından zorla sahipleniliyorsa, bu da tecavurdur. Net. Hadi iyi geceler
+1 yılverme deymez bence sendede var tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılbende ne var anlamadım
- +1 yıl
hala konuşman bile hata üstelik arkadaş grubunda bir yamukluk var demekki üstünede alındığına göre var
+1 yılbırak ölsün beter olsun
00 Yorumla
+1 yılBoşver mesajlarına cevap verme
01 Yorumla- +1 yıl
Sadece nikahına alcaksa ozaman konuş
verme cevap öldürsün kendini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBırak gebersin muhatap olma
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. tecavuz yok her sey rizanla olmus
12 Yorumla
Soran+1 yılpardon?
+1 yılbırak gebersin a. kodumun bebesi
10 Yorumla
+1 yılcevap verirsen seni bir daha becerir dikkatli ol
20 YorumlaHiçmi anlamadın engel olmadın içine girerken
02 Yorumla
Soran+1 yılEllerimi yere sabitledi
Gizli Üye(30-35)+1 yılVerme gebersin pezevnk
00 Yorumla
+1 yılBırak ölsün vicdan azabı ile
00 Yorumla
+1 yılolay nasıl oldu ki evde tek miydiniz
00 YorumlaVerme
Görmezden gel00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılbidaha becermek istiyo seni
00 Yorumla
+1 yılEtmezse onun gırtlağını sen kes!
00 Yorumla
+1 yılbırak gebersin
10 Yorumlabırak ne hali varsa görsün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Be vericen gebersin it
00 Yorumla
+1 yılcevap verme niyedi kötü yani
00 Yorumlabrak ölsün
10 YorumlaGebersin umursama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsacmalama sakin cevap verme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılne bok yersen ye yaz hic bir bok yapamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıletsin de bir pislik daha silinsin
00 Yorumla
+1 yılgebersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKac yasindasin oncelikle
02 Yorumla
Soran+1 yıl18.
Cevap sahibi+1 yıl99 lusun simdi bak yazdıkların bile bir suc duruyusu niteliginde olup karakola gidersen onun hakkında şikayette bulunabilirsin bekaret ini o bozduysa bu bozmadiysa yine ceza almasini sağlayabilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılVerme seni yine tuzağa düşürebilir
00 Yorumla
+1 yılverme gitsin ölsün.
00 YorumlaUzuldum adina.
00 Yorumlaİsabet olur.
00 Yorumla
+1 yılet Çok yaşa de
00 Yorumla
+1 yılNasi yani
00 Yorumla
+1 yılşikayet et
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bana tecavüz eden çocuk intihar edeceğim diye mesaj atıyor, cevap vermeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler