AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
298Cevap
Çok sıktıklarında soğurlar, sıkmadıklarında da soğurlar. Cimri der soğurlar, çok para harcar yine soğurlar. Çok mesaj atar soğurlar, az mesaj atar yine soğurlar. İstediğini yapalım der kılıbık kendi istediğini yaparsa bencil olurlar. Önemli olan her an mutlu hissettirmek
Aşşağıdaki yorumlara bakarsan tüm erkekler kendilerini kotuluyorlar. kızlar mukemmel erkek suçluı olmuş.
tek abaza erkekler
tek cimri erkekler
tek yalancı erkekler
tek aldatan erkekler
Bir kızın erkekden soğuma nedeni olarak birçok sebep sayabilirsiniz. ama bu erkekler kotu kızlar mukemmel demek değildir.
Öyle kızlar varki, Sevgilisi dünyayı ayağına getirse ayı neden getirmedin diye kavga eder.
Ya bir kere olgun olsun yaşının insanı gibi davransın saçma tavırlara çocuksu konuşmalara gerek yok ses tonu da buna bağlı olarak çocukça oluyor ve insanı soğutuyor biri var evet konuşmayı seviyorum istiyorum ama bunlar yüzünden soğudum ondan
odunluktan
her şeyi kapsıyor
adam gibi adama rastlamak çok zor
aldatan yalan söyleyen romantik duygusal olmayan kadını anlamayan erkeğe odun denir eksik söylemiş olabilirim eklemek isteyen ekleyebilir odunlara örnek :D
Gördüğü her kiza yürüyen her kızı elde edebileceğini zanneden kaşarlarla diğer kizlari ayirt edememeleri ve ben erkeğim yaparım sen kadinsin yapamazsin muhabbetleri son olarakta mini etek giyen her kizin bacım muamelesi gormesi soğutuyor
Kızlara sormak lazım. Ama İki tarafta da soğuma bence beklentilerin karşılanamaması, bir tarafın sevmediği hareketler ve karakter özelliği ve sırf hayatımda biri olsun diye yetersiz duygularla ilişkiye başlama sonucu olur.
Veilen sozlerin tutulmamasi, saygisizlik, küfürü argo kullanma ve fazla laubali davranislar. Ha bir de ego.👎
yalan.
abazalık.
her delikten geçme çabaları.
lakayit tavırlar sergilemesi. playboymuş gibi davranması.
parası pulu olmayışı.
ortak zevk olmayışı.
Kaçan kovalanır sözü çok doğru gerçekten. Sen ne kadar ilgi gösterirsen kız o kadar senden soğur, ne kadar ilgisiz durursan kız o kadar sana ilgi gösterir ne yazık ki durum böyle... Ne demiş büyük üstad ismail YK :))) ''beni beğeneni ben beğenmem, benim beğendiğim ise beni beğenmez, yoksa ben zurna mıyım ha...'' :))
İlişkinin amacının cinsellik olması, bencillik, ilgisizlik, sevgisizlik, psikopatlık, Yalancılık, ihanet, gay olduğunun ortaya çıkması, diğer aptalca sebepler
Ben erkeğim yaparım ama bakire kız isterim.. Diyen kekolar..
Kızların bir erkekten soğuma sebebi.
Kardeşim seni saygıyla selamlıyorum
@delibal5591
Allah razı olsun 😇
@HesabınızKapatıldı tm
Harika bir cevap ! kesinlikle o erkeklerden nefret edıyoruz...
Müptezeller eksilemiş 😄
Helall 👏👏 tek zafiyetimiz bu..
@Rusasigi Kesinlikle oyle 👍
Daha iyisini bulmus olmalari veya gormus olmalari bundan baska neden asla olmaz
Kizlari bilmem de benim bildiğim tek şey şu saçma sapan bildirim dayatmalarindan dolayı ksden nefret etmeye başlıyor olmam.
@KızlarSoruyor
Benim icin asiri kiskanclik. Bir sure sonra bana guvenmedigi hissine kapilirim ve bu buyuk bir sorundur benim icin. Onun disinda kisitlamasi ve karsisindaki insani degistirmeye calismasi da kesinlikle kabul edilemez benim icin.
