Benim göğüs ölçüm 93 ama küçük göğüslü kadınlara ne giyseler yakışıyor kıyafeti çok iyi taşıyorlar ayrıca büyük göğüs köylü kadını fiziğini anımsatıyor ya Hiç bir estetik yanı yok tabi bana göre. Kendall jenner in başlattığı memelere özgürlük Moda'sı tabi bu moda akımı ülkemizde uygulanamaz O ayrı bir şey😂🙄
Bende küçük göğüsleri daha modern buluyorum. Büyük göğüs çok alaturka göründüğü gibi ayrıca sağlık açısında çok tehlikeli. Büyük göğüslü kadınlarda östrojen hormonu fazladır ve östrojen fazlalığı meme ve rahim kanserine neden olur
Malesef o konuda doktora başvurman gerekiyor:( regl döneminde içilen kahve göğüste ve damarlarda zararlı kasılmalara neden olabiliyor ama günde 3 fincan bile içsen alt tarafı kahvenin damarları belirginleştirecek kadar büyük bir etki yarattığını sanmıyorum
Kedi erisemedigi cigere mundar dermis. seninki o hesap.😀
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zaten göğüs ölçüm 93 hatta belim 64 basenimde 93 boyum 1.79 ben kıvrım sevmediğimden sureklı bol şeyler giyiyorum ama artık bıktım zayıflıycam bu yüzden yazdım ama sanırım küçük meme seven pek yok
Ben bir kadin olarak kucuk memeli gorunce tuhag geliyor boyle cocuk gibi ergenlik cagina yeni girmis gibi. su kendall midir nedir.. hic hos durmamis giydigi. cok itici
memeyi bebekler sever, erkekler göğüs sever. bir kere bunun ayrımını yapalım. göğüsler de kadının çekiciliğini arttıran bir etken bana göre. tabii göğüs olsun derken sarkmış, iyice kafam kadar olanlarından bahsetmiyorum. :))
eskiden bende keske double d olsa derdim ama kiyafetlerle falan dahab fazla ilgilendigimdennberi kucuk gogusle daha sansli oluyorsun diye dusunuyorum, her bluzu ceketi giyebiliyorsun, buyyk goguslulee dikkat etmesi gerek. zayif duruyorsun birde😊
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen öyle mesela benim belim ne kadar ince olsa da sırf göğüslerim büyük diye üst bedenim ince durmuyor
Zevkli erkekler küçük göğüs sever sevdiğin yediğin zaman tuttuğun zaman zevk alırsın büyük göğüsler öyle değil ne sevmeye ne yemeye geliyor görüntü başka birşey yok
En İyi Cevaplar