Bence yalan
Kızların erkeklerden soğuma nedenleri nedir?
Bence yalan

1-ilgisizlik. Her kadin deger görmek. İlgi cekmek. Kiskanilmak ister bunlar yoksa kadinda *sevmiyo*etkisi olusur...
2-baskalarina olan ilgi.. Erkek basta baska kizlara cok ilgiliyse kiz sogumaya baslar. Tabi bu terslesir bazilarinda baglilik yapar. Ve erkek arkdaslarini sevglisine tercih etmesi. Deger vermiyor etkisi yapar..
3-bakimsizlik. Tabiki Çagatay Ulusoy olsunlar demiyoruz. Demi kizlar :-D ama biraz bakimli olsunlar. Lütfen. Hiç bir kadin istemez kendine dikkat etmeyen bir erkegi.. Diş fircalamak. Sac taramak. Temiz olmak. Vs yeter eger kadin sizi seviyorsa..
4-cimrilik.. Yani şimdi siz bir yemege gidince erkegin kadina ödetmesi güzel degil. Tabi bir o bir o ödeyebilir. Beraber ödeyebilir ama işi bir kadin olmasina ragmen ona yikmak kötü bisey yapmayin :-D tabi kizlarda erkeklere şunu al bunu al diye tutturursa bu sefer erkek sogur. En iyisi beraber yapmak. :)
5-bencillik. sadece kendini düşünen erkekler. İnanin kadin sizden cok cabuk sogur boyle bunuda yapmayin. Kiskandiginizda birazda kadinin penceresinden bakin olaya.. Kavga edince mesela anlamaya calisin..
6-cok nazli. Kirilgan. Küsen. Triplenen erkekler. Yaa niye hergun bisey kusur bulup triplenirsiniz. Bizden cok triplenenler var.. Erkek dedigin yeri gelince elini vurcak yumruga triplenmicek bazen *sus benimsin*dicek..
7-paraya asik erkekler.. Tabi sadece para degil. Kadina tercih ettiginiz hersey.. O kadini sevin bee. En basta onu sevin :-) para cokmu onemliki. Yetecek kadar olsun. Basiniz sksmasin yeter.. Tabi fazlasi olsun Allah herkese versin. Ama kadini paradan degersiz görmeyin..
8-kendini bisey sanan ve kendini acindiran erkekler. Her ortamda g. tu havada olur ve tabi acindiranda *cok tipsizim. Soyleyim boyleyim * der. Kizlar yemeyin bunu. Kendini sevdirmek icin yapar. Hem seviyosaniz. Zaten nolmuski biraz tipsiz diye. :-D :-D
9-umursamaz ve asiri kiskanc maco erkekler.. Yaa adamin yaninda sevglisine yawsasalar takmiyo bide seviyorum diyo. Macolukta yapmayin emir vermeyin. Tabi abartmayin yani :-D
Bide bir kadindan veya kizdan zorla ask ve cinsellik bekleyenler. Nefret ediyorum bunlardan :-D
Yalancı olmaları, adamlıktan gram alakaları olmamaları halde ortada adam diye gezinmeleri, aynı anda birden fazla kızı idare etmeleri, karakter yoksunu, egoist olmaları, tüm kızlarla gerektiğinden fazla samimi konuştukları halde bunları görmeyip namus bekçiliği yapmaya devam etmeleri. Yazık, gerçekten bazılarına çok acıyorum.
Sakin 😆😆😆
Hahah sakinim 🙈😂😂
Namus sadece kadınlardamı varmış erkektede var gelenekte kadınları mal gibi görüyorlar +1
valla siz kadın gibi olunca eğlendirtmeyin kendinizi. vereni erkekler affetmez demekki karakter olarak sizler daha basitsinizki idare ediliyorsunuz. aslında herşeyin farkındasınız. Biz erkeklere suç atıyorsuuz.
Birden fazla diyonda daha bir tane sevgilim yok
@gamze07koçak ooo canım ya kıyamam sanaaa. :)))
Erkekleri bilmem ama kast edilen erkek arkadaş, sevgili, koca ise soğumaları için bir çok neden vardır. Öncelikle bütün kadınlar test eder. İlk tanışmadan, evliliğe giden süreçte ve evlilik sonrasında sürekli blöfle, sudan sebepli kavgalarla, çelişkili davranışlarla vesairelerle erkeğin reaksiyonunu test ederler. Testi 5'in üzerinde tamamlarsanız sorun yok demektir, ama beş ve altı puanın üzerine düştüğünüzde tehlike çanları çalmaya başlar ve soğuma olayı meydana gelir. Soğuma anlamında başka nedenlere gelince bunlar: ilgisizlik, kadını kazanılmış bir maçın kupası gibi cepte görmek ve romantikliği-centilmenliği-süprizleri bırakmak ve domestik ve sıradan bir hayata alışmak, kadına verdiğin değeri sözlerinle, jestlerinde göstermemek, en basitinden günde veya haftada birkaç kere seni seviyorum cümlesini gözlerinin içine bakarak söyleyememek, hayattan-işinden-ailevi ve dünyevi sorunlarından sürekli yakınmak ve bahsetmek, kadınları dinlememek, söylediklerine önem vermeyerek dinler gibi yaparak geçiştirmek yine başlıca soğuma nedenleri arasındadır.
3 kızla çıkanda var, 1 kız için ağlayan da. Karakter meselesi.
Soğuma olayı budur.
Helal olsun
çok haklısın, kadınlarla ilgili bir durum değil karakter meselesi
@biladylazarus bu söylediğine lendin inannıyor musun :)
@Striker35 sıkıntı yok devam et
@Striker35 kafa nereye biz oraya :)
@kıvılcım5 inanılmayacak bir şey bir söyledim neden soruyorsun
@biladylazarus ne diyosa haklıdır. d
Adam aciklamis bize susmak duser
Cevap
296Cevap
Toplum içinde abartılı bir şekilde ağzını kurabiye canavarı gibi açarak 32 dişini göstererek gülmeleri
Dedikodu yapmaları, birbirlerinin arkasından konuşmaları, ağzını ayıra ayıra cakkır cukkur sakız çiğnemeleri.
Dışarı çıkılacağı gün ayna karşısında saatlerce oyalanmaları.
Gardırobunda bir ton kıyafet olmasına rağmen ayy ben ne giyeceğim şimdi yaaa diye yakınmaları.
O kadar güzel kıyafetin arasında en berbat kıyafeti giyinip çıkmaları sonrada bütün gün ayy şu halime bak ooooşşkkkoomm yooo evden pejmurde bir şekilde çıktım yaa şu halime bak rezil ollldddoom diye erkek arkadaşının başının etini yemesi evet canım neden böyle giyindin canım dediğinde yaa öyIe mi demek kıyafetim kötü diyerek atar yapmaları.
Önüne gelen erkek ile fazla samimiyet kurmaları son olarak gidilecek mekan tercihi konusunda erkeğin canım nereye gidelim şurayı gidelim diye düşünüyorum sorusuna esas kızın itirazı üzerine kısa bir tartışma sonrası yok canım ora iyi değil şuraya gidelim tartışması sonrasında esas kızın binbir türlü dudak büzmesi oşkom nolur oraya gitmeyelim demesi üzerine kızın dediği olur ve kızın dediği mekana gidlmesine rağmen mekanı beğenmeyip gecenin sonunda keşke senin dediğin yere gitseydik canım demesi..
Pardon ben erkeklerin kızlardan diye okudum.😂😂😂
Odun kaba saygısız ve saldırgan tutumlar sergilemesi ve kıskançlık olayını abartması sonradan görme tavırlar sergilemesi bağıra bağıra konuşması
Tam bir hödük gibi hareket etmesi ağzını şapırdatarak yemek yemesi ağzının ve kol altlarının kokması
Eig
@Siteninsümüklükızı 😉
@Siteninsümüklükızı gerçi o tip erkeklerde var şimdi en başta yazdığım tipte erkeklerde var yani yok değil 😄
Bende görüş yorumunu görüş diye okumuşum 😂 olsun kızlar hakkında dediğinde erkekler hakkında dediğinde çok doğru
@Siteninsümüklükızı tamam teşekkürler 😂😂😂
@Edyline evet 😂😂😂
@Edyline @Siteninsümüklükızı 😂😂
Tipi ve parası olan erkekten soğumazlar nedir be arkadaşım bu erkeklerin yaptığı yorumlarda komik harbiden tipi de olsa parası da olsa nerde ne konuşacağını bilmeyen kendini bilmez dengesiz ve sırnaşık erkekleri şak diye bırakırım umrumda da olmaz her zaman kendini biraz geri çeken olgun erkekler kızların dikkatini daha fazla çeker merak uyandırır çünkü bu bir ikincisi seviyorum lafını ağzına sakız etmiş insanlara karşı da çok çabuk soğuruz çünkü inandırıcı değil mesela 2 hafta olmuş gelmişsin bana seni çok seviyorum diyosun herkesi bu kadar kolay sevebiliyor mu diye düşünürüz biz şöyle bir. Bir şeyi sürekli yaparsan veya söylersen anlamı kalmaz çoğu erkek burda yanılgıya uğruyo ve sadece lafla da gemi yürümez seviyosan belli ediceksin. Kızı çığırdan çıkarıp sonra ama ben seni seviyorumla yırtamazsınız buda iki
Adının baş harfi H mı senin
Hayır
Kesinlikle oyle.
Anlatma yasat ki farkın olsun :)
Teşekkür ederim
Rica ederim
Her iki tarafında, birbirine olan ilgi düzeyi farklı olacaktır biri diğerinden daha fazla ilgi gösteriyordur kız veya erkek farketmez başlığa binayen yorumlarsak eğer, üzerinde doğru seçim yapılmış bir insan olan kişi üzerinde doğal olarak sevgi, sadakat ve saygı taşıyan ve yaşayan kişi erkek'te yalan, ihanet, ilgisizlik bunlara benzer durumları tescilleyip tespit ettiği taktirde, aynı zamanda birden fazla tekrarlandığında soğuk su duş etkisi ve soğuma kaçınılmaz olacaktır zamanla bu ne yazıkki ister istemez adeta saman alevi gibi büyüyecektir benim tezim bu yönde. :)
Korkak erkekten
Çok konuşup dır dır yapan, dedikodu eden erkekten
Ağzı bozuk her lafın arkasından küfür eden erkekten
Temiz olmayan, yerlere tüküren sigara içen erkekten
Kadını hor gören, kadına değer vermeyen cahil erkekten
Çalışmayan, aylak aylak gezen kahve köşelerinde vakit öldüren erkekten
Kaldırım kenarlarında toplaşıp gelen geçen kadını kızı izleyip argo konuşan erkekten
Şımarık, saygısız ve kaba erkekten
vs. vs. soğumak için yeterde artar bile.
●Güven verememesi ve bu güven verememenin sebebinin başka kızlarla olan samimiyetinden kaynaklanmasi soğutur
●ilgisiz davranan erkek sogutur
●kendini oldugundan farkli gostermek icin yalan soyleyen erkek sogutur ozellikle bizim cafemiz var gece clubumuz var bilmem nerede evimiz var su model arabamiz var diyerek hava atmaya calisan erkek sogutur
●para/hesap ödeme cok önemli bence hesabi kiz da erkek de ödemeli yerine göre ödenir bir taraf 1 kere ödedi diğer taraf 3 kere ödedi bunlar da önemli değil ama erkek cimri olmamali kiz da cimri olmamali aslinda demek istedigim sey su erkegin cebinde 5 lira ya da 500 lira olmasi değil onu yanindaki kizla paylasabilmesi önemli bunu yapamayan erkek de kendinden soğutur bence
1) Giyime, kuşama karışma (halbuki tanıştığınızda da sizi öyle beğenmişti),
2) Aşırı kıskanma,
3) Küfürlü, kaba bir şekilde konuşma, davranma,
4) Bencil davranma, özür dilenmesi gereken yerde üste çıkmaya çalışılma,
5) Ataerkilliğin dibine vurma, kadınları ezme,
6) Arkadaşlarınıza karışma,
7) Üstünüzde hakimiyet kurmaya çalışma,
8) Çok fazla sevgi sözcükleri kullanma,
9) Müzik zevki (bunu söylemeden edemezdim 😐 arsız bela dinleyen tiplere kim ısınabilir ki ya da arabesk falan?)
@Rockerist cıstak cıstak ne tür oluyor bilmem ama bende rock dinlerim.
Mesela iki kızın gözüne girebilmek için yanındaki arkadaşını rezil etmeye çalışan, ergenlikten çıkamayan, özenti olan, kaba olan, sürekli kendini kaf dağında gören, kro gibi tespih sallayan, yere tüküren, yoldan geçerken laf atan vs vs. Bu erkeklerin hepsi çok itici 😂 😂
Erkek değildir o öyle sanmışsındır😂😂
Yoo bu dediklerinin hiçbirini yapmam
Tespihim olmadan dısarı çıkmam ve bu cümleyi kuran kızlar bana yaranmak için tespih sallamayı ögrendi
Tesbihsiz bir yere cikmam
kizlar erkeklerin yanına neden gider önce bu soruyu erkekler kendilerine sormalı. Bir kız bir erkeğin yanına gidiyor ya da o ortama giriyorsa kadin ihtiyaç duyduğu erkek duygularına ihtiyacı vardır. Bazı hemcinslerim malesef kadinlara Kadınca yaklaşıp onları etkileyebileceklerini zannediyorlar. Ama bilmiyorlarki öyle bişi olsa oraya ya da yanına değil bir başka kızın yanına giderlerdi.
Bir diğer mevzu ise kadınlarin bir çoğu karsisindakini bozmamak için yapılan kötü espiprlere ya da yanlış davranışlar karşısında sessiz kalıp birikmesine neden oluyor. Buda sogmaya ve uzaklasmaya neden oluyor. "Ya ne kadar kötü espiri yaptı " gibi şeyler içlerinden söylüyorlar.
Bide aslında şöyle bişi var erkekle kadında tarafları tasimali !
Kızlar erkekleri elde edip edemeyeceklerini ögrenmek için bir erkeğe yanasırlar elde edebilecegini gösteren erkek götünde köpek olur elde edemeyecegini erkegin pesinde kız köpek olur elde edebilecegini ama tutmak için çaba sarfetmesi gerektigini gösteren erkekle ilişki devam eder ama bu erkekte ilerki sürecte illa iki şıktan birine girer kızlar 3 kızı elde edebilecek erkekle cıkarlarsa 3 kızdan üstün olduklarını düşünğr 5 kızı elde edebilecek erkegi buldukları an öteki şut dişiler neslimizin düşmanıdır bu yüzden fazla deger yüklerseniz sikerler
Bence en büyük sebep oldukları gibi davranmıyorlar. Bana böyle yaradanını çok seven biri gelse hiç soğumam çünkü islamın kurallarıyla yaşıyan erkeği hangi kadın sevmez. Namazını kılsa. Az yese öz yese. Sofradan doymadan kalksa. Temiz olsa. Temizlik imandan gelir. Kadına saygılı olsa suyu kalkım kendi alsa. Adaletli olsun. Merhametli olsun. Ben böyle birinden soğumam mümkün değil. Az konuşsun öz konuşsun.
Herkes senin gibi düşünse keşke ama şimdiki bu zamanda senin gibi düşünen erkekde kadında yok denecek kadar azınlıkta şimdi ki zamanda genç kızlara bakıyorumda ben utanıyorum artık onların giyimini görünce edep haya denen birşey kalmamış. Şimdi görüyorum başını kapatıp altına dar pantolon veya elbise giyenler suratlarına bir ton makyaj yapanlar kişiler bunlara ben (GİYİNİK ÇIPLAK ) diyorum. Diğer yandan gördüklerim göbek açma modası , tişörtün önünü içine atıp arkasını dışa atmalar yok yani göbeğini açınca ne oluyor giyinme o zaman kardeşim çıplak gez zaten hal buraya gidiyorda du bakalım. Şimdi kalkmışlar burada entrika çeviriyorlar yok neymiş ERKEKLER SADIK DEĞİLMİŞ , BAŞKA KIZLARA BAKIYORMUŞ , BİZİMLE İLGİLENMİYORMUŞ FALAN DA FİLAN ulen sen önce bir dön de aynaya bir bak poponu başını aç sonrada diyorsun ki!!! bana sadık değil beni aldatıyor bana karşı ilgisiz ya ne bekliyordun? Önce kendine bir sor bakalım beni sokaktaki diğer kızlardan ayıran farkım ne?
@Kill_FoR_You birincisi şu işin kadını erkeği olmaz. O yüzden edepli olacaksan iki cinste edepli olacak... Edep ve namus bize en güzel örneği hz. Yusuftur.
Abla ben tarif ettiğin gibi bı erkeğim çoğu kız bana hatta neredeyse hepsi iyi bir dost arkadaş olarak davraniyo şeker veriyo konusuyo geliyo günaydın diyo üzgün olursam soruyor konuşuyor * hic biri aşk gözüyle bakmıyor nedeni ne acaba
1 ilgisizlik ; onunla çıkmaya başladıktan sonra nede olsa bırakmaz tribine girip yapar
2 yalan; doğru söyleyecek olsa tamam yap dersin ama o kızacaksin Sandığı için yalan söyler ve insanda güven duygusu kalmaz
3 sadakatsizlik; kafam karıştı çok cezbetti kandirdi kendimi tutamadim dayanamadim demesi o mal bütün kızlarda var sevgilindede çok farklı değil onu anlamali erkekler
4 güven duygusu erkeklerde dipte olduğu için devamli Karışma kendini begenmeme duygusundan özgüven yoksunlugundan kadına istediğini giydirmeme saçını yaptırmama güzel olsun istemem
5 başka kızların yaptıkları için şimdiki sevgililerine onlara davrandiklari gibi davranmalari hataları yeni sevgilisine odetmesi
Maalesef erkekler kendini çok akıllı sanıyor ama düşünmeden yapıyor herseyi
Sigara içmesi ve o sigara ve parfüm karışımı koku :(
İlgisiz düşüncesiz davranışlar
Gereksiz kıskançlıklar
Bakımsız kıllı vücut
Yanımda küfür etmesi
Bazı kızları genelleyerek kaşar gibi kelimeler kullanmaları
Kendilerini 4/4 lük görüp kızları aşağılamaları ( kesinlikle sorunlu tiplerde olan bişey)
Türk kızı- Rus kızı karşılaştırmaları
Yemek ya da sinema biletinin parasını kesinlikle kadına ödetmemeleri (belki bende ısmarlamak istiyorum 😃)
Böceklerden korkan erkekler de çok itici oluyor
Daha bu liste uzar arkadaşlar :)
Yağmurlu havada ıslak yere basmaları.
