Hangi sözlerle bu teklif yapılmalıdır kadını kızdırmayacak ve reddetmeyeceği şekilde.
Kadın ne zaman cinsel teklife hazırdır ve bunu bekler ve ister?
Kadın ne zaman cinsel teklife hazırdır ve bunu bekler ve ister?
Yemek tarifi soruyorsun sanki ... Ne kadar ocakta tutmalıyım altını kısayımmı harlı ateşdemi olsun.Uygun ortam karşılıklı istek olduğu sürece teklif etmene gerek kalmaz .Sana yaklaşıyorsa öpüşleri dokunuşları şehvetliyse sevişebilirsiniz anlamına gelir.Ama teklifle olacak şey değil bu , kafanı gözünü patlatırlar dikkat et :-)
:))
azgın kadın nasıl bulunur?
böyle bi teklif olabilirmi ya ,sponten gelişir olay , şu gün şu saatte sevişelim olmazki ama ,lütfen odunluktan uzak durunuz !
pat diye değil yani olay nasıl gelişir, işaret nasıl gelir, neler söylenmesi ve davranılması doğru olur
işte dediğim gibi o anda ne yapılması gerekiyorsa onu yapmak lazım ,o duygunun oluşması kendiliğinden olur ama ısmarlama pek olmaz
Akşam üstü edersin sabahları birçoğunun afyonu patlamamış oluyor:P Nasıl bir şeydir bu cinsel teklifte bulunmak valla hiç bilmiyorum..Yemek teklifinde bulunur gibi mi oluyor ? Akşam uygunsan sevişebilir miyiz ? gibi ...
teklif edip hadi seviselim mi diyorsun sen? ortam musaitse bakisindan sana dokunusu veya opusunden zaten anlarsin. kelimelere gerek bile yoktur. ozellikle de teklife :D
her zaman öyle olmuyor, bunun dışındakileri kastediyorum
etmus koyboy sana hayran :)))
Cevap
5Cevap
ben bu yasıma kadar hic bir kadına cinsel teklif yapmadım. oyle gelişmiyor o sürec canımın ici:)
dogal olarak sevisirken buluyorsunuz kendinizi. kadının davranıslarını okuyacaksın. sozsuz olarak bu mesajı sana verir zaten
kıvama geldikten sonra zaten herşey kendiliğinden gelişir
teklif etmeye gerek yok ki sen zaten sinerjiyi yakalamışsan kendiliğinden gelişecektir
Saat 12:30. 1-1.5 saat sonrası gayet uygun bence.
ben etmusu görünce yorum bile yazmıyorum :D
teklifsiz gelişmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar