Sümüklü böcek be 😂 ne yılanı 😂 Yılanlar böyle çiftleşmiyorlar 😄 onlar kuyruklarıyla galiba 😄 Canlı canlı çiftleşen yılan göremedim hiç köyde 😐 çok hayvan gördüm ama yılan göremedim 😄
Sumuklubocege benzetemedim beyaz bir şey tamam da kuyruk olunca yilan sandim😄 ben de köyde buyumedim napiyim bilmemek değil ogrenmemek ayip öğrendim sayende 😄
😂😂😂 Sana daha çok şey öğretebilirim 😂 Hayvanlar ve böcekler hakkında çok önemli bilgiler 😂 Bir ara Trabzon'a ziyaretime gel çay ve fındık zamanı 😁 İşlere yardım etmen şartıyla sana çok o emli bilgiler veririm 😳
Çalışmayana bilgi yok 😄 hem fındıklıkta çaylıkta böyle çok şeylere denk geliriz 😄 fındıklığımızın içinden küçük bir ırmak akıyor 😄 yengeç buluyorum arada orada 😄 yengeç görürsek oynarız onunla biraz 😄 ben çok seviyorum yengeçleri 😂
E o ların cinsel hayatı olamaz mı 😂 sonuçta bir şekilde ürüyorlar 😄 Sen ineklerin peşinden koşan öküzleri görmedin hiç tabi 😄 Bu gözler yaylada inek beklerken neler gördü neler 😄 Bir ara bir okuz bizim ineğe koşuyor 😳 koşup kaçırmasam zikecek ineğimizi 😳
Çok mu bulandı 👀 çok şeyler yedin dimi 👀 Şimdi hepsini bunların üzerlerine kus ve kapat onları kusmuklarınla 😈 kusmukların mezarları olsun 😈 bunu hakkettiler 😈
yaw sen bu görüşü yaptığında hesabın yeni idi :o ne ara guru yaptın kendini :o vay canısınaaa :o :o :o o değil de profil fotondaki hatun bana birini anımsatıyor -_- cici birini (._.) acaba şimdi ne yapıyordur :/ :( merak ettim bak :/ :/
Evet 😒 çirkin ve utanmazlar 😒 Halden anlamazlar 😒 ulen sevişecek biri buldular sevişiyorlar 😒 tamam da görülen yerde yapmayın şunu 😒 olan var olmayan var 😒 kıskanırlar 😒
En İyi Cevaplar