Herkes yapıyo nerdeyse yapmayan yok kapalıların yapmadı neden yadırganıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılkapalı bakire kızlar bu işi çok daha iyi yapıyor bence, sevişme de ya da sanal seks de bile daha iyiler. kapalı çok kız oldu hayatımda, hepsiyle unutulmaz şeyler yaşadık, daha heyecanlı daha zevkli ve gerçekten daha tatlı oluyorlar, yadırgayana diyecek bişey yok, kız kapalı olunca koyu dindardır gözüyle bakılıyor ama öyle değil
223 Yorumla
Soran+1 yılAçıklardan farkımız ne sence
Cevap sahibi+1 yılen başta daha bakımlı bence kapalı kızlar, hem de her yerleri kapalı olduğu için daha bembeyaz kaymak gibi teni oluyor kapalı kızlar ki öpmesi okşaması bambaşka bir haz veriyor... oral yapma konusunda da daha özenli ve istekli yapıyorlar bence, daha detaycılar, kendi hoşuna giderek yapıyor, kapalı kızın cazibesi şehveti daha çok oluyor, sadece sevişmesi bile çok daha fazla heyecanlı ve zevkli oluyor bence. ve daha fazla meraklı ve düşkün oluyorlar cinselliğe o yüzden sevgili olunca en ince detaylara kadar konuşuluyor, yaşanıyor her şey, bir de bazıları sanki gül suyuyla yıkanıyormuş gibi teni harika kokuyor göğüsleri felan..
Soran+1 yılGüzel açıkladın😊
Cevap sahibi+1 yıl;) daha neler neler var da özetle böyle. geçen yazdan beri var bir tane kapalı kız hayatımda sevgili olarak, ilk başta yazışmayla özel konuları konuşuyorduk sonra kız bir gün dedi ben hiç masst* yapmadım yapmayı da bilmiyorum, ben öğreteyim sana diye başladık, sonra kız yapamadım olmadı felan dedi, aslında bunu biri bana yapacak ki heralde o zaman zevkten uçarım deyince sazan gibi atladım bende istersen yapayım, öyle ilk başta sadece birbirimize masst* yapmayla başladık, sonra sevişerek yapmaya geçtik, sonra oral, sonra sürtünme. bir tek arkadan ve önden yapmıyoruz, arkadan yapmaya karşıyım ben. kız her zaman aşırı istekli arzulu ve heyecanı hep var, pozitif enerjisi ve libidosu çok yüksek, her buluşmamıza bakım yaparak gelir cillop gibi bal dök yala misali ;)
Soran+1 yılBende öyleyim temizliğe dikkat ederim herzaman. ama işte biz yapınca yanlış bakılıyo. yaşınız kaç
Cevap sahibi+1 yıl:( öyle maalesef, ama açığın olduğu kadar kapalı kızın da hakkı, kapalı kızlarda bastırılmış duyguları daya yoğun oluyor bu yüzden de daha arzulu istekli oluyorlar, sevişmeleri bile daha ateşli hararetli oluyor yaşadıkları zaman, ilişki daha da zevkli oluyor bence, kız açısından da daha şiddetli yaşanıyor zevk, bunu kızın orgazm anındaki vücut tepkilerinden hareketlerinden vücut kasılmalarından çok net hissediyorum.. benim yaş 37, bahsettiğim kız da 20 yaşında ama kızı 16 yaşından beri tanıyorum tanışıyoruz konuşuyoruz hep ama geçen yazdan beri cinsellik konularına giriyoruz, bence gayet uyumluyuz, ben şahsen karşımdaki kızı tanımaya tanıdıkça onun zevk aldığı hoşlandığı şeyleri keşfetmeyi çok severim, ona göre hareket ederim, bazen o zevk alırken ben onu seyrederim yüzünü seyrederim, çok aşırı haz aşırım onu seyretmekten, hele ilk zamanlar ona sadece masst* yaparkenki hallerini izlemek aşırı keyifli oluyordu, onun acemi utangaç halleri çok tatlıydı, en çok hoşuma giden bu utangaç halleri ve bakımlı bemmbeyaz vücuduydu ;) öpe okşaya yavaş yavaş onun tüm kıyafetlerini çıkartmak aşırı hoşuma gidiyor, kapalı kızın gonca gül gibi açılmasını seyretmek aşırı tatlı bir haz, ;)
Cevap sahibi+1 yılsenin yaşadığın şeyler oldu mu paylaşmak istersen tabi ki de?
Soran+1 yılOldu
Cevap sahibi+1 yılumarım istediğin gibi ya da hayalindeki gibi güzel özel ve zevkli olmuştur. şahsen benim için özel önem verdiğim kızlar oldu hayatıma değer katan, benim için özel bir yere sahip 2 farklı kapalı kız oldu geçmişte, ikisiyle de kendine has yakınlıklarımız oldu, benim için unutulmazdırlar hep, bu şimdiki kız da üçüncü önem verdiğim kapalı kız. umarım senin için de sana önem veren değer veren önceliği senin mutlu olmana veren kişilerle karşılaşırsın, zevklerin en tatlısını yaşarsın
Soran+1 yılHepsi bakiremiydi
Cevap sahibi+1 yılbir tanesi hariç hepsi bakire idi, bakire olmayan da söylediğine göre kızlığını kendisi bozmuş ilk ilişkisini benimle yaşadığını söylemişti şahsen inanmıştım çünkü vajinası gerçekten bakire kızlarınki gibiydi, içine girerken ki hissi de öyleydi, ve tabi ki içine ilk girerken ki kızın vücut tepkileri aynı bakire kızlardaki gibiydi, ben bir kez evlendim ve 3 yıl sonra boşandım, enlendiğim kız da bakire idi, bakire bir kızın vücudu nasıl olur vajina girişi nasıl olur, içine ilk girerken nasıl hissedilir, kız ne tepki verir az çok tecrübeli olduğum için diğer kızın da ilk kez benimle yaşadığına inandım ;) bakire kızın tadı zevki heyecanı bambaşka bence
Soran+1 yılBaya tecrübelisin😊
Cevap sahibi+1 yılevet öyle oldu, hayat buralara getirdi ;) çoğu genç kız olgun tecrübeli erkeleri daha çok seviyor, ben de aksine genç kızla daha fazla mutlu oluyorum, meraklı olmaları ayrıca hoşuma gidiyor, kapalı kızlar çok daha meraklı, ve de yaşamaya daha fazla istekli, çoğu kız güvenebilecekleri sırlarını saklayacak erkek bulamadıkları için duygularını bastırıyor, afişe olmaktan ya da yaşadıkları ortaya çıkarsa diye korktuklarından cesaret edemiyor çoğu kız, aile ve toplum baskısı fazla etkili, ama güven duyarsa bir erkek kendini her türlü teslim ediyor zevkle, ilk başta soyunmayı bırak öpmeye öpülmeye bile çekinirken güvendikçe, mutlu oldukça daha rahat oluyor, böyle kızları çok seviyorum aslında, güven duyulan bir erkek olmak hoşuma gidiyor, benim için ayrı bir zevk ;) sen ne kadar ileri gittin neler yaşadın
Soran+1 yılSevişme Oral sürtünme
Cevap sahibi+1 yılbence bakire kızların en sevdiği ve enn hoşuna giden sürtünme, benim sürtünme stilim benim de çok hoşuma gidiyor çok tatlı bir haz, uzunca bir ön sevişmeden sonra kızı tamamen soyup yatağa uzatırım sırt üstü, ön sevişme esnasında da sürekli kızın klitorisini okşarım bir elimle, sürtünme olayını da normal klasik ilişki pozisyonuna geçerim yani bacaklarını açıp arasına girerim kızı altıma alırım güzelce, bacaklarını omuzuma da alırım bazen, bazen de dizlerini büküp öyle tutarım, penisi vajina dudaklarının arasına yerleştiririm, bacaklarını kapatırım, penis sıkışır, içine sokmadan vajina dudaklarının arasından ileri geri git gel yaparım, hem vajina girişine hem klitorisine sürtünerek kıza muhteşem zevkler yaşatırım, tabiki ben de, sürtünmeyle peniste muhteşem bir haz hissi oluyor çok tatlı, bir de şöyle bir şey var kıza önden ve arkadan girme durumu olmayacağı için hem sevişmeye hem sürtünmeye veya orala aşırı özen göstererek yapıyoruz o sebeple aşırı zevk verici oluyor, orgazm daha tatlı oluyor böylece, kızın zevkten inleyip kıvranmasını seyretmek çok hoşuma gidiyor o an, sevişmelerimin olmazsa olmazıdır bu şekil sürtünme, kızların da çok hoşuma gidiyor ama içine girmeyeceğime güvenipte sürtünmeyi kabul etmez her kız. bir de yüz üstü yatırarak yaptığım sürtünme var ki o da daha bir tatlı
