AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
298Cevap
bir kız olarak bana küfür edilmesi. Sevgiye sahip çıkmamak. Kadınları kısıtlayan gerizekali erkek modeli
Bu saçma sapan sorunun bildirimi bana neden geliyor görmek zorunda mıyım KS yenilik yapacağım diye sinir bozmaya başladı iyice.
cimrilik, 3 kuruşun hesabını yapan erkeği hiç sevmem, pısırıklık, cıvıklık, boş boğaz, dikkat çekmeye çalışması, aşırı cinsel istek en başta gelenler
İçimizde dikkat cekmek ićin sacma sapan biseyler yapan vs vs ugrasan tipler var... zaten temiz bakımlı efendi vs bir adam hicbisey yapmadan da birilerinin dikkatini çekiyordur
@musa1984 zaten o tipler genelde dikkat çektiğinin farkında oluyolar gerek duymuyolar, oysa dikkat çekmek için uğraşanlar bana göre soytarılaşıyorlar insan başkasının ne dediğini önemsememeli kendisi olmalı doğal olmalı
Aynenn soytarılıga gerek yok hic sevmem kendini bir halt sananları , yapmacık insanlarıda sevmem... kızlarda ise ; burnu havada kendini üstün gören çıkarcı olanları sevmem.. dogal, kendi halinde, rahat tavırlı, kasıntı yapmayan içten gülümseyen kızları cok seviyorum... her iki cinsiyette de it olanlar var :)
Başka bir kıza bakması ya da başka Kızla kıskandırması. O erkek benden çekeceği olur. Nevrini döndürürüm öyle erkeğin sonra da ayrılırım
Sevgi gosterir karsiligini alamaz. Erkek kendini over gerisi gelmez ya da cocuksudur olgun degildir bunlar sogutur
Bence teorik olarak böyle bir şey yok 🤔 Mesela aynı davranışı sevdiğin biri yapar hiç yagırgamazsn hoşlanmadığın biri yapar soğursun diye düşünüyorum
kaba saba, saygısız, konuşmasını bilmeyen, dış görünüşü iyi olmayan, cimri olan, ve herşeyden öte adam gibi değilde madam gibi davrananlardan soğur...
Cimrilik, cinsellikten abazaca bahsedenler, devamlı ilgi ve bakmak, basit gözükmek iyi giyinmemek kötü aksan ve küfür beyfendi gibi konuşmamak ve özgüvensizler korkaklar itici gelir kızlara
(Bazilari icin gecerl) i cinsel aclik duymalari abazan olmalari kisaca
Üzerime alındığımdan değilde bir insanın cinsel yönde istek ve arzuları fazla olabilir bunuda sevdiğine belli edebilir. Ha bu birlikte olabilmek için huzursuzluk çıkaracağı anlamınada gelmez. Tabi benim fikrim. sadece yorum yapmak istedim.
@SenturkDogan sana kesinlkle katilmiyorum
Akıl edepsizliği bastırmak içindir. Benim sölediklerim zaten evlilik öncesi olacak işler değil ve kesinlikle bu yönde bir yorum yapmam ama demek istediğim her insan aynı dürtüye sahip olmayabilir
Ulaşılabilir olmaları. Asla iyiler kötüler kadar ilgi görmez...
Cimrilikleri, egoları, kompleksleri ve bunu erkeklik yapmaya çalışarak kapatmaları. Olgun olmayışları vs
Kendini acindirmaya çalışıp duygularınla oynaması 😒
Kıskandırırken aşırıya kaçmak , her kavgada durumu kabullenemeyip ben haklıyım triplerine girmek , fazla kısıtlanmak vs.
Erkeğin ilgilenmemesi, başka kızlarla samimi olması
Kızların erkeklerin karekterini, oyun hamur zannetmesi, e gerçeklerde acı geliyor.
Kızdan soğuma sebepleri : Her şeyi erkekten beklemeleri , gereksiz tripler , fazla ağlak ve güçsüz olmaları , üstümüze çok düşmeleri , bakımsızlık , cehalet.
Erkekten soğuma sebepleri : Küfür , bakımsızlık , kroluk , fazla utangaçlık , fazla gevşeklik , israrcilik , kültürsüzlük , aşırı ilgi , ilgisizlik , ben erkeğim egosu.
Yalan söylemesi. ilgisiz olması. kisiliginin bozuk olmasi. capkinliga meyilli olması vs.
Gördükleri değerin hakkını veremediklerinde tekmeyi vuracaksın.
O kadarcık sen benim görüşe bak 😄
Gerçi ben baştan soruyu yanlış anladım ama en başta yazdığım tipte erkeklerde var yani şimdi yok değil.😂😂
İlk başlarda yapmacık sevgi göstermesi ve zaman geçtikçe bu sahte sevginin artık sıkıcı gelmesini fark edince kızlar böyle davrana bilir.
kendini akıllı zannedip arkadan işler çevirmesi üstüne bide sana ilgili davranıp gizlemeye calışması , gerçeği bilince cok itici oluyor cidden
Çok garip gelecek ama diksiyon, bir keresinde biriyle yazışıyordum ve gerçekten muhabbeti iyiydi sonra telefonda konuşalım dedi ve hayatımda o kadar soğuduğumu hatırlamıyorum berbat bir diksiyonu vardı
Bence net uzun süreli aşklar eskiden gorucu usulu oldugu icin bu kadar uzun suruyodu evlilikler uUn sureli iliskiler sıkıcı geliyo
bence kızlar erkeklerden niye soğur düşinim ve şahsen beni aldatsaydı soğurdum ve cimcikleseydi ve saçımı çekseydi her türlü yani
bı ınsan bırınden bos yere sogumazz
ya severk cıksın ya da keyfınden cıkmasınnn
karekterle ılgılııı
Her erkek için söyleyemem ama bır çoğu ilişkilerine yüzeysel yaklaşıyor buda kadınların artık onlardan beklentilerini, sevgisini azaltıyor
Annesiyle babasiyla saygisiz konustugunda ya da arkalarindan kötü konustugunda o kisi benim gözümde ebedi bitmistir
Çünkü illa yapacak bir şey buluyorlar yalan aldatma vs çık var bunlardan o yüzden ne kadar seversek sevelim ister istemez soguyoruz
Yere tükürmeleri, kaba davranışlarda bulunmalari, kendisi de Türk iken Türk kızlarına sürekli hareket etmeleri...
kardeşim olmaları ve bundan vazgeçmemeleri sevgilisi olsa bile hep yedekte bir tane daha bulundurmak istemeleri ve bunu çok normal karşılamaları
bana göre bir kız şu yüzden soğur ilgisiz kalmıştır ve karşısındaki soğuk davranıyodur ya da istemediği şeyleri yaptırmak istiyodur sevgilisi
Eşine ilgi göstereceksin, yatakta başarılı olacaksın, evine ekmek getireceksin, hepsini yapsan bile adam olacaksın herşeyden önce.
"Dedigimi yap yaptigimi yapma" seklinde olan çomar erkekler , abazalar vb. bunlar hepsi soguma nedeni. Ama ayriyetten kizlardan sogumak icinde bircok neden var
Canın Istemediği erkekten Soğur isteği adam ilgili Anlayışlı olsun Kisacasi 4.4luk Adam da Olsa Kadin İstediği zaman Soğur Erkekler içinde geçerli 4.4 kadin ol Ama adamin kani bozuk olsun yetr.,
''Kadınların özelliği ne biliyor musun? Seni sen yapan özelliklere aşık olup, sonra senden o özellikleri almaya çalışıyorlar.''
-Kaybedenler kulübü
bir kıza çok değer verirsen soğur takmıycan gizemli olcan o zaman bak bakıyım nasıl peşinde koşuyor kendimden biliyorum
Can sıkıntısı başka bişey değil. bir yerde en küçük değişiklik ilgi beya farklı bişey görünce bir anda sıkıldımlar başlar, msjlar cvpsız kalır.
Yapınız böyle.
Kendini övmeye baslamasi
Yes bence de
Kimileri bayiliyormus ama bak 😂 eksi ne alaka, daha önceki sorum mu gerdi aceba hahaha
Vayss kulaga kupe bir. laff
Bazıları ilk buluşma kuralını iyi biliyor. ilk buluşmada herşeyi öder sonraki buluşmalarda elini cebine atmaz bazı asalaklar sonra popolarınà yerler tekmeyi. kibar davranırlar yemek yerken içindeki canavar ćıkar. Pis kokanlar ayrı dert.
Çocukça hareketler, cıvıklık, bozuk bir ağız, pis olmak, pinti olmak, sözünün eri olmamak
sokakta aptal aptal hareketlerde bulunursa anında soğurum, cok yüksek sesle kahkaha atıncada
Her koşulda, aldatsa bile affedeceğimizi düşnmeleri.
Erkek olmamaları. Top olmasından bahsetmiyorum harbi adam olmaması yani
Saygısızlık. Bu saygısızlığın türü her şekilde olabilir; söylediklerinden, yaptıklarından...
Sosyal medya hesaplarında takip ettigi kizlara bakarim. popo memeden ibaretse direk sogurum
ilgi göstermemesi, aslinda hoşlanmasi ama arayip sormaması, lanet olasi utangacliklari, baska kizla kiskandirma numaralari, bahaneler vs vs
Ne güzel yazmışsın tam romantik :D
@xxUfukxx ne?
Sen bu işi çözmüşsün
Sevgilim yanımda uyurken osurdu leş gibide kpktu ona rağmen soğumadim benimsedim onu çünkü her haliyle seviyorum
Ayrıca cimri biri ve bir o kadar huysuz romantikte değildir bir sürü fotografimiz vardi ama hiç bir sosyal medyaya koymaz onun sevgilisi olmamdan utanir
Davranis , konusma tarzi , bana karsi hareketleri , toplum icindeki hareketleri , temizligi , giyinisi vs.
Terbiyesizlik, Saygisizlik, Düsüncesizlik, Bakimsizlik, Cinsellige düskünlük.
Aa hisler karşılıklı erkeklerde güven mi bıraktı kızlar.
Huylar çok önemli. Neleri sevip sevmediği. Eğer bunlar uyuşmuyorsa kesinlikle soğurum ya da kültür farkıda çok önemli.
Fazla ilgisiz olması, monotonlaşan ilişkide hiçbir şey yapmaması
Kadınları aşağılayıcı küçük gören tavırları mesela ben erkeğim herşeyi yaparim ama o kız yapamaz düşüncesi. Sonra abazaliklar da soguma nedeni. Bencillik ve bir iliskideki en önemli unsur olan güven de önemli güvenmiyorsa kiza kiz yine soğur
Yalan, mış gibi yapmak, ısrar, abartıya kaçan sevgi gösterisi, yapışkan mizaç..
Asosyalse ve bir ortamı yoksa, sıkıcı diye bırakırlar
ilgisiz kalan erkek ve kız gibi giyinen erkeklere karşı oldum olası buzdolabı gıbıyım
Yalan, aldatilmak , sevilmemek vs bir çok sey olabilir...
Kızların soğumada nedenleri
1-Azman, Sapık
2-Görür görmez tanışalım mı demesi
3-Yakınlaşmak istemesi
4-Cins cins konuşması
Samimiyetsizlik ve bazılarının her lafında yalan olmasi
Egoist tavırları ve kızların yanında küfür etmeleri
Sevgilisinin yanında başka bir kızla ilgili konuşması kesinlikle soğuma sebebidir