Yatakta kolay her pozisyonu alırlar, tutkuluysa iyi sevisiyorsa gayet iyidir bence.
Genel hayatta da bence daha hızlı ve becerirliler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Minyon bir kız olarak sevgilim daha rahat ve her yerime ulaşabiliyor, kucaktada güzel artı olarak pozisyonlara rahat sokulabiliyoruz 🤌🏻😋 vallahi canım çekti desem yeridir
@kuzularvebebekler Yunan erkeklerine şerefsiz diyemezsin. Ben sana Türk erkeğisin demedim klasik Türk erkeğisin dedim. Klasik Türk erkeği olarak fıtratın bozuk olduğu için böyle düşünüyorsun
Ben minyonları kıskanmam çünkü ben minyonum. Minyon biri olarak minyon olmanın avantajsız olduğunu söylüyorum ve uzamaya çalışıyorum. Güzel durmuyor. TR erkeğine değer vermediğimden dolayı ona en uygun tip kadının ne olduğuna önem vermiyorum. TR erkeğiyle de evlenmek istemiyorum zaten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
ben boya göre bakmıyorum sevgiye bakıyorum. ama çoğu kişi minyon sever atlı bulduğu için
Yatakta her pozisyona gelirler rahatça.
Birde ben gibi kucak hastaları için birebirdir.
Günlük hayatta bilmiyorum bunu minnaklara sormak lazım 🍕
Minyonlar taş olur zaten 🍕🧿🔥
Çok severimmm.. keşke bir minyon hatunum olsa
Yatakta her türlü pozisyona kolayca geliyorlar. Alet girince de boylarına göre çok büyük geldiği için inlemeleri ve bağırmaları çok hoş oluyor.
Yatakta kolay her pozisyonu alırlar, tutkuluysa iyi sevisiyorsa gayet iyidir bence.
Genel hayatta da bence daha hızlı ve becerirliler.
Minyon bir kız olarak sevgilim daha rahat ve her yerime ulaşabiliyor, kucaktada güzel artı olarak pozisyonlara rahat sokulabiliyoruz 🤌🏻😋 vallahi canım çekti desem yeridir
Benim de
Sevimli cana yakın her an her yere sıkıntısız girebiliyosun , dar ve balık etli ise zevk verici kucağa her pozisyona geliyor kısaca yüzde yüz minyon
Ooo burada o kadar uzun yazamam ama artı yönü cokk
bir çok artısı var ya mesele boyu değil fiziği ve görünümü o yüzden
Yok demedik zaten :D
Yatakta evire çevire pozisyona sokma.
Günlük hayatta sarıp sarmalayıp sevme.
Yatakta her pozisyona kolaylıkla girebiliyorlar. Bazı pozisyonları her kızda yapamıyorsun. M8nyonlarda sorun yok evire cevire sevisebiliyorsun
eze eze, bağırta bağırta... Elinin altında, kontrolü kolay, evirip, çevirmesi kolay... Vajinası minnacık... Kaçamaz
yatakta evire çeviri güzel sevişilir. normal günlük hayatta da çok tatlı oluyorlar çok anaç ve sevimli.
Bir artısı yok squat çalışırsan sırta alıp o avantajı olur
Heryere rahat sığmaları 😁
Daha tatlı cilveli ve istekli olurlar 🤭🤭
Pozisyondan pozisyona girer iyidir
Ful full item daha ne olsun
Benim ideal seks partnerlerim hep minyon
Milyonlar yatakta harika oluyor
Minyon candır yaa bayılıyorum onlaraa
Yatakta tüm pozısyonlara gelıyorlar
Kucak ve pozisyon verimliligi😈
Yatakta daha iyi şekle bürünür her pozisyon için
yatakta kolay evirilip çevrilir
kucaklayıp yapmak güzel olurdu
yatakta iyi oluyor. duvardan duvara :)
Her boktan sohbet yatağa gidiyor lan🤦🏻♂️
Tam kucaklıklar 😋
Iyi zıplar az yakar
Hiçbir artısı yok
Neden ki yatakta gayet iyi her pozisyoj için ideal balik etli olacak ama
@kuzularvebebekler fıtratı bozuk klasik Türk erkeğisin
Burası Türkiye Rus ya da şerefsiz Yunan erkeği olmucagima göre...
@kuzularvebebekler Yunan erkeklerine şerefsiz diyemezsin. Ben sana Türk erkeğisin demedim klasik Türk erkeğisin dedim. Klasik Türk erkeği olarak fıtratın bozuk olduğu için böyle düşünüyorsun
Kuzum kıskançlık akmış sende TR erkeğine en uygun tip minyon kadındır
Ben minyonları kıskanmam çünkü ben minyonum. Minyon biri olarak minyon olmanın avantajsız olduğunu söylüyorum ve uzamaya çalışıyorum. Güzel durmuyor. TR erkeğine değer vermediğimden dolayı ona en uygun tip kadının ne olduğuna önem vermiyorum. TR erkeğiyle de evlenmek istemiyorum zaten.
Güle güle bizde seni çok ariyoduk
Evet, çok arıyorsunuz. Aramasanız peşimizde köpek gibi koşmazsınız.
Hem Türk kadınlarını beğenmediğinizi söylüyosunuz, yerden yere vuruyosunuz hem de peşimizi bırakmıyosunuz
Yatakta pozisyon değişimi daha kolay
Kucakta taşınırlar
Hoş çekici seksi
Kolay şekle girerler
İyi zıplar
Minon var minyon var