Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılBen isterse giyerim de yani kendimi seksi hissetmem acikcasi yani seksi bir ic giyim hafif makyaj acik saclar filan daha hos niye bunlar basitlik seviyosa
21 Yorumla
Soran+1 yılYa bana kalsa en seksi şey kızın tüm çıplaklığıyla karşımda olması ama bunlarda renk katar diye düşünüyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiyerim hatta öğrenci olsa daha guzel olur liseli falan
181 Yorumla
Soran+1 yılLiseli harikada bana nedense rahibe çok harika geldi :D
Cevap sahibi+1 yılEvet rahibe de süper olur :D
Soran+1 yılHani birde akıllarda bakire erkek yüzü görmeyen olarak yer edinmişler ya daha renkli bir fantezi olur birde yapay kızlık zarıda oldumu tamamdır :D
Cevap sahibi+1 yılEfsane aynen :D
Soran+1 yılZevkli hatunsun evlenecek olan adam şanslı :D
Cevap sahibi+1 yılevet bence de :D Başka şeyler de olur aslında ama onu da kocacigima birakirim ya yillarca belki de bunlarin fantezisini kurdu askitom şimdi de gerçekleştirme zamanı :D
Soran+1 yılKeşke karşıma çıksan ya senin gibi hatunlar zor bulunur şanslı evlenecek olan adam
Cevap sahibi+1 yılİnşallah ya ne bileyim evlilik hayatimiz her acidan guzel gecsin diye cabalardim bakalım: D
Soran+1 yılKaç yaşındasın?
Cevap sahibi+1 yıl21.
Soran+1 yılEvlenme yaşınada gelmişsin artık umarım karşına hakeden bir erkek çıkar şanlı erkek :D
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı be :D
Soran+1 yılBenimle evlenirmisin diyesim geliyor ya :D
Cevap sahibi+1 yılHaha olur öyle :D
Soran+1 yıl:D vayy çok evlenme teklifi aldın herhalde
Cevap sahibi+1 yılHayır ya ondan demedim yani hoşuna gitmisimdir ondan oyle olur dedim :P
Soran+1 yılGitmezmi ya kafalar bu konuda uyuşuyor buda evliliğin önemli kısımlarından :D
Cevap sahibi+1 yılEe yani evlilik için onemli bir aşamayi atlamış oluyoruz haklısın ahahah
Soran+1 yılNeşeli eğlenceli kızada benziyorsun yaşlarda uygun :D
Cevap sahibi+1 yılO zaman paravan açılsın :D
Soran+1 yılAhaha bişi daha sorcam hangi şehirdesin?
Cevap sahibi+1 yılİstanbul :D
Soran+1 yılİlçe? :D
Cevap sahibi+1 yılBugün istenmeye geliyorum herhalde :D
Soran+1 yılBugün olmasada bir gece ansızın isteyebilirim :D
Cevap sahibi+1 yılGüzelim de şimdi görüp kacirmasan bari :D
Soran+1 yılYok ya her şey usulüne uygun olmalı o kadarda değil ama bir ömür bırakmam :D
Cevap sahibi+1 yılBeni birakanin gözünü oyarim zaten ben o kadar iliskimizde özverili olucam o da beni birakicak he yolarim valla :D
Soran+1 yılSenin gibi kız bırakılırmı ya ben bir ömür eşim olursun demek istedim :D
Cevap sahibi+1 yılYok anladim zaten ne demek istediğini de ayrıca ben bir gözdağı vermek istedim ondan :D
Soran+1 yılYok ya en son gözdağı verilcek kişilerdenim hani güzelim dedin benim için sıradan bir güzelliği olsada olur öyle güzellikte aramımıyorum Allah gönlüme göre bir kız vericekte ben bırakıcam Allah çarpar ya dua et et kabul olunca kıymetini bilmek lazım :)
Cevap sahibi+1 yılHaha iyi konuştun çok haklısın güzellik yakışıklılik bir yere kadar götürüyor karakter olmayınca kaçasın gelir zaten
Soran+1 yılYa ben seni kaçırmıyım ya da kaçırıyım ya başkası kaçırmadan :D
Cevap sahibi+1 yılBir şey sorcam esinin boyu kaç olsun isterdin? Genellikle erkekler minyon istiyor galiba
Soran+1 yılBen 1.77-1.78 civarı bişeyim 1.60 ve üstü olsa olur
Cevap sahibi+1 yılBen mesela 1.72 yim ama erkekler genelde minyon seviyolarmis oyle okuyoruz yani
Soran+1 yılYok ya çok iyi harika boyun var boyun beklediğimdende iyi çıktı :)
Cevap sahibi+1 yılKac bekliyordun ki :D
Soran+1 yılYa ben boy sorunca acaba 1.60 ın altındamı yoksa dedim ama senin çok iyi boyun var ya hep istediğim bişidir boyu boyuma huyu huyuma olsun :)
Cevap sahibi+1 yılHe aynen genelde böyle soru soranlar 1.55 civarı olurlar :D Ya burda 158 boyunda kiz yaziyo mesela diyo işte minyon mu uzun kiz mi falan çoğunluk hep minyon falan yaziyo onun için aklımda kalmış benim de :D Aman ne olursa olsun ben boyumdan memnunum :P
Soran+1 yılYa manken boyunda boyun var minyon kızlarda fizik olmaz mesela sen çok şanslısın gerçekten dediğim gibi boyun çok iyi :D
Cevap sahibi+1 yılHaha aynen fizigim de fena değildir zaten :D Tabi daha da guzellesmesi icin fitness a falan baslicam dengesiz besleniyorum genellikle bu da kötü oluyo
Soran+1 yılTek derdin o olsun ya oda halledilir ama boy kısa olsa o uzamazdı :)
Cevap sahibi+1 yılAynen yaşasın uzun boylu olmak ! :D
Soran+1 yılŞu an ne yapıyorsun okuyormusun çalışıyormusun yoksa ev kızımısın?
Cevap sahibi+1 yılOkuyorum tabiki
Soran+1 yılKaç senen var?
Cevap sahibi+1 yıl2 seneye bitecek inşallah
Soran+1 yılİyi ya az kalmış 2 sene beklenir hatta bir ömürde beklenir gerekirse :D
Cevap sahibi+1 yılYa ahahah sen ne isle meşgulsün öğrenci misin yoksa çalışıyor musun
Soran+1 yılYaş 29 ya öğrenciliğimi kalmış askere gidene kadar network uzmanı olarak çalışıyordum askerden geldim bir süredir işsizim ama yakında başlıyacam
Cevap sahibi+1 yılOo 29 mu ben 25 falan sanmıştım ahahha iyiymiş ama bulursun yakında, güzel bir alan
Soran+1 yılAslında buldumda Hayırlısı ya 8 yaş çokmu senin için?
Cevap sahibi+1 yılHaha sanki ne ki evlenecek miyiz Şu an bunu sorun edebilecek bir nitelikte değilim ki :D Ama 8 yaş, bilmem insanların kafalari uyduktan sonra yaşlar sadece sayıdan ibaret
Soran+1 yılNe bileyim ya çokmuş diyince bir an acaba sıkıntımı ediyor dedim hem belli olmaz belki evleniriz :D
Cevap sahibi+1 yılTabi evleniriz niye evlenmeyelim ki dimi :D
Soran+1 yılBilmem yuvayı dişi kuş yapar derler sana bağlı :D
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir şey yok efendim sen git elalemin kizinin görüşlerine fizigin nasıl yaz sonra sana bağlı de... :D
Soran+1 yılYa bir an sen cevap yazmadın herhalde yaşı işi taktı ondan yazmıyor dedim o anki kızlgınlıkla yazdım ama utandım şimdi off haklısın ne diyim başımdan terlerde aktı abaza durumunada düştüm gözünde
Cevap sahibi+1 yılOo beyefendi sen her kizdiginda boyle kızlara falan yazmaya kalkisirsan biz seninle nasil evleniriz ki..