Soran+1 yılTecrübelisin baya😊
Cevap sahibi+1 yılevet tecrübeliyim oldukça ve tecrübeli olmak benim hoşuma gittiği kadar sevgilim olan kızın da aşırı hoşuna giden bir durum bence, güvenle kendini kollarıma bırakması aşırı hoşuma gider, bana en çok heyecan ve haz veren şu ki; buluştuğumuzda sarılırız ve bir yandan pembiş bembiş ve pamuk gibi yumuşacık yanaklarını öperken onun kıyafetlerini çıkartmak, gömleğinin düğmelerini teker teker açarken her seferinde kalbim küt küt heyecanla atar, özlediğim ve hazzına doyamadığım an ise bemmmbeyaz göğüslerini tamamen açtığım andır, elimi göğsüne koyunca kızın kalbinin kütür kütür atışını hissetmek çok aşırı hoşuma gider ;) senin en hoşuna giden an hangisi ya da erkeğinin sana neler yapması, her ne kadar tecrübeli olsam da öğreneceğim çok şeyler vardır illaki, senin hoşlandığın neler oluyor, paylaşırsan mutlu olurum
Soran+1 yılburada yazamam tabiki bunları😊
Cevap sahibi+1 yıl:) mesaj olarak anlatmak istersen gizliden çıkabilirim ;) hem merak ettim hem yeni şeyler duymak adına iyi olur paylaşman ;)
Soran+1 yılÇık😊
Cevap sahibi+1 yıl:) çıkmış bulunuyorum ama az sonra gizlencem :D
Cevap sahibi+1 yıl06 lı mısın takipteki ;)
Soran+1 yılEvt
En İyi Cevaplar
+1 yılondan ziyade evlenmeden yapmasına takılınır bence zira evlilik olmadan haram e kız da kapalı olunca millet zannediyo dininin dediğine uyar diye de başı kapalı altı açık dediğimiz çok kişi oluyo, kapalı da olsa zina yapıyo mu yapıyo ondan sonrası fark etmiyo.
10 Yorumla
Neden yadirgansin ki? İnsanlari kiyafetine tarzina gore siniflandirmak sekillere ve kaliplara sokmak mantiksiz. Oral yapmak kapaliya açığa bakmaz. Bu basta ben olmak üzere bir cok insanin hosuna giden bisey ve yapana da yapmayana da saygi duymak lazim
10 Yorumla
+1 yılTam emin değilim ama müslümanlık da oral sexe çok sıcak bakılmama gibi bir durum var. Kuran okunan ağız ile oral yapmayı doğru bulmuyorlar. Ama din de günah mı emin değilim, yalan olmasın.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
54Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski sevgilim kapalıydı ve çok iyi oral seks çekiyordu neden yadirgayayim ki oda insan oda, bayan oda istekleri olan arzuları olan Bı kız kapalı olması demek sevgilisiyle bısı yapmayacak demek degılki?
14 Yorumla
Soran+1 yılSadece oral mı
Cevap sahibi+1 yılHerseyı yaşadık anal bile
Soran+1 yılVajinal?
Cevap sahibi+1 yılEwet oda oldu herseyı yaptık
+1 yılKapalılar daha fena onların içindeki ateş daha büyük 😅🤭
14 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyosun
- +1 yıl
Gördüm çünkü
Soran+1 yılNerde
- +1 yıl
Şey 🤭🤭🙈🙈
+1 yılAçık kapalı ne farkeder ki isteyen yapar. Ama şu gerçek ki çoğu kapalı daha iyi bile yapıyo
16 Yorumla
- +1 yıl
Tecrübe... yaşadım ve en haz aldıklarımdı.. bi çok yönde artıları var
Soran+1 yılNe gibi. artı
- +1 yıl
Burdan yazdığım zaman ban yiyeceğim şeyler diyeyim sen anla
- +1 yıl
Konu başlığı her ne kadar cinsel yaşam olsa da sistem herşeyi yazmaya müsade etmiyor uyarı veriyorlar
- +1 yıl
Sen yaptın yadırgandın mı?
