AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
298Cevap
Kendine güveni olmadığını, yalanlarini yakaladığın an, guven azalmaya başlatacak sebepler sunduğun da , sahip olmadığını özellikleri varmış gibi göstermesi
Kizdan kiza degisir soguma nedeni. Bazisi sigara sevmez bazisi cinsellik konusmaktan nefret eder bazisi konusmamaktan bunlari falan filan yani cok genis konu olmus 😂
Kıskanmakarı, sırf seks niyetine ve ya sırf hizmetçi niyetine yaklaşmaları.
Ben bir kere burnunu çektiği için soğumuştum bak hatirlayinca yine midem bulandi 😣😣
Gece gece güldüm :D artık nasıl çekmişse burnunu soğutmuş karşısındakini
@herseyinhayirlisii hic sorma bir de sabahin 7 sinde kahvaltidaydi😲😲
@sendekiben ben olsam ben de soğurdum sabah sabah :D
@herseyinhayirlisii degil mi arkdas bir de kagvalti yapican yani ne gerek var boyle seylere orda pecete var yani
Düşündüm bir an benim bile midem bulandı burda :D
@herseyinhayirlisii 👍👍👍
Başka birisini begenmiştir ya da sevgilisi ona ilgisizdir
Gösteriş meraklılığı, çok ve boş konuşma, gereksiz espriler, pintilik, ağız kokusu...
Cimrilik, yalancilik, sadık olmama , fazla laubali olma gibi şeyler.
Bir kız karşıdaki erkek için ck uğraşır ve karşıdaki ilgisiz davranır da sogunur net.
En önemli neden trip. Sonra saçma sapan hareketler.
Yorumlardan anlasilan kizlar ne istedigini bilmiyor hi biri hemde
Bütün konuların objektif bakışından sonra cinselliğin altından çıkması.
Daha paralı birisini bulmaları yeterli diğerinde bahane bulmak için
rahat davranmaları kadınlar ilgi ister erkekler de ilgiyi az veriyordur belki
çevrede gördügü kötü örnekleri diger bütün erkeklerde öyle gibi sanmaları
Başka kızları ben istemediğim halde hayatının bir köşesine sokmaya çalışıyorsa evet soğurum.
Erkeklerin kızlardan sogumak için daha çok nedeni olsa da hemen hemen aynı sebeplerdir kizlarinda erkeklerden soğuması
Oyle bir yazmis ki kizlar yazik erkeklere. Insanda gurur olur bunlar gibi karaktersizlere yavsiyorsunuz
CRSARETSİZLİKK
Okul bittiğinde hoşlandığını yazma
Hoşlandığını yüzüne değil de mesajla yazma
Hoşlandığını söyleyememek
Bu liste uzarda gider...
Bayan'ın erkekden soğuması; ya para vermedi ya da cinsellik yönünden tatmin edemedi algısını akla getirir
Yapabilecekleri en ufak igrenç bir hareket yetiyor bence. Ama hepte sorun erkeklerde degil kızların da hatası oluyo.
Para, araba olmaması, ilgisiz davranması, gözünün dışarda olması, pinti olması ve sürpriz yapmaması olabilir
Bence en büyük etken ileriye dönük süpheler kafalarında habire karıncaların dolaşması sonuç umutsuzluk eşittir ayrılık 👍🏻
Genel anlamda kadınların yaptığı haraketleri yapması mesela et yememesi alışverişe çıkmak istemesi vs
Boş ümit veren erkekten soğur
Evlilik vaad edende
Sadece önündeki fazlalık yüzünden her boku yapabilirim kadınlardan 100.000 kat üstünüm diye düşünen erkekler ve erkek cocugunu böyle yetiştiren aileler... net !
ilgisiz kaba hareketler gıcık ettirme durumları ihanet yalan aşağılama değer vermemek. başka kızlara ilgi göstermek gibi çok faktörler vardır ama yanlış tabiki
En alakasız soru bile popüler oluyor tek eksik olan beni tanımamaları
gerçekten sevince soğumazsın bence. soğuyorsan gerçekten sevmemişsindir
bende anlayamadım bunu bence kadının tamamen maymun ıstahlı olasıyla alakalı bı durum nankorluk
Gerizaklica nedensiz soğuk davrandıkları zaman sogurum
İstemediğim halde cinsel herhangi bir konuda ısrarcı olunca nedense ışık hızında iğreniyorum kişiden
Erkek adam olmasını bildikten sonra ne kız soğur nede böyle sorulur sorulur..!
Kendilerini beğenmişlik yapıyorlar örnek onlar 30 kişiydi ben tektim benim listede bir arkadaş vardı ben koreliler ve japonlar çok tatlı dedim çocuk hemen ben 2 tane japon dövvdüm üstelik onlar bana yalvardırlar dedi bu huyları çok kötü
aşırı kıskanç kısıtlayan bilgisiz herşeye muhalif bakımsız öküz gibi erkekden nefret ederim
Ilgisiz olması ve zamanla huylarının degismesi soğuma sebebi
bir kızla birliktey sen ve ona ilgi göstermiyorsun o zaman o kız senden soğur ilgisizlik sadece
Sürekli haklı çıkmaya çalışma durumu, İlgisizlik , ilişkide ki ilk kibarlığın yerini kabalığın alması (yani kendini başta farklı tanıtıp, daha sonra değişen özellikler) çok fazla içki kullanması , gece hayatının sürekli olması, cimri olması
bir
Çok sebeb var hanginiz sayalım ama en nefret ettiğim olay kendini övmek ben böyleyim ben şöyleyim burda yerim şunu içerim bu benim için çok önemli
Ben kız olsaydım türk erkeklerinden kesin soğurdum. Ben hariç tabi
tamamen farklı nedenler ola biler daha çok rastlanan ise ilgisizlik...
"Sana baktığıma şükret, ben daha iyisini hak ediyorum" tavırları.
Yalan, aldatma, temizliğe önem vermeme, laubali olma, sahiplenme duygusunun olmaması, aşırı kıskançlık bunlar başlı başına sorun.
benim en büyük soğuma nedenim yalandır. yakaladığım anda bende herşey biter
Seks ve romantizm olmaması kızlar bide kendine ilgi gösteren erkekleri sever o ayrı
gösterdik ilgi. Şımardı. vee gitttii
@rokoroko kendi kaybeder
çok sevdiğimiz için, yalan söylemediğimiz için, aldatmadığımız için, üzmediğimiz için
Ilgisizlik, kabalık, bakımsızlık ve tabiki yalan söylemesi
Davranış biçimi ya da erkeklerin duygusalığı abazanlıkla karıştırmaları...
Tam tersi siz kizlardan soguma nedeni direk kendiniz kisiliginiz karakteriniz beyniniz
Sürekli cinsellik yaşamaları gerektiğini düşünmeleri
Erkeğin kıza fazla ilgi göstermesi. İlgi göstermezse peşinden koşarız, hergün onun için ağlarız. Ama bir erkek bize çok ilgi gösterirse hemen soğuruz. Çünkü g... kalkar :d Gerçi erkekler içinde gerçerli bu :)
ilgisizlik... eğlence yerine sürekli cinsellik..
Çevrimiçi olduğu halde yazmaması ya da geç cevap vermesi.
Benim sevgilimin arkadası kızlı erkekli grup kurmuş o grupa girdi gireli geç cevap verir
kısaca sevdigini söyler ama sanki başkasını sevior der ya da konuşmalardan olabilir ya da ablasından kıskanmıştır başıma çok geldi
Yere tüküren, egoist, trip atan, olduğundan farklı görünmeye çalışan ve bir öyle bir böyle davranan erkekler..
aya bile çıksalar ilk adımı aydan beklerler, ondan sonra romantik değilsin derler. resmen ömür törpüsü.
Paran varsa severler, para bittiği anda da giderler. Soğuma sebebi de ısınma sebebi de para :D Çünkü onlar kız.
Yeminle hicbir alakasi yok
@Sarikirmiizii inandırmaya çalışmıycam 😂 Var diyorum sadece.
ilgisizlik araya mesafe koyup başka kızlara yakınlık göstermesi ilgilenmesi gibi kaba tavırlar da olabilir
Bence kesinlikle erkeklerin her boku yiyip sonra ben bakir istiyorum demesi olabilir veya 5 kizla birden cikan erkek
Çok fazla ilgiye boğarsa soğurum sıkılırım. İlgisiz olursa da soğurum. Değişirse soğurum. Kızlarla çok yakın olursa da soğurum
Erkeklerin kızlara karşı ilgisizliği. Kız aşkından ölse de ilgisizlik gördü mü tamam bitmiştir o iş. Ha ama ilgi göstericem diye de çok sık boğaz etmemek lazım.
Yani en azından benim için böyle :)