Sevgilimle yeni yeni cinsellik yasiyoruz, oral yapince ona, agizimi dolduruyorum ama sonra yutamiyorum midem bulaniyor ve hemen cikartmaya kosuyorum. Ac karnina oldugu icin mi? ama karnim tok oluncada midem bulanir? simdiye kadar 2-3 sefer yuttum gerisini cikardim hep. Sizce ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes yutmayabilir. Bunu çok dert etme. Ama çıkarmak için tuvalete koşman da pek hoş bir davranış değil. Onun yerine memelerine çıkarmak gibi şeyler yapabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayatım o kadar çabalıyorsun emek sarfediyosun elinin ağzına boşalması ve senin yutman ilişkiyi daha da ateşler ama tutup da bi avuç dolusu yutma bir kaç damla istekli şekilde em yala yut yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılama nasil yapim ki, cok fazla bosaliyor, agizim cok doluyor, belkide yöntemi yanlis yapiyorum agizimda biriktirmim mi ki?
- +1 yıl
Yaz anlatayım sonra engel yiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
30Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. İlla yutucam diye kendini zorlama. Önemli olan boşalma anı boşaldıktan sonra git tükür
00 Yorumla
+1 yılbunu yutamıyorsan miden bulanıyorsa zorlama kendini yutmak zorunda değilsizn bunu zevkle zevk alarak yapmıyorsan ve bu sana zevk vermiyorsa yapmamalısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin ağzına boşalıyorsa yutmak zorunda değilsin. O boşaldıktan sonra git tuvalete boşalt. Seksi, küçük eğlenceleri kendinize işkenceye çevirmeyin.
00 Yorumla
+1 yılAğzın dolusu tutman ilk başlarda çok zor az yutarak başla giderek artır
30 Yorumlagelmeye başlayınca bekletmeden hemen yut gitsin , biriktirince zor olur :)
00 Yorumla
+1 yılSana ozel taktikler veririm ama gizlisin yorumda ise olmaz hemen uyari alirim 🙈🙊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yutamıyosan yutmak zorunda değilsin tükürebilirsin kendini zorlamak zorunda değilsin
02 Yorumla
Soran+1 yılevet zaten yutamince cikariyorum ama sevgilim yutmami istiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki erkek ağzına boşaldıktan sonra senin dudağına yapışsa ve ağzındaki dölü birlikte yutsanız nasıl olurdu Senin için bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaska dunya , baska yasam alani , veya baska bir evrende belki olabilir ama burada olacagini hic sanmiyorum , denedim ama olmadi bende biraktim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlışırsın, ayriyetten sana çokta geliyor olabilir. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmeniyi yutmak her kadına mahsus değil. kolay kolay hiç bir kadın yapmaz bunu...
02 Yorumla
Soran+1 yılben yuttum ama bazen zorluk cekiyorum
Cevap sahibi+1 yılardından hemen çikolata gibi tatlı bir şeyler ye bastırsın. fazla da zorlama kendini.. her oralde ağzına boşalmasını izin verme.
Zamanla alışırsın sperm tadına
41 Yorumla- +1 yıl
Tecrube diyorsun 🤔
Gizli Üye(30-35)+1 yılTok olsan kusarsın. Bunun yöntemi şu. Partnerine de ki burnunu tutsun ardından da gırtlağını çimdiklesin
00 Yorumla
+1 yılYa yutmak çok saçma abartmayın boşalır ağzına tükürğrsğn önemli olan ağzına boşalması
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan yut zorlama peki o sana oral yapiyomuu
02 Yorumla
Soran+1 yılyapiyor
- +1 yıl
Harikaa bayanlara oral yapmakk kokusu yeterr ya tahrik icin
+1 yılSevgilin işi bilmiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden ki ne alaka?
- +1 yıl
Burnunu tıkamalıydı. Böylece miden bulanmadan yutabilirsin. Nefes de alamayacağın için mecbur bırakılıyorsun.
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sevgilin sigara kullanıyor mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Daha alisamamisisn
00 Yorumla
+1 yılneden yutmak istiyorsun
şartmı,00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılyutman zaten saçmalık neden yutuyorsun ki?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. yutma tukur illa yiyeceğim diye uğraşma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Yutmak nedir ya neden böyle bişi yapiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılbunu bir erkekten duymak? bence bu cok daha atesli o yüzden
Gizli Üye(25-29)+1 yılIğrenç değil mi ya 🙄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlar kaç 🤔 ilk deneyimin mi 🤔
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. boşalma başlayınca biriktirmeden yut
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMiden kaldirmiyorsa yutma zorlama
03 Yorumla
Soran+1 yılönceden yuttugumda ama güzeldi tadi falan
- +1 yıl
O spermin tadı yediği yiyeceklere göre değişiyor ananas yesin tadı güzelleşir o zaman tutarsın yine
- +1 yıl
Yutarsin yine olucakti
döl mü yutmak istiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal be bebiş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılustune su ic :)
00 Yorumla Aferin sana😏
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzorlaman lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılne gibi
Cevap sahibi+1 yılyani bunu zorlansan da yine de yapman lazım. yaptıkça alışırsın. tabi ki tercih senin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeçeteyeçıkart
00 Yorumla
+1 yılYutma
02 Yorumla
Soran+1 yılyutmami istiyor
- +1 yıl
Yutmazsan ne olur
Bilmem neden
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı