Sevdiğim çocukla buluştum oral seks cektirdi?

Çocukluğumdan beri seviyorum 2 yıl önce açıldım ona sadece sarıldık ama sevgili istemediğini söylemişti eski sevgilisi mi ne ölmüş sadece takılmak için kızlarla birlikte oluyomuş aynı sokaktayız ben yazdım buna işte sevgili olmak istemedi arkadaş olmak da istemedi takipleşelim bari dedim takipleştik sonra bi baktım akşam yazdı buluşmak istiyomuş e bende gittim aşığım çünkü hayalim bu arabasıyla aldı beni işte sohbet ettik sonra durdu biyerde arkaya geç dedi geçtim o da geldi yakınlaşmaya başladı öpmeye çalıştı dudağımdan ittim sarıldı falan boynumu yaladı sonra göğsümu açtı yaladı falan of bişey diyemedim çünkü aşığım 9 yıldır bütün hayatım o oldu artık şort giymiştim fermuarı açtı napıyosun dedim yalıcam dedi izin vermedim sonra işte bacağıma yattı sonra ben yattım oral seks çek bari dedi kaldım öyle oral seks ne demek biliyosun dimi dedi evet dedim kalktım açtı sonra şaşırdım ilk defa canlı gördüm çünkü bir erkeğin penisini elle dedi ellemedim elimi aldı oraya koydu sonra işte başımı bastırdı biraz bekledim yapmadım sonra denedim ağzıma almayı hepsini değil ama geri çektim kendimi sonra bi iki kez yaptim dibine kadar ama hafif böğürmem geldi sonra bıraktım ama seks yapmadık o seks mi yapsak istedi yoksa sadece sevişmek mi?

Sevdiğim çocukla buluştum oral seks cektirdi?