@Namı_Diger hahah 😃 yere tükürmeleri iyi hatırlattın
çok fazla nefes alıp göz kırpmaları da soğutur :) bunu da unutma
@Namı_Diger Yazdıklarımda haklıyım bence :)
Tabi ki ya haklısın kıllı vücut ne ay demi kııız :D
hergün ağda yapmalı adam olur mu aaa :D
küfür de haklısın ilgisiz düşüncesiz davranışta da haklısın da diğerleri de amaa aaa haa yoo k yaa :D
@Namı_Diger cidden midem bulanıyor çok kıllı erkeklerden 😃 yok yok hepsinde haklıyım bunlar olunca itici gelmeye başlıyor
bak bana biri öyle gelse kıl mıl sen diyon etme eyleme gözünü seveyim birde bunla mı uğraşcam derim yani.
Erkek=kıl bunu biliyorsunuz işte amaa :D
sakal bıyık 3 senedir aynı sitil devam dokundurtmam :P
@Namı_Diger sakal bıyık bir de kolunuzdakiler kalabilir onun dışında alın pamuk gibi olun 😃 tabi kıl sevenlerde var umarım onlara denk gelirsin 😃
tamam bunu yazıyom istemeye gidince soracak kıl seviyon demi diye :D
Hay Allah'ım arkadaş manavdan pattes seciyor :D
@Namı_Diger hahhaha 😃 dış görünüş yorumluyorum tabi ki manavdan patates seçer gibi yorumlarım ama değişmeyecek bişey de istemedim zaten 😃
nasıl değişssin istersin onu adamı epilasyona alacaksın resmen.
'bak tatlım sana bu epilasyonu yapalım hiç acımayacak :) '
bırakın onlarla mutlu olsunlar amaaa :D yok kolları da kat içine.
:D
@Namı_Diger Ben söylemeden yapsa iyi olur 😃 hatta lazere gitsin 👍 ama kollar çirkin durmuyor 😊
Sana görücü gelirken damada da söyle shortla gelsin eğer dediğini yapmamışssa kürekle kovala :D
@Namı_Diger bak ben yine böyle konuşmaya başladım ya kesin en en en kıllısına aşık olurum :(
ha ha büyük konuş sen devam et bende oraya çekiyorum zaten böyle mamut gibi olacak :D
Sana şöyle söyliyim bacanak;
1 Midesizce her kıza ilgi duyması,
2 kendi artılarına güvenip istedigini elde edenilecegini zannetmesi,
3 kaba olması,
4 amacı sadece gönül eglendirme
olması,
5 pis olması,
6 özgüvensiz olması,
7saygı duymaması,
8 madde vb. Bagimliligi
9 işsiz olması
10 amaçsız olması
11 kavgacı olması
12 kız gibi olması
13 abaza olması
14 cahil olması
15 baglanma korkusu olması
16 atarlı olması
17 kizları kullanması
18 cimri olması
19 ilgisiz olması
20 veeeeeeee yılışık olması vs. Soguma sebebimizdir bayım (^^)
Kendilerinin -kendi tabirleriyle- eğlenilecek kızlarla takılıp, iyi aile kızıyla izdivaç hayalleri kurmaları. Aynı şeyi kızlar yapınca "gızlar serseri tiplerle takılıp efendi adamlarla evleniy" diye saçmalamaları. Harbiden sıktınız artık 😄
Haklı söze lafimiz yok.
Muhteşem bir tespit... artı maalesef bizlere karşı kapak olmuş cümleler. Bravo valla
@Nihavent16 teşekkür ederim :))
Rica ederim
1. Kizlar kiskanilmayi sevse de ormandan cikmis ayi gibi her bakana dalan erkeklerden sogarlar
2. Hic ilgi göstermeseler kizlar "nasil ilgisini cekebilirim" diye kafayi yorarlar ama fazla ilgi gösterince "boguluyorum" deyip sogarlar
3. Annesinin lafindan cikmayan erkeklerden sogarlar
1. Kizlar kiskanilmayi sevse de ormandan cikmis ayi gibi her bakana dalan erkeklerden sogUrlar
2. Hic ilgi göstermeseler kizlar "nasil ilgisini cekebilirim" diye kafayi yorarlar ama fazla ilgi gösterince "boguluyorum" deyip sogUrlar
3. Annesinin lafindan cikmayan erkeklerden sogUrlar
@Namı_Diger sogUrlar demek. Anlasildi 😂😂 Kusura bakma, tam türk olmadigim icin türkcem biraz öhöm 😉
Memleket neresi :)
@Blackiron Anladik. Listeme "kendisini düzelten erkeklerden sogUUUrlar"i da eklemek istiyorum 😂😉
@Namı_Diger ben tipki annem ve babam gibi almanyada dogup büyüdüm. Artik ara sira yaptigim hatalari görmezden gelin 🙈
yine mi alamancı :D :P
yok estağfirullah sadece şaka olsun diye yazdım :)
1) Cimrilik
2) Hicbiseyi ciddiye almamak
3) Baska kizlara surekli bakmak
4) Gorgusuzluk
5) Ahlaksizlik
6) Surekli cinsel iliskiden konusmak
7) Iskolik olmak
8) Ilgisizlik
9) Bencillik
10) Duygusuzluk
Ozel bir siraya koymadim, oyle yazdim. bunlarin hepsi beni etkilemez ama diger kizlari etkiledigini dusunuyorum. dort dortluk erkek isteyerek en buyuk yanlisi yapiyoruz zaten.
Filozof kendini her yerde belli eder kalemine saglık.
@GüvensizimHemdeÇok :D tesekkurler.
Bir erkekten gercekten hoşlanıp seven taraf olan bayan, aşırı hatalı olmayan erkekten soğumaz..
Ben merkezli olup, geçim ehli olmayan vede elimi sallasam 50’si güzel sima ve fizikliyim diye makyajla kendini prenses sanan bayandanda erkek soğur vede soğumalı.
