AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
298Cevap
Erkeğin karşısındakine ilgi seviyesi konuşması ya da ilgileri çok önemlidir bir kız için eğer ilk günkü gibi ilgi girmüyosa kız soğur yani bana göre bu böyle o yüzden soğur
İlgisizlik..
Sadakatsizlik..
Bencillik..
Psikolojik veya fiziksel şiddet..
Aşırı aileci olma..
Kadınsılık..
Bunlardan en az birinin varlığı bayanı partnerinden uzaklaştırır..
Siyaset, yalan. Yalanın içine her şey girebiliyor, Mesela ilgi manyağı yapıp durulmak gibi. Yalancı duruş ve tutarsız hareket etkili bir şekilde git anlamı taşıyor.
1: Yalan Söylersen
2: Karaktersiz biriysen
3: Saygiyi Kaybedersen
4: Hersey para olmasada Bir cicek alabilcek potansiyelde olmalisin. Sonucta elindekinin cicek oldugunu unutmamalisin🤗
Gorgusuzse sogurum yok sunum var yok bjnum var o ne oyle ya
Agresif sinirli kaba davranışlar
Umursamaz ilgisiz tavirlar
Kendi ayakları üzerinde duyrmayı beceremeyen ve sorumsuz erkeklerden anında soğurum
Nerde Nasıl davranması gerektiğini bilmeyen salak salak tiplersen nefret ediyorum
Çünkü bizim kızlar ingiliz prensesleri gibi burnu havada geziyor. Bu gerçeğide unutmayalım.
Sen de haklısın hepsi olmasa da çoğu öyle
ilgisizlik , yatakta kötü olması , bakımsızlılığı , kırıcı olmaları
"yatakta kötü olması " kızlar genelde bunu hiç yazmazlar..
Sende iyi olanı bulabilrsin :)
@xxUfukxx Abi sen ne ayaksın :D
@sessizsairim ne ayaksın derken?
ne ayaksınız siz yaa
İlgisizliği ve gülüm falan kroca hitaplar kullanması
@RRRaskoInikov Sen rahat ol beni alan var demedim zaten Allaha şükür beğeniyolar beni sen kendini şey sanmada hani ego yapacak bir tip yok sende kendini beğenmiş ukala ancak yol alırsın hadi
@ErdmAkblt08 gerizekalıya bak üstüne alındı 😂 bende tip olmasa erberk ajansta çalışmazdım beni almazlardi
@RRRaskoInikov tip değil fizik demek istiyorsun sanırım 🤗
@RRRaskoInikov tipi kötü olup ajansta çalışan kaç kişi tanıdım ben
@ecemsugunduuzzz çok yakışıklıyım diyemem ama tipsizde değilim
@RRRaskoInikov ajansta olduğuna göre fizigin de iyi ne güzel işte şanslısın ama bu birilerine laf çarpıtma hakkını sana vermez
@ecemsugunduuzzz Kes lan tm yeter
@RRRaskoInikov vazgeçtim ya böyle insanlar adam olmaz kes'li falan konuşan sen çarpıt lafını 😂😂😂
Erkekten erkeğe değişiyor. Muhabbeti saran oluyor. Konuşursun sarmayan olur of yeter bir bitmedi diye içinden lanet okursun yani değişiyor
Ölçüsünü davranışlarının sınırını bilen erkekten soğumaz kadın gerçekten sevmişse
ilgisizlik ve soguk davranması biz zaman sonra soğutur
çünkü erkeklere vantilatör takmışlar ondan kızlar soğuyor
Artık dayanılmaz kaprisleri. Kapris yapanı gördüğümde ölü taklidi yapıyorum ben..
Yalan söylemesi kızlarla çok samimi olması kıskançlık krizine sokar ve soğutur kendinden ilgisizlik
itici davranislar birde bazi erkekleri kit dusunce tarzlari
Tanımadan benden hoşlanması, tanımaya başladığım ikinci gün yavşaması yılışması, aşkım gibi saçma sevgi sözcükleri kullanması (adımı söylemesi ya da bize has bir sözcük olması daha güzel olurdu)...
Değer verdiğin kişinin öküz çıkması aynı değeri sadakati ve saygıyı görememek...
Aşırı kıskançlık, aşırı ilgisizlik... Herşeyin aşırısı. Bir de kendine bakmama temiz olmama
Kelime dârcığının dar olması ve dikkatsiz konuşmalar, ve dünya girişindeki darlık
Gereksiz yere sinirli davranip herşeye asiri tepki vermesi. Mesela erkek arkadasim sinir hep sinir yapicak yer arardi sinirlendiğinde küfür ederdi ve aileme anneme falan da ederdi ben ondan çok sogudum yani asiri sinir ve küfür
Laubali davranışlar fazla espri, konusma esnasında ayy demesi (!)
Bugüne kadar hic bir kiz icin cabalamadim cokta umrumda beni beğenen böyle beğenir.
