Arkadaşlar sevgilimle 2 aydır birlikteyiz cinsel birliktelik felan yaşamıyoruz kesinlikle ama birbirimizi çok seviyoruz hatta ciddi bile düşünüyoruz, normalde konuşmayız ama konu cinselliğe geldi ve konuştuk ben bakirim onada sordum bakireyim dedi ama dedi evet ne dedim oral seks yaptim daha önce dedi ben şok oldum sizce ne yapmam lazım bu durumda arkadaşlar ben daha önceden hiçbir cinsel birliktelik yaşamadım hiçbir kizla
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. Günümüzde araçlarını satarlarken değeri düşmesin diye kazası yok ama komple boyalı derler. sanırsın keyfi boyanmış :) bilmem bir şey ifade etti mi. Tabi geçmişinde cinsellik yaşamış bir kimseyi kötülemek yanlış olur. Hiç yaşamamış onlarca insanlardan daha şerefli olanı var. Ben sadece benzetme yaptım.
00 Yorumla
bilemedim şimdi zor bir durum düşünmekten alamazsın kendini önemli değil diyenler rahat her boku yemiş adamlar o yüzden böyleler ama sen değilsin kendi kararını vermen gerekiyor
00 Yorumla
Bence geçmişe çok takılma en azından dürüstçe söylemiş
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıldürüst oluşundan dolayı güvenmelisin bence, çoğu kız ne halt yediklerini saklıyorlar, bu devirde önden değil arkadan az yiyeni bulmak zor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKabul etme ayril sen br sey yasamamisken o bildin y. rrak emmis gururluyssn ayril
30 YorumlaZor bir durum. Seviyorsan şu an kaybetmemek için kabullenirsin ancak ileride tamamen elde ettiğini düşündüğünde ondan nefret etmeye başlayacaksın. Sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılbence oral yapmaya geldıyse bu iş daha neler yapmıstır sana da yapsın gonder gıtsın
00 YorumlaSeviyor ve ciddi düşünüyorsan onu unut. Geçmişine bakma. Hatadır olabilir. ne hatalar yapanlar evleniyor. Mutluluğunu bozma derim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı. Zor bir durum insan hem öğrenmek istiyor hemde öğrenince kafaya takıyor.
00 Yorumlaçıkartıp ağzına vermen lazım ne yapacan başka yapmışsa yapmış artık senle yaşasın bişiler
00 Yorumla
+1 yılOlan olmuş yapacak bişey yok. Kabullenemiyorsan ayrıl
00 YorumlaOral yapmış ama diğerini yapmamış gerçekten iyi dayanmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzor ALLAH kolaylık versin.
311 Yorumla- +1 yıl
Sen olsan naparsin
Cevap sahibi+1 yıl@asigitaristttttttt yapamazsınız bence. Ben kaldıramazdım. O yüzden boşandığım için kendim gibi birini istiyorum
- +1 yıl
Dulmusun sen dul birinimi istiyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@asigitaristttttttt Dul değilim boşandım. Eşi ölmüşlere deniyor dul diye. Kısmet olursa öyle biri çıksın istiyorum karşıma
- +1 yıl
Pardon haklisin nie bosandin peki bende bosandimda
- +1 yıl
Ozur dilerin ozeline girdim sanirsam
Cevap sahibi+1 yıl@asigitaristttttttt Anlaşamadık ayrıldık. S
Cevap sahibi+1 yılsen niye boşandın
- +1 yıl
Bnimki cok sacma sebeb burada. Soylemek istemiyorum yazarsansoylrtim engellersin sonra bni
- +1 yıl
Yanlis anlama beni sana asilmak degil amacim ama gizli degilim ben ve goren olur hos olmaz
- +1 yıl
bisey solemediniz
Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. ee işte ne güzel sevgilin tecrübeli o öğretir sana
00 Yorumla
+1 yılAyrıl.. edepsiz kızla işin olmaz
00 Yorumla
+1 yılo ağzı öpecek miden varsa devam et.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbartılcak bısey degil bu kadar takılma
24 Yorumla
Soran+1 yılDüşündükçe tiksiniyorum ama iğrenç hissettiriyor sevdiğim kızın böyle bişey yapmış olmasi
Cevap sahibi+1 yılAbartma bu kadar sevdigi insana yapmıs zsmsnında demekki cocuktan geldi zarar olmadı o çocuğun yerinde olabilirdin
- +1 yıl
Senn sevgilin bunu yaps ayni teokiyimi vrrdin gizli
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAyip etmis öylede denmezki
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Sirano34 hehhe
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bu artık normal sayılıyor
00 Yorumla
+1 yılBademcik ameliyatı demek. Hmm..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİçine sinmiyorsa ayrıl
00 Yorumla kız sana dürüst olmuş seni ödüllendirmiş
01 Yorumlaağzına boşaltmışmı?
00 Yorumla
+1 yılAyril
11 Yorumla
Soran+1 yılEminmisin? bende öyle düşünüyorum ama bir yandan da seviyorum
+1 yılyaptır ve yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılemin ol hepsi sakso çekiyor
00 YorumlaAyril bence
10 Yorumlagemısı onmlı deıl