1. si bayan değil kadın
2. si sevdiğimiz için hataları görmezden gelemeyiz ortada bir yanlış varsa yanlıştır aşırısı azı yok bunun
3. sü ve son olarak dış görünüşün bu kadar ön planda tutulması karşı cinsten soğumak için en büyük neden kadın veya erkek fark etmiyor umarım anlatabilmişimdir
@Farah1111 hanım diye hitap değilde ( kadın yazsam uygun gidermi? ) asıl olan hitaptaki niyettir...
Ayrıca : açıklamamda ( genelleme yapmadım..! ).
Bir çok bayanda görüyor ve duyuyorum'ki örnek vereyim :
Erkek aşırı baskıcı ve hakaret ediyor bayan sevgilisine, bayansa erkeği sevdiği için bu durumu kabullenip robot ve kölesi gibi kuzu kuzu davranıyor kendinden istenilenlere..!
erkek gevşek ve saygısızca oturuş ve konuşma vede umursamaz davranıyor vede kınamıyorum : serseri ve piskopat diye bayan ona hayran ve erkeğini savunuyor ve kahır çekerek yuva bile kurup eziyeti çekiyor..!
Yani : efendi, manevi hassasiyetli, kötü alışkanlıkları olmayan vb. insanlardan ( genellemesiz uzak durup ) , zamane özentisi batı tarzı giyim ve muhabbeti ve eğlence anlayışı vede ahlaksızlıklara aldırmayan vede sevişme vb. her şeyi yaşamayı modernlik görenlere olan arzu ve merak daha geçerli oluyor hoşlanılan erkek tarzı olarak..
Son olarakta : bir tanı ve kanı paylaşımını okuyunca moralim bozuldu ama haklılık payıda vardı :
Genellemesiz bayan : serseri ve piskopat sevgilisine olan sevgisi sonucu ( bekaretini veriyor, o erkek için kredi çekiyor ama erkek ödemiyor, erkekte uyuşturucu, içki, sigara vb.'de var.. artık bu durumdan yorulan bayan : diğer tarafta olan erkeği bulup yuva kuruyor ve bu acı tanımı şöyle ifade ediliyor ) :
Bazı bayanlar : darbeyi yer ve sonrası o darbeyi vuranın terkettiği artık olarak diğer ideal ve doğru seçim olan erkek modeline döner ve mutluluğu bulur lakin :
İdeal ve dürüst iyi niyetli vede efendi geçim ehli erkek : diğer tarz erkeğin kullan at yaptığı kızın artığına talip olur lakin bu vb. tarz bayanlarda darbe yemeden gelmez zaten ideal erkeğe ve ne kıymeti kalır bu acı sonucun :( ..!
( Psikopat ve ondan darbe yiyen bayanları kınamıyorum..! ) paylaşımda gördüğüm tanı ve kanıyı yazdım..! bu vb. örnekler çok ne yazık..
ben biseksüelim yani cinsiyetler arasi ayrim yapmam. fakat eger bir erkek "ben erkegim bana karisamazsin. sen de kadınlıgını bil otur oturdugun yerde" ve benzeri bir yaklasima sahipse ben ona ne erkek derim ne insan derim ne de adam derim ben ona direkt HANZO der ve kendimden de olabildigince uzak tutarim. bu sekle dönüsen her erkekten soğurum.
1. Erkeklerin kızları cinsel bir obje olarak gördüklerini hissettikleri an soğurlar.
2. Pinti erkeğe asla tahammülleri yoktur.
3. Söz verip yapılmadığında arkasına bakmadan kaçarlar.
4. Öz güvensiz erkek çekilmezdir.
5. Dişleri sapsarı Bakımsız erkek kadar itici bir erkek yoktur.
Ilgisizlik, yalan, sadakatsizlik, saygı görememe.. Kısıtlanma.. Bunlar temel.
Bir de sadece bazı kesimleri etkileyen başka şeyler de var bunlar elbette kişilikle alakalı. Mesela bazıları parası yoksa sogur.. gibi.
Bir de çok doğal olan başka bir neden daha ; bir süre sonra kimyanizin o kadar uyusmadigini ya da karakter/dusunce tarzı ya da gelecek konusundaki hedefler açısından uyusmadigini farketmeye basladiginda sogur.
Herkesin görüşü farklı tabiiki ama kendi fikrim bayan olsun erkek olsun eğerki birbirlerini deli gibi seviyorlarsa hiç bir neden birbirlerinden soğumalarına sebeb olamaz...
İlgisizlik, yalan, sadakatsizlik bunlar beni çok üzer ama soğumama neden olmaz eğer aşıksam
Erkeğin ilk 1 haftada ilgi manyağı yapıp öpüp kokladıktan sonra aradaki paravan kalktıktan sonra o heyecanı kalmayan erkek kızdan yavaş yavaş soğuyor bunun tek sebebi erkeğin kızı farklı şekilde görmesi ben 2 yıldır çıkıyorum sevgilimi her gördüğümde hala ilk gün ki gibi heyecanlanırım seven adam soğumaz bu iki iki daha dört
bos yere kavga etmek ornegin herhangi bir konudan acilan ufak bir tartismanin baska konulara baglanarak uzatilmasi gittikce buyumesi sogumaya sebebiyet verir karsilikli degersizlesmeye gidilir iki tarafta kendisini degersiz hisseder cunku insan kavga ederken kendisi degilde baska birisi gibidir serttir duygularini belli etmez bu sebepten dolayi sirf kizlarin erkeklerden soguma sebebi degil erkeklerinde kizlardan soguma nedenidir kavga etmek iki tarafta soz dinlemez
O kadar çok neden var ki ama bir kaç örnek verecek olursak yalan söylemesi güvensizlik yani yalan söyleyeyince direk soğuyor insan -sadakatsizlik birde seninle konuşurken bilmem kaç kızla daha konusuyor en önemlisi de kendisi her halti yesin kıza gelince aman temiz kız istiyorum sen temiz ol ki sanada öyleleri layık olsun
Kızlara çok yüz veren, sevgilisnden başka kızlara canım cicim yavrum bebeğim diyen, bakımsız olması, duygusuz olması, bencil olması, tesbih kullanması, kızların yanında küfürlü konısması, sıkıstı mı yalana sıgınması , sorumluluktan kacması, korkak olması bu liste uzaaaar gider böyle bunlar en ciddi olanlar 😉😉😉
Benim için alayışsız olmasi ve bir konu üstünde ısrar etmesi bencilik eden erkekden nefret ederim.
