sevgilimle kavgalıydık barıştık bana ilgili davrandı falan derken askım yarın buluşalım mı dedi arkadan yapıyorz neyse kötü hissettim kendimi sonuçta yeni barıştık iyi davranıyordu bnde sevdiğinden sanmıştım dayanamadım sordum neden istyrsun benimle seks için birlikte olma dedim seks için birliklte olsam önden yapacak kız bulurdum daha çok zevk alırdım dedi ben seni seviyorum istemiyorsan hiç yapmayız dedi sizce seviyor mu seks için mi seviyor iki yıldr çıkıyorz o benim ilkim bnde onun ilkiyim yasım 23 onun yasıda 23 ailesi ilede tanıştırmıştı ailemde tanıyo seks için biri sevilir mi yani aşk olmadan da yapar mı erkek
Cevabın nedir?
+1 yıladam haklı bence. hala bakiresin ve adamı benimle seks için mi birliktesin diye suçluyorsun. zaten doğru düzgün seks yapmıyorsunuz ki, seni sevdiği için yarım yamalak sekse razı geliyor. o yüzden sadece seks isteseydi seni çoktan bırakırdı. bu kadar sabretmez başka erkek.
valla böyle adamları da suçluyorsunuz ya :) adam kanatsız melek, tecavüzcü coşkun muamelesi görüyor :)10 Yorumla
Sevmediğini tabi kide arzular :) o kadar insan var sadece cinsellik için koşan ve karşısındakini çok arzuladığı için çabalayan... Ama benim görüşüm insan sevdiği ile zaten arkadan ilişkiye girmez. Tabi tercihler değişir bu benim görüşüm, özellikle anal yapan birisi için iyi şeyler düşünmem.
06 Yorumla
Soran+1 yılyani sevmiyo öylemi
Soran+1 yılneden evlenmez peki
Soran+1 yılbuna yasamak denirse nefret edyrm kendimden ilkim ve sonum bu bir gercek ama beyaz gelinliğimle isterdm herseyi kader dicem insan kaderini kendi çizer güvendm işte oldu bir kere engel olamadm kendime
- +1 yıl
Zaten hep bu yüzden geliyor, erkekler hayır demesini bilmezse ayrı bir dert, kızlar bilmezse ayrı bir dert... Benim bir çok arkadaşım onlarca kızla birlikte oldu, işin doğrusu evlenmeden böyle arkadan filan ilişkiye girenler özellikle evlenmedi, vajinal olarak eskiden bir korku vardı ama şimdi millette öyle bir sorun olmadığından herkesin aklı orada, birde gelip sevmesem şöyle böyle diye dediği laf zaten ne kadar basit olduğunu gösteriyor sevgilinin, kusura bakma ben böyle düşünüyorum.
Yok kiz ya sni sevmese 2 yil boyunca sana tahammul etmezdi bence seni seviyor ve arzuluyor baska kizla yapmak istemedigi icinde arkadan yapmak istiyor istese onden yapcak birini bulur tabi ama senle yapmayi tercih ediyo
15 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederm canım çoook sagol valla cok kötü olmuştum tabiki herkes haklı burasıda gercekte ne bileyim işte bu kdr kötü şey duyuncada kötü oldum
Soran+1 yılsağol canım kalbimin sesini dinlicem umarım iyi olur :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılanal yoldan yaparak bekaretine zarar vermemesinin sebebi seninle ciddi düşünmemesi bence. eğer evlilik düşünüyorsa neden bekaretini düşünsün.ya da gerçekten ciddiyse anal de yapmazdı. sen de ona güvenmiyorsun ve ne olur ne olmaz diye bekaretini koruyorsun. bu çocukla ayrılıp bekaretin sağlam kaldığı için gidip evleneceğin adama elime erkek eli değmedi yalanını atabileceksin. seks yapmadan da duramıyorsunuz. ortada al gülüm ver gülüm durumu var. burada bunları sorarak da vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun. bırakın iki yüzlülüğü arkalı önlü devam edin. kendinizi de başkasını da kandırmayın.
22 Yorumla
Soran+1 yılbirincisi önden yapalım diye cok istedi ikincisi beni bırakırsa tabikide evlenecegm adama anlatrm gidipte yaptım diye ayrıntıları anlatmam ama senden önce oldu derim istemezse gider yapacak bişi yok üçüncüsü vicdanım rahat değil haklısınn kendimden iğreniyorum o konudada haklısın ölmek bile istyrm bazen cok sevdim zamanında cok o kadar iyiydiki bn gözümü bununla actım alıştım herseyine nerden bilebilirdm butür seyler yasıcagımı oldu birkere ha ayrılırsamda asla birine dokundurmam kndimi
Soran+1 yılumarım bırakmaz ama ölürüm ben ya bu günahla yasayamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılevleneceğim adama anlatırım diyorsun da peki neden o zaman bekaretini koruyorsun. yani evleneceğin adam arkadan yapmış olmanı kabulleniyorsa bekareti de sorun etmez. dürüst ol, bunu asla anlatmayacağın için bekaretini korumakta ısrarlısın. kendinden iğrenmene de gerek yok, cinsel ihtiyaçlarına yenik düşen bir sen yoksun hayatta. ama sevgilin de sen de garanticilik yapıyorsunuz. ilerde ne olur ne olmaz diyerek bu yolu tutturmuşsunuz. şimdi onun niyetini sorguluyorsun ama sen de zaten baştan işi garantiye almışsın. senin de niyetin çok net değil.
10 YorumlaBirçok ihtimal var
1- Arkadan yapar, önden yapıpda başıma iş almim diye...
2- Aile vs ben bunların ciddiyetinin kaldıgını düşünmüyorum, ikna içinde öylesine götürebiliyorlar, ciddi oldukları içinde...
3- Mantığı çok saçma, yok seks için olsa önden yapardım filan...
4- Bence sadece kendiyle çelişkili, ciddimi değil mi kendide bilmiyor diye düşünüyorum...12 Yorumla
Soran+1 yılbende anlamıyorum yani kafam karışık dediğim gibi yapıp yapmama meseleside değil bu gercekten bir erkek severmi onunla yyatanı
+1 yılsevmiyor aslın da bunu sende bal gibi biliyorsun. seviyor olsa önden yar başkasına yar olma diye.
ilerde pişmanlık duymamak için arkadan yapıyor olmalı
aslına bakarsan bence ikiniz de sapıksınız. adam arkadan yapmayı seviyordur ve başkası arkadan vermediği için senden ayrılamıyor bu da olabilir
ondan ayrıl ve arkadan vermeyi bırak. zaten ona arkadan vermesen seni terk eder oysa gerçekten seviyor olsa bunu anlayışla karşılaması gerekir değil mi ?10 Yorumlabu kişden kişye gore değişir ama sonucta bu cocuk senı ilişkiye girdiğin içinde sevebilir bunun untuma bnce yakınlasmayı kestğinde erkegin durumu blli olur seks içinmı yoksa senin içinmi senınle sevgili oldgu .
bu arada unutma bnce arkdanda olsa bilrkte olma !00 Yorumlaüstüne kalmayasın diye arkadan yapıyor olabilir.ulan erkek adam evlenmeden sevdiğini becermek istemez lan .tersini kabullenmek istemiyorum lan
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu anlamanın bir kolayı var. Seks yapmadan devam edin.
10 Yorumla
+1 yılseks için yapabilir tabi ki sen onun ilkkiysen bu yaşına kadar bulamamış, tipik erkek svunması seks için yapacak olsam önden yapacak birini bulurdum :)
10 Yorumlatvde gördüğünüz sanatçılar biskolata reklamları vs vs işte hayranlık uyandırıp cinsellik istiyosunuz ya aynı şey olabilir tabi ama ön yargılı davranma
02 Yorumla
Soran+1 yılsevmiyor yani anldm
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç bir şey kesin değil ondan bekarete akdar gitme...
10 Yorumlaşimdi okudum çocuk semi zorlamamış ya sevdiğini de gösterebilir tabi bu urum geçicide olabilir hiç olmaya bilirde
00 Yorumla
+1 yılseve erkek alnından öper geçer bırakın bu işleri sevgi aşk ne bilmiyosunuz siz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılseviyor desek yapacan sevmiyor desek yapmıcan mı :D zaten yapacanı yapmıssın ha bir ha ıkı :D
00 Yorumla Erkek adam sevdiği kıza evlenmeden dokunmaz
40 Yorumla
+1 yıldene yapma bakalım sevecek mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadan vereni bulmak dazor oluyo bazen
00 Yorumlaboşkasını bulamamıştır
00 Yorumla
+1 yılakıllısan yapmazsın
11 Yorumla
Soran+1 yılyapıp yapmama meselesi değil seviyor mudur
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadan yapınca acımıyormu ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sizce seks için mi benimle birlikte yoksa sevdiği için mi insan sevmediğini arzular mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat