Çocukluğumdan beri seviyorum 2 yıl önce açıldım ona sadece sarıldık ama sevgili istemediğini söylemişti eski sevgilisi mi ne ölmüş sadece takılmak için kızlarla birlikte oluyomuş aynı sokaktayız ben yazdım buna işte sevgili olmak istemedi arkadaş olmak da istemedi takipleşelim bari dedim takipleştik sonra bi baktım akşam yazdı buluşmak istiyomuş e bende gittim aşığım çünkü hayalim bu arabasıyla aldı beni işte sohbet ettik sonra durdu biyerde arkaya geç dedi geçtim o da geldi yakınlaşmaya başladı öpmeye çalıştı dudağımdan ittim sarıldı falan boynumu yaladı sonra göğsümu açtı yaladı falan of bişey diyemedim çünkü aşığım 9 yıldır bütün hayatım o oldu artık şort giymiştim fermuarı açtı napıyosun dedim yalıcam dedi izin vermedim sonra işte bacağıma yattı sonra ben yattım oral seks çek bari dedi kaldım öyle oral seks ne demek biliyosun dimi dedi evet dedim kalktım açtı sonra şaşırdım ilk defa canlı gördüm çünkü bir erkeğin penisini elle dedi ellemedim elimi aldı oraya koydu sonra işte başımı bastırdı biraz bekledim yapmadım sonra denedim ağzıma almayı hepsini değil ama geri çektim kendimi sonra bi iki kez yaptim dibine kadar ama hafif böğürmem geldi sonra bıraktım ama seks yapmadık o seks mi yapsak istedi yoksa sadece sevişmek mi?
Sen de arzulamışsın bayağı bu durumda kendine net olman lazım. Yani istiyorsan ilerle. Bu arada yazar birdahaki sefere.. Muhtemelen seni s.. k. mek isteyecek
04 Yorumla
Soran+1 yılİlerde evlenmek istiyorum onunla
Soran+1 yılKomşumla çok yakınız ve onun annesiyle tanıştırdı beni annesi bana bayılmış boylu poslu bir kız demiş annesiyle tanıştım iş yerlerinide biliyorum evi zaten karşımızda ablam onun annesiyle kanka o yüzden evlenmemiz %90
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz benzerini yasamistim ama ben yalamasina izin vermistim. Yillar sonra da evlendik
11 Yorumla
Soran+1 yılYaaaaaa gerçekten mi🥹🥹❤️
- Cinsel Yaşam konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılKendini boşalttırmak istemiş sen de çabuk teslim olmuşsun 😅😅 hayatında ilk öpüştüğün gün neredeyse çocuk seni halledecekmiş 😅
07 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa bir erkekle böyle bişey yaptım
Yine yazar mı?- +1 yıl
Yazar ama bu sefer ağzına boşalır bence
Soran+1 yılYazmadı bana bıraktığından beri aynı sokakta oturuyoruz ama sokağa bırakmadı
- +1 yıl
Beraber görülmek istememiştir. Ne zaman oldu bu?
Soran+1 yılBugün
- +1 yıl
Boşaldı mı peki arabada?
Soran+1 yılBilmiyorum ki biraz damla vardı ucunda
+1 yıltam bir troll erkek aman dikkat
11 Yorumla
Soran+1 yılTroll değil ya lütfen böyle demeyin yine yazar mı bide eski sevgilisi ölmüş ya bunun psikolojisi falan bozulmuş gerçi benimde bozuk kız her gece rüyasına giriyomus
Bu bi kızla beraber olunca
+1 yılİyi yapmış hakkını vermiş
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Olması gereken bu ama sende umarım hakkını vermişsindir😃
Soran+1 yılVermedim çok bida yazmaz mı
- +1 yıl
Ben olsam yazmam uğraşmam yani 😃
Soran+1 yılNeden ya
- +1 yıl
Cinselliğe nekadar açıksım mesela, cinsellik benim için önemli bir kavram tecrübesiz biriyle uyum sağlayamam, cinsellik benim için boşalmak anlamına gelmiyo doyuma ulaşmadığım bir partnerlede uğraşmam demek istedim ama alınma, 😀 onun için belliki cinsellik okadar önemli değilki yarım yamalak bişeyler yaşamış senle
Soran+1 yılÇok sapık bi çocuk Allah vergisi diyo
- +1 yıl
😂😂
+1 yılAllah uzun ömür versin
016 Yorumla
Soran+1 yılNeeee?
- +1 yıl
Yarın birdaha suratına bakmaz
Soran+1 yılİyide seks yapmadım bide aynı sokaktayız ve üstelik İnstagramdan takiplesiyoruz arbada yine buluşuruz falan dedi
- +1 yıl
Olum insan sevdiği kıza oral seks yaptirmaz
Soran+1 yılSevmiyo zaten diyorum ya
- +1 yıl
Ama sen yalamaya devam edersin dimi
Soran+1 yılİstemezdim ben tur atarız sandım arkadaştan bi ileri olalım dedi arabada sonra böyle oldu seviyorum ilk onla olsun isterim napim
- +1 yıl
Artık ikinci kislerle olucak hep sen ilk olsun diyeceksin
Soran+1 yılO. yoksa bende yokum zaten annesi beni çok beğendi boylu poslu demiş onlara götürücek komşum beni annesiyle arkadas daaaa
- +1 yıl
Tamm üç gün sonra bakireligimi aldı beni terk etti diye paylaşırsın bak beni ekle bu dediğimi unutma
Soran+1 yılÖyle şeyleri takmıyorum parmak sokmuştum zaten belki bozulmuştur
- +1 yıl
Hiç bir seven erkek bunu sevdiği kıza yapmaz buda küpe olsun gidicek seninle sevişip gidecek sana inandırıcı gelmiyor ama emin ol ekle sana yazmam bile beni unutma diye aen bana yazacaksın sevisce terk edecek
- +1 yıl
Swn takmıyorsun o takiyor gidicek senle yatip
- +1 yıl
Senin takmaman onun umrunda değil onun amacı seks
- +1 yıl
Tamam yarın yat ertesi gün birdaha ulsamicaksin bunu bil
- +1 yıl
tamam akilli
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sadece kullanmak istemiş
013 Yorumla
Soran+1 yılYine yazar mı aynı sokaktayız
Soran+1 yılTakipleştik bide aynı sokaktayız oturuyoruz karşı karşıya
Soran+1 yılDedim arabada bu yaptığımız yanlış dedim dediki herkes yapıyo üniversiteye gitsen. coktan yapmıştın. dedi
Soran+1 yılBide şey yaptı dönüşte foto çekti arkaya yaslandım seni çekmiyorum dedi flaşla bacağım gozukmustur ama bana doğru tutuyodu camı mı çekti anlamadım Snap atıcakmis
Soran+1 yılSnapimi bilmiyo
Soran+1 yılHımm
Soran+1 yılDedin ya daha çok eline düşersen hayatını mahveder anlamadım tam olarak açıklar mısın
Soran+1 yıl?
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYap hevesini alip gidince üzülürsun sonra
08 Yorumla
Soran+1 yılYapmadım seks? Yine yazar mı
- +1 yıl
Kullanmak icin evet
Soran+1 yılNe kullanması istemedim işte ama arabada yine buluşuruz falan demişti aynı sokaktayız zatennn
- +1 yıl
Tmmm
Soran+1 yılAşık olur mu gözlerin çok güzel dedi fiziğine bayılıyorum dedi
- +1 yıl
Olmaz
Soran+1 yılOlurrrr !!!
- +1 yıl
Peki
+1 yılDibine kadar alabildin mi?
14 Yorumla
Soran+1 yılYoooğ
- +1 yıl
Peki daha büyüğünü ister miydin?
Soran+1 yılYeterliydi o
- +1 yıl
Doğru, benimkini görsen korkarsın.
+1 yılgüzel hikayee
16 Yorumla- +1 yıl
bilmem oluyormu
Soran+1 yılNapıcam eski sevgilisi ölmüş ya bu kızlarla takılınca kız onun rüyasına giriyomus
Bana aşık olur mu ya
Psikolog ona demişti 2-3 yıl zaman ver kendine
Soran+1 yılYine yazar mı takipleştik
- +1 yıl
bence yazar oral seks çektin demek ilişkiye girdiniz mi
Soran+1 yılHayır fermuarimi açtı izin vermedum
Soran+1 yılHı hı
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bidahaya saplar sana
04 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin yazmadı ki
Soran+1 yılSanmam çok kız var etrafında ama fiziğimi çok beğeniyonuş manken gibiyimde:)
amacı sadece seni yatağa atmak
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istiyorum ilerde aşık olduğum çocuk o benim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende ona yaptırsaydın
012 Yorumla
Soran+1 yılYapmak istedi hayır dedim:)
Cevap sahibi+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılO zevki tatman lazım mutlaka
Soran+1 yılOndan sonra da s*kerdi
Cevap sahibi+1 yılYalatırsan dayanamaz verirsin evet 😊 sen istemiyor musun?
Soran+1 yılHamile kalırsam?
Cevap sahibi+1 yılDağ başında mı yaşıyorsunuz korunma denen bişey var
Soran+1 yılOnda yoktu varmidir
Cevap sahibi+1 yılYoksa alın
Soran+1 yılBidahaki seferde yapar mı ya
Soran+1 yılYine yazar mı buluşalım diye
Cevap sahibi+1 yılPeşinden koşması için taktik veririm istersen ama burdan söyleyemem şimdi 😊
+1 yılOf harikasin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar