Benim memeler o kadar küçük ki seks yapmak istedigim halde yapamıyorum. 75b bile doldurmuyor. 22 yaşından sonra da buyumez herhalde. Var mi aramızda küçük gogusluler?
Memeler küçük diye seksten kaçan kac kişi var kızlar?
Güzel göğüsler kadın açısından da, Yatak da erkek açısından da önemlidir. Fakat seninkiler küçük diye seksten kaçıyor olman doğru değil. Sonuçta cinsellik sadece iri göğüs ile olmuyor. Kendini cinsellik anlamında eksik hissediyorsan sende Yatak da başka marifetlerin ile açığını kapatıp (bana göre eksiklik değil) bunu erkegine yansıtma. Misal bunlar oral veya anal olabilir 👍😉😉
Yavrucum bak biz erkekler doyumsuz yaratıklarız. 90-60-90 kız arkadaşımız olur. gider aynı üstteki gibi zayıf kız hayal ederiz. Bu sefer zayıf olur kız arkadaşımız. popo göğüs küçük olur. Bu sefer de tam tersi lan büyük olsa keşke deriz.
Yani bir erkeği mutlu etmen domatessiz domatez salçası yapmak kadar zordur.
Hicbir erkek meme kucuk de olsa asla bir vajina gibmeyi reddetmez tatli kiz Ayrica resimdekini o sanan salak arkadaslar resimdeki manken candice swanepoel.
4
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Jhjhj aynen ben örnek foto koydum ama ben sananlar oldu
büyük göğüsü erkekler bazı erkekelr diyim tercih etme sebebi malum meme arası pozisyon sevn çok o bakımdan biyandanda kızların büyük göğüslere sahip olması ego tatmini ilk dikkat çeken yer olarak göze çarpıyor sevgilinin yanında bile bakışlarını çekiyor erkeklerin bunu hissden büyük göğüslü kızlarında hoşuna gidiyor işte genel amanda bu şekilde
buyutmeyin bu kadar... goguslerin icin seni istemeyen erkek s... gitsin... hep soyluyorum, o koca memeli kadinlarin gogusleri gobeklerine sarktiginda seninkiler yine dik ve diri olacak... onlar gibi mi olmak istiyorsun...
iyide sekste memenin erkekler için önemi çok fazla değil ki :/ hadi penisi küçük diye kaçan erkekleri anlarım ya kız zevk almazsa diye kaçar da meme ufak diye niye kaçıyorsun ki erkeğe sevk verecek yerin senin memelerin değil ki ;)
utanılacak bir durum değil. bakın ne erkekte küçük penis ne de kadında küçük göğüs. böyle özgüvensizliklere girmeye gerek yok. karşı tarafı her türlü tatmin edersiniz, korkmanıza gerek yok.
tamam da bu seks yapmamana engel değil ki ben de büyük ve dik severim ama bu bir takıntı değil ekstra zevk sadece bence sana göğüsten ònce özgüven lazîm
tamam da bazı kadınlara küçük göğüs de çok yakışıyor ve sonuçta göğüs büyüklüğü sadece estetikle alakalı ama penis hem estetikle alakalı hem de işlevsellik ve zevk vermeyle ikisini kıyaslayamazsın
En İyi Cevaplar