Cinsel Yaşam Kadında kalça ve göğüs büyüklüğü önemli mi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Siz erkekler neden seversiniz büyük anlamadim Kadında kalça ve göğüs büyüklüğü önemli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
aypipim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Gülşenin mesela küçücük gőtü var hiç güzel değil onun kuru gőtünü kim ne yapsın ama hadisede gőt var güzel 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Jdhdhgs 😂😂😂 Yorumla aypipim +1 yıl Benim memem bile gülşeninlinden büyük çok kuru öyle kadını kim ne yapsın zevk vermez Yorumla Soran +1 yıl Ya alemsin 😂😂 Yorumla aypipim +1 yıl Haksız mıyım ama Yorumla Soran +1 yıl Haklısın kanka😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Onların tek amacı cinsellik ve seks objesi olarak görmek seni sen olduğu için seven birini bulmak lazım 5 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. evet büyüklük önemli ama herşeyin de bir sınırı var, kalçanın 85-90 arası, göğsün de C olması lazım 0 0 Yorumla
Pistol2 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl 45 yaş üzeri bir kadın bu soruyu sormuş olamaz. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yaş 28 😂😂 Yorumla Pistol2 +1 yıl orayı düzelt istersen Yorumla Soran +1 yıl Duzelmiyorki Yorumla Pistol2 +1 yıl güleyim o zaman yapacak bir şey yoksa ahahah Yorumla Soran +1 yıl Bir yerinede kına yak boşa gitmesin Yorumla Pistol2 +1 yıl çatıklı mı Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. evet gogus cok onemlı degıl ama kalca onemlı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niyeki Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl yanı benım ıcın öyle gogus cok onemlı gelmıyor evet guzel ama öncelikli degil Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Çünkü dolgun memeler ve kalça çok feminen görünüyor. 0 0 Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yoklayinca ele gelsin diye ama. Minyonda cok iyi bnce yaa 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kalça geniş olduktan sonra göğüs önemli değil. 0 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tokatlamak avuçlamak ısırmak hışuma gidiyor. Kadın dediğinde büyük olur 0 0 Yorumla
Atesmavi99 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Büyük göğüs küçük kalçayı telafi etmez ama büyük kalça küçük göğüsü telafi eder 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kadının dolgun olmasını severim ama büyük göğüsten çok diri orta olmalı 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ben büyük değil orantılı severim, güzel durması önemli 0 0 Yorumla
312arif Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Çok önemli değil ama sizde genel olarak büyük penis tercih ediyorsunuz 0 0 Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Büyük değil diri ve dolgun severiz.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama neden sevme nedeniniz Yorumla OpınHaymır +1 yıl Tek mal varlığınız dişiliğinizin temsilciliğini onlar yapıyor. Kalça da 2 delik var başka ne sebep olsun , m Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Dikkat çekmek istiyorsan bunlar lazim 0 0 Yorumla
uyumluer Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. büyük sevmem. biçimli dik olsun 0 0 Yorumla
Spartakus38 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 97% +1 yıl Ben burna bakarım. Burun guzelse hatun güzeldir 0 0 Yorumla
gokhannkukukk Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Benim öyle takıntım yok her şekilde beğenirim 0 0 Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Tabiki onemli göze hos geliyor 0 0 Yorumla
mstfsglm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aksine küçük göğüs daha güzel ve seksi oluyor 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kesinlikle önemli 0 0 Yorumla
calpsize Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Büyük daha güzel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamamda niye Yorumla calpsize +1 yıl Kadınlar için de büyük iyi değil mi. Bence daha seksi duruyor Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Büyüklük değil dolgun yuvarlak olması önemli 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Seninki küçükmü 😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yoo degil Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Önemli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla 1by_efendi +1 yıl Estetik olarak daha güzel görünüyor Yorumla
alifecoach Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Köle olunur o hatlara 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Niye ama Yorumla alifecoach +1 yıl Ahhj ne güzel şeyler onlar Yorumla alifecoach +1 yıl Beni oraya gömsünler Yorumla Soran +1 yıl Ya tamamda neden büyük istiyorsun Yorumla alifecoach +1 yıl Zevk veriyor Yorumla alifecoach +1 yıl Daha çok tahrik ediyor Yorumla
bosgezenadam12 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Önemlidir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niçin işte bunu anlamiyorum bosgezenadam12 +1 yıl Daha çok zevk veriyor bu erkeğin penisinin büyüklüğü ve küçüklüğü ile ilgili bir şey
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. evet 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Orantılı olmali 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kac beden var 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesin minicik senin o yuzden sordun Yorumla Soran +1 yıl Yoo degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soyle o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Gülşenin mesela küçücük gőtü var hiç güzel değil onun kuru gőtünü kim ne yapsın ama hadisede gőt var güzel
Jdhdhgs 😂😂😂
Benim memem bile gülşeninlinden büyük çok kuru öyle kadını kim ne yapsın zevk vermez
Ya alemsin 😂😂
Haksız mıyım ama
Haklısın kanka😂😂
Onların tek amacı cinsellik ve seks objesi olarak görmek seni sen olduğu için seven birini bulmak lazım
evet büyüklük önemli ama herşeyin de bir sınırı var, kalçanın 85-90 arası, göğsün de C olması lazım
45 yaş üzeri bir kadın bu soruyu sormuş olamaz.
Yaş 28 😂😂
orayı düzelt istersen
Duzelmiyorki
güleyim o zaman yapacak bir şey yoksa ahahah
Bir yerinede kına yak boşa gitmesin
çatıklı mı
evet gogus cok onemlı degıl ama kalca onemlı
Niyeki
yanı benım ıcın öyle gogus cok onemlı gelmıyor evet guzel ama öncelikli degil
Çünkü dolgun memeler ve kalça çok feminen görünüyor.
Yoklayinca ele gelsin diye ama. Minyonda cok iyi bnce yaa
Kalça geniş olduktan sonra göğüs önemli değil.
Tokatlamak avuçlamak ısırmak hışuma gidiyor. Kadın dediğinde büyük olur
Büyük göğüs küçük kalçayı telafi etmez ama büyük kalça küçük göğüsü telafi eder
Kadının dolgun olmasını severim ama büyük göğüsten çok diri orta olmalı
Ben büyük değil orantılı severim, güzel durması önemli
Çok önemli değil ama sizde genel olarak büyük penis tercih ediyorsunuz
Ahhh ahhh olmalı tabi ele avuca gelcek ki iyi olsun
Ben şahsen çok büyük meme sevmem, onun dışında okeyim
Büyük değil diri ve dolgun severiz..
Ama neden sevme nedeniniz
Tek mal varlığınız dişiliğinizin temsilciliğini onlar yapıyor. Kalça da 2 delik var başka ne sebep olsun , m
Dikkat çekmek istiyorsan bunlar lazim
büyük sevmem. biçimli dik olsun
Ben burna bakarım. Burun guzelse hatun güzeldir
Benim öyle takıntım yok her şekilde beğenirim
Tabiki onemli göze hos geliyor
Aksine küçük göğüs daha güzel ve seksi oluyor
Kesinlikle önemli
Orantı önemli büyüklük değil
Büyük daha güzel
Tamamda niye
Kadınlar için de büyük iyi değil mi. Bence daha seksi duruyor
Kalça önemli. Gerisinin bende bir öne mi yok.
Büyüklük değil dolgun yuvarlak olması önemli
Seninki küçükmü 😂😂
Yoo degil
Önemli
Neden
Estetik olarak daha güzel görünüyor
Köle olunur o hatlara
Niye ama
Ahhj ne güzel şeyler onlar
Beni oraya gömsünler
Ya tamamda neden büyük istiyorsun
Zevk veriyor
Daha çok tahrik ediyor
Önemli
Neden
Önemlidir
Niçin işte bunu anlamiyorum
Daha çok zevk veriyor bu erkeğin penisinin büyüklüğü ve küçüklüğü ile ilgili bir şey
evet
Kesinlikle olmalı
Ben çok küçük seviyorum ama
önemli büyük severim
Biraz
Elbette önemli
Orantılı olmali
Göğüs offff
Önemli değil bence
Oldukça
Cook
Kac beden var