Boyum 168 kilom 60. Bacaklar kalın, kalça büyük bel de ince. Ama göğüslerim küçük. Avuç kadar anca vardır. İlerde Evleneceğim kişi begenmezse diye çekiniyorum.
Sizce böyle fizik nasıl?
Boyum 168 kilom 60. Bacaklar kalın, kalça büyük bel de ince. Ama göğüslerim küçük. Avuç kadar anca vardır. İlerde Evleneceğim kişi begenmezse diye çekiniyorum.
Sizce böyle fizik nasıl?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Benimde aynı şekilde ve sevgilimin çok hoşuna gidiyor hiç sorun etmedi merak etme seven küçük mü büyük mü bakmaz
Ama hep büyük göğüs filan beğeniyorlar sanki. Benim çoğuna göre küçük:/ 75-80 anca olur
Benimde 75-80 beğenen beğeniyor dert etme
Çok doğru seni beğenen için ne çıkarsa o mesela onunki küçük çıksa beğenmeyecekmisin onu
Fiziğin şu an iyi gibi dursa da evlendiğinde biraz salıcan. Çoçuk olunca daha beter olucan. Sana tavsiyem bir an evvel yürüyüşle kilo ver. Bugünler geçiyor
O fizikleri bilirim ve benim beğendiğim fizik ancak kalça da çok leğen gibi olmıcak ben beğeniyorum mesela başka beğenen de çıkar merak etme
küçük göğüs her zaman iyidir bence hiç sarkmaz kafana takma
evet ama herkes büyük göğüsler bakiyor
Tercih meselesi bende küçük severim mesala
Kiloyu 55e düşür tamamdır, böyle de fena değil
55ken çok zayıf duruyordum boydan dolayi
Hatların dolgun önemli olan bu
Orantısız bir fizik en azından bacaklarını inceltebilirsen güzel görünebilir
Küçük gögüste iyidir sarkmaz işte ilerde slikonda taktırabikirsin pek sorun etme bence keyfine bak
Fotoğraflı bir şekilde sorsaydın soruyu keşke daha net bir cevap verebilirdik ama göğüslerin küçük olması bir problem değil benim için
Fiziğin gayet güzel dolgulu sütyen giy evleneceğin adam sorun ederse de silikon
Beğenir. Seni beğenmeyen ölsün.
Teşekkürler
Rica ederim
niye beğenmesin göğüsüne göbeğine bakıpta evlenmeyecekya seninle
Bilmem dış görünüm de önem veriyorlae
ya verirde o kadar etkili olmaz erkekler evlenecekleri zaman görünüşten çok duygu sevgi sadakat analık o şeyleri daha çok düşünür
Göğüsleri dert etme ya kimse sevdiği kadını göğüsleri küçük diye bırakıp gitmez
İlerde evleneceğin kişi seni memelerine bakarak evlenecekse hiç evlenme daha iyi
Doğru
Büyüklerin bir sözü vardır. Önemli yemekde ne olduğu değil nasıl sunduğundur
Beğenir merak etme
Teşekkürler
En can alici fizik rahat ol
Herkes büyük göğüs seviyor ama
Duruma gore degisir o senin gogusten daha etkili silahlarin var
Kalça daha mı önemli
Dogru kullandiginda elde edemicegin yok profilim acik nasil sovalye olursun anlatirim buyur
Cekinme
38 bedensin ve harika ölçülerin var.
Göğüslerim küçük ama
Göğüslerin gayet iyi tatlım. Üzülecek bir durum yok. Ben küçük göğüsleri severim. Dışarıdan vücuda giren her şey zararlıdır. Normali doğal yoldur. Onları severek ve okşayarak bir beden büyütürüm. Doğum yaptığında da bir beden daha büyür!!!❤️
Tipik türk kadını armut tipteki fizik kanka 😂 genetiğinde büyük meme yok mu belki büyürr
İyi gayet güzel fizik
Görsel olmadan canlandırmak zor
Genelde hep böyle artık
Benimle evlenir misin fsgissffss
Bence fiziğin güzel anlattigina göre takma kafaya
Teşekkürler nsjsjd
Üzüldüm 😭😭
Tek derdin bu olsun ufaklık
Görmeden bilemiyoz canlanmiyor gözümüzde
küçük favorim benim her zaman
Deli misin ya, herşeyin 10 numara
Göğüs küçük
Ben avuc kadar severim, agza da rahat girer :)
limon gibilermi
Ele avuca geliyorsa sıkıntı yok 😉
kalça kurtarır durumu
benim tam istediğim şekil bu
Kalçadan kurtarırsın
Benim istediğim ölçüler harika bir fizik
Çok güzel
Küçük göğüs sevmem