Erkek arkadasıma oral yaptim boğazıma kadar aldım hatta bir kac kez daha dogrusu o kafamı bastırdı. Meni Ilk kez yuttum takıldı gitmedi sanki tükürdüm bir kısmını. 1 hafta gecti boğazimda bir agri var yutkunmam biraz güçlesti ağzımda hiç tad yok afedersiniz sanki (balgam) gibi öksürüyorum gitmiyor bir kaç gündür. korkmalımıyım bu konu hakkinda bilgisi olanlar lutfen aydinlatabilir mi doktora gitmek istemiyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gereksiz yere zedelemişsin gırtlağını, boğazını. Beraberinde de partnerin hijyen kurallarını uymuyorsa enfeksiyon almışsın. Bademciklerinde ve yutağında kızarıklık, beyaz noktalar varsa doktora git, antibiyotik kullanman gerekir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSiz oral değil resmen boğazınıza odun sokup, dağlamış, tahriş etmişsiniz. Bu da sert ve bilinçsiz bir oral yaptığınızı gösteriyor. Bu hiç iyi olmamış. Evet zamanla geçecek ama böyle olmaz yani. Sen resmen gırtlağını dağıtmışsın.
14 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir deneyim oldu benim icin :)
- +1 yıl
Evet ve daha dikkatli olun olur mu?
Soran+1 yılNeyse anlamıs oldum artık dikkat ederim kesin kesin
- +1 yıl
Peki! Kendine iyi bak!!!
bencede hasta olmusundur ya da tahris sonucta bir insqn hergun oraya kadar bir cisim almiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormaldir o ilkinde. bir daha yapma ama bence
23 Yorumla
Soran+1 yılYok bir daha töbe kac gundur aci icindeyim :)
Cevap sahibi+1 yılyaparken zevkte almıyorsun zaten. bosver istemediğin şeyi yapma kimse için
- +1 yıl
neden normal bı sekılde yutmuyorsun deepthroat mı sevıyorsun ya:)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
49Cevap
+1 yılBu kadar niye zorluyorsun anlamıyorum. Ne gerek var.
24 Yorumla
Soran+1 yılBen o kadar zorlamayacaktım o bastırdı kafamı bir kac kez zaten kusacak gibi oluyorsun fazla yapilmiyor
- +1 yıl
Evet o esnada fazla zevkten erkekler bunu yapabilir. Bastırabilir o an. Bu da sanırım sende biraz Fazla olmuş.
Soran+1 yılEvet bir kaç defa oldu hatta
- +1 yıl
Biraz çok olmuş konuşmak isterseniz detaylı mesaj atabilirsiniz. İyi geceler diliyorum.
Neden benim bir kiz arkadasim yok diye sorgulatir...😓😓
14 Yorumla
Soran+1 yılOluyoruz da noluyo iste resmen inciterek yapiyosunuz :)
Soran+1 yılBir yandan güzel ama her zaman olmamali
Anlattiklarinin hicbirinin oral veya agzina bosalmasiyla ilgisi yok ya soguk alginligi vs gibi bur durumun var ya da zor ama oral yaparken bogazini tahriş ettin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeepthroat denen olay olmus
Bogazin tahris olmus
Gecmisler olsun
Bol bol bal ye ihlamur ic geciyor12 Yorumla
Soran+1 yılUmarim ya tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim dostum
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hasta olmusun. Doktora gidebilirsin. doktorsana mikrobu oral yaparkenmi kapmissin diyecek 😂belkide alakasida yoktur zati
14 Yorumla
Soran+1 yılIste ya kötü bir hastalık kaptiysam ihtimal var midir bilemedim bende korktum
Soran+1 yılEvet ama nasıl acıklanir doktora evli olsaydım neysee
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkacak birsey yok ama agzini guzelce temizle spermleri yogunsa yapışmış olabilir ama 1 hafta kalmaz yani yemekle falan gider yok olur illaki dusunme sen dusundukce varmis gibi hissedersin doktora gitme derim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorkçk bşe yokk grtkk bölgeni zorlamşn fazla bstrmktannn cnım gıcık gbi bşe olmş ondan balgm hissi korkma
125 Yorumla
Soran+1 yılYani girtlak kanseri falan diyorlar ondan korktum ihtimal yoktur umarim
Cevap sahibi+1 yılYok daha neler yaaa abartmayı seviyo bu millet :) ama bir daha o kadr zorlatma boğazına zevk ala ala yalamk varken neden. Acı çekşyosunn tatlım
Soran+1 yılBen istemedim ki iste sıkıntı orda o bastırdı ustuste kafamı kusacak gibi oldum bogazima kadar
Cevap sahibi+1 yılÖnünde diz çöküpp yalama sende yalarken kontrol sende olsunn sen yalarken o sana mahkum istediğin gbi yapp :)) biraz açık konuşuyo gbiyiz sanki :)
Soran+1 yılO sekilde degildi uzandı. Evet biraz acik oldu ama bunu soylemem lazimdi
Cevap sahibi+1 yılBizim yorumlaşmamız açık oldu :)) bak partnerine istediğin gbi yalamk istiyorum bastrcaksan falan bırakim yapmim de ipleri senin eline verecektir göğüsleirn kaç bedenn?
Soran+1 yılIste evet yorumlasmamiz acik oldu. Neyse zaten bir muddet olmayacak uzaktayiz ama eger olursa tekrar aklimda olsun. 85 neden?
Cevap sahibi+1 yılBüyükmüş göğüs arana al gel git yap bu erkeklerin hoşuna giderr bir tavsiye sanaa 😉 Ve iç çamaşırı trcihlerin nasıl olur genelde?
Soran+1 yılFazla acik secik degil normal giyiyorum dantel olur birazcik. Dusundugum ne varsa yapmadım onun yonlendirmesini bekledim
Cevap sahibi+1 yılBence dantel tanga ve renkli iç çamaşırları al erkeği ateşler tahrik ederr ve onun yönlndrmesini beklemeden sende kendi insiyatifinle birşeyler yapp
Cevap sahibi+1 yılMesala sana neler yapılmasını istersinnn?
Soran+1 yılHic oyle camasırlar alamadim o derece cesaretli biri olamiyorum galiba bu konuda gözünde cok istekli olmamak icin
Cevap sahibi+1 yılBence almalısın aşmalısın kendini canımm istersen özelden konuşalım devamı burdan sağlksz oluyo biraz daha rahat konuşuruz ister misin?
Soran+1 yılBilinmesem daha iyi olur.
Cevap sahibi+1 yılNeden bilmesen daha iyi olur özelden konuşmak istemiyor musn?
Cevap sahibi+1 yılPişttt neden cvb vermedinnn?
Cevap sahibi+1 yılGeçti galiba boğazınım ağrısı
Soran+1 yılYanlıs anlasilacak ama özelde konusmak... oksuruyorum hala
Cevap sahibi+1 yılHıııııı benceee yaptığnz şeyle ilgisi yoktur öksürmeninn öksürük için doktora gittr
Cevap sahibi+1 yılÖzelde konuşmak neden zor geliyo ki aynı burdaki gbi konuşuyon yani sadece yazşna alenş olmuyo ama sen bilirsin burdn devam o zaman :)
Soran+1 yılBilmem bunları anlatıp kendimi ifşa ediyorum gibi olucam :) Biraz olsun daha iyi
Soran+1 yılGaliba gittin?
Cevap sahibi+1 yılYokkk buradayımmm giremedim bir kaç gündürrrr valla kendini ifşa etcem diye korkma derim sanaa özelden konuşcaz sadece buradakiylr aynı sadece konuşmalsr bize özel olacak
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğendim beni bul :)
Cevap sahibi+1 yılTakip isteği gönderen sen misin? :)
Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Abartıyorsun sanki bir bardak su iç bir seyin kalmaz
10 Yorumla
+1 yılpsikolojik olarak etkilenmişsin meninin orada durması imkansız yuttuğun içinde birşey olmaz meraklanma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende hep oral yapiyorum ama oyle biseyle karsilasmadim
22 Yorumla- +1 yıl
@Psf_ist23 ulan sana kıl oldugum kadar su sıtede kımseye kıl olmuyor at kafası
canım dok gitme boğazın apse olmuş ilk deneyimin dır galiba antibiyotik kullanman lazım hepsini niye aldın canım
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilk kez bu derece oldu ben istemedim o bastırdı birsey yapamadim tabi
Soran+1 yılYani ben zevk almadım bundan yutmaktan o istedigi icin yaptım. Kullanayim hemen
Soran+1 yılAman amann Bir daha hayır kalsın kac gundur aci cekiyorum :)
Soran+1 yılBende oyle yapiyordum da ona yetmedi hepsini istedi
Soran+1 yılYumurtalıklarımi? Orayida yaladım da sanki pek bisey olmadi ya da ben anlamadim
Soran+1 yılBosaldı tabi sonrada Bilmiyorum ama yani tahminen 14 15 olabilir
Soran+1 yılYani oyle daha zevkli olmuyor mu sehir efsanesimi bu simdi biraz hunharca davranabilirmis bu konularda oyle demisti
Gizli Üye(30-35)+1 yılya birsey olmaz. psikolojik o unut oral yaptigini gecer. tatli seyler ye.
12 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe mi konuştu 😊?
Gizli Üye(36-45)+1 yılDr gidince oral yapmissin ondan mi diyecek... git enfeksiyon kapmissin der.. ya da herneyse ilac verir tedavi olursun
10 Yorumla
+1 yılDoktora gidipte agzıma aldım böyle oldu diyemezsin 😜😀
023 Yorumla- +1 yıl
Tadı nasıldı 🤔😀
Soran+1 yılDiyemem iste evet ondan Cok garipti ya kekremsi gibi hic tavsiye etmiyorum sirf o istedigi icin
- +1 yıl
Bşy olmaz be korkma ;)) ilk kezmi yaptın oral
Soran+1 yılHayir ilk degil ama bogaza kadar hic almamistim
- +1 yıl
Bogaza kadar almayı marifet sanıyorlar :)) bir erkegin zevk alacagı nokta baş kısmı ve ucudur yani yarısına kadar alsan yeterli
Soran+1 yılBende oyle biliyorum insanoglu doyumsuz cidden :)
- +1 yıl
Senmi doyumsuz oldun yoksa omu :)) ayrıca senin çıkarın oldumu yoksa sadece tek taraflımı oldu
Soran+1 yılDaha cok o doyumsuz bence. Tabiki iki taraflıydı
- +1 yıl
o neler yaptı :))
Soran+1 yılO da bana yaptı
- +1 yıl
ohh ne güzel hayat sana güzel valla ;))
Soran+1 yılYa ya Gelde bana sor.)
- +1 yıl
Yoksa şikayetçimisin :))
- +1 yıl
Pişmanlık duyguları falan :)))
Soran+1 yılYoo aslında güzel birsey kendi acimdan ama karsi tarafa yapinca yorucu bide boğaz agrisi haric :D
- +1 yıl
Herkezde menfaatçi heee 😁 kendi açından yapınca tabi güzel oluyor , o zaman 69 yapıcaksın aynı anda zevk alıcaksınız öyle daha iyi olur
Soran+1 yılOnu yasamadik bak aklimdaydı cekindim aslınd neyse artık baska bahara kaldi :)
- +1 yıl
Neden 69dan cekiniyorsunuz onu anlamadım bende 😁 Benim bir ilişkim vardı 5 sene sürdü.. yahu bir türlü 69 yaptıramıyordum çok çekiniyordu yatakta 1 kez yapmıştık oda yarım yamalak bişey oldu 😂 Seni çeken ne :))
Soran+1 yılYani garip bir pozisyon galiba o yuzden olabilir mi acaba.. aslında gayet normalde dile getiremedim ben mesela ondan bekledim
- +1 yıl
Anladım sen ondan bekledin o yapalım dese yapardın.. başka bahara kaldıysa bahara daha çok var :)))
- +1 yıl
Takip etsene konusalım arada bır
Soran+1 yılAynen.. Bilinmek istemiyorum:)
- +1 yıl
Bilinmek istemiyonmu , hakkında kötü bşy düşünmem korkma arada bir sohbet ederiz
bide bende deniyelim, aynı sorun yaşanırsa uzman bir hekime çıkarız
00 Yorumla
+1 yılfaranjit olmuşsun bence oralla alakalı değil :)
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarim oyle birseydir. faranjit vardı önceden bende hatta bronsit olmustum
- +1 yıl
sanmıyorum sadece gıcık kapmışsınır sürekli yutkundugundan mikrop birikmiş faranjie dönmüştür korkma bence :)
+1 yılSes tonların nasıl iyimi
11 Yorumla
Soran+1 yılSes tonunda bir degisiklik yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoğazın da bir tane daha çıkıcak penis boğaz duvarına tutunmuş ve döllenmiş
011 Yorumla
Soran+1 yılNe cikacak?
Cevap sahibi+1 yılİkinci bir penis
Soran+1 yılBende ciddi ciddi soruyorum ya..
Cevap sahibi+1 yılHahaha 😀 güldürdün
Soran+1 yılAsıl sen :D
Cevap sahibi+1 yılİyi güldürdüysem papatya çayı maydanoz suyu düşük yapıyormuş kullanabilirsin bak 😀
Soran+1 yılOff bir tane daha :))
Cevap sahibi+1 yılFaydalı olmaya çalışıyorum yaranamıyorum
Soran+1 yılDaha cok vakit kaybı gibisin.)
Cevap sahibi+1 yılAyıp vicdansız psikolok tedavi uyguluyorum sana
Soran+1 yılAllah razı olsun :)
+1 yılMaşallah kızımıza :)) artık nası bir oral yaptıysa sıkıntı büyük oldu
00 Yorumla
+1 yılYardimci olabilirim istersen ben de
13 Yorumla- +1 yıl
bir kere bnimde başıma geldi
Soran+1 yılNe yaptin?
- +1 yıl
Ya böyle gizli olunca soruyu unutuyorum cevap veremiyorum. tekrar soruyu sorar msn
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilene sorsana ben böyle böyle yaptım birinin zikini boğazına kadar aldım yutkunamııyorum diye kesin sana bir tavsiyede bulunurlar
00 Yorumla
+1 yılyutan hatunları sevıyorum :)
10 Yorumla
+1 yılPsikilojik bence ayol
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boğazına takılmış 🙈🙈🙈
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEpey rahatsız eder. Sperm boğazına yapıştı..
12 Yorumla
Soran+1 yılYapisirmi ki
Cevap sahibi+1 yılYapışır ama zamanla geçer. Tahriş olmuştur.
Gizli Üye(36-45)+1 yılGecer bir kac gune korkma
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkeginin hosuna gitmistir yutman
Soran+1 yılGitsin diye yaptım da bayagı oksurdum o hosuna gitmedi sanki :)
Cevap sahibi+1 yılIlkinde olur öyle yumurtalarida emseydin😊😊
Soran+1 yılEmdim
Cevap sahibi+1 yılIyi yapmışsın elini hiç kullanma ama yalarken😊😊
Soran+1 yılNeden ki? bak neler ogreniyorum :D
Cevap sahibi+1 yılOyle daha cok haz aliyorz 😊😊
Soran+1 yılKullandim ben ama oyle nasıl olacak ki tutmadan durmuyo :D
Cevap sahibi+1 yılAgzinda tutcan 😊😊😊
+1 yılguccucuk boğazını zorlamissin yazikk
10 Yorumlabol bol su iç tatlı şeyler ye
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılkorkmayın hanımefendi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılBoza gibi yapışmış kalmış desene 😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsimdi korkma canm benm ilerleyen yıllarda asırı karın agrisindan doktora gidince doktor o yuttugun menilerin migdende biriktigini söyleyince yok yere ameliyat olurken korkucaksn merak etme
06 Yorumla
Soran+1 yılIlk kez yuttum son olacak gibi. Ve zararı olmadigini okumustum
Cevap sahibi+1 yılöyle bisey yok ben kackere okudumda haberdede gazete dede gördum neyse istersen yutmaya dev et sana kalms
Soran+1 yılAynen Bende cildi guzellestirdigini okumustum
Cevap sahibi+1 yılo dogru ama cilde surersen yutarsan degl migde ogutmuyor onu ya bikere haberde gordum kadnin unlu yabanci bir kadinin karnindan bilmem kac kilo cikti daha gecen yine ust kattaki adam bebegini alkyor komsunun sevmek icn hergun 3 ay sonra bebek surekli agliyor bebek derken okadrda kuck degl hastaneye gidiyorlar yarm kiloya yakn dol cikti midesinden siz ne sacmaliyorsnz
+1 yıligrendigin için oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnefes boruna gitmemiştir umarım
10 YorumlaSu içmen lazim bendede oluyor.
10 YorumlaYapmasıydı o kadar zorlayacak ne var
10 Yorumla
+1 yılhotoğlu wol 2 sin yani
10 Yorumla
+1 yılDoktora git Çok kötüsün ööğğkk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliğrenç ya, büyük ihtimal psikolojiktir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılgeçer alışkanlığa bağlı.. ilk kez mi yaptın
14 Yorumla
Soran+1 yılBogaza kadar ilk kez
- +1 yıl
alışkanlık haline geldiği zaman bırakamazsın sonra aşağılarda ister
Soran+1 yılYok alıskanliga gelmez uzak sehirlerdeyz
- +1 yıl
vajina nasıl istiyormu sor bakalım
+1 yılYaş kaç senin canım benim
012 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki seninle aynı yaş 😀
- +1 yıl
O zaman benimde canım istedi
Soran+1 yılBulursun elbet
- +1 yıl
Hangi şehirdesin
Soran+1 yıl7...
- +1 yıl
Takip et beni özelden konuşalım
Soran+1 yılSen?
- +1 yıl
Sen derken
Soran+1 yılSen nerdensin?
- +1 yıl
İzmir sen
Soran+1 yılSoylemistim yukarida
- +1 yıl
Sesini duymak istiyorum çok
+1 yılBişey olmaz
10 Yorumla
+1 yılfaranjit
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıldoktor anlar zaten :D
00 Yorumla
+1 yılTebrik ederiiiiiim kafir kizlari gibi oldun.
08 Yorumla
Soran+1 yıldogru durust cevap vermeyecekseniz yazmayın cıkın cinsellik kategorisinden
- +1 yıl
Gercekler acidir. Hep hosunuza gidecek cevablarmi istiyorsunuz? Biz buradan cikarsak sizi gibileri kim uyaracak?
- +1 yıl
Siz bir bayan olarak kendinizi nasil bir seks oyuncagi gibi kullandiriyorsunuz? Adam sapik p*rno filimlerinden gordugunu size uyguluyor. Kadina saygi bumu? Yarin burun ve kulak deliklerinizi zorlarsa sasirmayin. Dost aci soyler.
Soran+1 yılOlmus bitmis simdi ben olan bir sorunu dile getiiyorum isin o boyutuyla ilgilenmiyorum yargilamak sizin haddinize degil.
- +1 yıl
Benin niyetim yargilamak degil kardesim. Allah
Sizi el alemin picine zuppesine seks aleti olda agzina yuzune attirsin pisligi yuttursun cinsel organ olmayan ansliniza girsin diye yaratmadi. Sik kizlarin hic Allaha , ailenize ve kendinizede sayginiz yokmuki kendinizi boyle kullandiriyorsunuz? - +1 yıl
Analiniza
Soran+1 yılNeden pislik olarak bakiyorsun olaya sevdigin kisiyle bunu paylasmanın neresi kötü olabilir. Kullandırtmak olmuyor o zaman bende onu kullanıyorum. En fazla pisman olabilirsin belki bunu yasadigin icin evlenmeden oldugu icin o da. Bende istemezdim bu derece zaten farkindayim yanlısligin benim durdurmam gerekti ama gecti gitti
Soran+1 yılOlan oldu
Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hastalık kapmışsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgecer
10 YorumlaHamilesin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAl iste. ben onu mu soruyorum
+1 yılHamilesiin ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılBravo
- +1 yıl
Bravo 😂😂👍
- +1 yıl
Olmsi gereken bu ;)
+1 yıliğrenç bişeymiş :D
00 Yorumla
+1 yılBir kuruşluk kız
110 Yorumla
Soran+1 yılO zaman sende cinsellik kategorisinde dolasma kardesim
- +1 yıl
Senin gibi insanlar beş kuruş eder..
Soran+1 yılÇik burdan o zaman sende okuma sende bir kurusluk insansin yargiladigin icin.
- +1 yıl
Birgün evlenirsen evleneceğin kişiye deki senden önce seviştim sikiştim
Beş kuruşluk kızsın
Soran+1 yılSoylerim sen telaş etme hem Sana denk gelmem
Soran+1 yılSanki evlenecegim kisi sutten cikmis ak kasik olacak
- +1 yıl
Kızım kendi yaptığın slklıgı herkes yapıyor sanma
Soran+1 yılYasamayan biriyle olamam zaten sen kafanı yorma nerden biliyorsun sen benim yasantimi yargiliyorsun. Sanki senin isteklerin yokmus gibi kendini temiz mi zannediyorsun böyle sorgulayarak?
- +1 yıl
Ben senin gibi degilim
Evleneceğim kişiyi bekliyorum
Soran+1 yılBekle o zaman herkes dengi dengiyle olsun zaten benimle sorunun neyse
Gizli Üye(30-35)+1 yılilginç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIkinciyi yap duzelir
00 Yorumla
+1 yılHamilesin
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi