AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
298Cevap
yakışıklı olmamak bence. eğere yakışıklıysan bir kıza istediğini yaptırabilirsin ne yaparsan yap senden kolay kolay kolay soğumazlar. eğer yakışıklı değilsen dağları delsen farketmez baştan soğurlar
Pis olması. Belli bir karakteri olmaması. Pasif kalması. Aşırı kıskanç olması. Sekste beceriksiz olması.
7 aylık sevgilimden soğumamın nedenlerinden biri ısrarla dişçiye gitmemesi
üstüne fazla düşüp fazla ilgiden boğmuşlardır meselaaaaaa
Var ama yazsammı yazmasammı milleti yanlış yönlendirmek istemem bu konuda
Kısaca kızların yanında kaba olmaları ve küfür etmeleri
Kendi hatalarının farkına varamayıp karşı tarafı bezdirip olumsuz davranışla karşılaşmak
Ariza olmasi birde sinir bozucu davranmasi romantikse benim dir cilgin muhasebecim gibi 😍😍😍😚❤
Tabikide erkeklerkadar kizlardabeklemekten uyuz olur birde maddi guç göster mezse kiz terkedebilirde 10 yillik ask bitti para yuzunden kizlar paraya asik erkeklerde anlarsiniz iste ben
Kendini beğenmişlik cimrilik hep ben cilik ne bilim ışte çok sıkıntı var böyle erkek yani sonuçta...
Adamlığa sığmayan ne varsa yapan erkeklerden soğurum, şahsıma konuşursam.
Sanki karşı cinsi ilk defa görmüşcesine sergilenen hareketler olabilir
Tek kelime ile "GÜVEN". Aşk herşeyi affeder de bunu affetmez.
İsrarci erkeklerden midem bulaniyor
Nolur ama yaa lutfen noolirr :)))
Aç gözlü güruh
Ne yaptıkları belli değil
Ota boka soğur bunlar
Egoistlik, yalancılık, olduğu halde birde yok çekip cimrilik yapması. Direk kaldır at.
Sürekli kendini övmesi, herhangi bir şey icin zorlamasi
Bakimsizlik vede cinsel yönden aç olup abazalik etmeleridir sanirim
sordugu sacma sapan sorular... dank diye soguyorum😂
Cahilliklerinden yani demi 😂
@bolywood27 diger bir degisle oyle😄
Ben de sevmiyorum cahil insanlari 😂
tamamen kızın elinde olan şeyler. ilk baştaki gibi davranmayı bırakırlar.
Aldattıkları her onune gelene seviyorum dedikleri bos umit verdikleri bırakıp gittikleri tek kızla yetinemedikleri icin sogurlar.😉
Erkekler kendini bilmeyen hareketler kizin yaninda nasil davrsnacahini bilmeyen vede burnu havadaysa budur canim kizdan kendini sogutur bence
bence en önemli olan dürüst olması ve seninde ona dürüst olman şu anki devir uçmuş gitmiş zor biraz karekter meselesi bu
Aksırıp sümkürme en iğrenci suanda buydu birebir o an uzaklaşabilirim
Arkadaşım sen hiç aksırıp grip olduğundada sümkürmüyormusun? bu nasıl bir bahane böyle :)
He desen ki benimle birlikte yolda milletin içinde alenen tabiri caiz ise ayı gibi sesler çıkartarak yaparsa bunda yerden göğe kadar haklısın kimse çekemez böyle tipleri sadece kızlar değil erkekler bile emin ol ;)
Hareketlerinin yapmacıklığı bir süre sonra iter. Samimiyetsiz gelir, yaşadığımdan biliyorum. İlk günkü gibi değiller, o sevdiğin özellikler gün geçtikçe kayboluverir ve haliyle soğursun.
Erkek kızı tavlamadan önce ki hali ile tavladıktan sonra ki hali bir olmadığı için 😉
Örnek
Senin için çıldırıyorum cümlesi
Artık beni çıldırtıyor sun olması gibi 😁
Zehir gibi bir dil. Ilgisizlik. Ya da asiri kiskanclik. Bogma
çok fazla üstelemesi sevdiğini aşırı belli etmesi de büyük bir nedendir. ilgisizlik de sebep olur ama ilk neden daha fazla. Fazla kaldırmamak lazım diyorum insanların biryerlerini.
Sanırım özgürlüğü çok kısıtlamak kadınları çok soğutuyor.
Erkeklerin kıskançlığını çekilmiyor.6 yaşındaki yeğenimi öptüm diye kavga eden manyak biliyorum
Ben boş ve gereksiz konuşan bir erkekten kesin soğurum, erkeğin bir duruşu olması gerektiğini düşünüyorum, her yerde salak saçma konuşan tiplere sinir oluyorum.
ukala, kendini herkesten üstün gören halleri falan varsa direkt soğurum
Kaybetmekten korktuğunu hissettiremesi, gozunun aklinin gönlünün başkasına/larina kayması, annesi ile arasinda seçim yapmasi, ailesini , arkadaslarini ilişkisine cok fazla karıştirtmasi
İlgisizlik aldatmaları hesabı kıza ödetmeleei sülük gibi yapışmaları laftan anlamamaları
Paran varsa soğumazlar pek bir şekilde sıcak kalırlar 😁
Bazıları konuşma tarzından dolayı bile soğuyabiliyor.
Erkeğin aklının uçkurunda olmaması
Şiddete meyilli agresif geçimsiz olmaması
Kızı sevmesi
Gereksiz şeyleri uzatıp sık boğaz etmesi yeter soğumaya
Saçların dökülmesi, özensizlik , bakımsızlık , parasızlık...
Erkeğin çok fazla ilgi gösterip aynı ilgiyi kızdan beklemesi ve kendini ezik duruma düşürmesi..
Özet geçin. Parası olmayanın ne iyi niyetine ne karakterine bakiyorsunuz
Sünepe gibi davranan erkekler iğrenç. Erkek dediğin sert, güçlü olur.
Erkeker ikiye ayrılır.. Delikanlılar ve diğerleri..😃
valla kızlara bahanemi yok biri sert der ayrılır biri yumuşak der ayrılır
cimrilik erkeğin ağlaması heöde karşımda ve aşırı duygusa olması ayrıca mal olması
kızların kendilerini havaya sokmaları. sanki birtek dişi kendileri var
Kendisini seks objesi olarak görmeleri ve aşırı kıskançlıkları bir de cimrilikleridir.
İlgisizlik anında ilgi göstersin diye çabalarız ilgi gösteren biri hayatımıza girincede yani tanıyınca falan sen kimsin yaaaa olur 😊
Kimse size anında ilgi göstermez , ki gösterdi diyelim bu samimi bir davranış olmaz zaten bunun tek nedeni senden sadece faydalanma amacından başka birşey değildir ;) Aşk ve sevgi emek ister bununda tek şartı zaman
seks yönündeki aşırı istekleri
Yalanlari
Cimrilikleri
Aşırı kıskanç olmaları
... daha bir sürü
Kıllar ( gereksiz)
Sapık gibi konuşmaları
Sadık olmamaları
Yalan dolan
Oynamak
Aldatma
Kaba
İlgisizlik
Tek sebep tertemiz kokucak , güzel giyinecek yani bakımlı olucak
Bu söylediklerin soğuma sebebin mi? :)))
Ayrıca bu bayanlar içinde aynı derecede geçerli ve bu sadece kişisel bakım için geçerli değil evinide derleyip toparlaması gerekli. Servis için gittiğim evlerde kadınların kendine bakıyorum on numara boyanmış süslenmiş dersin ki KLEOPATRA ama evini bok götürüyor afedersin :)
@Kill_FoR_You Çok haklısın kişisel bakımdır bunlar olmassa olmazlar ben güzellik uzmanıyım bir bayanın kendisine baktığı kadar evinede bakması gerekiyor 👍
ihanet ve samimiyetsizlik dolu olan öz verisiz hayat
ayrilma nedenleri kiskanclik yalan dolan ve sacmalamak bos yere
kendileriyle çok ilgilendik mi, çok aradık mı soğuyorlar sanırım
parasız ve kültürsüz olanlardan soğurlar... kesin bilgi yazın bir köşeye
Başka kızlarla konusması bile beni soğutur kendinden
Ilgisizlik
Konuşma tarzındaki kabalik
e mesela benim şivemden dolayı konuşmam kaba gelebilir Onu nasıl yapcaz?
Tarz diyorum ŞİVE değil.
Kullandığı üslup ve kelimeler yani.
Ya istedigini alamamistir, ya da istedigini alamicagini anladigi icin sogumustur olay bu kadar net laf salatasi yapmayin dagilin:)
Gervek sevgi iyilik gordugunde artmaz kotuluk gordugunde azalmaz... soguma olayi falan bos seyler beni inandiramaz
Kız veya erkek fark etmez karşındakini çok sıkıyorsa soğur. Bir de sevgilisine köpek gibi davranan erkekler var, "bunu yap, şunu giyme, onu neden yaptın, yapamazsın" gibi emirler verirler oda soğutur karşıdakini.