Soran+1 yılBen hiçbir sosyal hesap kullanmayan adamım can sıkıntısından burayı gördüm üye oldum takılıyorum Allah şahit burda tek kıza özelden mesaj atmamış adamım ya ama haklısın beni abaza olarak gördüysen yazışmayalım çok utandım
Cevap sahibi+1 yılEst ne abaza görmesi sadece iki dk kaybolduk diye farkli alanlara yonelmen ilgimi çekti hepsi bu :D
Soran+1 yılYa ne desen haklısın şu an üzüldüm şimdi
Cevap sahibi+1 yılÜzülmeye gerek yok :D
Soran+1 yılVar ya nasıl olmasın gözünde düştüm bir an ben gerçektede kız peşinde koşan birisi değilim ama karşıma gönlüme göre birisi çıkarsa kaçırmamak için eliöden geleni yaparım böyle birisiyim işte
Cevap sahibi+1 yılGüzel özellikler bunlar tamam bir anlik gaflete dusmussun diyelim ne diyeyim :D
Soran+1 yılAdın neydi
Cevap sahibi+1 yılAhsen, senin
Soran+1 yılAhmet :D
Cevap sahibi+1 yılİsimlerin ilk iki harfinin ayni olması ve toplam 5 harf :D
Soran+1 yıl4. Harfte aynı dikkatini çekerim isimler tam uyumlu 😎
Cevap sahibi+1 yılİlginç gerçekten :D
Soran+1 yılAhsen gizliliği açıyım bir görüşelim istersen ciddi bişi olmasada arkadaş oluruz şart değil yani çok iyi kızsın senin gibi pozitif birisini tanımak arkadaşta olsa konuşmak isterim
Cevap sahibi+1 yılAç.
Soran+1 yılGizlilikten çıkılmıyor ya line falan var mı sende
Cevap sahibi+1 yılMaalesef
Soran+1 yılTele falan kuramazmısın? :D
Cevap sahibi+1 yılUsengecimdir ben :D
Soran+1 yılİkimizde aynıyız bu konudada :D https://www.kizlarsoruyor.com/uye/badstar o zaman
Soran+1 yılNormalde 2 yüzlü ve yalancılardan nefret ederim ama yinede başlardaki görüşlerinden dolayı eig i hakettin hayal kırıklığınada uğrattığın için teşekkürler böyle düzgün kızlar kalmış demekki diye sevinmiştim ama kısa sürdü yok kalmamış sonrada erkekler şöyle erkekler böyle kullanılıp terkedilmeyi hakediyorsunuz iyi yapıyorlar zerre üzülmüyorum
Cevap sahibi+1 yılAçıklamama dahi izin vermedin yanlış anladın ama baktım sana bir şey anlatamiycam ben de hiç uğraşmadim. Beni kullanip atabilecek adam da daha anasinin karnindan doğmadı merak etme sen 2 3 zibidiye yedirmem kendimi laflarıni bil de konuş
Kızlar Ne Diyor
Bende ona fantazi için doktor Bahçıvan polis imam kıyafetleri alıcam
21 Yorumla
Soran+1 yılOooo süpersin ya harikasın :D
O alsinda giyeriz fakat herif cimri anacim vermez oyle seylere para
15 Yorumla
Soran+1 yılOlurmu öyle şey ya sonra sefasını sürecek hem cimri herifle ne işin var
Soran+1 yılİyice düşün taşın insan sevdiğine cimri olmamalı ama sevdiysen yapacak bişi yok mutluluklar
Soran+1 yılteyzem cimri bir adamla evli yıllardır cefasını çekiyor
+1 yılKendime yakışanı giymeyi severim de çok istiyorsa kırmam tabii..
11 Yorumla
Soran+1 yılYakışır bunlar ya güzel bir vücudun varsa :D
Oda køpek kostumu giysin halloween icin seker toplamaya cikalim 😂😂😂😂 abi bøyle fantezimi olur iccamasiri neysede bu kiyaftlere bir anlm veremiyorm fantezi konuusnda 😂😂
20 Yorumla
+1 yılgiyerim ama eşimin almasına gerek yok ben alırım hatta severim bu tür şeyleri
11 Yorumla
Soran+1 yılİyi ya şanslı adam :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiyerim valla severim ben öyle şeyleri 😀 Lise eteğimi saklıyorum ben pileli kısa 😂😂
21 Yorumla
Soran+1 yılseninle evlenecek olan adam şanslı :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılgiyerim efsane olur keşke öyle bir zevk sahibi biriyle evlensem
11 Yorumla
Soran+1 yılSende zevkli hatunsun belliki peki vücudun fiziğin nasıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahibe değil ama diğerlerini giyerim neden giymeyeyim.
111 Yorumla
Soran+1 yılNeden ya rahibe değil onu giyince hristiyan olmayacaksınki :D
Cevap sahibi+1 yılDini konularda takıntım yok söylemek istedğim o değildi :D bana cok sıkıcı geliyo ondan dolayı dedim :D
Soran+1 yılGoogle rahibe yaz bak bakalım resimlerde neler çıkacak karşına :D
Cevap sahibi+1 yılhiç böyle düşünmemiştim :D
Soran+1 yıli00.i.aliimg.com/.../...ont-b-Cleopatra-b-font.jpg
Mesela bunlar çıkıyor :D
Cevap sahibi+1 yılay utandım be :D
Soran+1 yılEm kapalılarından seçtim koydum bide bu neki :D
Cevap sahibi+1 yılbilmem bir anda görünce utandım :D
Soran+1 yılÇok utangaç kızsın belliki bide utanınca yüzün kızarıyorsa tamamdır :D
Cevap sahibi+1 yılkızarmaz olur mu sevgilim bana domates diyo utanınca :D
Soran+1 yılAhaha ne güzel ya bende kızartmayı bayılırım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahibeleri korkutucu buluyorum da diğerlerinde sıkıntı yok 😂
112 Yorumla
Soran+1 yılNiye ya rahibede güzel aslında :D
Cevap sahibi+1 yılBilmem çok korkunç değiller mi :D
Soran+1 yılNiye ya rahibeler erkek yüzü görmeyen azgın hatunlar olarak akıllara yer edinmiş :D
Cevap sahibi+1 yılBenim aklıma hep yaşlı buruşuk tipler geliyor seksi bulamadım :D
Soran+1 yılNiye bildiğim genç kızlarda rahibe olabiliyor neden aklına yaşlı teyzeler geldiki :D
Cevap sahibi+1 yılOluyo tabi de işte algı meselesi. Böyle bir şey geliyo aklıma rahibe diyince :D
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...4f7f503038.jpg
Soran+1 yıli00.i.aliimg.com/.../...ont-b-Cleopatra-b-font.jpg
Benimde aklıma bunlar geliyor işte
Cevap sahibi+1 yılhahah işte fark :D
Soran+1 yıl:D interntte rahibe yazınca genellikle bunlar geliyor aramada demekki böyle düşünen tek ben değilim :D
Cevap sahibi+1 yılTamam manyak olan benim kabul :D
Soran+1 yılYok ya ne manyağı herkesin aklında farklı bir imaj olabilir seninde aklında ton ton teyzeler var sen masum olmuş oluyorsun :D
Cevap sahibi+1 yılİyi hadi öyle olsun :D
+1 yılO almadan kendim alir giyerim 😈😈
22 Yorumla
Soran+1 yılooo süpersin :D
- +1 yıl
Hııı o aldıktan sonra tadı kalmaz. Heycanıda kalmaz.
+1 yılGiymem hic sicak bakmiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden ya değişiklik olur
Rahibeleri bu işe karıştırmayın.😂
21 Yorumla
Soran+1 yılKarıştırırım efendim karıştırmadan olmaz :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiymem bu kıyafetler bana itici geliyor nedense.
15 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kıyafetler seviyorsun?
Cevap sahibi+1 yılDekolteli ve dantelli aşırı dekolte olsun isterim. Ve genellikle dekolteli tercihimdir ve renkli olmasına özen gösteririm.
Soran+1 yılYa ben onları fantezi amaçlı olsun diye yazdım zaten farklılık olabilir mesela hemşire doktor ya da hizmetçi ev sahibi gibi gibi :D
Cevap sahibi+1 yılHizmetçi olurda öbürleri olmaz bence hizmetçi giysisi ta Seksi gösterir.
Soran+1 yılSeksi göstercek tabi kocana giyicen sonuçta :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiyerim ve o kimliğe bürünurum. .
11 Yorumla
Soran+1 yılAranılan hatunsun ya :D
Giyerim.
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım karşıma senin gibi bir kız çıkar renkli bir cinsel hayatımız olur
Giymem
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden giymezsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden yeniliklere açık olmak lazım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet giyerim tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiyerim
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!