Saygısızsa hele ufak tefekde olsa yalana baş buruyorsa yalanı söyleyip sonra kendisi pot kırıyorsa.
Ben erkeğim havalarindaysa yaparim ya güçlüyüm cıvık hareketleri nerde ne konuşcağıni bilmeyen erkek soğutuyor.
Edepli ve saygıli olsun hoşgorülü olsun canımı yesin.
Benim gordugum kadariyla ilgisizlik varsa hatun kişisi erkekten sogur
Baska kiz yalan dolan mevzusunu katmiyorum bile
Allaha sukur sadece supriz yapmak icin yalan soyledim simdiye kadar 😁
Her defasinda soz bidaha yapmicam desemde heralde 1 sende 12-13 kez vardir hepsinide yediydi garibim 😂😂😂
Aldatma ilgisizlik olayları büyütme ve korkak olması ayrıca samimi olmaması da soğutabilir bunlara ekstra olarak dışarıda gördüğümüz çoğu birbiriyle benzeyen kırmızı pantolon giyen ya da dizi yırtık pantolon giyen paçaları kıvırmış saçına deli gibi fön çekmiş haplarla vücut yapmaya çalışan topluluk benim komple erkeklerden soğuma nedenim.
1. Erkeğin çapkın olması sevgilisi olsa bile gözünün dışarda olması
2. Aşırı ısrarcı erkek
3. Kıskançlıkta master yapmış erkek
4. Otoriteyi kabul ettirmeye çalışmak
5. Evlilikte aşırı aceleci davranmak (karşı taraf bu aceleciliği farklı yönlere çekebilir)
6. Erkek kendi hayallerini kadının hayallerine ve hedeflerine tercih etmesi
7. Kibarlıktan uzak aşırı düşüncesiz ve odunsu tavırlar, şiddete eğilim
ey gözlerimle aldatmaya kıyamadığım nasılda ihanet kokuyor ellerin oysa ben dort tarafi biz dolu bir kara parcasiydim kucucuk dunyamda gittin yarim kaldi sarkilar siirlerde yok ismin ve sen gittin ickili adamlarin altina yatan nefes alma sebebin simdi (cevap:ihanet)
Cimrilik , fazla kiskanclik, ilgisizlik en cok sepep oluyo sogumalara. Yalan soylemesin falan o oyle 1 weyki hic kimse sevmiyo, yani yalan soyleyen ister erkek olsun ister 1 bawka tanidigimiz , hos karwilamayiz hic birimiz. Esas nedenler yukarda saydiklarim.
Kızlar; Kendi menfaatine Uymayan Her Tür Erkekten Soğurlar
Kızlar; Her gün en az 3 defa seni seviyorum demeyen erkekten soğurlar
Kızlar; Herhangi bir özel günü unutan Erkekten Soğurlar
Kızlar; Kendine çiçek almayan erkekten soğurlar
Kızlar; Kendi Sözünü dinlemeyip Sözünü ona dinletmeye çalışan Erkekten Soğurlar
Kızlar; Kendi istedikleri gibi giyinmeyen erkekten soğurlar
Her şeylerine karışması
Cinsel obje olarak görmesi
Bir ortamdayken kendini ağa gibi göstermeye çalışması
Cimri olması
Yalan söylemesi
Güvensizlik
Aldatması
İlgisiz olması
Fazla meraklı olması
Fazla ısrarcı olması
Şımarık olması
Kaba olması
Tembel olması ve aynı zamanda üşengeç olması
İnsanları aşağılaması
Argo kelimeler kullanması
Saygısızlık
Fazla kıskandırmaya çalışması
Yok yere dana gibi bögurmeleri :) yalanlari.. cok seviyorum tek sen varsin derken aldatmalari.. kendilerini hukumdar sanip kadinlari yonlendirmeye calismalari.. bencillikleri.. her konuda anlayissizliklari.. odun olmalari:).. butun fedakarligi kadinlardan beklemeleri.. bir suru sebep var.. her erkek boyle degil tabi ki boyle olanlar icin soyledim :)
Oldugu gibi kabul ettigi insani zaman gectikce Hep fazlasini istemesi cunku erkekten.
Fazlasını isteyen erkek mi kadın mı orasını tam anlayamadım?
Her kız için değişir, hangi kızdan bahsediyorsunuz?
Feci yavşaktır senle sevgiliyken farklı kızdan hoşlanıyor gibi davranır sa kız soğur tabii ama hani türkiye ergen oranı şeysiydi bir de şey var ağır abi oluyorlar kendileri bir bok ya kız bir yere çıkamaz onsuz yoksa kızı bıçaklarlar tecsvüz ederler gibi yemek yerler o öder kızın parası yok gibi ayrıldıkların da da yedirdiklerini haram eder felan
Aldatma..
Yalan..
Kırmak..
Hayallerini yıkmak..
#Vesselam
Çok ilgi göstermesi soğutur. Eskiler gibi davranmak lazım. Çok sev, belli etme
Türkiye sınırları içinde kültürel kodlar ve yetiştirilme yapısıyla alakalı olarak doğru bir önerme. Çok ilgi gösterilince amiyane tabirle amı-götü dağıtıyor kadınlar. Bir tür nevroz hali yaşıyorlar. Çok sevilmenin, üzerine titremenin, hayatın merkezine yerleşmenin ağırlığını taşıyamıyorlar. Köpek gibi davranan, sikip umursamayan, halk tabiriyle piçleşen erkeklerinse kulu-kölesi oluyor bir çoğu. İstisnalar kaideyi bozmaz.
1 kendini acindirma meraklisi erkek 2 agzini sapirdatarak yemek yiyen erkek 3 ego 4 kendini oven erkek 5 gosteris meraklisi erkek 6 dizleri yirtik kot giyip bide paçalarini kiviran erkek7 kisa kol gömlek giyen erkek 8 babet corap giyen erkek 9 cimri erkek
@Harveysp buiraz daha konuşsan evde kalırsın erkek kalmaz
Peki ısıtan tipleri de alalım senden
@DiegoTesla erkek dediğin yanindaki kizi taşımayı bilecek onu korumasini bilecek. Fazla ilgi gostermicek. Gerektiginde sert konusacak kalp kiracak ama her boku alttan almicak. Ne egolu olacak nede ozguvensiz. Tam ortasi. Bir kizla nasil konusulcagini bilcek. Giyim konusundaysa oyle paca kivircinca ya da yirtik kot giyince kizlar tarafindan ilgi cekmiyor aksine komik geliyo erkek dedigin klasik giyincek abi diger turlu kendini belli etmeye calisan gereksizden farksiz gorunmuyor gozumde. Bide bitmek bilmeyen kucumseme bakisi atmazlarmi o kilikla guluyorum😂😂😂
En önemli unsuru söyleyeyim. Erkeğin gösterdiği ilgi, alaka , kızları direk erkeklerden Soğutuyor.
Mesela erkek köpek gibi aşık ya kızlarda bir geri çekilme oluyor , ohh nasıl olsa beni bırakamaz diyip iyiniyeti suistimal ediyorlar.
Son sözleri şu oluyor.
Yaa ilk günkü gibi sevmiyorum artık :/
onu bilmemde erkeklerin kızlardan soğuma nedeni kesinlikle çirkefe bağlamaları, o güzelim kızlar belli bir süre sonra nasıl çirkinleşiyor, o şiddete karşı narin görünen kızlar nasıl şiddet uyguluyor, tabi kadın yapınca bunu adı şiddet olmuyor avazın çıkıncaya kadar çığırmak elinde bulunan şeyleri üzerine üzerine atmak şiddet görülmez tabi bazıalrı için
Erkeğin ilgisizliği ve yalanciligi bütün kızları erkekten soğutur
Bencillik de ilişkilerde buzlanma etkisi yapabilir...
başka bir erkek kıza yürüyünce kız diğerinden sogumaya başlar
Kaba davranışları, argo konuşmaları ve fazla ilgileri soğutur.
Bir de birinin yanında bağırmaları. Çok gördüm buna maruz kalan kadınları. Bana yapılsa yolarım herhalde.
Baskasının yanında bagırılmasına bende karsıyım ama coğunlukla baska şans bırakmıyorsunuz
Fazla ilgimi 😂 bir karar verin yahu kshsjs
•Deli gibi sevdiğine inandırıp, sonrasında yalan olduğunun ortaya çıkması.
•Gel benim ol dedikten sonra istemeyen kıza """yoksa beni sevmiyor musun""" diyerek duygu sömürüsü yapıp, kızın sevgisini kullanarak ona sahip olup, istediğini aldıktan sonra onu terk etmesi.
Yanında el kol hareketlerini çok yapan , sanki yanında erkek arkadaşı varmış gibi konuşan, sürekli telefonla uğraşan, cimri olan , kassız :) olan , cesaretsiz olan , yanında kiz var diye artistlik yapan ama aslında öyle olmayan erkekler her zaman aşırı iticidir. Böyle bir erkekle bulusursak muhtemelen ikinci buluşma gerceklesmez. Aşırı soğurum
Yırtık dar ya da pacasi kıvrılmış pantolon. Sakiz cignemesi dedikodi yapmasi. Civik cocuksu yılışık hareketler. Gordugu her kadina nefes alsin yeter modunda yanasmasi. Kadina saygisi olmamasi. Baskalarinin sözüne kulak vermesi kendi gorusleri ya da duruşu olmamasi. Dürüst olmamasi. Kendine gereken ozeni gostermemesi ve ozguven eksikligi. Soğuk espiri yaparak karsidakinin gulmesini beklemesi. Cahilligi bilgisizligi. Inancinin saglam olmamasi. Kendi ayaklari ustunde duramamasi
Genel olarak erkeğin hödüklüğü, ilgisizliği, başka kızlarla olan samimiyeyi sebep olur. Bir de gerçekten sevilmek var ki bunu yaşayan ilişkiye devam edemiyor. Bana denk gelen bu yani
romantik olursan soğur odun öküz olursan soğur seni tanırsa soğur sürekli değişmezsen soğur değişsen de soğur bir kızın bir erkekten soğumaması için hiç bir sebep yokken soğuması için her şey sebeptir nokta 😂😂😂😂😂
Erkekler kendilerini bildikleri için en iyi örnekleri onlarin vereceğini düşünüyorum.
Kadınlar sevilmekten anlamadığı için, en saçma bahaneleri onların bulacağını düşünüyorum bende
@siyahgiyenadam01 kardo kadınlar sevilmek istemez kadınlar üstün olmak ister bazen erkeklerden bazendenerkekler vasıtasıyla kadınlardan sevgi aşk vesaire bunlar sadece bize karsı kullanılan silahlar
@kıllanıciistebeya Kadınların tahammül edemediği tek birşey var kardeş, o da kendilerine hayran, aşık ve seven bir adam, onunla kedinin fareyle oynadığı gibi oynarlar, severken de, terkederken de, kıskanmandan dem vururlar, üstüne düşmenden dem vururlar, sıkıldımlar, beni anlamıyorsunlar, artık sevmiyorumlar, kadınlar çok iyi oynar kardeşim, seviyor muş gibi yaparlar, taa ki egoları tatmin olana kadar, ondan sonra bir peçete gibi kullanıp kenara atarlar, hani Allah günah yazmasın, yeri geldiğinde şeytan kadar sinsi, yeri geldiğinde dünyanın en nankörüdür kadın, işine geldiği gibi davranır, seninle işi bittiğinde ne yaparsan yap yaranamazsın, fıtratları böyle okunur.
@siyahgiyenadam01 Öyle kadınlara denk gelmişsin hep demek ki aslında haklısın kadınların şeytandan hiçbir farkı yok ama bazı erkeklerinden onlardan aşağı kalır yanı yok. Öyle kadınlara öyle erkekler gerek ama maalesef dünya adaletsiz o konuda.
Evet bugüne kadar hep öylesine denk geldim, ummadığım kadınlardan ummadığım yanlışları gördüm, yaşadım, bu tezi çürütecek bir kadın tanımadığım sürece de bakış açım budur
@siyahgiyenadam01 umarım bu bakıs açını degiştirebilcek biri çıkar karşına.
Tabi öyle bir kadın varsa
@siyahgiyenadam01 nesilleri tükenmedi daha varlar merak etme
Bizi bulmaz onlar gider bilmem kaçıncı el, ruhları yozlaşmış, dışı süslü soytarıları sever
@siyahgiyenadam01 Ummadığın anda çıkar karşına belli mi olur bu kadar ümitsiz olma.
Çok üzgünüm burda araya giricem ama öyle kadın yok annelerimiz dahi bizim onların cinsine karsı yenilmemiz için elinden geleni yapar erkekleri kullanmayan kadın yoktur bu yüzden fazla değer yükleme pişman olmamak gibi bir ihtimalin yok bende cok degef yükledim bende çok denedim sonrasında gözüm acıldı kadınlar kızlar bizim onlardan güclü oldugumuzu bildigi için bizi psikolojik olarak alt etmeye calısır ve biz erkekler babadan ogula aktaramayız bu bilgileri ama kadınlar anneden kıza geçirir bu yüzden şu zamanda bu kadar güçlendiler oysa krallıklar padişahlıklar biteli kaç sene olduki daha 3 nesilde bizden üstün oldular
Ben ümidimi sevdiğim kadınlarda değil, beni seven kadında yitirdim, herkesten çok onu sevdim onun hak ettiğine inanmıştım çünkü, ama yanılmışım, ümitsizliğe kapılmamak elde mi
@siyahgiyenadam01 @kıllanıcıiistebeya Hangimiz yenilgiye ugramadik ki tek siz mi yaşıyorsunuz bunları tek sizin mi başınıza geliyor bütün bunlar. Ne insanlar gördüm çevremde sırf birlikte olabilmek için seviyormus gibi yapan, cinsel dürtüsünü karşılamaya çalışan, sırf onu seviyosun diye her türlü isinde seni kullanan ne erkekler gördüm tanıdım. İnanması Güç hemde bu devirde çok daha zor. Ama inanin hakettiginiz şeyi er ya da geç yaşıyacaksınız.
@Yıldız22_ :) çok üzgünüm canım ama beni yanlış anlamıssın ben zaten su an senin tarif ettiğin gibi birisiyim ilk baslarda üzülüyordum kendimle. çatısıyordum yapmıyayım üzülürler diye sonrasında son yedigim darbeyle artık acımasızlastım sonuc artık beni terk edebilecek ya da bana hayır diyebilecek bir kadın yok ve bu olay kadınları ezdikce kadınlara karsı daha degerli oldugumu gösterdikçe dahada gelişiyor
@kıllanıciistebeya aynısını senin annene kardeşine yapsalar hoş olur mu dice ama klasik bir cümle olucak. İşte bizde sizin gibiler yüzünden hayatımızın b*ktan olduğunu düşünüyoruz erkekler eşittir cinsellik tek onun için yaşıyorsunuz kadını memeli hayvan olarak gorenlerden bir farkınız yok
@Yıldız22_ su ana kadar gördügüm kadın tiplerini anlatsam cidden yalan söyledigimi filan düşünüceksin gerek yok o yüzden ama benim gibi erkekler kızlardan bir yumruk yemeden benim gibi olamaz o yumrugu yiyenlerinde %99 u yemeye devam eder bu kadarda kendinizi düşünme yahu bizdende 3-5 kişi kurtulup hayatın gercegini görebilsin
@kıllanıciistebeya Farklı bir bakış açısı ama haklısın yaşadığı şeyler insanı çok farklı biri yapabiliyor
Sevmeye korkuyorum artık, kimseyi sevebileceğimi de sanmıyorum, çok yoruldum, çok yıprandım
@siyahgiyenadam01 Sevmemek daha iyi boşver
Neresi iyi ya, sevgisiz bir adam yarımdır, eksiktir, sevmek sevilmek ihtiyaçtır ekmek gibi su gibi, kadınlar için de geçerli bu, sevebileceğin bir insanla tamam olursun ancak, ömrün boyunca
@siyahgiyenadam01 sevipte karsilik gören çok az insan var nerden baksan çoğu karşılıksız sevmek sevilmek güzel seyler ama sadece sevmekten de yoruluyor insan. Nasibinde varsa yaşarsın
@siyahgiyenadam01 kardesim sevgisiz bir adam yarımdır burda okeyiz ama dünyanın kuralının bu oldugunu anlayan 1.5 adamdır aşk masumiyet cinsellik bunlar kadınların silahlarıdır etki etmeyen erkeklere asık olurlar etki edenleride kullanıp atarlar ya da kullanmaya devam ederler bu kadar net bariz milyonlarca kanıtı olmasına ramen hala görememenize şaşıyorum ve tebrik ediyorum
Niyeti sevmek olan sever hem de hiç bıkmadan usanmadan, niyeti sevmek olan bir gönülde olur bu dediğin
Yalan, herkese aynı duygu ve düşüncelerle yaklaşma, tensel yakınlaşmada iğrenç bişeyler görmesi falan olabilir.
sigara içmeleri, küfür etmeleri, kibarlık seviyelerinin yerlerde olması, sokak ağzı konuşmaları yapıyom ediyom gibi ilginin sıfır olması haksız olsa da zeytinyağı gibi üste çıkması başka kızlarla fingirdeşmesi çapkın olması tek istediğinin seks olması istediğini alamayınca sen beni abaza görüyosun gibi duygu sömürüsü yapması sayabileceğim bir ton sebep var aslında özet olarak ERKEK OLUP ADAM OLAMAMASI
İlgisizlik , asiri kiskanclik ve buna bagli olarak asiri sıkbogaz etmek
Güvensizlik sorunu, kavgalar, romantizm bitmesi ve konuşmaları
Soğuyacağı varsa, sıkılgansa ağzınla kuş tutsan soğur, soğumayacağı varsa ümüğünü sıksan soğumaz, bu kızlar anlaşılmaz..
İlgisizlik kadına verilecek en büyük cezadır.
Kadın kendisi dışında herşeyle ilgilenen kişiden soğur hemde buz gibi :)
İlgileri kalmayınca soğumaya başlarlar sevgi kalmayınca soğumaya başlarlar
Huzur kalmayınca soğumaya başlarlar
Bir de yalan konuşalarsa ve bir bayanı istemediği bişeyi zorlarsa soğumaya başlarlar..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar