Kızlar, mesela sekreterim aşağıdaki fotograflardaki gibi giyinsin istiyorum detayyyy?

Kiz zaten epey rahat giyiniyor ve davraniyor hatta bundan keyif alir bir hali var maasina zam yapmayı teklif edip aşağıdaki fotolardaki gibi giyinmesini istesem sizce kabul edermi siz ofis içinde böyle giyinmeyi hangi şartlarla kabul ederdiniz?
Not: Ofisde sadece ikimiz variz ofis apartman dairesi şeklinde vitrini camı vs yok. İşçiler santiyede olur sadece iş verenler gelir randevuyla oda haberli yani ben ofis icinde yalnizken böyle giyinsin istiyorum işe gelir giderken normal giyinsede olur?

Kızlar, mesela sekreterim aşağıdaki fotograflardaki gibi giyinsin istiyorum detayyyy ???

Kızlar, mesela sekreterim aşağıdaki fotograflardaki gibi giyinsin istiyorum detayyyy?

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar soru güncel! !!!

Zaten rahat giyinen birisi çok fazla rahatsız olmuyor giyimden çok kez frikik verdi eteginin toplanmasi vs gibi bakarkengöz göze geldik ne oturusunu düzeltti nede eteğini tabi ufak frikikler aşırı bir durum yok ama yinede rahatsiz degil durumdan

O yüzden soruyorum sizce kabul edermi bu teklifi diye?