Ukala ukala konustu mu sogurum. kendini bir halt sanirsa sogurum. gozu yukseklerde olursa mutevazi olmazsa cimri olursa sahiplenmezse sevdigini sogurum. en en eeen onemliside baska kiza gozunun ucuyla bakarsa biter😡
aslında kişiye göre soğuma nedenleri değişir benim için gereksiz ergensi davranışlar bir erkek ne kadar yakışıklı olursa olsun o saçlarını oynuyorsa içimden sadece eline vurmak gelir bir de kıskandırma çabaları yok mu tek kelimeyle ezikçe
Kimi parası yok der, kimi ilgisizlik, kılık kıyafet, duruş... bu kuyruk uzar da uzar, kişiye göre değişecek bir durumdur. Bu konuda kadınların niye soğuduğu bilmem ama Nasıl bağlanır derseniz onları sevin Mutlu edin yeter.
Gnel olarak tipi ve parasi yoksa sicak ya da soguk hissine kapilmazlar. Tipi ve parasi olan erkegede kolay kolay sogumazlar.
Ne kadar çok seversek o kadar uzaklaşıyorlar Sıkılıyorlar
Kızlar durgun sıradan erkekleri sevmezler istedikleri farklılıktır
mesela çok şekil bir tarzın vardır dikkat çekersin o kızın senden ayrılmayı düşünmez bile :D
erkeklerin bitmek tükenmek bilmeyen egosu, üstünlük taslaması, şımarıklığ, bir de benden çok konuşması beni konuşturmaması
😀 bu herkeste ayni değildir ama
@Comfort01 tabi ki. çok efendileri de var hepsini kastetmiyorum. ama bu saydıklarım ve daha fazlasını taşıyanlar azımsanamıycak kadar çok.
Evli misin
kaba
kirli
bakımsız
çapkın
yüzsüz
nankör
yılışık gevşek
cimri
menfaatçi
yalancı
görgüsüz
bunları gördüğüm an bitmiştir.
herhangi bir yanlışını gördüğüm an ipini keserim demek oluyor bu durumda.
@Namı_Diger :) hatadan bahsetmiyorum herkesin hatası olur ama tahammül edemeyeceğim şeyler var işte bunlardan biri yeterli. kendimi tanıyorum öyle biriyle yapamam uyum sağlayamam. başlamadan bitmesi en doğrusu olur o nedenle de dürüst olup kendini olduğu gibi gösterirse ikimiz de karlı çıkarız
tabi ki o yazdıkların biz erkekleri de soğutur yani kim kabullenir
kaba
kirli
bakımsız
çapkın
yüzsüz
nankör
yılışık gevşek
cimri
menfaatçi
yalancı
görgüsüz
bunları :)
@Namı_Diger :) yanlış anlaşılmadığıma sevindim teşekkür ler :)
moralsizim de latife olsun diye yazdım :D
@Namı_Diger yani? haklı olmadığımı mı düşünüyorsunuz?
umarım keyifsiz olmanıza neden olan şey yakında düzelir..
seneye düzelirse inşAllah o da :(
Yo hayır tabii ki haklısınız dedim ya sadece şaka olsun güleyim diye yazdım yoksa olması gerekeni yazmışsınız zaten sorun yok.
@Namı_Diger hayırlısı olsun inşallah hakkınızda
he tamam o zaman. tşkler tekrar
reca ederim efendim :)
Hiçbiri bende yok 😎
@Yalnız_Can so what :D
This is so
Kıskandırmak için gayret göstermesi ve azalan ilgisini kabul etmeyip etse bile düzeltmeye uğraşmaması.
hint kumaşı sandığı erkeğin aslında öküz olduğunu anlaması..:)
Daha yeni tanıştığı kızın yanında hoyratça geğirmesi, bir şekilde burnuyla oynaması, malum yerlerini göstermeye çalışması ve lap diye seks konusuna girmesi bence.
Saygı ilişkide çok önemli güven problemleri.
Güven veremediyse ve olan güvenide sarstıysa kız daha napsın. Yalan söylersen hiçbir yere varamazsın 1 ilerler 2 ilerler sonra 3. De patlak verir
Kendini bir bok sanan, kiskandirmaya çalışan, kızı küçümseyen bok ros kozloro boylo diye konusan, kaba saba küfür eden, ilgisiz romantik olmayan, ask değil de cinsellik beklentisi olan erkek tiplerinden sogurum.
İlk andaki heyecanını kaybettikten sonra, onun aradığı kişi olmadığını görür. Genel olarak soğuma sebebi budur. Erkeklerin kızın üstüne fazla düşmeleri ya da az düşmeleri de soğuma sebebidir.
bir kere trip atan erkege katlanamam. benimle sevgiliyken baska kızlarla hala arasına mesafe koymamıs olmasida gercekten sogutur bir erkegin hayatında tek bir kadin olmali bence
Bir erkeğin kıza karşı artık sert şekilde davranmaya başlaması ve artık onu kendisinin mali gibi düşünüp istediğini yapabilecegini düşünmesi kızları erkeklerden soğutmak için sebeplerden biridir
kızlara çok yakın olması, saçının yağlı olması, gevşek tavırlar, ilgisizlik, fazla kıskançlık, anlayışsızlık, bakıma özen göstermemek, orta kaş, fazla tüy, garip sesler, giyiniş :D
İlgisizlik, aşırı kıskançlık ya da tam tersi hiç kıskanmama yani sahiplenmeme. Benim tahminim odur ki kızlar ya da kadınlar kendilerini ayarında kıskanan , kendisinden başkasını göremeyecek kadar aşık ve korumacı erkekleri severler. yani sevmezler lazım.
Yani sevmeleri lazım.
Erkeğin kıza fazla deger vermesi, çok önemsemesi. Sürekli ilgilenmesi, sürekli araması, sürekli seni seviyorum demesi vs. Yani bir kıza gereginden fazla deger verirsen sogur, "ya iyi çocuk aslında ama sevemedim" der. Çünkü kızlar onları süründüren erkekleri sever. Öyle erkekler onlara güçlüymüş gibi gelir.
romantik sandıgı adamın hayvanın teki oldugunu çözmesi yalancı oldugunu çözmesi bence en büyük soguma sebebidir
Beni en çok kısıtlanmak, gereksiz kıskançlık, cimrilik ve geri kafalilik soğutuyor.. Ilgisizliğide ekleyeyim hatta. Abazaligi da unutmamak lazım.
Daha sayayim mi?
Kizlar fanta gibi ''hep daha fazla isterler'' sonra pepsi gibi onlari yasatacak birini ararlar ve bulunca eskisinden coca cola gibi sogurlar.
İlgisizlik, aşırı kıskançlık, gereksiz tripler, karşı tarafın hayatını kısıtlama, çevresinden mahrum bırakmaya çalışma ve her şeyi burnunda getirme. Kesinlikle erkekler anlayışsız :)
Egoistlik, kendini beğenmişlik, nezaketsizlik, sevgisizlik, beklentisiz yaklaşılamama, empati yapamamak, yalancılık, sadakatsizlik, ilgisizlik.
Çirkin olması soğutur. Ben çirkinim mesela derin dondurucuya benziyorum. Beni gören gördüğü anda soğuyor.
Cinselliğe aşırı düşkün olmaları hastalık derecesinde. Anlık hayvani zevk parıltısının, saatlerce sürecek kendinden iğrenmeye dönüştüğünü fark ettim. Böyle sürü zevkleri bana göre değil."
Nietzsche
Kadın söylediği yalanı anında yakalayan erkekten ışık hızında soğur.
İlk zamanlarda fazla ilgi gösterip bir anda ilgisiz davranmaları, herhangi bir arkadaşını sevgilisinden önde görmeleri, bencilce ve anne kuzusu davranışları, uzun süre cevap vermemeleri vs
Kesinikle karaktersizlik ayrilir ayrilmaz agzina geleni soyleyen olur olmadik herkizla takilan atmadan net sogunur. Her sey Kabul edilebiliniyor karaktersizlik yok ya
o kadar güzel sözden sonra sanki hiçbirisini o söylememiş gibi terk edip gitmesi, daha sonra onunla o kadar vakit geçiren onu tanıyan bilen o değilmiş gibi arkadaşından böyle böyle diye atıp tutması.
Kızlar+kadınlar bir muamma+bilmece+çözülemiyen problem. bahaneleri okadar çok ki buraya sığmaz..
öpersin Soğur. Öpmezsin Soğur. konuşursun Neden konuştun olur. Konuşmazsın Neden sustun OLur.
Bu konuyla Vakit harcamıyacağım.
Herkesin huyu farklı erkeğin soğutma huyu da farklı kızın soğuma sebebi de farklı. Sen mesela niye soğursun onu sen o an yaşıyorsun zaten bilirsin kendin. :))
Ben kolay kolay sogumam sevdiysem. Ama sevmediysem yavsakca konuşmalar ve davranışlar, yalan söylemesi, ayyyy tatlı şey gibi şeyler demesi (öykkk), karaktersizlik, pısırıklık aklıma bunlar geldi.
Temiz olmamak dislere tirnaklara genel sagliga dikkat etmemek. Cok yagli yemek tiksindirir beni
Kendine bakmayan bir erkekten sogurum. bunun ustune dedikodu yapan erkek ve agzi iyi laf yapip gozde kirpiyorsa benden uzak olsunlar
bir tek köle olmayaa çalışan erkeklerden derdim..
çünkü böyle bir erkek gördümmü erkek olmama rağmen ben bile hayattan soğuyorum..
bir dediğini iki etmeyen erkek cansız varlıklardır. :)
Kizlar her zaman gercekten icinden gelerek sevene bakmaz gider yavsaga topa kendini bir bok sanan ibnelere gevseklere bakarlar gercek seven erkekte bunlarin yedigi boklari gorunce napsin sogur heraldee
nerde nasıl davrancağını bilmeyen, kardeşim hareketler sergileyen, ter kokan, temizliğine dikkat etmeyen, kıskandırmaya çalışanlardan anında soğurum. ah bide bizi her konuda kısıtlayıp kendi yanlış hareketlerini de ''ben erkeğim'' adı altında mazur göstermeye çalışanlar yok mu çak ağzına.
İlgisizlik, cimrilik, ego, bencillik, uslüp (kaba ve agzi bozuk ise), anlayissizlik, yalan ve aldatma.. çok oldu ama bunlar en buyuk sebep sogumak icin 😂
Ilgisizlik, baska kadina daha cok ilgi, kendini bir sey zannetmeler, aklin seksde olmasi, kadini kucumsemek, hep iyi beklentiler, sinirlilik, kadin donemlerine saygisizlik, dusuncesizlik...
Kızlar seviyorsa tek bir şekilde soğur etkeğin herhangi bir hatadından dolayı bu kimine göre yalan kimine göre aldatma vb şeyler ama erkek hsta yapmadan kadın soğumaz
Zaman geçtikçe ilgisinin azalması ilk günkü gibi olmuyor hiçbişey bence
Kesinlikle öyle
@EdaKarel evet:)
Cimrilik, sonra kizlarla yatip kalkan ama evlilige gelince bakire arayan, görgüsüzlük ve kaba davranislar, bozuk diksiyon, sakiz cigneme, sokaga tükürme, maco davranislar gibi gibi bircok sey iste
Kiskandirmasi.
Halbuki biz kiskanmiyoruz onlar öyleyaptikca sadece "SOGUYORUZ". net yani
Seven insan kıskanır. Ben kıskanırım ama tabii abartacak şekilde değil.
@Blackiron kiskanmasi değil kiskandirmasi diyorum
-baba parasıyla yaşamını sürdürüp çalışmak yerine aylaklık yapmak.
-aşırı makyaj.
-yersiz ve aşırıya kaçan kıskançlıkları sonucu kavga çıkarıp hakaret etmek.
-ısrarla yalan söylemek.
Sarı dişler
Ter kokusu
Güvensiz tavırlar
Fazla cinsel zorlamalar
Hakaret
Hayata karşı duyarsızlık, iş güç pek takmama gibi
Karakter meselesidir.
Ama çoğu erkekten abazalıkları yüzünden soğudum
Soğuk davranması, ilgisiz olması, net olmaması, olgun olmaması, hoşgörülü olmaması, kaba olması. küfür argo hiç sevmem çünkü.