Oyle birseye sahid goren varmi?
Video da gordum Party yapip herkesin sahid olup birbirleriyle herkesin onunde yapiyorlar
Video da gordum Party yapip herkesin sahid olup birbirleriyle herkesin onunde yapiyorlar
Antalya ve kemer gece hayatın da çok takıldım disko vs içerde gerçekten böyle çok şey oluyor ve cok normal orda zaten çogu kitle avrupalı ve rus onlar için çok doğal ya da en kötü disko çıkışı diskoların arkasında ki plajda ve denizin içinde çok şeyler oluyor çok..
Guzel birseymi sence
Ne alaka? Onlar keyifleri icn yapiyor Disko zorlamiyorki
Bende disko zorluyor demedimki zaten iyi oku önce onlar zaten keyifleri için yapıyor disko da buna bir şey demiyor dediğim gibi kitleden bahsediyorum sana türk erkekleri olur bu disko da genelde ve yabancılar türk kızları da var tabi ama çok aşrı değil bilmem anlatabildimmi yoksa bu olay bir İstanbul ya da bir başka şehir de olmuyor orası antalya orası kemer türkiyeyle ayrı bir yer emin ol buna..
Sadece antalyada ve kemrrde
? İstanbul da varmi? Cunku oradasa baya yabanci var
Antalya kemer de çok oluyor kemere küçük rusya moskova derler türkten çok rus vardır 4 yıldır her sezon gittiğim için ve uzun süre kaldığım için kemer de çok oluyor bu olay antalya da ve kemer de 1 sene yaşadım antalya da diskolar da şehir merkezin de çok olmuyor çünkü orda türk çok tabi içerde yiyişenler oluyor çok ileri gitmeden ama finali disko çıkışı başka yerde yapıyorlar İstanbul da yaşadığım için ve gece hayatını bildiğim için içerde çok ileri gidemiyorlar türk kitle çok türkte avrupalı da sadece içerde yiyişiyor dışarı çıkınca soluk ya otel de ya evde alınıyor.
Hahaha geçek hayat öyle değil erkek arkadaşınla heyacan olsun diye yaparsanız ayrı konu ama. senin seyrettiğin videolarda herşey kurmaca yani oraya gelen insanlar roller için geliyorlar. ama gurup seks partileri oluyor bende katıldım ama diskoda değil gizli saklı )
Yok daha neler
yapan var
Cevap
49Cevap
öncelikle videolarda gördüğün özel partiler. yani mekanın özel olarak kapatıldığı ve istenilen şeyin yapıldığı partiler. bizim ülkemizde de mekan kapatıp böyle özel partiler yapılıyor. ama kapatılmayan mekanda en fazla öpüşme ve kucağa oturma gbi şeyler görürsün. daha ileriye gidersen güvenlik yanına geliverir hemen.
Pub larda sahne izlemeye çok giderim. 2-3 kezde bir kaç abimle daha geniş çaplı yerlere gittik dağıtan çok insan gördüm ama dediğiniz gibi birşeye yeltenen bile görmedim.
İstanbul'da boyle birsey gormedim cogu yer damlı alıyor ama marmarista barlar sokagında boyle birseye denk geldim barın icinde yaptıklarını gordum
Ülkemizde hiç olmamasını istediğim şeyler ama yine de oluyor
Ama bunun sebebi turistik yerlere gelen Avrupalı turistler
Onlar özel partiler amaç o zaten. Yoksa diskoya gideyim herkesin önünde sevişeyim desen 1 kamyon sopa atarlar adama
Çok kaşar geliyo ama öyle bişey yok ordaki kızların çoğu mekanın ayarladığı kızlar seninle eğlenir bir güzel paranı yer sonra evine gider sende hesap ödersin
Yabancılarda var türklerde gizli mekanlarda olur vip üyelerde yani gizli örgüt gibi düşün
Tabi dj discooooo diye bağırdığında mecburi yoksa atıyolar:/
yabancı ülkede evet türkiye'de bir şeyin olacağını sanmıyorum :)
Antalyada vardir kesin
Bagdat cad var guzel mekanlar oluyor kimse karismaz
Hayır ailenin geldiği bile oluyor o kadar uçuk değil heryer.
Diskolarda değilde Disko wc lerinde ve Dj kabinlerinde oluyor Türkiye'de de.
Girenler nadir ama oynasmalar falan gayet dogal. bir sekilde oluyor
Öyle partiler türkiyede olmuyor. onlar özel partiler. burada en fazla yiyişirsin
Avrupada böyle şeyler olmuyor. Boş boş konuşmasın millet. Seks isteyen evine götürür.
onlar özel parti yapanlar normal yerlerde olmaz öyle şeyler.
Avrupada öyle ama türkiyede zor bu durum ev partileri hariç.
Neyini merak ediyorsun sendemi yapacan
Cidden bunun ayrımını yapamadın mı şimdi?
Ne alaka nettekı herseye ınanma sen
Türkiye'de zorda, Amerika'da rahat olabiliyorsun.
Onlar yabancılarda olur
seks partileri oluyor. Onlardan değilse olmaz.
Hayie be sacmalama :3
Turkiye'de pek rastlanmaz.
yurt dışında çok var antalyada kısmen yapılıyor
Guzel birseymi sizce
bazen güzel bazen güzel degil
bazen sinirsiz çılgınca Seksi seviyorum
sence?
Benim en yakın arkadaşım disko çocuğu.
Yurtdışında mi burada mi?
Yaaa senin adın fidan mı?
Pantolonun uzerinden girdiklerini gormustum 1kezz
Discolari sadece filmlerde goren kiz sorusu :)))
Türkiye de yok ama bazı yabancı ülkelerde oluyor.
Özel partiler de evet
Herkesin önünde değilde ellme öpme filan yani
Onlar parti be canım her gördüğüne inanma
ben yaptim ama orda yiyisip odada bitirdim
öyle bir şey yok.
Avrupada varmış , zevkli dimi
burda kesin vardır gören epeyce kişi
Cok fazla dagitmadan evet
Türkiye de zor
p*rno için
Hayır :D
Saçmalamayın yaaa