Hem vazgeçmeyen hemde yürütemiyen erkekten nefret ediyorum
Çocukca hareketler yapinca dikkat cektiklerini tatli olduklarini zannediyorlar galiba ama yaniliyorlar ve çok laubali olmasi da soğutuyor erkeğin bir ağırlıgı olmalı
Kızları sürekli seks makinası olarak gördüğümüz için olabilir mi acaba
Birşey anlatırken veya inandırmaya çalışırken he he deyip heves bırakmamaları.
Çok üste düşer ve biseylerime karışır kısıtlama gelirse anında 😂 vr sürekli kavga ortamı yaratmasi bu yüzden biraktm
Her şeyi karşı taraftan beklemek. Sürekli gurur yapmak. Haksız oldu halde üste çıkması..
Yanımda çüküyle oynaması, kaşıması, ordan oraya ordan oraya taşıması. Cinnet sebebidir. Baslıycam sizin şu çükünüze. Bayanların yanında çekiştirip durmayın yahu, iğrencsiniz.
Cahillik , kaba tavırları , cimriliği , ucuz mizahı , nankörlüğü...
Hayatında biri varken kızlara asılmak. O adam gözümde biter.
Kafalarına estiği gibi davranıp, hiçbirşey yokmuş gibi davranmalarıı
Başka biriyle gorusuyordur yeni heyecanlar diye li.
Karsıdaki erkekten beklentilerini karsilayamamasi , senin yerine başka bir kızı koyması
Aynı anda bir çok kıza ilgi göstermesi, o daldan hemen başka dala atlama telaşı, aşırı patavatsızlıkları işte bunlar soğuma nedenleri.
Kendilerine olan ilginin, fedakarlığın azalması en büyük etken...
Siradanlastirmak... degersiZlestirmek.. ilgisizlik...
Kesinlikle ilgisizlik digerleri sogutmaz demiyorumda bu net yani
bende o tarz bir tecrübe yok. teknik olarak bir hatunun benden soğuması imkansız. d
İlgi görememe, ısrarcı olma, kaba davranma ve yalan...
Aldatır saygı biter çirkin konuşmaya başlar aşağılar sonra bom bitiş 😒
Sevgilisi olduğu halde saklamak, fazla uyanık davranmaya çalışmaları , ben istediğimi yaparım sen yapamazsın havaları, ter kokusu, yüz tane kıza aynı anda yazmaları
sanırım ilgisizlik..
en büyük etken
arkadaş ortamım geniştir kızlı erkekli
2-3 tane kız arkadaşım var samimiyiz
ilgi gördü diye ayrıldı
@EkinSerhat kaçan kovalanırmış
@Ahsen_2616 eğer yaşınız doğru ise aramızda çok yaş farkı var
bana göre kaçanı salmalısın
zaten eğer doğruyu görebilecek kadar zeki ise geri döner (ben bir hata yapmadığım sürece)
ama siz öyle düşünmüyorsunuz
belki ilerki yıllarda bende aynı görüşte olurum :)
@EkinSerhat arkadaşlarınız fazla ilgiden ayrılmışlar ya o yüzden öyle dedim. ve bu böyledir zaten kaçan kovalanır. dediğiniz gibi ileride daha iyi anlarsınız bunu hatta biraz gözlemlersenizde farkedersiniz. siz seviyorum diye peşinden koyarsanız o kaçar ve ya birine fazla değer verdiğinizi hissettirin yine kaçar.
@Ahsen_2616 hakısınız :)
Çok fazla kısıtlandğında , uzaklaşmayı tercih eder bence
etrafını tavuk kümesine çevirirse elbette soğurlar :D
erkeğin dünyasında sadece kendilerinin olduğunu sanarlar, ama erkek sosyaldir, her zaman kızı sallamaz, kızda soğur :)
trip. hkhhgkfd. sevgilim surekli trip atar. trip atan erkek mi olur
250 gram için kendimi yoramam birde onun tribine katlancan en az dolaşmalarla 200 TL gidecek. Giderim o parayla es. ort çağırırım daha iyi alın benden soğuyun.
sevgilisinden mi yoksa genel olarak mı? anlayamadım soruyu
Çok ve boş konuşması, ciddiyetsiz olması, hayatının her alanında tembel ve sorumsuz olması, geleceği düşünmeyip anlık yaşaması, kendini geliştirmeye en ufak çabası olmayıp herkese tepeden bakması ve tabi ki yalan söylemesi.
şimdi sebepleri sıralarım da herkes de eksiyi sıralar ;)
Kadının harcayabileceğinden fazla para kazanamaması olabilir.. ☺
Merak etmiyor oluşları. Açıkça ilgisizlikleri bence.
Kızları eğlenilecek evlenilecek kız diye ayırıp, eğlenilecek kızlarla her türlü haltı yiyip kendini evlenilecek kızlara layık gören denyolardan tiksiniyorum.
Temiz olmalı ve ağız bakımına dikkat etmeli aksi halde soğurum
Erkek ler neden soğur çünkü çoğu basit ve aptal olduğu için
Yorumsuz, zaten bu soru bana niye davet gönderiyor bir anlasam... banane ya