Gizli Üye(36-45)+1 yılkapalılar da insan neden yargılansın ki yadırgansın ki sadece biraz kapalı bi kıza yaklaşmak zor olabiliyor ama iç dünyaları çook renkli bilmek gerekirken onları özgürleştirince unutulmazlar yaşanır
14 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Cevap sahibi+1 yılaslında şu da var ki cinsellik hadi yapalım diyerek değilde dokunuş ve özel bir yaklaşımla başlasa kız kendisini biraz daha özel hisseder ve sanki istememiştim ama kendiliğinden oldu denmesi biraz daha rahat hissedilmesine sebep olur
Cevap sahibi+1 yılhani akışına bırakmak gibi bişi
Cevap sahibi+1 yılkapalı bir kıza ona yaşatılması en özel şey belkide kız isteksiz gibi dururken ona yapılanların sanki kız istekli olsun der gibi daha tutkulu daha şahane yapılmasının tadını çıkarırken ona dokunuşlarla neler beklediğini anlaması gereken beden dilini çözebilen bir erkek olurdu
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla yadırgamam hem güzel oral yapıyor hem tutkulu sevişiyorlar keşkee öyle bir bayan ile bir kaçamak yapabilseem
16 Yorumla
Soran+1 yılNerren biliyosun
Cevap sahibi+1 yılSeviştim çünkiii harika sevişiyoorrr tekrar bir kapalı kadınla sevişmeyi çok isterimmm
Soran+1 yılNesi. harika mesels
Cevap sahibi+1 yılÖzelde konuşsaak bunu sana da uyar mı
Soran+1 yılUymaz
Cevap sahibi+1 yılÇünki bu şeyler özel ve ulu orta anlatmak istemem
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbla bunu gecenleri soran da sen degilmiydin. Bence yadirganlanmiyor yani duymadim. Hem kari koca arasinda yapilani bizler nerden bilelim ya da neden bilelim. Ters iliski olsa anlardim buyuk gunah ama bu mekruha giriyor, yapilmamasi tavsiye ediliyor uygun gorulmuyor agzinla hayirli seyler yaptigin icin kuran dua okuma vs ve agzini bunun icin de kullanman o yuzden uygun gorulmeyip mekruh ama yaparsan da gunah islemis olmuyorsun yani...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılYoo neden yargilansin be hatta cogu erkege gore kapalilar aciklara gore cok daha fazla isteklidir icten yanmalidir derler
10 Yorumla
+1 yıltamamen tercih meselesi açık olup oral yapmayanlarda var hoşuna gidiyorsa keyif alıyorsa haz veriyorsa yapar
10 Yorumla
+1 yılBizim ülkede şu bakış açısı var ;
Kapalı olan dini bütündür müstehcen şeylere bulaşmaz..
Böyle bakış açısı olunca haliyle yadırganıyor ama herkesin bir libidosu var isteyen istediğini yapar fizyolojik ihtiyaç bu sonuçta.00 Yorumla
+1 yılşimdiki kapalılar açıklardan fena zaten. Bu tarz ikileme girenler yanılır
12 Yorumla
Soran+1 yılNerdeen biliyosun
- +1 yıl
görüyoruz çevreden. Bastırılmış duyguların dışa yansıması oluyor genelde
Gizli Üye(36-45)+1 yılKim yapsa yargilanir acikta olsa. Uluorta yapmicaksin sonucta. Yaptigini ona buna soylersen laf eden olur tabi.
Ama kapali halinle agza alman cok seksi o ayri bi konu10 YorumlaKadın erkek ne gerekiyorsa yapabilir önemli olan birbirini tatmin etmek, yapmaması kötü
10 Yorumla
+1 yılKapalılar varya kanka çok fena. Açıklar o kadar değil yani.
10 Yorumla
+1 yılVlla kapalı kızlar la ilsikiye girince herşeyi Kendi halediyo ama açık saçık kızların çok naziyla uğraştım
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Yanı şöyle 2 kapalı kizla çıktım ise ilişkide ben bişey yapmadan Kendi bosltirdi beni ama diğer kızlar ile girince çok naz yaparlardı herşeyi
Soran+1 yılİlşki oldu mu
- +1 yıl
Çok yaşadım
Gizli Üye(36-45)+1 yılKim o dengesizler acaba kadın kadındır kapalısı açığı ne fark eder sekste her şey serbesttir partnerler arasında
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,3b cevap paylaştı. Nikah varsa elbette yapmalıdırlar da. Oral hazzın doruk noktası.
10 Yorumla
+1 yılKapalı olduğu içindir belki? :D Yapın gitsin ya, bastırmak anlamsız.
00 Yorumla
+1 yılBence yadırganmamalı oralada anala da hakları var o iş başka bu iş başka
00 Yorumla
+1 yılKim yadırgıyor kapalıların canı yok mu herkes işine baksın
00 Yorumla
+1 yılZevk meselesi. Açık olup yapmayan da var kapalı olup yapanda var... yapmak istersen yardımcı olalım
00 YorumlaYadırgayan yok yapabilirsin hatta bu hususya kendimi sana adayabilirim
00 Yorumla
+1 yılBunu nerden bilip yargılıyorlar. Demkki yaptığın kişi yargılıyor.
00 Yorumla
+1 yılYooo yadırgamıyorum. Hatta çok güzel de yapıyorlar
13 Yorumla
- +1 yıl
Sence bir erkek olarak nerden bilebilirim türbanlıların güzel oral yaptıklarını...
- +1 yıl
Sen kapılı mısın? Neden ve nasıl yadırgıyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılKapalılar daha iyi yapıyor
12 Yorumla
- +1 yıl
Tecrübe 😅
+1 yılNerenizden uyduruyonuz kim kimin ne yaptıgını nerden biliyorda yargılıyor ola bilir!!!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalı biri ile ilişkim olmadı ancak konuştuğum biri vardı bi ara herşeyi anlatıyordu bu konuda neler yapacağını falan, aşırı fazla istekli biriydi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyadırgayanlar bi dağılsın yaa, cinsel istek herkestedir. kapalısı açığı yok bu işin.
00 YorumlaOnlar daha iyi yapiyor nedense
12 Yorumla
+1 yılKim yargılıyor. Gayet doğal.
10 Yorumla
+1 yılkapalılar daha zevkli bence sen takıl kafana kadar sabah akşam yap
00 YorumlaBen yadirgamam ama bana oral yapan olmadı ki bu saatte ne güzel olurdu
00 Yorumla
+1 yılO senin uydurman
12 Yorumla
Soran+1 yılYok yadırganıyo
- +1 yıl
Salliyiyorsun
+1 yılKapalı açık farketmez herkes yapar
12 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
Yapılması da gayet normal en çok zevk veren durumlardan biridir
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bunun kapalı açık olmakla ilgisi ne
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. kim yargılıyor ki bunu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden yargilansin ki onu anlamadim?
00 Yorumla Dinine uygun yaşamadıkları için.
00 Yorumlasoru resmen komedi mk :d
00 Yorumla
+1 yılAçığı kapalısı yok ki yapan yapıyor
10 Yorumla
+1 yılHerkes oral yapabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYadırgayan maldır net.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDişlerini değdirmiyorsa yapsın tabii ki
00 Yorumla
+1 yılBu bence çok saçma bisey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes yapabilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Neden sordun ki bu soruyu?
Gizli Üye(36-45)+1 yılXinselligin açık ya da kapalı olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle ya yaparlar
211 Yorumla
Soran+1 yılYapmayan mı var
Cevap sahibi+1 yılÖyle yok ya
Soran+1 yılBiz yapınca yadırganıyo maalesef
Cevap sahibi+1 yılYok ya ne yadırganacak benim kaç arkadaşım var hey heyb🙂
Soran+1 yılDaha ileri mi gidiyolar
Cevap sahibi+1 yılİlerisi geri mi var işte 🙂 konuşturma beni
Soran+1 yılİlşki mi yani😊
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılHmm
- 3 ay
Onlar cok daha sehvetliler. Bastirilmis duygularin patlamasi fena oluyor.
- 3 ay
Bir elin parmaklarini gecmez heralde
yadırganmamalı
00 YorumlaYapabilir bence olumlu
00 Yorumlahangi mal yargılamış :D
00 YorumlaYadırgayan yok ki
00 Yorumla
+1 yılÇok mu seviyorsun kapalı olarak oral yapmayı
00 YorumlaYadirgamiyorum oralda daha iyi gibiler geliyo
00 Yorumla
+1 yılnıye yadırgaısnın
11 Yorumla- +1 yıl