Cinsel Yaşam Sevgi duyduğunuzdan cinsellik bekler misiniz? AtaslıErkek Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sevgi duyduğunuzdan cinsellik bekler misiniz? Sevgi duyduğunuzdan cinsellik bekler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Beklerim sen baklersin mi 0 28 Yorumla AtaslıErkek 1 yıl Evet beklerim ne zaman sonra olsun istersin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani ben sevdiğim insanı hemen de isterim ama doğru olan evlilikten sonra o zmnı beklerim Yorumla AtaslıErkek 1 yıl Muhafazakar mısın peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla AtaslıErkek 1 yıl Kapalı mısın peki? Genelfe hayal eder misin böyle durumlarda Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kapalıyım hayal ettim sevdiğim biri vardı 2 3 defa falan Yorumla AtaslıErkek 1 yıl Peki nasıl hayal ettin merak ettim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ay sanane bundan hatırlamıyorum ayrıca uzun zaman oldu Yorumla AtaslıErkek 1 yıl 😄 kendini bastırıyor musun 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Genel olaraksa evet şu an içinse hayır yüksekte değilim Yorumla AtaslıErkek 1 yıl Seni bunaltmadan bir kaç soru sorabilir miyim? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Özelden yaz demiyceksen burdan sorabilirsin Yorumla AtaslıErkek 1 yıl İkiside olur soru kaldırabilir sen kararını ver Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burdan sor hadi uyucam çünkü Yorumla AtaslıErkek 1 yıl 😄 genelde hangi renkler tercih ediyorsun ve banyoyu mu odayı mı kullanıyorsun bir de dışardan durgun içerden istek li misin? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Renk derken iç çamaşır ı mı?Odayı kullanıyorumVe evet ama belli ettiğim bazı kişiler oluyor bazen sanalda Yorumla AtaslıErkek 1 yıl Evet iç çamaşır dantelli felan mı? Tercihin sade mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şuanlık sade siyah genel tercihim ama istediklerim dantelli siyah ve bordolar var ama yaşım falan genç utanıyorum annemden sjsksk Yorumla AtaslıErkek 1 yıl Ve de 😄 genelde hayal olarak videodan destek alır mısın? Yoksa bazı katı kuralların var mı? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sadece haylle yapınca daha uzun ve güzel oluyo ama aciliyetse video ama izlemek hatta yapmakta istemiyorum Yorumla AtaslıErkek 1 yıl Bence yap 😄 peki ev musait olunca mı yoksa gizlide dahi olsa kaçamak oluyor mu 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herzmn yaparım ben kapımı kapar yorganı çeker yaparım Yorumla AtaslıErkek 1 yıl 😘 ben genelde banyoyu kullanıyorum ya odada korkuyorum 😄 peki vucudunu beğeniyor musun? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eh işte Neyse ben uyuyom hadi hoşçakal Yorumla AtaslıErkek 1 yıl 😄 seni tanımak isterdim be iyi bir arkadaş olabilirdik Yorumla AtaslıErkek 1 yıl Uyandın mı? Yorumla AtaslıErkek 1 yıl 😄 peki çok libidon attığında anında işi bitirir misin peki? Yorumla AtaslıErkek 1 yıl Az sohbet edelim mi? Yorumla
chicaenamorado Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl hayır 0 3 Yorumla AtaslıErkek 1 yıl Neden chicaenamorado 1 yıl şart değil AtaslıErkek 1 yıl Doğru
Kızlar Ne Diyor
Ay hayır cinsellik evlenmeden olmaz:d
Beklerim sen baklersin mi
Evet beklerim ne zaman sonra olsun istersin
Yani ben sevdiğim insanı hemen de isterim ama doğru olan evlilikten sonra o zmnı beklerim
Muhafazakar mısın peki
Evet
Kapalı mısın peki? Genelfe hayal eder misin böyle durumlarda
Kapalıyım hayal ettim sevdiğim biri vardı 2 3 defa falan
Peki nasıl hayal ettin merak ettim
Ay sanane bundan hatırlamıyorum ayrıca uzun zaman oldu
😄 kendini bastırıyor musun 😄
Genel olaraksa evet şu an içinse hayır yüksekte değilim
Seni bunaltmadan bir kaç soru sorabilir miyim?
Özelden yaz demiyceksen burdan sorabilirsin
İkiside olur soru kaldırabilir sen kararını ver
Burdan sor hadi uyucam çünkü
😄 genelde hangi renkler tercih ediyorsun ve banyoyu mu odayı mı kullanıyorsun bir de dışardan durgun içerden istek li misin?
Renk derken iç çamaşır ı mı?
Odayı kullanıyorum
Ve evet ama belli ettiğim bazı kişiler oluyor bazen sanalda
Evet iç çamaşır dantelli felan mı? Tercihin sade mi
Şuanlık sade siyah genel tercihim ama istediklerim dantelli siyah ve bordolar var ama yaşım falan genç utanıyorum annemden sjsksk
Ve de 😄 genelde hayal olarak videodan destek alır mısın? Yoksa bazı katı kuralların var mı?
Sadece haylle yapınca daha uzun ve güzel oluyo ama aciliyetse video ama izlemek hatta yapmakta istemiyorum
Bence yap 😄 peki ev musait olunca mı yoksa gizlide dahi olsa kaçamak oluyor mu 😄
Herzmn yaparım ben kapımı kapar yorganı çeker yaparım
😘 ben genelde banyoyu kullanıyorum ya odada korkuyorum 😄 peki vucudunu beğeniyor musun?
Eh işte
Neyse ben uyuyom hadi hoşçakal
😄 seni tanımak isterdim be iyi bir arkadaş olabilirdik
Uyandın mı?
😄 peki çok libidon attığında anında işi bitirir misin peki?
Az sohbet edelim mi?
hayır
Neden
şart değil
Doğru