Yooo bence gayet güzel, küçük göğüslü bayanlar da daha ayrı bir güzel olur. :) Ama ben genelde 80-85 C cup ölçüsünü tercih ediyorum Meme çevresi 105-110 cm arası olan :)
Ben göğüslere değil o göğüslerin altındaki kalbe bakarım, kalbi büyük olsun yeter. Karpuz gibi göğüsleri olup da kalbi küçücük sevemeyen kızlardan bana hayır gelmez. Ufak göğüslü kızlar da çok hoş, severim ben ama 3. linkteki hoşuma gitti :)02 Yorumla
Soran+1 yılevet c cup gerçekten hoş duruyo:/
En İyi Cevaplar
Doğal olanı kadar güzeli yoktur. Küçük büyük ne önemi var. Eğer gecelik birliktelikleri düşünüyorsan erkekler büyük göğüs sever. Öyle biri değilim diyorsan seni seven göğüslerin için sevecek değil. Bir erkek olarak silikonlu göğüs kadar itici bir şey olamaz diye düşünüyorum.
Hem sarkma sorunu yok zaten hamile kaldığında doğal olarak büyümeye başlayacaktır.14 Yorumla
Soran+1 yılhmm haklısın aslında
Soran+1 yılrica ederim 75b :/
Sen sorun ediyosun ama göğüslerinin ufaklığına rağmen dünyaca ünlü isimler var ve çokta seksiler ;) link
28 Yorumla
Soran+1 yılevet ama bu kadının seksi olması için göğse ihtiyacı yok resmen:(
Soran+1 yılaçıkçası bu kızların ikiside seksi bence tatu değilmi bunlar
Soran+1 yılhaha iyi ama bunlar zaten birlikte değillermiydi en son lezbiyenler yani demek diğer kız küçük göğüslerden hoşlanıyo:P
- +1 yıl
+1 katılıyorum :)
Soran+1 yıldeğilller mi benim hakkımda hep öyle kalmışlar neyse
bende korkuyorum ama bilmşyorum lerde silikon düşünebilirm
teşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimkilerde küçük ama şu ana kadar proplem olmadı hatda çocuksu olduğundan erkekler daha çok seviyor
34 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi ben henüz daha birliktelik yaşamadım nasıl karşılıyolar bilemiyorum o yüzden bunu duyduğuma sevindim
Cevap sahibi+1 yılne diyorlar biliyormusun... ooff yavrum mandalin gibi bir ağızlık deyip emiyorlar
Soran+1 yılallah iyiliğini versin yaa:))
Cevap sahibi+1 yıldaha çok şeyler varda özelden yazarım artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
bence imkan varsa silikon daha iyi ama imkan yoksa sırf göğüsleri küçük diye de ilişkimi bitiremem, kimse dört dörtlük değildir, bu insanın elinde olmayan bişey, muhakkak ki herkesde bi kusur vardır tabi ama dolgun göğüsler tabikide çok daha çekici olur...
04 Yorumla
Soran+1 yılyani sence bu ilişkide öenmli bi eksiklik sayılmaz mı? benim için önemli olan soru bu aslında:/
- +1 yıl
böyle şeyleri söylemeyi sevmiyorum, ister istemez kırıcı oluyormuşum gibi oluyor ama kusura bakma amacım seni üzmek değil, ne yalan söyleyim küçük göğüsler itici geliyor gerçekten, çünkü göğüs kadını kadın yapan en önemli organlardan biri... dediğim gibi sağlığın için riskli değilse, imkanların varsa şahsi görüşüm gerekeni yap ama yoksa tamam çoğu erkeğe itici gelebilir ama bu senin evde kalacağını garantilemez, dolgun göğüslü kadınlar her zaman öndedir, üzgünüm ama gerçek bu :(
Soran+1 yılya yok haklısın bencede göğüs kadını kadın yapan şeylerden biri
bilmiyorum yaptırmayı ilerde düşünücem bakıcaz evleniceğim insana bağlı birazda
sağol
herşey olduğu gibi güzeldir. cinsel ilişkide küçük göğüs problem değildir. silikon olduğunda senin olmayan birşey ile karşındakine zevk vermeye çalışacağını unutma, eğer göğüslerin bu şekildeyse problem etmene hiç gerek yok diye düşünüyorum. sanki cinsel ilişki yaşayacağın kişinin penisi senin istediğin ölçülerde mi olacak bir de o açıdan bak...
14 Yorumla
Soran+1 yılorası öyle de ama ne düşünüyosunuz merak ettim
Soran+1 yılpeki teşekkürler
+1 yılSonuçta büyük değiller ama öyle ıyy denecek birşeyde yok bence ortada. Gayet beğenilebilecek sevişirken zevkle okşanıp öpülebilecek boyutta bu göğüsler. Yapay bir malzemeden oluşan büyük göğüse kesinlikle milyonkere tercih ederim bu göğüsleri. Kısacası hiiç dert etme... Tabii şu da var karşındaki şahsın göğüsarasına penisini sokmak gibi bir p*rno fantezisi varsa orasını bilemem..
00 Yorumla
+1 yılfotomodeller bile göğüslerinden memnunken nedir bu çılgınca kendinize karşı sevgisizlik?
doğaldan daha güzel ne var. ayrıca memeleri emen haricinde esas emdiren mutlu olur.13 Yorumla
Soran+1 yılgörüntü olarak bi sıkıntı oluryor mu peki?
- +1 yıl
herkes iri sevmez. zevkler ayrıdır . sorun yok
Soran+1 yılhmm peki teşekkürler
Cinsellik konusunda 443 cevap paylaştı. her şeyin doğal olanı makbuldür. bir kadının her hangi bir yerinde estetik olduğunu sezsem yada duysam direkt soğuyorum, dünya güzeli olsa farketmez, durum bu.
04 Yorumla
Soran+1 yılbu onun özgüven eksikliğini mi gösteriyo acaba soğumanın sebebi belkide bu olabilir
Soran+1 yılben hiç estetik filan yaptırmadım ama eğer bigün yaptırırsam bu göğüslerime silikon taktırmak olucak evet:/ umarım farketmez karşımdaki insanda ya amannn
Kızlarda bir yarışa giriyor bu konuda erkekler sürekli dalga geçiyor bence en azından orta ayarlar olmalı küçük göğüsler dalga aracına dönüşmüş. gerçekten çok sıkıldım ozan balık estetik cerrahi ile tanıştım silikonu öneririm çözüm olarak.
00 Yorumlailla ben evlenmeden bekaretimi bozcam diyosan evlenene kadar büyür zaten biraz yok diosan da evlendikten sonra okşana okşana biraz eli avucu doldurur kıvama gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılevlilikten korkuyorum bu yüzden ve evet evlelene kadar böyle bişey yaşamam
+1 yılsilikona karşıyım ben ama büyük memede seven birisiyim yalnız silikon olmasın küçük olsun ona da razıyım.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden silikonu ne kadar rahatsız edebilir ki karşı tarafı sonuta ele gelen şey yine aynı şey olmuyo mu?
- +1 yıl
Ben şahsen silikona karşı bir insanım yine diyorum kadında büyük memeyi severim ama silikon olarak değil doğal olarak severim. Yalnız küçükse ve silikon yaptırmak istiyorsa buna da karşıyım. Her şeyin doğalı güzeldir benim için.
Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. çok küçük ya=/ imkanın varsa silikon en güzeli olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum gerçekten küçükler:(
Doğal kalmalı. Ne olursa olsun.
Silikon çok çirkin görünüyor.00 Yorumla
+1 yılanne olunca büyürler birazda horman hapları ile sorun çözülür silikona gerek yok bence
02 Yorumla
Soran+1 yılhormon hapları?
- +1 yıl
bazı kadınlarda testesteron hormonu fazla olduğu için tüylenme problemi var bunun için östrojen hapları kullanırlar. bu hap aynı zamanda göğüsleride büyütüyor.
Harika sakın oynama orjinali ile ben bu tarz göğüsleri seviyorum tek geçerim yani tam ele ağza gelecek sekilde
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)
doğal gögüsler daha güzel bence hem büyük oluncada kücük olandada yapılan şeyler aynı sanırsam ne farkı varki.
02 Yorumla
Soran+1 yılbnde pek bilmiyorum:)
+1 yılallah belanı vermesin senin ya :( nerden açtın bu konuyu :(
26 Yorumla
Soran+1 yılniye ya:(
- +1 yıl
ya bana mesaj atarmısın sana bir soru sormam lazım
- +1 yıl
çok önemli
Soran+1 yılne sorusu yahu sorsana burdan merak ettim
- +1 yıl
özel bir soru lütfen
+1 yıl''Ben memeye meme demem kafam kadar olmayınca'' şiarını benimsemiş birine bu soru ağır oldu.
14 Yorumla
Soran+1 yılohoo o zaman ben kendimi atim bi yerden:/
- +1 yıl
bence de at küçük göğüslülerin yaşama hakkı yok :/
sevgiliminde küçük fata ben onunla guruy duymuşumdur el ele gezmeyi onunla çok istiyorum önemli olan sevgi :))
10 YorumlaNasıl yaratılmışsa öyle kalsın bence.Sonuçta doğum yapınca ister istemez büyüyor
00 Yorumlahiç cinsel yönden uyarıcı değil açıkçası ama onu da seven var emin ol
02 Yorumla
Soran+1 yılanladım
küçük de olsa doğal olası daha iyi.böylede gideri var,gayet iyi:)
00 YorumlaÇok küçükler tahta gibi dümdüz yani uzandığında hiç belli olmaz zaten onlar o yüzden slikon taktırsan iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılilk link açılmıyor 2 biraz küçük 3 ve 4 normal bence benim için sorun değil küçük olması
08 Yorumla
Soran+1 yıldört normal mi gerçekten
- +1 yıl
boyut olarak soruyorsan vücutla orantılı olarak küçük ama benim için ideal yani cok büyük olsun istemem ilişkide de zaten cok fazla sorun olmaz birde senin boyun kaç seninkiler bunlar gibi mi _?
Soran+1 yılboyum 168 evet bunlar gibi :/
- +1 yıl
bence boyuna göre cok orantılı . boyun 1,75 1,80 arası olsaydı kücük derdim ama 1,68 boya bu göğüsler cok normal kücük diyemeyiz doğal halleriyle kalsınlar bence.
Soran+1 yılöyle mi gerçekten peki sevindim ama omuzlarım da geniştir biraz buda orantısızlık yaratıyo aslında
- +1 yıl
Soran+1 yılevet onlar biraz extrem yani
- +1 yıl
:) yani. bence doğal halleriyle kalsınlar :)
C harika sevgilimin kiler çok büyük keşke böyle olsaydı dehşet ve harika
02 Yorumla
Soran+1 yılc değil sanırım bu göğüsler a ya da b
bende oluyor tatmin olamıyorum uzak duruyorum
34 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Soran+1 yılben eksilemedim şahsen ve bence senin gibi düşünen erkek çok ama söylemiyolar diye düşünüyorum
küçük yada büyük ne fark eder ne cok buyuk nede cok kucuk olsun iyidir işte:)
00 Yorumla
+1 yılbence kadınlar her haliyle güzeller. küçük göğüslerde güzel, büyük göğüsler de...
01 Yorumla- +1 yıl
bu göğüslerin mükemmel. büyük olunca ne oluyor ki?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaliteli bir sex için dolgun kacalar ver dolgun göğüselr olmalı
00 Yorumlaböylesi ideal büyük göğüslerden hoşlanmıyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılaferim:P
bu gögüsler küçük değilki YOK :))
42 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılufagın ayrı bır zevkı var buyugun ayrı bır zevkı var
00 YorumlaBüyüyor onlar doğal kalsın bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılbüyüyor evet ama o zamana kadar bi problem olur mu?
Doğal kalmalı herşey doğal kalmalı ...
00 Yorumla
+1 yılMeme memedir. Bir şey olmaz.
00 Yorumla2.linkte göğüs mü var ki
05 Yorumla
Soran+1 yılsütyenin deseninden dolaı olabilir
Soran+1 yılhaha peki:)
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğal kalmalı, zamanla masaj yaparak büyüyecektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılmasajla biraz dolgunluk elde ettim ama ne kadar büyüybilir ki yani :/
- +1 yıl
Yeterli büyüklüğe ulaşır.
- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılEn güzeli doğal olanı.
00 Yorumla
+1 yılküçük olması daha iyidir ele avuca sığarlar
02 Yorumla
Soran+1 yılavcunu doldursa yeterli mi senin için?
- +1 yıl
ne olacak başka yastık biyetine kullanacak değiliz ya :)
kesinlikle doğal kalmalı bence..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseksi olması için bi çatal oluşumu şart bence :))
00 Yorumla
+1 yıldoğal kalsın küçük ğöğüslü kızlar zeki oluyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki cinsel birliktelikte sorun olur mu?
- +1 yıl
bilmem genelde sorun olmaz önemli olan birbirinizin heyecanı ve ateşi yani dik bir göğüs insanı baştan çıkarır takma bunları kafana her kesin bir problemi var :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılo göğüsler 75 lik sanki :))
06 Yorumla
Soran+1 yıl75 a ve b cup civarlarındalar işte benim gibi:(
Cevap sahibi+1 yılbenim 80c , yaş 23 :)) , 25 e kadar büyür biraz daha fazla dert etme :)
Soran+1 yıl80c çok iyi canım ya benim o kadar olsa daha ne isterim inşallah büyürler
Cevap sahibi+1 yılyaşın kaç canım ?
Soran+1 yıl21 yaşındayım ben dahah büyümez gibime geliyo
Cevap sahibi+1 yılhareketleri var msajları var dene netten araştır ...
+1 yılsivilce gibi dgdjdhjsmhfa:)))
310 Yorumla
- +1 yıl
kıyamammm sen küçük seviyorum diyenlere inanma en büyük silah memeler silikon yaptır lazerli kimse anlamaz
Soran+1 yılkafam karıştı:S
- +1 yıl
niçin karıştı
karışmasın kafan abartılı büyütmicen normal büyüklükte olsun yeter ama T estetik olma sadece alttan doğal görünümlü estetik istediğini söyle eskisi gibi zor ve pahalı değil doktor yardımcı olur
Soran+1 yılerkekler doğal kalmalı küçük sorun olmaz vs yazmışlar o yüzden kafam karıştı
estetik ilerde düşünebilirim evet düşünmeliyim galiba :S
dediğin giib doğal durması önemli bakıcaz artık araştırmak lazım- +1 yıl
erkekler sana kur yapmak için öyle yazıyor ben gerçeği söylüyorum
bir düşün ha kendine bakmışlar ha memesiz kadına fark ne ? çok büyükde güzel değil normal boyut olsun yada normalden az küçük ama asla minnak olmasın
yaza kadar yaptır netten araştırma doktorlarla yüzyüze görüş ben çok araştırdım kesin sonuç bu
Soran+1 yılpeki memnunm musun yani sağlık açıısndan bi problem oldu mu sana yada başka bi konuda sıkıntı yaşadın mı ?
- +1 yıl
hiç bir sıkıntım yok söylemezsem kimse anlamıyor :))
Soran+1 yılçok iyi yaa
- +1 yıl
yorumlarla saçmalamışsın :) küçük seviyorum diyenlere inanma demiş ya
+1 yılhem sert hem dik harika ya
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok buyuk jotu okuyor kucuk dik harika:)
04 Yorumla
Soran+1 yılama işte bu kadar küçük harika mıdır bilemiyorum:/
Cevap sahibi+1 yılSen begeniyormusun gogusunu
Soran+1 yılbiraz daha dolgun olsun isterdim
Cevap sahibi+1 yılİnsan ister hep buyuk oksun kucuk ister :) avucu sigan iyidir cok buyuk kotu okuyir:)
+1 yılproblem olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbüyük olursa daha zevkli olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldestekli taktgnda catalin varmi
15 Yorumla
Soran+1 yıltamamen bir araya gelmelerinden bahsediyosan hayır:)
Cevap sahibi+1 yılhm benmde kucuk ama desteklide catal olusuyor .gogus yapina gore iyi bi sutyen kullan derim ben belki ayriktir yanlardan sikan bi sutyen onlari brlestreblr . takma kafana buyuk gogsler dikkat ceker ama omru kisadir anladinmi bi dogumdan snra foşş ama kucukler dogumdan snra tas gbi buyuyor
Soran+1 yılya orası öyle ama doğuma kadar kim öyle kim kala:P
Cevap sahibi+1 yılbosver gerçekten kalcan flan varsa idare edersin bence baska yerlerini kullanmaya bak
Soran+1 yılyok fiziğim düzgündür kalçalarımında maşallahı var var göğüsler iişte:/
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar